Skip to Content

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

Zelfs als ik het niet leuk vindt om single te zijn zal ik daar meestal wel voor kiezen omdat het moderne daten echt verrot is. 

Bijna iedereen ziet zijn kans schoon om zijn partner te bedriegen en liefde lijkt geen waarde meer te hebben.

Het is niet langer puur en rein. En in mijn ogen is dat geen echte liefde.

Je kan me voor gek verklaren, maar in deze chaotische wereld geloof ik nog steeds in eeuwige liefde.

Ik geloof nog steeds dat er voor iedereen een perfecte match ontstaat, een zielsverwant, een wederhelft, een beste vriend en lover in één.

Dat is de persoon op wie ik wil wachten.

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

Ik wil geen relatie om maar niet single te hoeven zijn. Ik wil niet met iemands gevoelens spelen, want ik zou het ook niet leuk vinden als iemand dat bij mij deed.

En ik zeg niet dat een relatie hebben geen voordelen heeft. Het is fantastisch om wakker te worden in je partners armen.

Maar ik wil zeker weten dat de man in wiens armen ik wakker word ook mijn zielsverwant is.

Het is geweldig om je bloot te geven, maar ik wil zeker weten dat hij de ware is en dat hij mijn geheimen niet met anderen deelt alsof het niets is.

Een partner hebben die je begrijpt, die je waardeert en je accepteert zoals je bent is het beste cadeau dat de hemel je kan geven.

Een partner hebben die je hele verhaal kent, die weet dat je gebroken bent en bagage hebt en die nog steeds voor jou kiest is de man die sterk genoeg is om alles aan te kunnen.

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

En op die man wil ik wachten. Ik weet dat hij niet morgen of over een week voor mijn deur staat, maar uiteindelijk zal ik hem vinden.

En als dat zo is zal ik het weten. Mijn hart zal voelen dat hij degene is op wie ik zolang heb gewacht. En deze tijd zonder hem zal lonen.

Terwijl ik op hem wacht zal ik ervoor zorgen dat ik aan mezelf werk. Ik zal nieuwe dingen leren zodat ik die met hem kan delen.

Ik zal elk moment aangrijpen om mezelf echt beter te leren kennen, om te leren hoe ik mezelf in de hand heb en hoe ik positief kan blijven, zelfs als het leven me steeds een oplawaai geeft. 

Ik weet hoe sterk ik ben, en daarom zal het nooit te laat zijn, zelfs als hij laat verschijnt. Ik zal geduldig zijn en ik zal op hem wachten omdat hij het wachten waard is.

Ik zal geen relatie beginnen om maar niet alleen te hoeven zijn. Want als ik dat nu doe zal ik later de gevolgen onder ogen moeten zien.

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

Diegene zal nooit de ware zijn. Ik zal bij hem nooit tot rust kunnen komen en mijzelf kunnen zijn.

En er zal niks veranderen als ik met hem samenwoon. Het zal middelmatig zijn omdat het leven er zo uitziet als je partner niet de ware is.

Het kan ermee door, maar het is nooit perfect. Alles voelt oké, maar het voelt nooit fantastisch.

Als je genoegen neemt met minder dan je verdient, als je voor de verkeerde partner kiest omdat je gewoon een partner wilt zul je nooit gelukkig zijn.

Je zal nooit vlinders in je buik voelen en hij zal er nooit in slagen om je in lachen te laten uitbarsten.

Als je de verkeerde partner hebt zul je altijd het gevoel hebben dat er iets mist. Je voelt gewoon de innerlijke warmte niet als je bij hem bent.

En dat is zeker niet wat ik voor mezelf in gedachten heb. Maar een beetje van iemand houden is niet het echte werk.

En aangezien er al zoveel middelmatige dingen voorbijkomen in dit leven moet de liefde dat niet zijn.

Daarom moet ik wachten. Ik zal zelfs wachten als het lang duurt.

Ik Ben Sterk Genoeg Om Op De Juiste Man Te Wachten

Ik weet dat ik sterk genoeg ben om op de ware te wachten. Ik ben door een hel gegaan en als ik dat aan heb gekund kan ik dit zeker handelen.

Als ik telkens overeind ben gebleven toen het leven een onverwachte wending nam zal ik sterk genoeg zijn om op de perfecte man te wachten.

Ik zeg niet dat het makkelijk zal zijn om alleen in slaap te vallen, om soms een onbeschermd gevoel te hebben en dingen alleen te moeten doen, maar ik weet dat ik daartoe in staat ben.

Ik ben sterk omdat ik weet dat het zijn vruchten zal afwerpen. Als de ware voorbijkomt zal alles kloppen.

Als hij mijn leven binnenwandelt zal ik me eindelijk compleet voelen. Ik zal vrede in mijn hart voelen die ik nooit eerder heb gevoeld, maar waarnaar ik al die tijd heb verlangd.

Als de ware voorbijkomt zal hij mijn onzekerheid, mijn pijn en mijn tranen wegnemen. Hij zal me het gevoel geven dat ik bijzonder en uniek ben.

En door hem zal ik de gelukkigste vrouw ooit zijn. Zijn liefde zal mijn gebroken hart genezen.

Zijn woorden zullen me de hoop geven die ik al zolang geleden kwijt ben geraakt. Hij zal me accepteren zoals ik ben en hij zal me nooit proberen te veranderen.

Als je de ware hebt gevonden zal de liefde voelen zoals het hoort te voelen. Je zal het gevoel hebben dat je thuis bent.