Skip to Content

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Ben je voor de meest schattige persoon ooit gevallen en weet je niet zeker waarom hij niet terug flirt? Was er een moment dat je dacht dat hij op je viel, maar nu lijkt hij afstandelijk te zijn?

Jullie hebben de laatste tijd veel tijd samen doorgebracht, alleen en met gemeenschappelijke vrienden. Hij heeft veel persoonlijke details met je gedeeld, en je zat gewoon op het moment te wachten dat hij je officieel mee uit zou vragen.

Maar dat is nooit gebeurd en nu heb je geen idee wat je moet doen.

Denk je dat hij je in de vriendenzone probeert te houden, maar ben je in de war over de reden waarom? Of misschien vertellen je vrienden je dat hij een player is, maar weet je diep van binnen dat het niet waar is?

Heb je er weleens aan gedacht dat jij misschien degene bent die hem in de vriendenzone heeft gezet zonder het te weten? Als dat zo is, maak je dan geen zorgen, ik zal je ook wat tips geven over hoe je hem daar weer weg krijgt.

Zet je schrap, meid, je staat op het punt om een lelijke waarheid onder ogen te zien over hoe je hem in de vriendenzone hebt gezet zonder het te weten.

1. Je nodigt andere mensen uit om met jullie mee uit te gaan

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Hoe vaak heb je iemand uitgenodigd om met jullie mee uit te gaan? Misschien ben je bang en is het hebben van je bestie aan je zijde bedoeld om je te kalmeren, maar dat is zo’n verkeerde boodschap om te sturen!

Wanneer je tijdens je uitstapjes constant iemand mee hebt, dan kan hij ervan uitgaan dat je hem alleen als vriend leuk vindt. Hij zal dan niet proberen om voorbij die grens te gaan die je hebt ingesteld.

Probeer wat meer alleen met hem te zijn en te zien hoe het afloopt.

2. Je gaat niet naast hem zitten

Als je met je vriendengroep uitgaat, zit je dan meestal bij hem vandaan zodat hij niet iets romantisch van jouw kant bespeurt?

Als je altijd in de verste stoel bij hem vandaan zit, dan kan dit alleen maar betekenen dat je zijn gezelschap niet leuk vindt en je geen tijd met hem door wilt brengen.

Probeer de volgende keer naast hem te zitten en gebruik die kans om hem spontaan aan te raken. Je kunt me later bedanken.

3. Je praat over de jongens die je leuk vindt en je exen

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Heb je het gevoel dat je alles aan hem kunt vertellen? Dat is geweldig, maar er is geen ruimte om over andere jongens of je exen te praten als je wilt dat hij je mee uit vraagt.

Als je het over andere jongens hebt, dan neemt hij aan dat je romantisch gezien niet in hem geïnteresseerd bent en dat je hem gewoon in de vriendenzone wil houden. Stel hem liever wat persoonlijke vragen en toon interesse in wie hij is.

4. Je hebt hem toegang tot je privacy gegeven

Kleed je je voor hem om alsof hij er niet eens is? Dit is zeker een teken dat je je op je gemak voelt in zijn gezelschap. Voor hem is het echter ook een teken dat je hem in de vriendenzone hebt gezet.

De meeste jongens vallen gemakkelijk voor meisjes die een aantal dingen aan de verbeelding overlaten. Dus wees op z’n minst een beetje mysterieus. Hij hoeft echt niet te weten welke kleur je ondergoed heeft.

5. Je blijft excuses verzinnen waarom jullie twee niet zouden werken

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Toen hij zei dat jullie gelijkenissen delen, begon je toen over alle verschillen? Zoek je steeds excuses waarom jullie niet bij elkaar zouden passen, omdat je bang bent om hem te verliezen?

Nieuwsflits: Op deze manier raak je hem ook als vriend kwijt!

Als hij de volgende keer dat jullie de kans krijgen om te praten jullie gedeelde waarden benoemd, ga er dan in mee. Zoek al die gemeenschappelijke sterke en zwakke punten die je kunnen helpen om een sterke en gezonde relatie met hem op te bouwen.

6. Je hebt hem naar zijn vriend(en) gevraagd

Wilde je hem jaloers maken door naar zijn vrienden te vragen? Misschien probeerde je zelfs een afspraakje met een van hen te regelen?

Meid, je raakt hem op die manier kwijt!

Als je naar zijn vrienden vraagt, dan maak je hem niet jaloers. Daar zul je in falen. Maar het zal je wel lukken om hem af te wijzen. Je zult zelfs de kleinste kans verpesten die je had om met hem uit te gaan.

7. Je hebt een huwelijkspact met hem gesloten

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Jullie keken samen naar een romantische komedie en jullie zagen een stel een huwelijkspact sluiten en tegen het einde van de film kwamen ze samen. Dus je dacht dat het een hint voor hem zou zijn dat je iets meer wil als hij hetzelfde wil.

Word wakker slaapkop, je duwde hem weg.

Als je dat verbond met een man aangaat die je leuk vindt, dan zal hij het interpreteren dat je hem alleen als partner beschouwt, zodat geen van jullie beiden alleen sterft. Blijf je tot je grijs en oud bent vrijgezel? Vertel hem hoe je je voelt als je zeker weet dat hij jou ook leuk vindt!

8. Je hebt geprobeerd om hem met een van je vriendinnen in contact te brengen

Misschien vindt een van je vriendinnen hem echt leuk en vroeg ze je om een date voor haar te regelen. En dat deed je dan. Goed gedaan, je bent een goede vriendin, dat kan ik je nageven. Maar hoe zit het met jou?

Als je je verliefdheid aan andere meisjes voorstelt, dan zal hij niet alleen concluderen dat je hem niet leuk vindt, maar hij zal waarschijnlijk met een van je vriendinnen gaan daten. Enig, is het niet?

9. Je tut je niet op als je met hem uitgaat

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Iemand heeft je verteld dat als een man je leuk vindt op je slechtst, hij je zeker leuk zal vinden als je je glamour opdoet. Dat klopt inderdaad, maar ALLEEN als hij al weet waar hij staat.

Ik zeg niet dat je geen man zal aantrekken als je geen strakke en korte jurken draagt. Ik ben ook niet zo’n meisje. Toch moet hij zien dat je wat moeite hebt gedaan voor je uiterlijk.

Neem de tijd om je haar te doen dat hij zal complimenteren of voeg wat sieraden toe als je het niet vaak draagt. Hij zal het verschil merken en je zult weten dat de gevoelens wederzijds zijn.

10. Je doet nooit wat hij wil

Stelde hij voor om te gaan bowlen, omdat hij er echt zin in had, maar wilde jij je nagels niet breken? Is hij nu een beetje afstandelijk? Had je hem gebeld om samen wat te gaan doen, maar weigerde hij beleefd?

Hij zou het niet verkeerd opvatten als dit niet de hele tijd gebeurt, schat. Denk eens aan al die keren dat je zijn suggesties afwees om iets te doen wat hij echt wilde doen. Of je het nu wel of niet leuk vindt, soms moet je dingen doen die je man leuk vindt om hem te laten zien dat je om hem geeft.

Dus de volgende keer (hopelijk neemt hij contact met je op), ga wandelen en neem wat koffie voor jullie beiden mee. Bereid wat vragen voor om hem te stellen terwijl je bergopwaarts loopt en geniet van zijn gezelschap.

11. “Je bent de beste vriend die een meisje zich kan wensen!”

11 Genadeloos, Eerlijke Signalen Dat Je Hem In De Vriendenzone Hebt Gezet, Zonder Het Te Weten

Sorry, maar wat???

Als je dacht dat deze zin hem zou doen beseffen dat je het leuk vindt om tijd met hem door te brengen, dan heb je het helemaal mis. Natuurlijk is een partner en beste vriend in één persoon puur gelukzaligheid. Maar je hebt ergens een verkeerde afslag genomen als je dit aan iemand vertelt die je leuk vindt.

Sorry dat ik het slechte nieuws breng, maar zeggen dat hij de beste vriend is waar een meisje om kan vragen, duwt hem alleen maar diep in de vriendenzone. Dat gezegd hebbende, niet alles is verloren – je kunt hem gemakkelijk je gevoelens laten weten.

Als je het einde van dit artikel hebt bereikt en je je bewust bent geworden van de fouten die je hebt gemaakt, dan is het tijd om open kaart te spelen met je crush. Probeer hem subtiele tekenen te geven dat je hem leuk vind. Gebruik je lichaamstaal of laat wat leuke berichtjes voor hem achter. Veel succes met het veroveren van zijn hart!

PinFlight Image