Skip to Content

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

Het maakt niet uit hoe lang, serieus of vol vertrouwen een romantische relatie tussen twee mensen is, er zijn een aantal dingen die een meisje nooit aan haar vriend zal bekennen en hier zijn er 15 van hen.

1. Haar gewicht

De meeste meisjes zijn zelfbewust over hun lichaamsgewicht en ze zijn er zelden tevreden mee. Ze vinden zichzelf te dik of te dun.

Hoe dan ook, de meeste meisjes zullen nooit hun ware gewicht aan hun vriend bekennen. Wat deze meisjes niet weten is dat het gewicht slechts een getal is en dat de meeste jongens er niets om geven hoeveel ze wegen.

In plaats daarvan, als een man een meisje leuk vindt, vindt hij haar leuk zonder ooit over haar gewicht na te denken.

2. Hoeveel make-up ze op heeft

Wanneer je een willekeurige man vraagt naar wat voor soort meisje hij verkiest, dan zal bijna iedereen je vertellen dat hij van natuurlijke meisjes houdt die niet zo veel make-up dragen.

Maar wat de meeste jongens niet weten is dat bijna elk meisje make-up op heeft, zelfs als ze denken dat dat niet zo is.

De waarheid is dat de meeste meisjes nooit zullen bekennen hoeveel make-up ze op hebben.

In plaats daarvan, als ze je vertellen dat ze geen make-up op zullen doen en ze gaan gewoon in hun joggingbroek naar buiten, zullen ze eigenlijk concealer, wat mascara en lipgloss op hebben, denkend dat dat niet eens make-up is.

3. Als ze meer van iemand heeft gehouden dan van hem

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

Wanneer een meisje met haar partner in een langdurige relatie zit, dan heeft ze duidelijk een aantal diepe gevoelens voor de man.

Maar dat sluit niet uit dat ze meer van iemand uit haar verleden heeft gehouden dan nu van deze man. Natuurlijk betekent dit niet dat haar gevoelens voor deze man niet echt zijn.

Maar dit is iets wat geen enkel meisje ooit aan haar vriend zal bekennen. In plaats daarvan zal ze heel hard proberen om hem te overtuigen dat hij de liefde van haar leven is, haar echte zielsverwant en haar voor altijd persoon, zelfs als de dingen niet helemaal zo zijn.

Ze zal hem altijd vertellen dat er nooit een man heeft bestaan die haar zich zo liet voelen als hij.

4. Haar onzekerheden

Laten we eerlijk zijn — soms voelen we ons allemaal onzeker in onze relatie en in het leven in het algemeen.

De meeste meisjes zijn onzeker over verschillende dingen met betrekking tot haar lichaam of persoonlijkheid. De meesten willen dunner of dikker zijn, ze willen langer haar, een kleinere neus, een grotere mond, een grotere kont of grotere borsten… en de lijst gaat maar door.

Als een meisje verliefd is, dan zal ze elke beweging die ze maakt in twijfel trekken. Ze zal zich afvragen of ze is genoeg voor de man waar ze mee is en ze zal tot op zekere hoogte onzeker zijn.

Maar dit is iets waar een meisje alleen met haar beste vriendinnen over praat. Ze zal dit zeker niet allemaal tegen haar vriend zeggen.

Het is niet dat ze hem niet als betrouwbaar beschouwt – elk meisje schaamt zich simpelweg om over dit soort dingen te praten.

5. Dat ze er soms over nadenkt om hem te verlaten

Als een stel ruzie maakt, dan is er niets onnatuurlijks aan om er over na te denken om de andere persoon te verlaten.

Dit heeft niets met de kracht van de liefde te maken die ze voor elkaar voelen—het is gewoon de woede die spreekt.

En elk meisje heeft deze fasen, fasen waarin ze overweegt om haar vriend te verlaten en waarin ze zich afvraagt hoe haar leven zou zijn als ze gewoon weg zou lopen.

Maar dit is meestal slechts een gedachte die door haar hoofd gaat en dit is iets wat geen enkel meisje aan haar vriend zal vertellen.

Want wat heeft het voor zin om over deze dingen te praten nadat ze gebeurd zijn?

6. Dat ze naar andere jongens kijkt

Het maakt niet uit hoe verliefd een man is, het feit is dat hij naar andere meisjes zal kijken. Maar wat ze niet weten is dat meisjes het ook doen, als het op jongens aankomt. We zijn gewoon voorzichtiger als we het doen en we worden niet zo gemakkelijk gepakt.

Dus dat betekent dat meisjes naar andere jongens dan naar hun vriend kijken. Het is zelfs mogelijk dat ze een andere man aantrekkelijker vinden.

En dit heeft niets met de emoties van een meisje te maken. Zo zijn de dingen nu eenmaal.

7. Dat ze met haar vriendinnen over alles praat

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

De meeste jongens weten dat meisjes graag onderling over verschillende onderwerpen kletsen.

Maar wat ze niet weten is dat de vriendinnen van hun vriendin elk detail over hen weten.

Elke man weet niet dat de beste vriendin van zijn vriendin waarschijnlijk alles weet over alle keren dat hij in het bijzijn van zijn meisje heeft gehuild en elke schattige en romantische tekst die hij haar heeft gestuurd.

Natuurlijk bekennen meisjes dit niet aan hun vriend, omdat het voor de meeste van hen verwoestend zou zijn om zich hiervan bewust te worden.

8. Hoeveel ze van haar ex hield

Een ander ding dat geen enkel meisje ooit aan haar vriend zal bekennen is de hoeveelheid liefde die ze voor haar ex voelde.

Ze zou hem kunnen vertellen dat ze een serieuze relatie had of dat er een man in haar verleden is geweest waar ze veel om gaf.

Ze zou zelfs kunnen zeggen hoe erg deze man haar heeft gekwetst. Maar dat is het wel zo’n beetje.

Geen enkel meisje zal haar vriend nooit de hoeveelheid liefde bekennen die ze voor een van haar exen voelde en over de hoeveelheid pijn waar hij haar doorheen liet gaan.

Het is simpel – ze doet dit om haar huidige vriend te beschermen. Ze wil niet dat hij zich geïntimideerd voelt of de behoefte voelt om zichzelf met een van haar exen te vergelijken.

9. Als ze ervan geniet als hij een beetje jaloers is

Laat me je een geheim vertellen—elk meisje geniet ervan als haar partner een beetje jaloers is. Natuurlijk zeg ik niet dat een man jaloers en gevaarlijk bezitterig moet zijn om zijn meisje te behagen, want dat zou zonder twijfel een van de ergste dingen zijn die elke relatie zou kunnen overkomen.

Maar een beetje jaloezie is altijd welkom.

Als een man jaloers is, dan zal een meisje weten dat hij bang is om haar te verliezen en ze zal door dat feit gevleid zijn. Ze zal ervan genieten om hem over kleine dingen geïrriteerd te zien en ze zal het gevoel hebben dat ze echt tot deze man behoort.

10. Dat ze hem met al haar exen vergelijkt

De waarheid is dat elk meisje haar huidige vriend met de meeste van haar exen vergelijkt.

Zijn er dingen waar hij slechter in is? Zijn er dingen waar hij beter in is? Wie behandelde haar het best? Van wie hield ze het meest?

Dit heeft geen invloed op de liefde die dit meisje voor haar huidige partner voelt —Dit is slechts een van de manieren van haar introspectie.

Maar natuurlijk zal geen enkel meisje aan haar partner bekennen dat ze hem met een aantal van haar exen vergelijkt, want dat zou naar hem toe respectloos zijn en het zou hem onzeker maken en dat is het laatste wat een meisje wil.

11. Dat ze hem constant analyseert

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

Een ander ding dat meisjes niet aan hun vriend bekennen is dat ze ze voortdurend analyseren.

Ze proberen tot op de bodem van hun gedrag te komen en ze proberen alles uit te vogelen wat voor hen verborgen is. Elke blik, elk woord en beweging wordt geanalyseerd en ontleed.

Dit is niets ongewoons — meisjes denken gewoon dingen door en analyseren mensen meer dan de meeste jongens. Maar ze willen niet psychotisch overkomen, dus kiezen ze ervoor om zoiets voor zichzelf te houden.

12. Dat ze hem stalkt

Als een meisje een jongen ontmoet, dan zal ze waarschijnlijk op alle social media zijn naam opzoeken.

Ze zal waarschijnlijk rondvragen en de mensen in haar buurt vragen of ze hem kennen.

En dat gaat door, zelfs als ze een relatie hebben.

Geen enkel meisje dat in een serieuze relatie zit zal aan haar vriend bekennen dat ze hem online gestalkt heeft toen ze elkaar net hadden ontmoet.

Ze zal niet bekennen dat ze nog steeds de dingen controleert die hij leuk vindt, dat ze zijn vriendenlijst controleert of dat ze zijn telefoon van tijd tot tijd controleert.

Maar dat betekent niet dat dit niet gebeurt. Want dat gebeurt zeker. Het is gewoon iets wat meisjes niet bekennen.

13. Dat ze zijn ex minstens één keer heeft gestalkt

Als een man ooit zijn ex aan zijn huidige vriendin heeft genoemd, zelfs als het terloops is geweest, dan heeft ze zeker alles onthouden wat er was om te onthouden. Als hij haar naam maar één keer hardop heeft gezegd, dat onthoudt zijn meisje het en zoekt ze haar op social media op.

Het betekent niet dat dit meisje geïntimideerd is door de ex van haar vriend. Het betekent niet dat ze bang is dat haar vriend niet over zijn ex heen is.

Ze deed het gewoon uit nieuwsgierigheid. Ze wilde zien of dit meisje mooier was dan zij en of ze iets gemeen hebben of dat ze totaal verschillend zijn. Ze had gewoon bevestiging nodig dat ze op de een of andere manier beter is dan haar.

Maar natuurlijk, is dit iets waar geen enkel meisje over zal praten, omdat ze bang is dat het zal lijken of ze gek is.

14. Dat ze jaloers is

Ondanks al het vertrouwen dat een meisje zou kunnen hebben en het maakt niet uit hoe zeker ze van de liefde van haar vriend voor haar is, de meeste meisjes zijn jaloerser dan ze willen toegeven.

Ze zijn gewoon bang dat de man waar ze van houden hen voor een ander meisje zal verlaten en ze vinden het niet fijn als hun vriend zelfs maar naar een ander meisje kijkt. De meeste meisjes houden er niet van als hun vriend vriendinnen heeft, laat staan dat er iets meer zou kunnen zijn.

Maar de meeste meisjes weten ook dat hun angsten irrationeel zijn en ze proberen heel hard om ze weg te jagen of om ze onder controle te houden. En daarom heeft hun vriend geen idee van hun jaloezie.

15. Dat ze wil dat hij ‘de man’ is

15 Dingen Die Een Meisje Nooit Aan Haar Vriend Zal Bekennen

Elk meisje wil een gelijke partner die met haar schouder aan schouder, hand in hand door het leven zal gaan. En zo zou het moeten zijn.

Maar wat de meeste meisjes nooit zullen bekennen is dat ze ook graag willen dat hun vriend ‘de broek draagt’ in de relatie.

Dit betekent zeker niet dat hij meer besluitvormingsrechten of meer rechten in het algemeen heeft – het betekent gewoon dat ze iemand willen, die sterk is, iemand die hun zal steunen en die hun rots in de branding zal zijn.

Geen enkel meisje zal dit ooit bekennen, omdat ze weet dat haar woorden gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden en dat ze verkeerd begrepen kan worden.

PinFlight Image