Skip to Content

4 Dingen Die Je Kunt Doen Zodat Je Man Je Meer Mist

4 Dingen Die Je Kunt Doen Zodat Je Man Je Meer Mist

Het is altijd fijn om te weten dat de man op wie je verliefd bent je mist wanneer jullie niet samen zijn. En dus doe je af en toe kleine dingen om er voor te zorgen dat hij je afwezigheid merkt wanneer jullie niet bij elkaar zijn.

Je probeert alle trucs; maar je hebt nog steeds niet het gevoel dat hij je mist wanneer je er niet bent. Wat kun je nog meer doen? Je dacht dat afstand zijn liefde zou versterken, maar je doet iets verkeerd. Je behaalt niet het beoogde effect en je snapt niet waarom.

Wel, één ding is zeker, je hebt het juiste idee. Maar misschien is de uitvoering verkeerd. Het is altijd waar dat afstand de liefde versterkt.

Iemand kan dichterbij komen en zich meer aan je hechten als je af en toe tijd bij elkaar vandaan hebt; hoe ironisch dat ook lijkt. Wanneer je echt verliefd op iemand bent mis je die persoon wanneer ze er niet zijn.

En hoe meer je ze mist, hoe meer je ernaar uitkijkt om ze weer te zien – en daardoor waardeer je de tijd die je samen doorbrengt nog meer.

Wanneer je iemand mist is dat een teken dat je emotioneel in die persoon geïnvesteerd bent; en dat hun afwezigheid uit je leven moeilijk te verdragen is.

En als je je partner eraan wilt herinner hoe significant je in hun leven bent, dan is dit artikel voor jou. Je kunt niet ontkennen dat er zich een zekere passie opbouwt wanneer iemand ernaar verlangt met hun partner samen te zijn.

Het lijkt op de ontwenningsverschijnselen die junkies doormaken. Wanneer iets waar je van houdt van je wordt weggenomen krijg je een onbestemd gevoel van onvolledigheid.

Het is dus altijd goed om een beetje moeite te doen zodat je man je meer mist wanneer je er niet bent. Je wil altijd iemand die je ook waardeert als je weg bent; iemand die je aanwezigheid in zijn leven niet vanzelfsprekend vindt. En er zijn een aantal die dingen die je moet doen om daarvoor te zorgen:

1. Straal altijd positieve energie uit wanneer jullie samen zijn.

Hij zal je zeker niet missen als je altijd negatief en irritant bent wanneer jullie samen zijn. Als je echt wil dat hij je mist, is het belangrijk dat jullie het leuk hebben wanneer jullie samen zijn.

Breng hem zo veel mogelijk aan het lachen. Maak zijn leven makkelijk door hem te helpen met klusjes. Het moment dat je niet meer in zijn leven bent – al is het maar voor even – zal hij de leegte die je achterlaat voelen.

En hij zal het missen je om hem heen te hebben. Maar dat begint met een positief licht in zijn leven te zijn; je wil niet een negatieve zeur zijn waar hij stress van krijgt.

2. Geef hem zijn ruimte.

Hoeveel jullie ook van elkaar houden, hoe hecht jullie ook gaan worden in je relatie, je moet altijd een mate van individualiteit behouden. Je zal nog steeds tijd voor jezelf willen.

Je zal af en toe ruimte en isolatie willen. Je wil alleen worden gelaten met je gedachten. Als hij om ruimte vraagt, zul je altijd bereid moeten zijn hem dat te geven. Als je hem geen ruimte geeft, hoe gaat hij je dan ooit missen?

3. Probeer niet te hard om hem je te laten missen wanneer je er niet bent.

Wanneer je hem ruimte geeft, probeer dan niet te hard om hem je te laten missen. Sms hem niet iedere seconde. Tag hem niet in random posts op Facebook.

Stuur hem geen selfies, denkend dat dat is hoe je er voor zorgt dat hij je mist. De enige manier waarop hij je zal missen is als je jezelf tijdelijk uit zijn leven verwijdert.

4. Doe het rustig aan.

Ga niet te snel. Door hem direct alles te geven wat hij wil, zorg je er alleen voor dat hij het gevoel heeft alle macht te hebben in de relatie. Doe dat niet. Laat hem werken voor je liefde. Laat hem je aandacht verdienen. Hoe minder je hem geeft, des te meer hij je wil. Leer om de balans tussen ontzeggen en langzaamaan doen te vinden.

4 Dingen Die Je Kunt Doen Zodat Je Man Je Meer Mist