Skip to Content

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Jongens houden van hun vriendinnen en hun vervelende gewoontes. Echt waar. Ze vinden het heerlijk om je glimlach te zien als ze hun best doen om je aan het lachen te maken.

Ze observeren je graag omdat ze geen genoeg van je kunnen krijgen, en je inspirerende energie is voor hen een echte zegen.

Daarnaast vinden ze het heerlijk om samen met jou films te kijken of om op avontuur te gaan. Ze zullen altijd je partner in crime zijn en nog veel meer.

Maar soms kunnen ze het niet helpen, maar voelen ze zich een beetje geïrriteerd over sommige dingen die je doet. Gelukkig zeggen ze daar niet altijd wat van.

Ze zijn zich ervan bewust dat ze zelf verre van perfect zijn, dus het maakt niet uit ho gek je ze maakt. Ze zullen het verdragen (net zoals je hen verdraagt).

De sleutel tot een gelukkige relatie is om constant te verbeteren en zo de beste versie van jezelf te worden.

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Het eerste dat je je moet afvragen, is of je partner ooit zonder aanwijsbare reden ineens geïrriteerd is weggelopen? Heeft hij zich ooit vreemd gedragen in de buurt van jou en weigerde hij je de reden ervoor te vertellen?

Zo ja, dan is de kans groot dat je waarschijnlijk een van die vervelende gewoontes hebt laten zien. Iedere vriendin maakt die minstens één keer mee.

Maar je hoeft je er geen zorgen over te maken, want alles kan worden opgelost. Dat is tenslotte het punt van een relatie – steeds opnieuw bouwen en opnieuw bouwen totdat je het ultieme geluk bereikt.

Dus, als je niet het label van een vervelende vriendin wilt hebben, vermijd dan deze 10 vervelende gewoontes. Je man zal tegen anderen opscheppen over wat een geweldige vriendin hij heeft.

Maar psst! (Vertel hem niet dat je zijn kleine geheimpje hebt ontdekt over vervelende gewoontes waarvan hij niet wil dat je ze kent).

Laat hem denken dat je van nature een godin bent, dat je gewoon weet hoe zijn hersenen functioneren en dat je weet hoe je ernaar moet handelen.

1. Vervelende gewoontes: praten over je relatieproblemen met andere mensen

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Als er iets is dat jongens echt haten, dan is het wanneer hun vriendin hun relatieproblemen met andere mensen deelt. Niet alleen deelt, maar zich ook voordoet als een echte psycholoog. Waarbij ze elk detail van wat er is gebeurd analyseert.

Net als andere jongens, denkt jouw man dat wat er tussen jullie twee gebeurt, tussen jullie moet blijven. Het moet niet het belangrijkste onderwerp tussen je vrienden en familie worden.

Ze behandelen hun problemen liever in stilte in plaats van ze met anderen te bespreken.

2. Als je blijft praten terwijl hij spelletjes speelt

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Voor jongens is het spelen van games alsof je een echte held wordt die de wereld gaat redden van alle problemen.

Als je blijft praten terwijl hij dat doet, zal hij niet kunnen genieten van zijn rol van virtueel stoer en mannelijk zijn.

Natuurlijk zal hij dit niet zeggen dat hij die een van je vervelende gewoontes vindt. Hij wil je niet beledigen.

Hij zal gewoon knikken en doen alsof hij naar je luistert, maar diep in zijn ziel zal hij tot God bidden voor een moment van stilte.

3. Als je hem opwarmt en hem dan achterlaat

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Kun je je voorstellen hoe erg het is als je hem de hoop geeft dat je met hem naar bed zal gaan, en dan van gedachten verandert en hem achterlaat?

Het is alsof je zojuist zijn twee handen hebt afgehakt en hem hebt laten bloeden totdat je weer terugkomt (maar dan is het te laat). Doe dat gewoon niet (als je hem de moeite en pijn wilt besparen die hij moet doorstaan).

4. Mannen haten het als je ze geen ruimte voor zichzelf geeft

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

JEP. Ze vinden het echt een van de meest vervelende gewoontes als je constant in de buurt bent, waardoor ze dingen met je moeten doen als ze geen zin hebben.

Ze haten het als je hun behoefte aan ruimte en tijd voor zichzelf niet begrijpt, ook al betekent dat alleen maar naar het plafond staren. (Ja, jongens kunnen soms behoorlijk raar doen).

Denk niet dat het feit dat ze wat tijd voor zichzelf nodig hebben, betekent dat ze het niet leuk vinden om tijd met jou door te brengen.

Ze vinden het leuk om elke seconde met je door te brengen, en ze zullen er nog meer van genieten als je ze geeft wat ze willen – en dat is wat ruimte.

5. Vervelende gewoontes: als je chronisch te laat bent

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Als je een keer te laat bent, is dat niet zo erg. Als je twee keer te laat bent, is dat ook niet zo’n probleem.

Maar als je constant te laat bent, waar je ook heen gaat, zal het hem irriteren. En terecht. Dit is een van de vervelende gewoontes waar iedereen in je omgeving zich aan zal ergeren.

Jongens begrijpen gewoon niet je drang om er perfect uit te zien voor elke mogelijke gelegenheid, en hoe hard je hem ook probeerde uit te leggen waarom je te laat kwam, ze zullen het nooit begrijpen.

Ze begrijpen de problemen die je zou kunnen hebben met uw mascara of poeder niet. Dus wat je ook tegen hen zegt, je reden zal in hun ogen altijd ongeldig zijn.

6. Als je hun rustige zone verstoort

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Als ze eindelijk hun zen en innerlijke rust hebben gevonden, kom je ineens naar hen toe, babbelend over die vervelende collega van je werk waar je niet tegen kunt.

Of je begint te praten over je grauwe huid en dat dure product dat niets oplost. Stoor hun rustige zone niet, wat er ook gebeurt (je kunt me later bedanken).

7. Vervelende gewoontes: als je te veel aandacht besteedt aan andere mannen en hem verwaarloost

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Het maakt niet uit of de andere mannen alleen je vrienden of collega’s zijn. In zijn ogen vormen ze een potentiële bedreiging die hij moet uitroeien.

Dus als je er te veel aandacht aan besteedt en het bestaan ​​van je man verwaarloost, zal hij in paniek raken.

Hij zal in de war raken en geïrriteerd raken omdat hij er niet tegen kan, maar er tegelijkertijd niks aan kan doen.

Zorg er altijd voor dat je je man ook bij de discussie betrekt en let op zijn lichaamstaal. Zo kan je zien of hij vindt dat dit een van je vervelende gewoontes is of dat het hem niet uitmaakt.

8. Als je hem die versleten vraag stelt: “Zie ik er dik uit?”

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Stop daar gewoon mee. Er is niets vervelender voor iemand anders die vraag te moeten beantwoorden.

En elk van hen zal je vertellen: je ziet er natuurlijk niet dik uit, schat!

Laten we nu een paar dingen op een rijtje zetten. Als je een spiegel voor je hebt en je mankeert niks aan je ogen, waarom zou je dan überhaupt zoiets vragen?

Erger nog, waarom zou je je man zoiets vragen (als je zijn antwoord al weet)?

Doe dat gewoon niet. Wees je eigen rechter en geloof wat je ziet, want dat is de enige manier om je situatie te verbeteren.

Wat dan nog als je wat extra kilo’s hebt? Als het je vervelend vindt, stroop dan gewoon je mouwen op, zweet je in de sportschool en zie het resultaat. Maar val hem niet lastig met een van de vervelende gewoontes.

9. Als je de dingen waarin hij geïnteresseerd is niet begrijpt

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Als hij gek is op rare hobby’s die jij juist tijdverspilling vindt en jij kunt gewoon niet begrijpen waarom hij zich met zulke onzin bezighoudt, oordeel dan niet over hem.

Wanneer je dat doet, zal hij geïrriteerd zijn en je de schuld geven dat je zijn geluk hebt gesaboteerd. Laat hem gewoon doen wat hij moet doen, en je bespaart jullie allebei veel irritatie.

10. Vervelende gewoontes: als je hem dwingt om iets te doen dat hij niet leuk vindt

10 Vervelende Gewoontes Waar Mannen Gek Van Worden

Als je hem sleept om dat veganistische restaurant te proberen dat je tante voorstelde, terwijl je weet zeker dat hij een strikte vleeseter is, zal hij niet gelukkig zijn.

Ook als je hem dwingt om met je mee te gaan terwijl je gaat winkelen voor een lippenstift of iets anders dat hem aan het woord ‘vrouwelijk’ doet denken, zal hij niet gelukkig zijn.

Dwing hem niet om dingen te doen die hij niet leuk vindt, dat is namelijk een van de vervelende gewoontes die jij ook niet leuk vindt aan hem.

Wil je graag weten wanneer je te aanhankelijk bent? Lees dan dit artikel.

PinFlight Image