Skip to Content

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Soms zijn we zo gefixeerd op het zoeken naar ‘signalen dat hij je leuk vindt’ dat we de enorme, rode waarschuwingssignalen niet in het donker zien gloeien.

We zien niet in dat hij een totale, manipulatieve rotzak is die er een enorm plezier uithaalt om je te martelen en je leven in een hel te veranderen.

Het is frustrerend om onder ogen te zien dat alles wat je wilde iemand was om van te houden, iemand die ook van jou houdt en je hebt een manipulatieve, onvolwassen, giftig persoon die zichzelf met pijn en lijden voedt.

Je bent zijn voeding, hij heeft je nodig, dus manipuleert hij je om te blijven.

Ik heb deze hel meegemaakt en godzijdank ben ik erin geslaagd om er bij weg te komen. Ik heb dit zielige figuur gedumpt en ben uit contact gegaan. Ik wil niet eens weten of hij nog leeft.

Ik wil niet eens weten of hij me mist. Zo weinig denk ik aan hem.

Ik heb dit allemaal meegemaakt, maar er is toch iets dat ik heb geleerd. Het maakt niet uit wat voor soort relatie je hebt, een man zal als hij dat wil met je emoties spelen.

Je kunt denken dat hij tot de maan en weer terug van je houdt, maar het kan allemaal ook één grote, dikke leugen zijn.

1. Je relatie is niet ten goede aan het veranderen

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

In plaats van zijn vrienden en familie te ontmoeten, houdt hij je geheim. Je relatie had nu naar een ander niveau moeten gaan. In plaats daarvan neemt de kwaliteit af.

Hij vraagt niet om meer tijd met je door te brengen, hij lijkt vaker weg te zijn.

Dit zijn allemaal signalen dat hij je niet serieus neemt en dat hij je gewoon voor een leuke tijd gebruikt.

Hij houdt geen rekening met je emoties, omdat hij niet om je geeft.

2. Hij doet dingen die je van streek maken

Je was boos over iets wat hij had gedaan en je confronteerde hem ermee. Je vertelde hem dat hij grof handelde en dat hij je had gekwetst, maar ondanks het feit dat je je voor hem openstelde en kwetsbaarheid toonde, doet hij nog steeds hetzelfde.

Hij doet je nog steeds op dezelfde manier pijn. Hij doet dit, omdat het hem niet kan schelen hoe je je voelt. Hij speelt met je emoties en heeft geen medelijden met je.

3. Hij is niet meer zo beschikbaar

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Dit hier laat zien hoe geïnteresseerd hij is om bij je te zijn of in een relatie te zitten. In het begin was dit geen probleem, je begon elkaar net te leren kennen.

Maar naarmate je meer tijd samen doorbracht, wilde hij minder tijd met je doorbrengen.

Meestal gebruikt hij een of ander slap excuus waarom hij niet bij je kan komen, hij zegt op het laatste moment afspraakjes af en hij heeft langzaam afstand genomen.

Hij is er niet zo vaak meer en je verliest langzaamaan het gevoel dat je een relatie hebt.

4. Hij is in je geïnteresseerd als je er niet bent

Als een man met je emoties speelt, dan heeft hij één tactiek die perfect is om je in de buurt te houden.

Als je naast hem staat, dan zal hij je totaal geen aandacht geven. Hij zal je van hem af duwen en hij zal proberen je zo min mogelijk te zien.

Maar als je de zaak in eigen hand neemt en afstand van hem neemt, dan zal hij je de hele tijd bellen.

Als je met een vriendin op stap bent en je had dat niet een week van tevoren aangekondigd dat je dat zou gaan doen, dan zal hij je met berichtjes bombarderen dat hij je mist en je aan zijn zijde wil hebben.

Deze mannen doen dit, omdat ze je niet zo gemakkelijk uit hun greep willen laten gaan.

Ze willen niet bij je zijn, maar ze willen je toch als optie hebben, dus geven ze je genoeg aandacht om je verslaafd te houden.

5. Hij toont interesse in andere vrouwen

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Het is één ding als hij het doet als je het niet ziet, maar het is helemaal wat als hij het recht voor je neus doet.

Als je het niet ziet, weet je het niet en kan het je geen pijn doen ondanks het feit dat hij een geweldige etterbak is. Maar als hij het recht voor je neus doet, dan doet het verschrikkelijk pijn.

Hij bewijst je dat hij niet om je geeft of je respecteert. Dat hij met andere vrouwen flirt, is slechts het bewijs dat hij met je emoties speelt.

6. Hij geeft je het gevoel dat je niet goed genoeg voor hem bent

Als je bij hem in de buurt bent dan heb je het gevoel dat je niet mooi genoeg bent of dat je niet slim genoeg bent. Dat ligt niet aan jou.

Je zou je niet zo voelen als hij je niet zo zou behandelen. Zijn sarcastische opmerkingen en zijn gemene grappen maken je zelfvertrouwen in een oogwenk kapot.

Hij ziet dat als iets leuks, omdat hij erom moet lachen. Het kan hem niet schelen dat de dingen die hij zegt niet eens een beetje grappig voor je zijn.

7. Hij is perfect als hij iets van jou nodig heeft

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Als jij de enige bent die hem kan helpen, dan is hij de officiële winnaar van de prijs ‘vriend van het jaar’.

Hij is er voor je, hij ondersteunt je, hij luistert naar je, hij doet eigenlijk alles wat een normaal vriendje zou moeten doen.

En als hij eenmaal krijgt wat hij wil, dan sluit hij je weer buiten, omdat hij klaar met je is. Je hebt hem gegeven wat hij nodig had, zodat hij je als stront kan blijven behandelen.

8. Gemengde signalen afgeven is zijn ding

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Hij is de absolute koning als het hierop aankomt. Niemand kan hem verslaan of bijna zo stiekem doen als hij.

De ene dag ben je zijn wereld, zijn liefde, zijn alles en de volgende dag kan hij op straat langs je heen lopen zonder zelfs maar hallo te zeggen.

Deze emotionele achtbaan veroorzaakt emotionele pijn die gemakkelijk in echte fysieke pijn kan veranderen. Je kunt van de constante emotionele mishandeling, terreur of zijn onverschilligheid letterlijk ziek worden.

9. Hij verwacht dat je vergevingsgezind bent

Hij kan met alles wegkomen, maar jij niet. Zijn dubbele maatstaven zijn belachelijk.

Als hij je dagenlang niet belt, hij komt niet op een date of appt je niet terug, dan moet je het laten gaan en alles na zijn zielige ‘sorry’ vergeten.

Maar als de situatie omgekeerd is, als jij degene bent die de vrijheid neemt om je zoals hem te gedragen, als een etterbak, dan breekt de hel los.

Hij belt je, hij gaat naar je op zoek en schopt een scène. En God weet hoe lang hij die ene ‘ruzie’ zal blijven noemen en die in je gezicht zal wrijven terwijl hij zelf precies hetzelfde doet.

10. Hij liegt altijd

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt

Ten eerste merk je die ‘kleine’ leugens op en zeg je tegen jezelf dat ze niet zo’n groot probleem zijn.

Maar later komen die ‘kleine’ leugens veel te vaak voor. Later ontdek je dat liegen in zijn bloed zit.

Hij is in staat om over alles te liegen – over zijn verleden, over wat hij doet, hij verandert zelfs enkele feiten over hemzelf zodat mensen hem aardig zullen vinden. Hij is een manipulator in een vermomming.

10 Signalen Dat Hij Alleen Met Je Emoties Speelt