Skip to Content

2019, Ik Ben Klaar Voor Je

2019, Ik Ben Klaar Voor Je

2019, ik ben klaar voor je.

Ik zal het goed aanpakken en met een schone lei beginnen. Ik zal je zien als een frisse start om mijn verhaal te herschrijven, zodat het alleen om mij draait.

Ik zal erin geloven dat je het beste voor me wil en me zal leiden waar ik heen moet gaan. Ik zal je met verwachting en vrolijkheid tegemoet staan, opgetogen om alle avonturen en herinneringen die we samen gaan maken.

Ik zal verliefd worden op je seizoenen, je lessen en de vele verassende wentelingen waarvan ik weet dat ik ze ooit zal snappen.

Je zal mijn lege doek zijn waar ik mijn wildste dromen en hopen op kan schilderen. Je zal mijn grootste motivatie zijn om alle onmogelijke obstakels te overkomen.

Je zal mij aanmoedigen om van mezelf te houden en me eraan herinneren om altijd op mezelf te focussen. Je zal mijn vuurtoren zijn die me veilig uit onstuimige wateren en riskant gedrag voert. Je zal mijn beste vriend zijn en al mijn fouten en onzekerheden omarmen en het beste in me zien.

2019, ik maak het mijn jaar.

Het is tijd om beter mijn best te doen en dit een beter jaar te maken dan het vorige. Het is nu of nooit om serieus na te gaan denken over wat ik wil bereiken en een plan maken om het waar te maken.

Het is mijn beurt om te stralen door me op mezelf te richten in plaats van de meningen van anderen en me met hen te vergelijken.

Je zal niet de held zijn die me redt, maar mijn mentor, door me een waardig leider te maken die  zelfverzekerd de regie over mijn leven neemt. Je zal niet de zoete overwinning zijn die ik moeiteloos in mijn schoot krijg geworpen, maar het resultaat van hard werk en doorzettingsvermogen.

Je zal niet slechts de uitkomst zijn maar een reis die ertoe leidt dat ik mezelf beter leer kennen.

2019, ik zal dapper voor je zijn.

Ik beloof dat ik ongeacht wat er op me staat te wachten, ik het met dapperheid en optimisme tegemoet zal zien en dat ik het aan kan. Ik beloof dat ik niet altijd het slechtste zal verwachten en me in negativiteit en ongezond gedrag onder zal dompelen.

Ik beloof dat ik mezelf trouw zal blijven en de dingen zal najagen die mijn hart sneller laten kloppen en mijn bloed laten tintelen met energie. Ik beloof dat ik me niet op zal houden met giftige mensen en het verleden los zal laten.

Ik beloof dat ik me zal omringen met mensen die er hetzelfde over denken en die me aanmoedigen en inspireren om een beter versie van mezelf te worden.

Ik beloof dat ik mijn oude gedachten en angsten die me in mijn comfort zone hielden weg zal zetten. Ik beloof dat ik de eerste stap zal zetten naar alles dat ik ooit wilde en mijn dromen waar zal maken.

Ik beloof dat ik ieder moment zal grijpen en hardop, volledig en helemaal in het heden zal leven. Ik beloof dat ik zal stoppen met wachten omdat dit het moment is om actie te ondernemen.

Ik beloof dat ik in je zal geloven en dat dit eindelijk mijn jaar wordt.