Skip to Content

10 Redenen Waarom Het Lastiger Is Voor Sterke Vrouwen Om Liefde Te Vinden

10 Redenen Waarom Het Lastiger Is Voor Sterke Vrouwen Om Liefde Te Vinden

1. Ze nemen geen genoegen met minder.

Sterke vrouwen hebben hoge eisen en zelfs als ze iemand leuk vinden die ze niet behandelt zoals ze verdienen, zullen ze nog steeds weglopen.

Ze zetten hun normen niet op het spel voor iemand anders en ze weten wat voor iemand ze in hun leven verdienen.

2. Ze zijn niet bang om te zeggen waar het op staat.

Ze zijn niet bang om iemand te vertellen wat ze verkeerd hebben gedaan of iemand te confronteren met hun leugens.

Daarom krijgen ze vaak de stempel “intimiderend”, aangezien ze voor henzelf op kunnen komen en zich niet in zullen houden.

3. Ze hebben geen man ‘nodig’.

Ze hunkeren naar liefde en genegenheid maar zullen nooit een man nodig om hen compleet te maken.

Liefde zal altijd een keus zijn in hun ogen; niet iets waar ze op zoek naar zijn omdat ze bang zijn om alleen te zijn of oud te worden. Ze zijn tevreden met hun eigen levens en liefde is een leuke toevoeging, geen noodzaak.

4. Ze weten hoe ze verder moeten gaan met hun leven.

Ze hebben geleerd om verder te gaan met hun leven wanneer dit nodig is. Ze zullen nooit degenen zijn die iemand smeekt om bij ze te blijven of om een tweede kans te smeken.

Ze zijn er zeker van dat het goed met ze zal gaan en dat ze iemand zullen vinden die beter is.

5. Ze laten het niet toe om een optie te zijn.

Sterke vrouwen tolereren het niet wanneer ze als optie worden behandeld of als ze een van de velen zijn die een man aan het daten is.

Ze waarderen bindingen en eerlijkheid en alles dat daar van afwijkt betekent voor hen het einde.

6. Ze spelen niet volgens de ‘regels.’

Dit Is Waarom Ik De Man Verliet Van Wie Ik Nog Steeds Hou

Verwacht in het leven of in de liefde niet dat sterke vrouwen de regels van het daten volgen waar jij aan gewend bent of dat ze het op veilig spelen.

Ze zullen je verrassen met hoe gedurfd en stoer ze zijn en ze zullen er niet voor terugschrikken om iets te krijgen dat ze echt willen.

7. Ze weten hoe ze om moeten gaan met afwijzing.

Ze zijn niet bang voor het woord ‘nee,’ ze hebben het vaker gehoord en ze zullen het blijven horen, maar dat weerhoudt ze er niet van om iets te proberen; sterke vrouwen zien meer afwijzingen onder ogen omdat ze daadwerkelijk ergens op afstappen en vragen naar wat ze willen in plaats van te wachten tot dingen naar hen toekomen, en hoe meer risico’s ze nemen hoe meer afwijzingen ze onder ogen moeten zien, maar deze afwijzingen maken hen slechts sterker.

8. Ze stellen de lastige vragen.

Ze zullen de vragen stellen die mannen vaak ontwijken, ze zullen vragen waar ze staan en welke kant het op gaat, ze zullen je vragen je familie en vrienden te ontmoeten en meer betrokken te zijn met je leven.

Sterke vrouwen zijn gepassioneerd en nieuwsgierig in alle aspecten van hun leven en het daten is voor hen geen uitzondering.

9. Ze hebben al eerder een gebroken hart gehad.

Zelfs al doen ze alsof ze onbreekbaar zijn, zijn ze verliefd geworden en is hun hart eerder gebroken; liefdesverdriet heeft hen alleen maar wijzer gemaakt maar niet onverschillig.

Ze hebben nog steeds veel liefde te geven, ze moeten gewoon erachter komen wie deze liefde verdient en wie slechts een spelletje speelt met hun hart.

10. Ze zoeken geen erkenning bij anderen.

Sterke vrouwen zoeken naar erkenning binnen hun successen, hun werk, hun vriendschappen en hoe ze hun leven lieden.

Ze weten dat de juiste persoon hen zal vinden wanneer de tijd rijp is en ze laten hun burgerlijke staat niet hun waarde bepalen of hen definiëren.