Skip to Content

11 Duidelijke Tekenen Dat Hij Je Niet Wil Verliezen

11 Duidelijke Tekenen Dat Hij Je Niet Wil Verliezen

Vaak zal een man niet openlijk zeggen dat hij zich zijn leven zonder jou niet voor kan stellen. Maar hij zal je zeker tekenen laten zien dat hij je niet wil verliezen en je de rest van zijn leven bij zich wil hebben.

Naarmate je gevoelens voor die ene speciale persoon evolueren, begin je je zorgen te maken over dingen waar je je aan het begin van een relatie niet druk om maakte. Op dit moment maak je je echt zorgen dat je partner zich realiseert dat hij niet klaar is voor een toegewijde relatie en dat je achter zal blijven zonder degene die de wereld voor je betekent.

Maar elke keer dat je hem een vraag met betrekking tot dit onderwerp stelt, dan krijg je geen direct antwoord. En ook al behandelt hij je als een koningin, je wilt er toch zeker van zijn dat zijn gevoelens echt zijn.

Je hebt zijn bevestiging als een soort vangnet nodig. Daarna kun je ontspannen.

Aangezien het duidelijk is dat hij je niet openlijk de woorden zal vertellen die je wilt horen, moet je op een andere manier naar het antwoord zoeken. En dat is waar zijn acties en gedrag naar jou te hulp komen.

Jongens komen er meestal niet graag voor uit om je te vertellen dat ze verliefd op je zijn en zich hun leven zonder jou niet voor kunnen stellen. Maar hun acties vertegenwoordigen alle emoties die ze voor je voelen.

Dus, als je er zeker van wilt zijn dat je man bang is om je te verliezen, let dan gewoon op de manier waarop hij zich om je heen gedraagt. Als hij je voor altijd in zijn leven afbeeldt en je niet wil verliezen, dan kun je dat door verschillende tekens zien.

Duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Je hebt je partner niet nodig om je te vertellen dat je zijn zielsverwant bent en dat hij zich zijn leven zonder jou niet voor kan stellen. Om zijn gevoelens te ontcijferen, hoef je alleen maar zijn gedrag te observeren.

Een man die bang is om je te verliezen, zal je dat door middel van deze duidelijke tekens laten zien.

1. Hij respecteert je behoeften

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Een man die van je houdt, zal je behoeften respecteren, maar noemt je toch af en toe irrationeel, omdat je bepaalde dingen van hem verwacht. Een man die bang is om je te verliezen, zal alles doen wat nodig is om aan je behoeften te voldoen.

Dus een van de duidelijke tekenen dat hij je niet kwijt wil, is wanneer je hem zijn best ziet doen om ervoor te zorgen dat aan je behoeften wordt voldaan.

Deze man zal voor je zorgen en je altijd op de eerste plaats zetten. Wat je ook wil, hij zal proberen om je wens uit te laten komen.

Bij de meeste langdurige relaties hebben koppels de neiging om de behoeften van de andere persoon te vergeten. Ze richten hun aandacht op zichzelf en negeren af en toe hun dierbaren.

Maar een man die je niet wil verliezen, zal je nooit in deze positie brengen. In plaats daarvan zal hij ervoor zorgen dat hij je laat zien dat hij al je behoeften respecteert en dat hij zijn uiterste best zal doen om ze te vervullen.

Als je je kapot voelt na een zware dag op het werk en zin hebt in wat tijd voor jezelf, dan zal hij ervoor zorgen dat je dat krijgt. Ook al heeft hij wat andere dingen gepland, hij weet dat jouw welzijn op de eerste plaats moet komen.

Hij zal een bad voor je maken, je je favoriete boek brengen en je met rust laten zodat je kunt ontspannen. Hij zal je niet dwingen om dingen te doen waar je geen zin in hebt, omdat hij weet dat dat verkeerd is. In plaats daarvan zal hij er alles aan doen om een glimlach op je gezicht te zien.

Zolang jij gelukkig bent, zal hij zich ook zo voelen en daarom zal hij zijn best doen om jouw behoeften op de eerste plaats te zetten. Hoe gek ze ook klinken.

2. Hij annuleert zijn plannen om bij jou te zijn

Nog een van de tekenen dat hij je niet wil verliezen, is wanneer hij zijn plannen opzij schuift zodat hij bij je kan zijn. Jij bent zijn prioriteit en hij geeft nergens anders om.

Zelfs als je al een tijdje een serieuze relatie hebt en de wittebroodswekenfase voorbij is, zal hij jou nog steeds boven iemand anders verkiezen. Hij is je niet zat en zijn gedrag laat dat duidelijk zien.

Als je zijn hulp nodig hebt, dan laat hij alles vallen en komt hij langs. Als je iets met hem wil doen, dan verandert hij zijn plannen en kookt hij voor je of neemt hij je mee naar een speciale plek.

Het is duidelijk dat jij zijn ware liefde bent, degene die hij nooit wil verliezen. En zijn acties zullen je laten zien dat je je nergens zorgen over hoeft te maken – deze man gaat nergens heen.

3. Hij zoekt je op na een ruzie

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Een goede relatie is er niet een waar partners nooit ruzie maken. Het is wanneer je op veel onenigheid stuit, maar jullie het altijd oplossen op door met elkaar te communiceren.

En als een man vaak contact met je zoekt na een ruzie, dan moet je dat zien als een teken dat hij je niet wil verliezen. Hij kan er niet tegen dat jullie niet met elkaar praten en hij is genoodzaakt om iets te doen om dat te veranderen.

Zelfs als jullie ruzie krijgen, duurt het meestal niet langer dan een dag. Dat is het maximale dat hij uit kan houden zonder het met je uit te praten.

Daarna is hij meestal degene die je belt en vraagt of je wilt praten. Hij aarzelt nooit om zich te verontschuldigen voor zijn fouten en aan te geven waar jullie als koppel aan moeten werken.

Bij hem ben je nooit bang dat hij het uitmaakt zodra je een moeilijk punt bereikt. In plaats daarvan weet je dat alle discussies jullie relatie alleen maar sterker zullen maken.

Je bent getroost door het feit dat hij het niet erg vindt om contact met je te zoeken en alles te doen wat nodig is om de problemen op te lossen die jullie zijn tegengekomen. Hij wil dat jullie relatie groeit en niet door een paar domme misverstanden eindigt die gemakkelijk op te lossen zijn.

Hij zal er alles aan doen om jullie relatie te versterken en je te laten zien dat hij nergens heen gaat. Deze man wil je niet verliezen en daarom is hij bereid om contact met je te zoeken na een ruzie.

Urenlang niet met je praten is al moeilijk genoeg. Hij zou het niet kunnen verdragen om je voor altijd te verliezen.

4. Hij doet zijn uiterste best om je gelukkig te maken

Als een man je niet wil verliezen, dan zal hij je dat laten zien in de moeite die hij in jullie relatie steekt. Voor hem ben je de belangrijkste persoon ter wereld en hij zal er alles aan doen om je gelukkig te maken.

Je glimlach is een teken van zijn succes, dus hij wil je de hele tijd zien lachen.

Ook al is hij maar een mens en kan hij niet al je wensen laten uitkomen, hij zal toch zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk van je wensen te vervullen. Jij bent zijn speciale persoon, degene die hij niet wil verliezen en dat kun je aan zijn daden zien.

Misschien weet hij dat het jouw grote wens is om op een lange roadtrip te gaan aangezien je er nog nooit een hebt gemaakt. Ook al heeft hij het druk met zijn werk, hij zal een paar dagen vrij nemen en je wens uit laten komen.

Hij zal er op die dagen dat je hem het meest nodig hebt voor je zijn, ongeacht of de timing niet perfect is en niet in zijn schema past. Zolang hij je aan het lachen krijgt, beschouwt hij zichzelf als een gelukkig man.

Als je je man in deze beschrijving kunt herkennen, dan is het duidelijk dat hij je niet wil verliezen. Hij zou zichzelf nooit toestaan om zonder jou te eindigen, want dat zou een van de ergste dingen zijn die hem ooit kunnen overkomen.

Geloof me, deze man is hier om te blijven.

5. Hij praat over jullie toekomst samen

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Een groot teken dat hij je niet wil verliezen, is als je hem vaak over jullie toekomst samen als stel hoort praten.

Hij sluit je nooit uit van zijn plannen, maar zorgt ervoor dat hij zijn toekomst samen met jou plant. Hij probeert niet om zijn eigen leven, gescheiden van het jouwe te leiden. In plaats daarvan wil en heeft hij je nodig om aan zijn zijde te staan.

Hij plant jullie vakanties samen, zorgt ervoor dat de datum bij jullie allebei past en dat jullie ergens heen gaan waar jullie allebei heen willen. Je hoort hem praten over op een dag samenwonen, over het kopen van jullie eigen huis en trouwen.

Deze man is open over zijn toekomstplannen, omdat hij wil dat je weet dat hij van plan is om de rest van zijn leven met jou door te brengen. Ook al vermijden de meeste mannen dit onderwerp als de pest, omdat ze bang zijn om zich te binden, jouw man is anders.

Hij wil je echt niet verliezen en hij wil dat je weet dat hij van plan is om de rest van zijn dagen aan jouw zijde door te brengen. Een leven zonder jou zou een marteling zijn en hij kan zich zijn wereld niet voorstellen zonder jou erin.

6. Hij herinnert je er regelmatig aan dat hij van je houdt

Grijpt deze man elke gelegenheid aan om je te vertellen dat hij van je houdt? Deelt hij deze woorden nog steeds met je, ook al zijn jullie al een tijdje samen?

En toch ben je hier en probeer je erachter te komen of hij je echt tekenen laat zien dat hij je niet wil verliezen, terwijl je hem je dagelijks hoort overladen met liefde.

Ik begrijp het, je zou kunnen denken dat hij deze woorden alleen uit gewoonte zegt. Of dat hij alleen maar doet alsof ze waar zijn.

Maar laat me je vertellen dat jongens nooit met zulke grote woorden spelen. De gedachte om ‘ik hou van je‘ te zeggen, zelfs als een grap, schrikt hen af en ze zouden het nooit kunnen.

Maar als hij je dag in dag uit vertelt dat hij van je houdt, dan moet je weten dat hij niet met je gevoelens speelt. De enige reden waarom hij deze vier woorden herhaalt, is dat hij je niet wil verliezen en je eraan wil herinneren hoeveel hij om je geeft.

Het is duidelijk dat jij de belangrijkste persoon in zijn leven bent, aangezien hij zichzelf niet voor kan stellen zonder jou aan zijn zijde. Je betekent de wereld voor hem en hij wil niet dat je dat ooit vergeet.

Dit is een van de meest voor de hand liggende tekenen dat hij je niet kwijt wil. Rechtlijniger dan dit kan het niet worden. Voor hem is je relatie geen spel, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Deze man blijft waar hij is. Hij zou zich zonder jou nooit compleet voelen.

7. Hij geeft oprecht om je vrienden en familie

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Een man die van je houdt en je nooit voor een miljoen meisjes zou ruilen, is degene die oprecht om je vrienden en familieleden geeft.

Degenen die het meest voor jou betekenen, betekenen ook veel voor hem, dus hij zal zijn best doen om ze beter te leren kennen en indruk op ze te maken.

Hij wil dat ze zien hoeveel hij om je geeft. Om ze te laten zien dat jij de enige vrouw in zijn leven bent en dat hij geen versierder is die je hart zal breken en je zal verlaten.

Daarom helpt hij je tante in de keuken terwijl de hele familie zich klaarmaakt voor de lunch. Daarom zit hij bij je opa en luistert hij geduldig naar zijn verhalen. Hij wil aan iedereen bewijzen dat hij een aardige vent is.

Hij wil dat ze zien dat je in goede handen bent – in de handen van een man die echt om je geeft.

Dit is een van de meest voor de hand liggende tekenen dat hij je niet wil verliezen. Het is duidelijk dat hij er alles aan zal doen om je gelukkig te maken en aangezien hij weet hoeveel je familie en vrienden voor je betekenen, zal hij ervoor zorgen dat hij zichzelf in een goed licht laat zien.

Geloof me, een man die niet van plan is om bij je te blijven, zou nooit de moeite nemen om dit allemaal te doen. Hij zou niets geven om de mensen die het meest voor je betekenen, aangezien hij niet probeert om je voor altijd bij zich te houden.

Maar de man die je familie met respect behandelt en zijn uiterste best voor hen doet, is een man die oprecht bang is om je te verliezen.

8. Hij wordt jaloers

Een ander duidelijk teken dat hij je niet wil verliezen, is als hij jaloers wordt als er een andere man bij je in de buurt is.

Ik heb het niet over obsessieve jaloezie waarbij hij zich vreemd begint te gedragen op het moment dat je in het gezelschap van een andere man bent. Ik heb het over jaloezie die je in zijn ogen ziet als hij ervoor zorgt dat hij iedereen laat zien dat je bij hem hoort.

Als je per ongeluk oogcontact maakt met een willekeurige kerel, hoor je hem meteen nerveus vragen of je die persoon kent. Je zult ook een zucht van verlichting horen als hij zich realiseert dat hij overdreven reageert.

Behalve dat hij jaloers is op andere jongens in je heden, zal hij ook jaloers worden op die uit je verleden. Nogmaals, ik heb het niet over jaloezie met terugwerkende kracht waar hij je kwalijk zal nemen, omdat je voor hem met iemand anders bent geweest.

Ik heb het over dat onzekere gedrag waarbij hij zichzelf met degenen die hem voorgingen gaat vergelijken. Op een gegeven moment kan hij zelfs proberen om meer op hen te lijken, omdat hij denkt dat je hem op die manier leuker zult vinden.

Als een man van je houdt en je niet wil verliezen, dan zal hij er af en toe aan herinnerd moeten worden dat hij de enige in je leven is en dat je van hem houdt om hem. Dat is de beste manier om hem te laten beseffen dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Even terzijde, je moet toegeven dat er iets schattigs in de manier is waarop hij door de mannen om je heen getriggerd wordt. Hij is trots dat hij je de zijne kan noemen en hij wil dat iedereen ziet dat hij degene is die je hand vasthoudt en niet zij.

9. Hij koopt zonder reden cadeaus voor je

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

De meeste vriendjes kopen alleen cadeaus bij speciale gelegenheden. Verjaardagen, jubilea en Valentijnsdag. Dat zijn de data waarvan ze weten dat ze ze niet mogen missen.

Maar als je man je op willekeurige dagen met geschenken en kleine attenties verrast, zonder enige aanleiding te hebben, dan moet je weten dat hij niet van plan is om te vertrekken.

Hij denkt aan je en besluit iets simpels voor je te kopen, zodat je weet dat hij aan je denkt. Hij loopt de winkel binnen, ziet je favoriete chocolade en koopt het voor je, omdat hij weet hoe dol je erop bent.

Of hij plukt op weg naar je huis gewoon een bloem voor je, omdat hij weet dat het je zal opvrolijken.

Deze kleine dingen die hij je op de meest willekeurige momenten brengt, zijn tekenen dat hij je niet wil verliezen. Bovendien zijn het de meest betekenisvolle geschenken die je ooit van iemand zult krijgen, omdat het tekenen van zijn pure genegenheid zijn.

Hij weet wat je gelukkig maakt en wil dat je ziet hoeveel hij altijd aan je denkt. Hij wil dat je weet dat je een speciaal plekje in zijn hart hebt en de kleine cadeautjes bewijzen dat zeker.

Het feit dat hij midden op de dag aan je dacht en besloot iets voor je mee te nemen, spreekt boekdelen. Het laat zien dat je een speciaal plekje in zijn hart hebt dat niemand anders ooit zal kunnen vervullen.

10. Hij let op details

Hij herinnert zich alle kleine details over jou. Van de manier waarop je je haar gewoonlijk stijlt tot hoe je altijd met je handen speelt als je nerveus bent.

Hij luistert aandachtig naar je en hij zorgt ervoor dat hij elk woord dat je zegt in zich opneemt. En dan, maanden later, hoor je hem dingen noemen die je op je eerste date hebt gezegd en je kunt niet geloven dat hij ze zich nog herinnert.

Hij heeft er echt voor gezorgd dat hij alles over jou heeft onthouden, aangezien jij de belangrijkste persoon in zijn leven bent.

Deze man zal door een simpele blik in je ogen ook merken dat je van streek bent. En hij weet precies hoe hij je op moet vrolijken.

Zijn aandacht voor de kleine details is ook een van de tekenen dat hij je niet wil verliezen. Hij wil dat je voor altijd in zijn leven blijft en het is duidelijk dat hij met minder geen genoegen neemt.

11. Hij is er altijd om je te helpen

11 duidelijke tekenen dat hij je niet wil verliezen

Ook al weet hij dat je voor jezelf kunt zorgen, hij staat altijd voor je klaar. Wanneer je hulp nodig hebt, dan komt hij naar je toe rennen, omdat hij wil dat je ziet dat hij er altijd voor je zal zijn.

Hij wil dat je hem als je held ziet en dat je je beschermd voelt wanneer hij bij je in de buurt is.

Meestal hoef je hem niet eens om hulp te vragen. Hij zal zien dat je het moeilijk hebt en al onderweg zijn.

Dit gedrag is een zeker teken dat hij je niet wil verliezen – hij doet er alles aan om je te bewijzen dat hij het soort man is dat je in je leven nodig hebt.

Hij probeert je te laten zien dat je op hem kunt rekenen, weer of geen weer. Bel hem midden in de nacht, boos over iets dat is gebeurd en hij zal uit bed komen en rechtstreeks naar je toe rijden.

Zijn enige doel is om zijn plaats in je hart veilig te stellen en dat is alles wat hij probeert te doen.

Conclusie…

Als je een van de bovengenoemde tekenen ziet, dan kun je er zeker van zijn dat je man zijn interesse in je niet verliest. Hij houdt nog steeds met dezelfde intensiteit van je, zo niet meer, en hij kan zich zijn leven zonder jou niet voorstellen.

Het is duidelijk dat jij de enige vrouw bent met wie hij de rest van zijn leven door wil brengen.

Dus, in plaats van je zorgen te maken over wat er daarna gaat gebeuren, waardeer elke seconde die je met hem doorbrengt. Je hebt een geweldige man aan je zijde en het is duidelijk dat hij nergens heen gaat.

Zijn doel is om je gelukkig te maken en je dag in, dag uit te laten glimlachen. Je hebt geluk dat je een gezonde relatie hebt waarin je gevoelens worden beantwoord op manieren waar veel vrouwen alleen maar van kunnen dromen!

Dus ontspan en geniet van je leven met deze man. Hij zal er duidelijk alles aan doen om jou de rest van zijn leven aan zijn zijde te hebben. Hij zal niet wijken!

PinFlight Image