Skip to Content

11 Vrouwen En Het Geheim Dat Ze Hun Vriend Nooit Vertellen

11 Vrouwen En Het Geheim Dat Ze Hun Vriend Nooit Vertellen

Daten gaat met ups en downs, maar wist je dat het ook vol geheimen kan zitten? Er zijn dingen die mensen liever niet aan hun partner vertellen, en deze keer bekennen een paar vrouwen het enige geheim dat ze hun vriend nooit zullen vertellen.

Het is niet alsof je liegt; je houdt sommige dingen gewoon privé, toch? Toen ik hier voor het eerst over nadacht, realiseerde ik me dat ik ook een klein geheim heb. Ik hou niet van de buik van mijn vriend en ik probeer subtiele manieren te vinden om hem dat te vertellen. Ik weet dat hij dat niet van de ene op de andere dag kan veranderen en ik wil niet dat hij zich slecht voelt.

Heb je iets wat je niet aan je partner vertelt? Ben je klaar om verhalen te horen van deze dappere vrouwen die ze met mij hebben gedeeld? Zet je schrap; sommige zijn onaangenaam, andere volledig het tegenovergestelde.

1. Mijn geheim: ”Ik ben als kind misbruikt”

“Ik denk dat het donkerste geheim dat ik voor hem heb, is dat ik als kind werd misbruikt. Hij kent sommige delen van mijn afschuwelijke jeugd, maar ik ben nooit helemaal eerlijk geweest. Ik denk dat het hem kapot zou maken als hij alle details wist.

Hij is echt beschermend en zorgzaam. Als hij had geweten wat ik had meegemaakt, zou het hem te veel pijn doen. Hij zal zichzelf de schuld geven dat hij me niet heeft kunnen helpen. dat wil ik niet…’

-Emma, ​​31

2. ”Hij was er niet toen ik hem het meest nodig had”

11 Vrouwen En Het Geheim Dat Ze Hun Vriend Nooit Vertellen

“Dit klinkt misschien een beetje hard, maar hij was er niet toen ik hem het meest nodig had. Ik kan het mezelf kwalijk nemen dat ik niet eerlijk genoeg ben, maar ik denk dat als je een langdurige relatie hebt, je kunt voelen wanneer je partner zich niet lekker voelt. Ik tenminste…

Maar hij helpt me altijd met kleine ongemakken, hij behandelt me ​​als een prinses en ik hou zielsveel van hem. Daarom zal ik hem dit nooit vertellen.”

-Jane, 27

3.Mijn geheim: ”Ik accepteerde zijn huwelijksaanzoek voor financiële zekerheid”

“Ik ben geen golddigger, om dat op te helderen. Maar ik groeide op in armoede en toen een echte rijke man me opmerkte, greep ik de kans. Hij is de droom van elke vrouw en ik probeer zijn liefde waardig te zijn. Ik hou echt elke dag meer van hem.

Het vreet me gewoon op als hij over het begin van onze relatie praat als iets magisch, als liefde op het eerste gezicht. Op die momenten glimlach ik gewoon en kijk ik weg, want ik ben de enige die de waarheid kent. Ik hou nu onvoorwaardelijk van hem, maar teruggaand naar de dag dat ik ‘ja’ zei, bestond dat gevoel niet.’

-Amy, 33

4. ”Ik vind het niet leuk dat hij niet vooruit gaat”

“Ugh, laat me niet klinken alsof ik klaag over alles wat hij doet, maar ik denk dat het niet genoeg is. Ik vind het niet leuk dat hij niet vooruit gaat en hij is tevreden met het minimale respect dat hij op zijn werkplek krijgt. Ik weet dat hij meer verdient.

Telkens als ik hem er iets over probeerde te vertellen, zei hij dat de promotie voor de deur stond. Het is al drie jaar om de hoek… Ik ben bang dat het hem niets kan schelen en dat als ik hem weer iets vraag, hij misschien dat beetje motivatie verliest dat hij heeft.’

-Emily, 26

5. Mijn geheim: ”Ik heb nog steeds gevoelens voor mijn ex”

“Oh God, wil iemand dit toegeven aan zijn huidige partner? Ik denk het niet. En het ergste is dat ik zeker weet dat ik niet de enige ben. Ik heb nog steeds gevoelens voor mijn ex. Elke keer als ik hem zie, beginnen mijn knieën te trillen en heb ik het gevoel dat ik ga vallen.

Mijn nu-vriend is zo’n perfecte kerel en hij verdient dit niet. Ik denk dat deze gevoelens uiteindelijk zullen verdwijnen, ik moet gewoon geduld hebben. We hebben tenslotte veel meegemaakt samen, dus misschien mis ik gewoon die goede oude tijd, niet hem…”

-Alice, 24

6. ”Ik flirt om te krijgen wat ik wil”

11 Vrouwen En Het Geheim Dat Ze Hun Vriend Nooit Vertellen

“Ik ben constant aan het flirten om te krijgen wat ik wil en ik begin me zorgen te maken. Als ik in een rij wacht, flirt ik zodat de andere persoon me voor hen zou laten gaan. Ik flirtte me onlangs uit de straf voor snel rijden en kreeg een gratis drankje aan de bar omdat ik mijn haar een paar keer had gedraaid.

Ik weet dat hij flirten als vreemdgaan beschouwt en hij zou me in een oogwenk verlaten, maar ik kan er niets aan doen. Daarom zal ik dit nooit aan mijn vriend verklappen.

-Charlotte, 30

7. Mijn geheim: “Ik kan me mijn leven zonder hem niet voorstellen.”

“Maar serieus, ik weet niet wie ik ben zonder hem. Ik kan hem niet vertellen dat ik me mijn leven zonder hem niet kan voorstellen, omdat ik hem misschien zou afschrikken. Soms denk ik zelfs dat ik mezelf iets aan kan doen als hij weg gaat. Ik denk niet dat dit gezond is, maar ik weet niet hoe ik het onder controle moet krijgen.”

-Harper, 23

8. ”Ik heb hem bedrogen”

“Dit is zeker niet iets waar je over wilt opscheppen, vooral niet als je weet dat het een grote fout was. Ik probeer mezelf nog steeds te vergeven voor wat ik heb gedaan en het doet me pijn dat ik niet eerlijk ben. Maar ik weet niet zeker of hij me zou kunnen vergeven en ik hou oneindig veel van hem. Ik echt.”

-Amber, 29

9. Mijn geheim: ”Ik heb een psychische aandoening en ik ben bang dat hij me zal verlaten”

“Ik heb BPS (borderline persoonlijkheidsstoornis) en veel normale relatiesituaties kunnen me gek maken. Hij weet dat ik een traumatische ervaring heb meegemaakt en dat ik heb geprobeerd te genezen. Maar er zijn momenten dat ik bang ben dat hij gewoon weggaat.

Ik ben bang dat hij het zat wordt om mij te helpen. Hij heeft soms het gevoel dat hij de enige is die vecht voor de relatie en ik kan dat niet veranderen, hoe hard ik ook mijn best doe. Ik wil hem niet kwijt, want hij is het beste wat me ooit is overkomen.”

-Olivia, 22

10. ”Ik heb de voorkeur voor romige pindakaas”

11 Vrouwen En Het Geheim Dat Ze Hun Vriend Nooit Vertellen

Dit klinkt misschien gek, maar ik heb liever romige pindakaas en dat heb ik hem nooit verteld. Ik koop de extra knapperige omdat hij er dol op is. Het is liefde, nietwaar?”

-Ava, 25

11. ”Ik weet wat hij wil zeggen, maar ik laat hem worstelen”

‘Weet je wanneer iemand het juiste woord probeert te vinden om je iets te vertellen? Dan maakt mijn vriend de leukste gezichtsuitdrukkingen en word ik elke keer weer een beetje verliefder. Ik weet wat hij wil zeggen, maar ik laat hem worstelen. Ben ik daardoor een verschrikkelijk persoon?”

-Eva, 27

Misschien is je geheim niet zo eng als sommige van deze? Is het zo openhartig als een paar verhalen die sommige vrouwen deelden? Overweeg je het hem te onthullen? Als dat zo is, veel succes meid. Je kunt het!