Skip to Content

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Ram: iemand die bij zelfs bij hen blijft als ze hard/bot zijn.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Rammen zijn zeker een gepassioneerd en intens sterrenbeeld om als partner te hebben — ze genieten grondig van het leven en ze willen graag dat anderen met hen meegaan op die reis.

Ze zijn graag leiders en maken graag de dienst uit — hoewel ze het eigenlijk best leuk vinden als een ander hen uitdaagt en hen scherp houdt.

Hoewel de ram een flirt kan zijn en snel verveeld kan raken, zullen ze zich in allerlei bochten wringen om degene te krijgen op wie ze een oogje hebben, en ze zijn geschikt als opwindende, loyale en intense partners.

Maar toch is het zo dat wanneer alles in de relatie op rolletjes loopt, de ram diep vanbinnen wil weten dat ze hun partner niet zullen wegjagen wanneer ze bot of zelfs hard zijn (dit kan nogal vaak het geval zijn).

Ook al bedoelen ze het niet zo, ze weten dat ze zeggen waar het op staat en hoewel ze uit koppigheid nooit voor iemand zullen veranderen, willen ze hun partner ook weer niet kwijtraken, zeker als ze erg gehecht zijn geraakt.

Ze zullen dit nooit met hun partner bespreken, omdat ze hun eigen gedrag dan onder de loep zouden moeten nemen, plus dat ze bewust zouden worden van het feit dat ze erg afhankelijk zijn geworden van hun partner.

Ze blijven gewoon zichzelf en hopen op het beste.

Stier: iemand die hen volledig waardeert en net zoveel van hen houdt als zij van anderen houden.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Stieren staan erom bekend dat ze er aan het begin van een relatie volledig voor gaan — ze willen alles over je te weten komen en ze kunnen er goed voor zorgen dat je je openstelt, hoewel ze zelf aan het begin nogal gereserveerd kunnen zijn.

Ondanks dat stieren meestal hoge eisen stellen aan partners, willen ze eigenlijk gewoon dat iemand net zoveel tijd en moeite in de relatie stopt en dat hun partner hen net zo waardeert als andersom het geval is.

Ze zullen er echter nooit om vragen — als de relatie over het algemeen goed is en hun partner hen een comfortabel leven geeft, zullen ze het niet erg vinden om emotioneel gezien de last te dragen.

Tweelingen: iemand die evengoed van hen houdt als ze op de hoogte zijn van al hun vreselijke/duistere gewoontes.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Tweelingen staan erom bekend dat ze van hot naar her gaan — ze vinden het erg moeilijk om hun gedachtes en gevoelens te uiten of beslissingen te maken, omdat ze bang zijn om iets mis te lopen.

Als het op hun relatie aankomt, zijn ze vaak vrij en niet serieus, omdat ze op zoek zijn naar variatie, tot ze voor iemand vallen die bereid is om spannende dingen te blijven doen.

Toch hunkeren tweelingen ernaar om volledig begrepen te worden en om volledig bemind te worden door hun partner, zelfs als de tweelingen duistere of onaantrekkelijke kanten van zichzelf laat zien.

Ook al zouden ze het niet toegeven, ze willen het liefste weten dat ze zich volledig bloot kunnen geven en dat hun partner desondanks van hen zal houden.

Kreeft: iemand die net zoveel om hen geeft als zij om anderen geven.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Kreeften staan erom bekend dat ze er dol op zijn om verliefd te zijn — en met zo’n groot hart en gevoelige geest is dat niet echt een verrassing.

Ze worden vaak dolverliefd en snel verliefd, en ze zien al een toekomst met iemand wanneer ze een connectie met diegene voelen.

Ze staan serieus tegenover relaties en als ze iemand tegenkomen bij wie ze goed passen, zijn ze helemaal in de zevende hemel — toch willen ze eerlijk gezegd weten dat de gevoelens wederzijds zijn.

Ze zullen dit niet hardop uiten, want ze willen niet overkomen als aanhankelijk of overweldigend, en het is ook onmogelijk om precies te weten wat iemand voelt.

Uiteindelijk zullen ze nog steeds gelukkig zijn wanneer hun partner genegenheid uit en met hen communiceert, maar diep vanbinnen willen ze liever gewoon een bevestiging dat ze beiden zo toegewijd zijn aan elkaar, dan dat het eenzijdig is.

Leeuw: iemand die echt bevestigt dat ze net zo geweldig zijn als ze zelf denken.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Leeuwen zijn zelfverzekerd en enthousiast — ze weten hoe ze sociaal moeten zijn en hoe ze iedereen die ze tegen het lijf lopen kunnen charmeren.

Ze hebben een groot hart en proberen vaak om hun leven zo interessant mogelijk over te doen komen wanneer er mensen naar hen luisteren.

Hoewel leeuwen niemand nodig hebben krijgen ze het wel voor elkaar om mensen te vinden die ze echt willen hebben en wanneer dat gebeurt zullen ze zich in allerlei bochten wringen om hun aandacht en hart te overwinnen.

Als ze aan een relatie beginnen zijn ze erg serieus — een leeuw die voor iemand gaat, is een big deal, want ze maken zich altijd enigszins zorgen dat ze de verkeerde persoon zullen kiezen.

Leeuwen zorgen ervoor dat hun relatie leuk is en dat ze hun partner steunen en bewonderen, en ze vinden het eenvoudig om hun wensen en behoeftes te vommuniceren.

Maar toch hebben leeuwen een sterke behoefte om in hun relatie indruk te maken op hun partner en om hen eraan te helpen herinneren hoe waardevol ze zijn, en hoewel ze er niet om zullen vragen, willen ze graag dat hun partner die waarde beaamt.

Relaties maken iedereen kwetsbaar en daarom wil de leeuw bevestigd zien dat hun partner nog steeds gelooft dat ze zo geweldig en fantastisch zijn als de leeuw zelf gelooft, wanneer de leeuw zich begint bloot te geven — ze zullen echter niet naar die complimenten vissen, want als je om complimenten moet vragen is het toch niet echt hetzelfde.

Maagd: iemand die al je eigenaardigheden begrijpt en die begrijpt dat je het moeilijk vindt om mensen te vertrouwen en die nog steeds je partner wil zijn.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Maagden zijn zeker een behoedzaam sterrenbeeld — ze zijn erg analytisch en kritisch naar zichzelf en hun naasten.

Ze hebben hoge verwachtingen waaraan moet worden voldaan — en ze zullen met minder geen genoegen nemen.

Het duurt meestal een tijdje voordat maagden kwetsbaar durven te zijn en er überhaupt over nadenken om zich open te stellen, maar zodra ze iemand ontmoeten bij wie ze het idee hebben dat het weleens de ware zou kunnen zijn, zijn ze bereid om de relatie een kans te geven.

Soms voelt het alsof ze een uitweg zoeken voor het geval dat alles in het honderd loopt, maar ze zijn evengoed liefdevolle, loyale en toegewijde partners als ze verliefd zijn geworden.

Maar zelfs wanneer de relatie voorspoedig verloopt, willen maagden toch stiekem weten dat de partner hun vreemde trekjes en moeite met vertrouwen begrijpt, en dat de partner desondanks bij hen wil blijven.

Maagden weten dat ze niet de makkelijkste partner zijn, maar ze hopen dat hun partner ervoor wil gaan en echt hun vertrouwen wil winnen, dat de partner niet staat te popelen om de benen te nemen zodra de maagd weer op zijn of haar hoede is.

Niettemin zullen ze dit nooit opnoemen, want ze willen niet overkomen als aanhankelijk (een concept wat voor hen tenenkrommend is) en dat ze daarmee hun partner wegjagen.

Weegschaal: iemand die zonder zich in te houden van hen houdt en die geen bijbedoelingen heeft.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Weegschalen zitten vol empathie en verlangen ernaar om harmonie te brengen naar al hun relaties — platonisch of romantisch.

Ze willen dat de sfeer in hun relaties vredig en relaxt zijn, bijna net als thuiskomen.

Hoewel ze goed kunnen flirten en ze van het moment willen genieten, zullen ze iemand stevig vasthouden zonder een moment van twijfel zodra ze iemand vinden bij wie ze het gevoel hebben dat diegene hen in balans zal houden.

Weegschalen willen niet dat de liefde niet wederzijds is — ze verwachten dat hun partner net zoveel geeft als hij of zij neemt, want anders is de liefde niet eerlijk en kan het voor spanning zorgen.

Maar ook in de meest harmonieuze relaties willen weegschalen diep vanbinnen niet alleen weten dat de partner net zo toegewijd is aan de relatie, maar dat ze alles in de relatie willen stoppen zonder dat ze bijbedoeling hebben of omdat ze misbruik willen maken van de weegschaal.

Weegschalen weten dat mensen spelletjes kunnen spelen en dat ze elkaar proberen te manipuleren, en hoewel ze dit kunnen oppikken, zien ze vaak de waarschuwingen door de vingers als er op die manier een conflict vermeden kan worden.

Weegschalen zullen dit echter niet van hun partner eisen, omdat ze weten dat het over kan komen als een beschuldiging — wat weer tot een conflict kan leiden, iets wat ze koste wat kost willen voorkomen.

Schorpioen: iemand die hun vertrouwen echt verdient.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Schorpioenen zijn mysterieus en gepassioneerd en zijn in de astrologie vaak gewilde sterrenbeelden.

Hoewel hun seksuele aantrekkingskracht hiermee te maken heeft, is het veel meer dan dat — het is de manier waarop ze zichzelf presenteren, de manier waarop ze praten, de manier waarop ze bewegen.

Schorpioenen lokken je altijd om dichterbij te komen terwijl ze je tegelijkertijd wegduwen — en die paradox geeft hen nogal wat opties om romantisch gezien uit te kunnen kiezen.

Schorpioenen zijn erg selectief en zullen niet met zomaar iemand genoegen nemen — ze moeten echt moeite doen om hun muren te laten zakken en anderen ervan overtuigen dat ze te vertrouwen zijn.

Maar nu komt het mooiste: zelfs als de schorpioen verliefd is geworden en hopeloos toegewijd is, zullen ze ergens nog steeds denken dat niemand te vertrouwen is (zelfs zij niet).

Dus zelfs in de beste relatie zullen schorpioenen altijd het zeurende stemmetje in hun hoofd horen dat deze persoon niet volledig te vertrouwen is — en diep vanbinnen willen ze alleen maar een teken dat bewijst dat hun partner hun vertrouwen en kwetsbaarheid verdient.

Ze zullen dit echter nooit eisen, want zelfs als hun partner allemaal beweringen doet en alles doet om te proberen te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, weet de schorpioen dat ze evengoed sceptisch zullen blijven — dus waarom zouden ze?

Boogschutter: iemand die niet bang is om samen met hen te ontdekken/om hen bij te houden.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Boogschutters zijn avontuurlijk en speels — ze houden er niet van om ergens of aan iemand vast te zitten of tegen te worden gehouden.

Ze zijn vaak goed in flirten en ze zij optimistisch — ze hebben graag een leuke tijd en willen graag dat hun partner zich ook vermaakt.

Hoewel er een specifieke persoon nodig is om hen over te halen om aan een relatie te beginnen, zijn ze erg loyale en spannende partners zodra ze er voor gaan.

Maar zelfs in de meest veelbelovende relaties, willen boogschutters diep vanbinnen een partner hebben die ze bij kan houden en die met hen samen dingen wil ontdekken — niet iemand die hen van dingen willen weerhouden of die hen tegenhouden.

Hoewel mensen flexibel kunnen zijn en ze bereid kunnen zijn om erin mee te gaan, zijn boogschutters nogal rusteloos: ze willen steeds de wereld ontdekken en kijken wat het te bieden heeft.

Maar toch zullen ze dit niet echt van hun partner verwachten, ze weten dat het voor andere mensen moeilijk kan zijn om dingen net zo te zien als zij, tenzij ze exact hetzelfde in elkaar zitten, en zelfs dan heeft diegene misschien evengoed niet het verlangen om dezelfde dingen te ontdekken.

Meestal rechtvaardigen boogschutters dat het beter is als ze alleen blijven en zullen ze eerder het contact verbreken dan hun karakter op het spel te zetten — maar dit betekent niet dat ze niet verlangen naar een eerlijke en vervullende relatie.

Steenbok: iemand die oprecht net zoveel naar hun hulp en advies verlangt als naar hun complimenten en romantische gebaren.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Steenbokken staan erom bekend dat ze praktisch, kil en pessimistisch zijn — maar ze hebben meer in zich dan die eigenschappen.

Ze werken erg hard en ze waarderen succes in welk opzicht ook — en als ze voor iemand vallen, kent hun loyaliteit en beschermingsdrang geen grenzen.

Steenbokken hechten veel waarde aan het helpen van anderen om hun doelen en dromen te bereiken, en ze hebben een zwak voor de mensen op wie ze verliefd worden.

Maar als de relatie goed gaat en succesvol ism willen steenbokken evengoed weten dat hun partner hun hulp en advies net zoveel waardeert als de romantische gebaren en lieve woorden.

Steenbokken voelen zich niet in hun element als ze emotioneel moeten zijn, hoewel dit niet inhoudt dat ze het niet zullen proberen als dit veel voor hun partner betekent (en dit is vaak zo).

Toch willen steenbokken er echt zijn en willen ze hun partner steunen als die hulp nodig heeft of door een zware tijd gaat — ze willen de schouder zijn waarop iemand kan leunen en daar zijn ze erg goed in.

Ze willen weten dat hun partner dit waardeert, maar zullen dit niet zeggen omdat ze niet willen dat hun partner uit medelijden zal doen alsof hij of zij hierom geeft en omdat daden meer zeggen dan woorden.

Dus als hun partner dit aspect echt negeert, zullen ze hier vroeg of laat achterkomen.

Waterman: iemand die hen volledig vrijlaat en die erop vertrouwt dat ze weer terug zullen komen.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Watermannen zijn vrijgevochten, avontuurlijk en logisch — ze hechten waarde aan het leren en het groeien, en ze dagen zichzelf altijd uit om een beter mens te worden en om zich bewuster te worden van zichzelf en de wereld om hen heen.

Ze voelen zich vaak aangetrokken tot maatschappelijk doelen en merken dat ze een intense last ervaren om zoveel mogelijk te doen om te helpen — en een relatie hebben wordt vaak beschouwd als iets dat alleen maar tijd zal kosten.

Toch is het zo dat wanneer watermannen iemand tegenkomen die echt opvalt en die hun hart verovert, zijn ze echt bereid om te proberen om hen in hun leven op te nemen en zullen ze zelfs met kleine beetjes een kwetsbare kant laten zien.

Maar zelfs als alle stukken perfect in elkaar passen, voelen watermannen nog steeds de behoefte voor persoonlijke ruimte en vrijheid — en hoewel ze dit voor niemand op het spel zouden zetten, willen ze diep vanbinnen weten dat hun partner hen volledig vertrouwt en hen vrijlaat en het toelaat dat ze hun eigen ding doen, in de wetenschap dat ze trouw zullen blijven en dat ze uiteindelijk altijd weer bij hen terug zullen komen.

Watermannen weten dat dit volgens conventionele normen nogal veelgevraagd is — zeker vanwege hun afstandelijke en op privacy gerichte karakter.

Vaak zullen ze hun partner niet voor het blok zetten — ze zullen simpelweg opkomen voor hun behoefte aan ruimte en kijken dan hoe het verder loopt.

Vissen: iemand die bereid is om zijn slechte gewoontes/eigenschappen opzij te zetten om iets met jou te beginnen.

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie

Vissen staan erom bekend dat ze hopeloos romantisch zijn: ze zijn gevoelig, onbaatzuchtig en zitten vol optimisme.

Ze vallen vaak snel voor iemand en aarzelen zelden — ondanks dat ze in het verleden te maken hebben gehad met liefdesverdriet, geven ze graag een schone lei aan een nieuw iemand voor wie ze gevoelens ontwikkelen, en hoewel dit inspirerend is, kan het er ook voor zorgen dat er misbruik van ze zal worden gemaakt.

Vissen willen echt gewoon degene vinden met wie ze de rest van hun leven kunnen delen, zelfs als ze iets anders zeggen.

Als ze wel aan een relatie beginnen, wringen ze zich voor hun partner in allerlei bochten, ze proberen namelijk echt te laten zien hoeveel ze om hen geven en hoe waardevol zij als partner kunnen zijn — waarom het het echt waard is om bij hen te blijven.

Maar als de relatie goed lijkt te gaan, wil de vissen diep vanbinnen weten dat ze het waard zijn om eeuwig bij te blijven — zelfs als dat betekent dat iemand zijn slechte gewoontes verandert om dit voor elkaar te krijgen.

Vissen trekken vaak veel partners aan die misbruik van hen maken, die hen manipuleren of hen zelfs mishandelen vanwege hun onbaatzuchtige en gulle karakter.

En hoewel vissen niet dom zijn en hiervan op de hoogte zijn, blijven ze hopen dat ze het waard zullen zijn dat hun partner zijn of haar toxische en vreselijke eigenschappen opzijzet om echt de ideale partner te zijn die de vissen zich heeft voorgesteld.

Ze zullen er niet om vragen, omdat ze weten dat het oneerlijk is om hun eigen ideeën op een ander te projecteren, maar dat betekent niet dat ze daar niet stiekem op blijven hopen. 

Wat Ieder Sterrenbeeld Wil (Maar Nooit Om Zal Vragen) In Een Relatie