Skip to Content

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Er is een slim en grappig gezegde dat luidt: ‘Liefde is als een scheet. Als je het moet forceren, is het waarschijnlijk poep ‘. En het is waar, als het echt is hoef je het niet te forceren.

Het moet gemakkelijk zijn om lief te hebben, en als dat niet zo is, dan is het misschien niet de bedoeling. Ben je ooit samen geweest met iemand met wie je nooit dingen hebt hoeven forceren?

Als het echt is voelt alles natuurlijk … en de liefde gaat gewoon vanzelf zonder dat het nodig is om dingen te forceren … Dat is hoe het gaat als het echt is.

Maar als je het gevoel hebt dat je hem een uitgebreid verslag moet sturen over wat je doet, waar je het doet en met wie je het doet. Als je het gevoel hebt dat je ze elke ochtend een sms moet sturen zodat je de beslissing die je moet maken kunt uitstellen. Je moet je realiseren dat je niet veel langer kunt doen alsof.

En als de relatie niet natuurlijk aanvoelt, als iets gewoon niet goed voelt en je bent niet echt verbonden … is het het beste om er meteen een einde aan te maken voordat het erger wordt.

Omdat het niet nodig is om dingen te forceren als het echt is. Liefde zou vanzelf moeten gaan. Je zou je geen zorgen moeten maken over wat er de volgende dag zal gebeuren.

Als het echt is, hoef je zijn toewijding of loyaliteit niet in twijfel te trekken.

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Omdat het natuurlijk aanvoelt wanneer liefde echt is …

Het voelt alsof alles ineens precies is zoals je wilt dat het is en het is niet nodig om anderen ervan te overtuigen dat je gelukkig bent in je relatie … omdat je het echt bent, en dat kunnen anderen zien.

Als het echt is, hoef je je niet af te vragen wat er ontbreekt. Je hebt het gevoel dat je compleet bent.

En er zal niets ontbreken, want je hebt je ontbrekende stuk gevonden.

Als het echt is, hoef je niet voorzichtig te zijn met wat je zegt. Je geliefde zal willen dat je altijd eerlijk bent en zegt wat je bedoelt, en je hoeft je niet af te vragen of je moet zeggen wat je bedoelt.

Het punt is dat je altijd alles tegen je partner moet kunnen zeggen. Als je dat niet kan, is het gewoon niet echt.

Als het echt is, hoef je het nooit in twijfel te trekken, omdat je weet dat je het juiste doet.

Je hoeft je niet af te vragen of het echt liefde is of dat je de juiste persoon hebt gevonden.

Je voelt je gewaardeerd en gewild. En nog belangrijker, je weet dat je de juiste persoon hebt gevonden en dat het echt liefde is.

Dus als je het gevoel hebt dat deze relatie niet precies is wat je wilde … dan is het het niet. En als je eenmaal met iemand anders bent, zul je het weten. Je zult het gevoel hebben dat je in de hemel bent.

Als het echt is, hoef je je niet af te vragen of je aan het settelen bent. Je zult het gevoel hebben dat je meer hebt gevonden dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Je partner zal je grootste steun zijn en de wind onder je vleugels.

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Dus als je het gevoel hebt dat je geliefde je terugtrekt in plaats van je vooruit te duwen … is het niet echt. Als het echt is, heb je het gevoel dat je liefde je grootste inspiratiebron is. Je reden om te groeien en vooruit te komen.

Kijk hoe je verandert. Niet omdat hij wil dat je dat doet omdat hij van je zal houden zoals je bent. Je zult willen veranderen, om nog beter te worden omdat liefde je heeft geïnspireerd.

Als het echt is, hoef je je niet af te vragen of het de moeite waard is om voor te vechten. Als het echt is, wil je het beschermen met alles wat je hebt.

En je zult ervoor willen vechten alsof je leven ervan afhangt, want het zal het beste zijn dat je ooit hebt gehad.

Dus als je je afvraagt of het het waard is, is het antwoord waarschijnlijk nee.

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Want als het echt is, hoef je je dat nooit af te vragen.

Het zal het kostbaarste zijn wat je ooit hebt gehad, en je zult er alles aan doen om het te behouden. Je zal weten dat dit soort liefde niet elke dag voorbij komt; het is zeldzaam, en het is iets dat de moeite waard is om voor te vechten.

Als het echt is, weet je het omdat alle stukjes samen op hun plaats vallen. Je gevoelens en gedachten zullen in harmonie zijn.

Jij en die persoon zullen de dingen hetzelfde zien, je zult in dezelfde richting kijken, en die richting is voorwaarts in de toekomst; je toekomst samen.

Dus als je op dit moment problemen hebt om de toekomst te zien met de persoon met wie je bent … dan is dat omdat het niet echt is; je voelt eigenlijk meer frustratie dan liefde; het voelt meer als een vloek dan als een zegen.

Maar als het echt is, weet je het en raak je niet in de war; je zult in plaats daarvan gelukkig zijn omdat je het gevoel zult hebben dat God zelf deze persoon in je leven heeft gezonden en alsof hij hem met een reden heeft gestuurd.

Die reden is om je echte liefde te laten voelen en uiteindelijk gelukkig te zijn en dat zal je ook zijn, maar je moet eerst een relatie opgeven die niet echt is, want het zal je nooit gelukkig maken. Je moet jezelf dat geluk gunnen.

Je realiseert je dat je het dwingt, maar je blijft het doen. Waarom?

Het is iets dat natuurlijk aanvoelt en harmonie in je leven brengt. Dus als jouw liefde niet zo is, kan het net zo goed helemaal geen liefde zijn.

Liefde mag niet worden afgedwongen.

Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Er is iemand die je gelukkig zal maken, maar je voorkomt nu dat die persoon in je leven komt. Waarom? Alleen maar omdat je iets forceert dat niet echt is en ook nooit echt zal zijn.

Dus stop met het verspillen van je tijd … en laat jezelf ervaren hoe echte liefde is, zodat je nooit meer dezelfde fout zult maken.

Je hoeft het niet te forceren als het echt is, want het echte is iets dat voor jou bedoeld is, dus het komt vanzelf. Waarom ren je weg van je lot en dwing je iets af dat niet de bedoeling is?

Misschien is het omdat je niet wist wat echt was, maar nu begrijp je het beeld. En je zult het ervaren, maar eerst moet je stoppen met het forceren als het niet echt is.

Als een man verliefd op je is, hoef je niks te forceren en ook nergens om te smeken.

PinFlight Image