Skip to Content

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

1. Je voelt je altijd het meest gelukkig elke keer dat jullie samen zijn.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Je weet dat dit het soort man is dat je zonder moeite al gelukkig kan maken. Slechts zijn aanwezigheid in je leven heeft je al zoveel vreugde en opgetogenheid gegeven.

Je weet dat het totaalplaatje is, want het gaat ook niet alleen om hoe gelukkig je bent als jullie samen zijn. Het gaat ook om hoe verslagen en saai je leven zal zijn als je hem niet vaak in je buurt zou hebben.

Je weet dat een groot deel van het geluk in je leven een bijproduct is van zijn aanwezigheid.

2. Je lijkt gewoon elkaar echt aan te vullen.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Je kunt je overeenkomsten en verschillen balanceren om een geweldige synergie in je relatie te creëren.

Je bent twee compleet verschillende individuen en toch kunnen jullie op de een of andere manier een zwak punt van de ander compenseren door hoe goed jullie elkaar aanvullen.

Je weet dat op welk punt de een minder goed is, de ander zal uitblinken.

En dat is hoe goed de dynamiek van jullie relatie echt is. Je hebt ook genoeg overeenkomsten om je te verzekeren dat er ook niet teveel frictie in de relatie bestaat.

3. Je kijkt er beiden erg naar uit om je toekomst samen te delen.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Jullie willen beiden voor de lange termijn gaan.

Je kijkt beiden vooruit. Jullie beelden je continu een toekomst in waarin jullie beiden nog steeds een relatie met elkaar hebben. Daarom is het zo wanneer je plannen maakt jullie beiden een punt maken om met elkaar te praten.

Je vindt het altijd belangrijk om elkaar te raadplegen voordat je een beslissing maakt over de toekomst. Op dit gebied gedragen jullie je altijd als echte partners. Je denkt altijd aan de ander.

4. Op de een of andere manier voegt hij een gevoel toe dat je leven compleet is en vervuld.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Natuurlijk ben je een sterke en zelfstandige vrouw. Je hebt niet echt een relatie nodig om je vervuld of compleet te voelen.

Je verbindt je gevoel van zelfwaarde niet aan of je een relatie hebt of niet. Je bent je eigen persoon en je bent daar trots op.

Maar je schaamt je niet wanneer je zegt dat de relatie met je man je specifiek een meer compleet gevoel geeft dan eerst. Je weet echt dat je de juiste beslissing maakt en dat je je op het juiste pad bevindt zolang jullie samenblijven.

5. Het respect dat je voor elkaar voelt is onwankelbaar en grenzeloos.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Je vindt het ALTIJD belangrijk om elkaar met respect te behandelen omdat je weet dat dat de echte grondslag en fundering is voor wat voor relatie dan ook.

Ja, je weet beiden dat de ander kort gezegd een kogel voor je zou vangen. Maar je maakt daar nooit misbruik van. Je ziet je partner altijd als mens met behoeftes, gevoelens, en een individuele persoonlijkheid die je moet respecteren en eren.

Dat is hoe een intieme relatie met iemand eruit hoort te zien – hun menselijkheid erkennen.

6. Je voelt je thuis wanneer jullie samen zijn.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Je krijgt een veilig en zeker gevoel als je bij hem bent. Je weet dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat hij je hart zal breken, want je bent er zeker van dat je in goede handen verkeert.

Je bent zo zeker wat hem betreft omdat hij je altijd verzekert dat hij serieus is wat betreft jou en de relatie. Hij is nog nooit zo betrouwbaar geweest, want hij komt het allemaal na met zijn consequente gedrag en inzet.

Daarom ben je altijd op je gemak als je bij hem bent. Je weet dat je altijd beschermd zal worden door zijn liefde.

7. Hij is je ware beste vriend.

8 Tekenen Dat Je Man Echt Je Zielsverwant Is

Meer dan andere dingen in de wereld, hij is die ene persoon bij wie je voor alles langskomt. Hij is die ene man met wie je de meeste tijd wilt doorbrengen.

Als je eindelijk al je dromen hebt bereikt ben je er zeker van dat hij degene is die je naast je wilt hebben staan.

He is de man naar wie je gaat als je iets kwijt wilt. Je kan er altijd op vertrouwen dat hij er voor je is als je hem roept.

8. En tot slot weet je dat hij je zielsverwant is wanneer je je leven nooit met iemand anders zou kunnen voorstellen.

Je weet dat hij de ware is en met iemand ander gaan zou betekenen dat je genoegen neemt met minder dan wat je verdient; minder dan wat er voor je in de sterren staat geschreven.