Skip to Content

Wat Het Betekent Als Je Valt Voor Het Meisje Dat Een Beetje Kapot Is

Wat Het Betekent Als Je Valt Voor Het Meisje Dat Een Beetje Kapot Is

Een meisje dat een beetje kapot is zal anders zijn ten opzichte van alle andere meiden van wie je ooit hebt gehouden. Dat zal zeker zijn.

Ze zal de meest ingewikkelde puzzel zijn om op te lossen en ze zal je niet snel haar littekens laten zien.

Maar ze is ook het meisje dat je leven zal veranderen – als ze haar muren laat zakken is haar liefde krachtig, en het zal jullie beiden voor altijd veranderen.

Ze zal voorzichtig zijn met hoeveel ze onthult. Dit is misschien verwarrend – hoe kan iemand die zo sterk is en zo vurig, zo op haar hoede zijn?

Wat Het Betekent Als Je Valt Voor Het Meisje Dat Een Beetje Kapot Is

Het is net alsof ze het ene moment extravert is en het volgende moment introvert – je kan haar maar niet doorgronden.

Het zit namelijk zo, ze zal zo charmant zijn en zoveel leven in de brouwerij brengen dat je vergeet hoeveel ze eigenlijk gevangen zit in haar hoofd.

Laat die charme je niet om de tuin leiden– onder het bijdehand zijn kan ze heel goed op haarzelf reflecteren, en is ze gevoelig voor piekeren.

Plaag haar genadeloos, maar wees voorzichtig met haar hart.

Het lijkt misschien alsof ze alles op een rijtje heeft, het lijkt misschien alsof ze de rust zelve is, maar van binnen heeft ze diepe en kwetsbare kanten die ze maar aan weinig mensen laat zien.

Wat Het Betekent Als Je Valt Voor Het Meisje Dat Een Beetje Kapot Is

Ze zal haar hart beschermen met een sterk pantser want ze heeft het ooit te snel en te makkelijk weggegeven.

Ze is bang om weer te vallen omdat de liefde haar helemaal opslokt, en ze wil er dit keer zeker van zijn.

Ze wil er zeker van zijn dat jij het waard bent. Dat je niet weg zult gaan.

Maar dat zal niet makkelijk aan het licht komen. Haar reactie op haar emoties is om zichzelf bijeen te rapen, want vaak is het teveel voor haar om te verwerken.

Ze zal tegen haarzelf zeggen dat ze het voor de lol kan doen, dat het niks hoeft te betekenen. Maar de waarheid is dat haar gevoelens altijd naar boven komen.

Het duurt misschien langer bij haar. En wanneer het daadwerkelijk weer naar boven komt, komt het tien keer zo hard aan.

Wat Het Betekent Als Je Valt Voor Het Meisje Dat Een Beetje Kapot Is

Wees erop voorbereid dat ze zich van je terug zal trekken, zeker wanneer ze doorkrijgt hoe gek ze op je is. Geef haar de ruimte om terug te komen, maar laat haar zien hoeveel je om haar geeft.

Ze hoopt stiekem dat jij degene zult zijn die door haar muren weet heen te komen.

Wees erop voorbereid dat ze zuinig zal zijn met vertrouwen, om alleen steeds een beetje te geven, maar elk stuk van haar hart dat ze geeft zal je het meest geweldige gevoel ooit geven.

Geloof maar dat ze sneller voor je valt dan ze ooit zal durven toegeven en op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt. Ze heeft je geduld nodig.

Dat je begrijpt dat haar complexe lagen soms haar geluk in de weg staan, maar als je blijft, als je haar laat zien dat ze je kan vertrouwen, zal je in haar de liefde van je leven vinden.