Skip to Content

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Op Een Andere Manier Haar Gebroken Hart Laat Genezen

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Op Een Andere Manier Haar Gebroken Hart Laat Genezen

Ik denk dat we allemaal het feit accepteren dat een sterke vrouw bijna nooit wint in een relatie en dat hun hart constant wordt gebroken.

Voor een sterke vrouw is liefde iets heiligs waarvoor ze alles of niets moet geven, en niets daar tussenin.

Ze zal je tegemoetkomen, want ze zal met heel haar hart van je houden.

Ze had lief en had lief, tot ze vergat dat ze voor lief werd genomen door iemand die niet begreep hoe hij op de juiste manier van haar moest houden.

Uiteindelijk wordt haar hart steeds weer opnieuw gebroken.

Wanneer het hart van een sterke vrouw wordt gebroken zal ze allereerst alleen haarzelf de schuld geven. Ze zal niet eens degene de schuld geven die het heeft veroorzaakt.

Ze zal haarzelf afvragen waarom ze diegene überhaupt vertrouwde en waarom ze niet in plaats daarvan op haar eigen voorgevoel had vertrouwd.

Ze zal analyseren waarom ze voor deze persoon viel en hoe ze het allereerste teken van liefdesverdriet had kunnen negeren. 

Ze zal ’s nachts uithuilen om te voorkomen dat iemand haar hoort snikken en als de morgen komt zal ze de vrouw van vroeger zijn.

Ze zal al haar taken en verantwoordelijkheden afmaken alsof er niets gebeurd is en “het gaat prima” zal haar automatische antwoord zijn aan iedereen die haar vraagt hoe het met haar gaat.   

Wanneer ze er klaar voor is, zal ze aan een of twee van haar naasten vertellen over de pijn.

Ze zal haar pijn niet met iedereen delen, want ze is niet iemand die aandacht zoekt en ze weet dat ze zich vroeg of laat weer prima zal voelen.

Als haar hart wordt gebroken, denk dan nooit dat ze aan iemand anders zal vragen om die te repareren; ze weet dat haar hart door niemand anders gerepareerd kan worden dan door haarzelf.

Terwijl ze begint te genezen en ze weer op probeert te staan, zal ze stapje voor stapje proberen om optimistisch in het leven te staan.

Hoewel het moeilijk is zal ze haar pijn weten te veranderen naar iets wat betekenisvoller voor haar leven is, en ze begint met schrijven, schilderen, lezen, bewegen, of ze helpt anderen, in plaats van dat ze blijft rouwen om haar verlies.

Ze begrijpt volkomen dat ze niet hoort te genieten van haar pijn en dat ze door moet.

Ze zal haar pijn als haar voornaamste brandstof gebruiken om haar doelen te bereiken en haar diepste passie na te jagen.

Ze zal geen bedoelingen hebben om wraak te zoeken, want ze gelooft in karma. 

Wanneer het hart van een sterke vrouw gebroken wordt, zal ze levenslessen in plaats van drama zoeken. 

Ze zal haar uiterste best doen om degene die haar hart brak te vergeven, maar ze zal nooit vergeten wat diegene haar aan heeft gedaan.

Haar liefdesverdriet zal haar meer over haar eigen behoeftes en verwachtingen laten begrijpen, als het over de liefde gaat.   

Een ding is zeker: een sterke vrouw zal nooit teruggaan naar degene die haar hart heeft gebroken, want ze begrijpt dat ze geen geluk kan vinden op de plek waar ze het ook verloren is.

Maar wanneer een sterke vrouw een gebroken hart heeft zal het zo moeilijk voor haar zijn om haarzelf te vergeven, aangezien ze haarzelf altijd de schuld blijft geven van haar eigen fouten.

Dat ze haar hart aan de verkeerde heeft gegeven en dat ze een illusie geloofde, in plaats van de werkelijkheid.

Ze zal er even voor nodig hebben om het feit te accepteren dat ze in haar leven een grote fout heeft gemaakt.

Ze zal bang zijn om weer verliefd te worden en iemand te vertrouwen.

Ze zal hoge muren om zich heen bouwen en er zal een flinke tijd overheen gaan voordat ze zich weer openstelt, zich kwetsbaar opstelt en ze weer open zal staan voor het idee om weer verliefd te worden.

Maar een sterke vrouw begrijpt volkomen dat ze niet eeuwig bang kan blijven en ze weet dat je in de liefde altijd het risico loopt om gekwetst te worden.

Dus zal ze haarzelf beetje bij beetje vergeven en uiteindelijk zal ze haar hart openstellen voor de volgende persoon die langskomt.

Wanneer het hart van een sterke vrouw gebroken wordt, maakt dit haar niet zwakker, maar juist sterker dan ze zich ooit voor heeft kunnen stellen.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Op Een Andere Manier Haar Gebroken Hart Laat Genezen