Skip to Content

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Je gaat nu al een tijdje met deze man om en het is volkomen normaal dat je gevoelens voor hem begint te krijgen. Natuurlijk is de volgende stap proberen om erachter te komen of hij jou ook ziet zitten. De grote vraag hier is echter, is het überhaupt mogelijk om alle tekenen te zien dat hij hard voor je valt?

Hoewel het algemeen bekend is dat niet alle mannen gevoelige wezens zijn en ze normaal gesproken hun gevoelens niet naar buiten brengen, is het niet zo onmogelijk om erachter te komen hoe je man over je denkt en wat hij werkelijk denkt. Dat klopt, mannen zijn niet zo geheimzinnig als je zou denken.

Als je een gids voor het mannelijke brein wilt, HIER IS HET, het bevat alle sappigste geheimen en het helpt je om elke man te krijgen die je wilt.

Het is hun lichaamstaal en de manier waarop ze zich gedragen die hen verraden.

Als je ze van dichterbij bekijkt en aandacht schenkt aan hoe ze zich gedragen, dan zul je geen problemen hebben om de tekenen te lezen dat hij hals over kop verliefd op je is.

Als een man je leuk vindt, dan kan dat op twee manieren gebeuren: hij kan verlegen zijn en proberen het te verbergen, maar zijn zenuwen en het feit dat hij zichzelf in jouw aanwezigheid verliest zullen hem in een oogwenk verraden, of hij hoeft om de een of andere reden nog niet verlegen te zijn, hij vindt je leuk, maar verbergt het.

In beide scenario’s is verliefd worden niet iets dat hij meteen zal toegeven. Hij zal wachten tot die liefde ware liefde blijkt te zijn voordat hij het aan iemand toegeeft.

Als dit het geval is, dan zal hij subtiele signalen geven dat hij verliefd op je wordt en allerlei signalen uitzenden om je ervan bewust te maken dat hij je leuk vindt en als je zijn aas pakt, dan gaat hij er helemaal voor.

Het is gewoon omdat hij er echt zeker van moet zijn dat je hem leuk vindt en dat jij degene bent op wie hij heeft gewacht voordat hij dingen officieel maakt.

Contents show

15 vroege tekenen dat hij langzaam voor je valt

Er zijn enkele zeer subtiele tekenen dat hij bijna onmiddellijk voor je valt nadat jullie twee een band hebben opgebouwd en elkaar hebben leren kennen. Ik heb die tekens hieronder vermeld, dus bekijk ze eens.

1. Hij maakt langdurig oogcontact met je

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Het langdurige oogcontact is dus niet hetzelfde als wanneer hij je gewoon bekijkt. Dit is veel meer dan dat. Het is een duidelijk teken dat hij langzaam voor je valt.

Je kent die momenten waarop je iets doet, maar je weet ook dat hij bij je in de buurt is, voel je hoe zijn ogen op je gericht zijn?

Dus ook al concentreer je je nog steeds op wat je aan het doen bent, maar toch kijk je even, want in je achterhoofd weet je dat hij naar je staart. En dan betrap je hem!

Je betrapt hem, terwijl hij naar je staart, maar hij kijkt niet weg. In plaats daarvan lacht hij en staart hij je nog langer aan.

Hij probeert je met zijn ogen te vertellen dat hij hard voor je valt, maar hij kan het niet hardop zeggen – nog niet.

Ben je op zoek naar een goed teken dat hij hard voor je valt? Je hebt er een gevonden!

2. Je kunt het gewoon elke keer voelen als hij je aanraakt

Zijn aanraking is geen gewone aanraking. Zijn aanraking is het soort aanraking dat je hele lichaam doet rillen en je knieën laat verslappen.

Zijn aanraking is speciaal, omdat het een aanraking vol sterke gevoelens voor jou is.

Het is de manier waarop hij je knuffelt als hij thuiskomt van zijn werk, hoe hij met je knuffelt terwijl jullie een film kijken.

Het is de manier waarop hij je goedemorgen kust voordat zijn wekker voor de tweede keer gaat. Hij raakt je niet alleen aan. Met elke streling houdt hij van je.

3. Hij is degene die altijd als eerste belt of appt

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Als een man je leuk vindt, dan zal hij zijn best doen om contact met je te houden, in ieder geval via berichten op social media. Hij zal nooit een dag voorbij laten gaan zonder je stem te horen of je op zijn minst een schattig berichtje te sturen.

Regelmatige communicatie is de belangrijkste bouwsteen voor een gezonde relatie en je zult er zonder dat nooit een op kunnen bouwen.

Dat is waarom als je man degene is die altijd als eerste contact zoekt, het een heel goed teken is dat hij al heel erg verliefd op je is.

4. Je hebt al een schattige koosnaam

Als je man je al een schattige bijnaam heeft gegeven, dan is dit een van de meest voor de hand liggende tekenen dat hij langzaam voor je valt.

Het betekent gewoon dat hij romantische gevoelens voor je begint te krijgen en dat hij die gevoelens en alle waardering die hij voor je voelt wil tonen door je een lief, romantisch koosnaampje te geven.

Jij bent de enige vrouw in zijn leven die hij zo noemt, wat betekent dat je heel speciaal voor hem bent. Laten we zeggen dat die bijnaam die hij je heeft gegeven zijn manier is om te zeggen dat hij al hals over kop voor je gevallen is.

5. Hij doet wat hij zegt dat hij zal doen

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Naast vertrouwen zijn langdurige relaties ook op afspraken en compromissen gebaseerd.

Als je man een paar overdreven beloften doet waarvan je weet dat hij die niet na zal komen of als hij het ene zegt en het andere doet, dan is daar iets mis mee, hij is oneerlijk.

Het leidt automatisch tot de conclusie dat er geen vertrouwen in jullie relatie is. En echt, zonder vertrouwen zul je nooit in staat zijn om op een dieper emotioneel niveau verbinding met elkaar te maken.

Ten eerste kun je dit controleren door hem eenvoudige taken te geven, bijvoorbeeld op tijd zijn voor jullie date night.

Als hij zegt dat hij je stipt om 18:00 uur voor een restaurant zal ontmoeten en hij doet dat niet, dan kan dit op de lange termijn een potentieel groot probleem worden.

Opmerking: als hij niet op tijd op je eerste date is verschenen, neem dan niet eens de moeite om hem een kans te geven.

Aan de andere kant, als hij van plan is om dingen met je te doen en zijn beloften nakomt, dan is dit een man die echt om je geeft en een langdurige, gezonde relatie met je op wil bouwen.

Dit is een man die jullie relatie en jou serieus neemt en samen met jou een toekomst wil opbouwen.

6. Hij praat de hele tijd over jou

Je zult zien dat hij zo trots is om jou als zijn vriendin te hebben. Hij zal niet kunnen stoppen met over je te praten.

In elk gesprek dat hij met zijn vrienden heeft, zal hij jou noemen. Als dit geen duidelijk teken is dat hij voor je valt, dan weet ik het ook niet meer.

Ofwel zal het terloops zijn, of hij zal hen een anekdote over je vertellen die nauw verband houdt met het onderwerp in kwestie.

Sommigen denken misschien dat dit te veel is en dat deze mannen aanhankelijk zijn, maar als je ernaar kijkt, is het zo schattig, nietwaar?

Wie wil er nu niet een man aan haar zijde die niet kan stoppen met over je te praten, die zoveel van je houdt en die trots is op elk klein dingetje dat je doet?

7. Hij luistert naar je

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Hij zal er niet alleen fysiek zijn als je praat, hij is niet het soort man dat tijdens het praten aan iets heel anders denkt.

Het feit dat hij stapelverliefd op je is, zorgt ervoor dat hij aan elk woord dat je zegt aandacht schenkt. Hij zal je recht in de ogen kijken en elk woord absorberen.

Niet alleen dat, maar hij zal zich elk klein detail van jullie gesprek herinneren. Als je hem vertelt dat je naar een Italiaans restaurant wilt, maar het onmogelijk is om te reserveren, wacht dan maar af, want een paar dagen later zal je lief je naar een diner in Italiaanse stijl meenemen.

8. Hij merkt dingen aan je op die anderen niet zien

Dit is de gemakkelijkste manier om te zien of een man je leuk vindt en het teken dat hij hard voor je valt.

Hij merkt dingen aan je op die andere mensen niet zien. Dit kunnen lieve dingen zijn, maar het kunnen ook je gebreken en eigenaardigheden zijn.

Maak je geen zorgen, als een man verliefd op je wordt, dan zal hij al onze onvolkomenheden accepteren en omarmen en net zoveel van die delen van jou houden als van de andere delen.

Voor hem maakt het niet uit. Voor hem is hij dol op wat je ook anders doet en wat je ook doet dat je uniek maakt.

9. Hij is niet bang om zich voor je open te stellen

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

In de beginfase van jullie relatie zal je man waarschijnlijk geen dingen uit zijn persoonlijke leven met je delen.

Wanneer het je echter lukt om hem zich voor je open te laten stellen, wanneer hij de persoonlijke en intieme details over zichzelf begint te onthullen, dan is het een geweldig teken dat hij langzaam voor je valt.

Als je man elke keer dat je met hem over zijn ware gevoelens probeert te praten een muur opwerpt, dan kan dit een waarschuwing zijn dat hij niet van je houdt of je niet vertrouwt.

Het beste relatieadvies dat iemand je kan geven om je te helpen om de muren die hij heeft gebouwd te verlagen of volledig te doorbreken, is hem simpelweg wat ruimte te geven en jezelf met geduld te bewapenen. Iets anders dan dat kan je man zelfs wegjagen.

10. Hij brengt al zijn vrije tijd met jou door

Hij kan gewoon geen genoeg van je krijgen. Hij wil al zijn vrije tijd met je doorbrengen, maar tegelijkertijd wil hij niet dat je hem zat wordt, dus als je ruimte nodig hebt, dan zal hij je die graag geven.

Je hoeft geen speciale plannen te maken om hem naar jouw huis te ‘lokken’. Je hoeft geen seks of romantiek te noemen.

Hij zal er zijn, zelfs als je gewoon op de bank gaat zitten voor een filmavond met een schaal popcorn en niets meer.

11. Hij behandelt je met respect

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Respect moet aanwezig zijn zonder het zelfs maar te vermelden. Aangezien er zoveel relaties zijn waar geen wederzijds respect is, wordt dit een must als je een romance met iemand aangaat.

Je zou er versteld van staan hoeveel vrouwen verblind worden door liefde en volledig negeren dat de man geen enkel respect voor hen toont.

Later hopen ze dat hij zal veranderen en ze respect zullen krijgen, maar dat gebeurt zelden. Het feit is dat als je partner je niet respecteert, het een duidelijke rode vlag is dat hij niet verliefd op je is en dat jullie relatie nergens heen gaat.

Hoe dan ook, als de man in je leven interesse toont in je leven in het algemeen, dan betekent dit dat hij geeft om wat je van plan bent, wat tot de conclusie leidt dat hij je genoeg respecteert om bij je leven betrokken te zijn.

12. Hij wordt je beste vriend

Hij is een persoon met wie je zoveel plezier hebt en tegelijkertijd heb je sterke gevoelens voor hem.

Voordat je hem ontmoette, wist je niet dat het mogelijk was om romantiek en vriendschap in één persoon te kunnen vinden, je hebt die twee altijd apart gezien.

Je vindt het leuk om bij hem in de buurt te zijn en hij vindt het heerlijk om bij jou in de buurt te zijn.

Jullie doen dingen samen, niet omdat het moet, maar omdat elke boodschap of verplichting leuker en gemakkelijker is als hij in de buurt is. Dat is de man waar je naar op zoek was, laat hem niet gaan.

13. Hij overleeft een meidenfilm

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Je zou kunnen denken dat dit een raar teken is dat hij voor je valt, maar het is zeker een goede. Ook al zal hij zich waarschijnlijk dood vervelen. Maar als je een goedkope romantische film wil zien, dan zal hij zich vermannen en het verdragen alleen maar, omdat hij verliefd op je is.

En terwijl hij toch bezig is, zal hij doen alsof hij de beste tijd ooit heeft.

Hij zal je niet laten zien dat hij zich verveelt, omdat hij weet dat het je avond zal verpesten. Een man die veel van je houdt, zal zijn uiterste best voor je doen.

Hij zal dingen doen die hem niet interesseren, alleen maar omdat je er gelukkig van wordt – en hij zal nooit verwachten dat je iets terug doet.

Maar hoe zou je dat niet kunnen doen als je weet wat hij dagelijks voor je doet en hoeveel meidenfilms hij heeft bekeken om je gelukkig te maken?

14. Hij toont interesse in dingen die je leuk vindt

Ik weet dat je niet verwacht dat hij van alles houdt waar jij van houdt. Het is volkomen natuurlijk en gezond dat twee partners totaal verschillende en individuele interesses hebben.

Als hij je echter leuk vindt, dan zal hij oprechte interesse tonen in alle dingen die je gelukkig maken. Ik zeg niet dat die dingen ook hun weg naar zijn interessegebied zullen vinden, maar hij zal er zeker respect voor tonen.

Als je bijvoorbeeld een paar hobby’s hebt, dan zal hij interesse tonen in een van die hobby’s en dan zal hij proberen die hobby met je te delen. En dat zal van grote betekenis zijn voor het versterken van jullie emotionele band.

15. Hij is bereid om compromissen te sluiten

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Een compromis sluiten betekent onzelfzuchtig zijn. Wie zou niet willen dat alles naar wens verloopt, vooral in een relatie? Denk er eens over na, jij wilt uit, hij moet met je mee.

Als je een meidenfilm wil kijken, dan moet hij die met jou bekijken. Of je doet gewoon alles wat hij wil doen. Hoe dan ook, die benadering van een relatie is niet gezond.

Dus als je merkt dat je man je halverwege ontmoet, vooral als je te maken hebt met situaties waar hij koppig in is, dan is het een heel duidelijk teken dat hij voor je valt. Ware liefde is onbaatzuchtig.

17 onmiskenbare tekenen dat hij hard voor je valt

Waar het op neerkomt, is dat wanneer een man hard voor je valt, je het zeker weet, maar alleen als je goed let op de manier waarop hij zich gedraagt.

Aan de andere kant, als je nog steeds niet zeker weet wat je man voor je voelt, lees dan deze lijst met subtiele, maar onmiskenbare tekenen dat een man verliefd op je wordt.

Als je op zoek bent naar goed relatieadvies, dan is dit het beste wat je kunt krijgen!

1. Hij helpt je om de beste te worden die je kunt zijn

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Je maakt je geen zorgen als je bij hem bent. Je denkt niet na over alle dingen die fout kunnen gaan.

Hij haalt gewoon het beste in je naar boven en zijn aanwezigheid motiveert je om de beste versie van jezelf te worden.

Als je erover nadenkt, is het doel van elke gezonde relatie om elkaar te pushen om beter en slimmer te zijn.

Als je partner je niet uitdaagt en je niet inspireert om het beste uit jezelf te halen, dan kan het hem echt niets schelen, toch? Het is een duidelijke rode vlag dat hij niet zo geïnteresseerd in je is of wat er met je gebeurt.

2. Hij blijft in goede en slechte dagen in je leven

Hij wil een deel van je leven zijn en niet alleen in goede tijden, maar ook in slechte tijden.

Als hij alleen maar doet alsof hij van je houdt, dan zal zijn onechte liefde onthuld worden door zijn gedrag.

Als je je bijvoorbeeld niet goed voelt, dan zal hij weggaan in plaats van je te vragen of alles in orde is.

Als je met een soort van crisis te maken hebt, dan zal hij doen alsof alles in orde is, zodat hij je niet hoeft te steunen.

Maar deze man – een man die hard voor je valt – is er, zelfs als je uit elkaar valt.

Hij is bereid om offers te brengen en het risico te lopen om ongelukkig te worden, alleen om aan je zijde te staan en je te beschermen wanneer je hem het meest nodig hebt.

3. Hij koopt geschenken voor je en verwent je

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Oké, het hoeft niet zo te zijn en het is verkeerd om te verwachten dat iemand zich zo gedraagt.

Maar als hij echt cadeaus voor je koopt en je verrast alleen maar omdat hij dat wil, dan is het een groot teken dat hij hard voor je valt.

Het enige wat hij op dit moment wil, is je gelukkig maken en je laten lachen. De grootste beloning die hij kan krijgen, is je van oor tot oor te zien lachen.

Als hij echt, waanzinnig, heel erg verliefd op je is, dan zal hij je verwennen en ervoor zorgen dat er nooit iets in je leven ontbreekt.

Je bent zijn meisje en beste vriendin, en het is zijn levensmissie om ervoor te zorgen dat jij de gelukkigste vrouw ter wereld bent. Is dat niet gewoon perfect? Is dat niet het grootste teken dat hij van je houdt?

4. Hij stelt je aan zijn dierbaren voor

Wanneer een man besluit om de vrouw met wie hij aan het daten is, aan zijn familie en vrienden voor te stellen, dan is dat een enorme mijlpaal in hun relatie. Dat is gewoon een keerpunt voor dat paar, een enorme stap naar een serieuze, toegewijde relatie.

Als je man je al aan zijn kring van naaste mensen heeft voorgesteld, dan is het een goed teken dat hij hard voor je valt. Het betekent dat hij denkt dat er een kans is dat jij de ware bent, de vrouw met wie hij de rest van zijn leven door wil brengen.

5. Er is een sterke emotionele band

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Fysieke aantrekkingskracht is altijd een van de eerste dingen die een man in een vrouw zoekt.

Meestal gaan deze relaties de wittebroodsweken-fase in en wanneer het voorbij is, eindigt de relatie.

Hoewel er een mogelijkheid is dat ware liefde uit een fysieke relatie voortkomt, komt het niet zo vaak voor.

Als je niet bereid bent om het risico te nemen dat je hart gebroken wordt, alleen om te zien of hij diepere gevoelens voor je gaat ontwikkelen, ga dan meteen aan het begin weg.

Als een man bijvoorbeeld een reden zoekt om dicht bij je te komen terwijl er geen kans is op fysiek contact, beschouw dat dan als een goed teken.

Op basis van zijn emotionele ervaring met jou is hij tot de conclusie gekomen dat hij meer tijd met je door wil brengen, omdat je interessant bent.

Er is een emotionele band tussen jullie twee en hij wil zien waar het heen gaat.

Maar zoals een beroemde relatiecoach, Sam Owen, zegt: “Als je een relatie met iemand op wilt bouwen, dan moet je een beetje van jezelf geven om op een dieper niveau contact met mensen te maken.”

Dit betekent dat als je wilt dat hij zich voor je openstelt, je er ook klaar voor moet zijn om je hart en je ware gevoelens voor hem te laten zien. Het betekent ook dat als je wilt dat hij je vertrouwt, je hem moet bewijzen dat je dat vertrouwen waard bent.

Het feit is dat het opbouwen van een serieuze, gezonde relatie ALTIJD tweerichtingsverkeer is.

6. Jullie delen dezelfde waarden

Jullie zijn verschillende mensen en jullie houden van verschillende dingen, maar de basis is hetzelfde.

Jullie waarderen dezelfde dingen, dus jullie levensdoelen zijn hetzelfde. Als je zoiets gemeen hebt, dan is het gemakkelijker om deze doelen te bereiken, omdat je het samen doet.

Vanwege dezelfde kernwaarden is verliefd worden de volgende logische stap. Dus als het nog niet is gebeurd, dan zal het zeer binnenkort gebeuren.

7. Hij zet jou ALTIJD op de eerste plaats

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Een man die jou voorrang geeft boven alles en alle anderen, is de man die echt van je houdt. Een man die je waardeert en die nooit het risico wil lopen om je te verliezen, wat er ook gebeurt.

Hij zal het nooit te druk hebben om je appje te beantwoorden en hij zal nooit te moe zijn om een date night met je te missen. Hij zal nooit toestaan dat je je op wat voor manier dan ook verwaarloosd voelt, omdat hij je gewoon niet aan zijn ware gevoelens en bedoelingen wil laten twijfelen.

Als een man de ware vindt, die speciale vrouw met wie hij oud wil worden, dan zal hij er alles aan doen om haar het gevoel te geven dat ze een echte koningin is. Hij zal haar prioriteit geven om haar te laten begrijpen dat ze een speciale plaats inneemt in zijn leven en dat niemand haar plaats ooit zou kunnen innemen.

Als je man je heeft bewezen dat je helemaal bovenaan zijn prioriteitenlijstje staat, dan is het een heel duidelijk teken dat hij verliefd op je wordt.

8. Hij overlaadt je met aandacht

Wanneer een man verliefd op je wordt, dan zal hij zo ongeveer alles doen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en gelukkig in je relatie voelt. Hij zal je ook het gevoel willen geven dat je je gerespecteerd, geliefd, gewaardeerd en gekoesterd voelt.

De man die van je houdt, zal er altijd voor je zijn en hij zal duidelijk maken dat je altijd op hem kunt rekenen, wat er ook gebeurt.

Hij zal je elke dag oprechte complimenten geven. Hij zal je ook aanmoedigen met woorden van bevestiging om je te helpen om alles te bereiken waar je je zinnen op zet.

Hij zal er alleen op gericht zijn om jou gelukkig te maken en je geliefd te voelen. Dus al met al, als je man zijn aandacht op jou gericht houdt, dan is het een goed teken dat hij langzaam voor je valt.

9. Hij maakt toekomstplannen met je

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Hij zal zich aan je binden en plannen met je maken. Toewijding is het laatste stukje van de puzzel in een gezonde relatie en het is natuurlijk een van de belangrijkste fasen van een relatie.

Wanneer je je man ertoe brengt zich aan je te binden, dan kun je er zeker van zijn dat jullie liefde voor altijd zal duren. Je kunt er zeker van zijn dat je liefdesleven de goede wending heeft genomen.

Eerst begin je met kleine dingen, zoals ervoor zorgen dat hij zijn beloften nakomt en kleine plannen maken voor de nabije toekomst, zoals waar te gaan eten.

Later verandert dat diner in een concert, het concert verandert in een klein uitstapje naar het platteland, enzovoort.

10. Hij is altijd in voor nieuwe avonturen

Als je man veel moeite doet als het om het plannen van jullie dates gaat, dan is dat een goed teken dat hij verliefd op je wordt. Het laat gewoon zien dat hij je op je gemak wil stellen bij hem en vooral dat hij wil dat je van elke seconde van jullie relatie geniet.

Mannen die gewoon een informele relatie willen, zijn nooit zo innovatief met date-ideeën. Het is voor hen gewoon de hele tijd Netflix & chillen. Ze willen geen enkele moeite doen, omdat ze helemaal niets om de andere kant geven.

Aan de andere kant, als je man in je geïnteresseerd is, dan zal hij proberen uit te zoeken wat je graag doet en elke nieuwe date zal gewoon een nieuw avontuur voor jullie beiden zijn.

11. Hij merkt andere meisjes niet op

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Zijn ogen zijn alleen op jou gefixeerd. Hij hoeft niet op Instagram te gaan om naar hete meiden te zoeken om te volgen.

Hij hoeft op Facebook of in het echte leven niet naar willekeurige meisjes te zoeken om ze als back-up te hebben.

Hij weet dat hij jou heeft en je bent voor hem meer dan genoeg. Jou zien, aanraken en elke dag dicht bij je zijn, is het enige wat hij nodig heeft – het enige wat hij nodig heeft om nog meer verliefd op je te worden.

12. Hij verbergt (zonder succes) zijn jaloezie

Hij doet zijn best om het te verbergen, maar hij is jaloers als een andere man je benadert. Het is eigenlijk maar goed ook, want dat betekent dat hij niet een van die bezitterige mannen is, maar hij kan er gewoon niet tegen als andere mannen je proberen te versieren.

Om eerlijk te zijn, zijn we allemaal een beetje jaloers als de persoon van wie we houden met iemand anders flirt. Het is gewoon een natuurlijke reactie van ons hart en onze emoties, en het is echt iets dat we niet kunnen beïnvloeden.

Maar dat is gezonde jaloezie. Het is een goed teken dat hij om je geeft en het laat zien dat hij je met niemand anders wil delen.

13. Hij is begripvol en vergevingsgezind

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Het feit is dat we allemaal zwakke mensen zijn met wat gebreken en onvolkomenheden en we maken allemaal wel eens fouten. Daarbij verdienen we allemaal vergeven te worden en een tweede kans te krijgen.

De meeste mannen vinden het echter moeilijk om de vrouw van wie ze houden te vergeven voor haar wandaden, omdat hun mannelijke ego het gewoon niet kan verdragen. Ze denken dat ze er dan zwak en minder mannelijk uitzien.

Een ander feit is dat alle stellen vroeg of laat met problemen in hun relatie te maken krijgen. Soms zijn we niet eens in staat om het te beïnvloeden, maar we zijn zeker in staat om het uit te werken en het te laten voor wat het is. Dat is natuurlijk alleen als de liefde sterk genoeg is en als beide partijen voor hun relatie willen vechten.

Als je man je al een paar kleine dingen en fouten die je hebt gemaakt, heeft vergeven, dan is dat een goed teken dat hij verliefd op je wordt. Hij wil gewoon niet dat die stomme, kleine dingen jullie liefde en geluk verpesten.

14. Hij wil het rustig aan doen

Ik weet dat je nu denkt dat dit een heel raar teken is dat hij voor je valt, maar geloof me, het is volledig geloofwaardig.

Als een man het rustig aan met je wil doen, dan betekent dit gewoon dat hij je respecteert en dat zijn bedoelingen met je eerlijk en serieus zijn.

Hij wil op een dieper niveau een band met je opbouwen en vertrouwen en respect opbouwen voordat jullie besluiten om de relatie naar een hoger niveau te tillen.

Hij wordt vast verliefd op je, maar het punt is dat hij helemaal zeker wil zijn van zijn gevoelens voordat hij een serieuzere relatie aangaat.

15. Zijn belangrijkste prioriteit is jou gelukkig maken

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

En het belangrijkste van alle tekens – je bent gelukkig. Simpel gezegd, zonder enige uitleg, ben je het gewoon.

Misschien ben je je hele leven al op zoek naar dat gevoel, naar die man die je je zo laat voelen.

Nu je hem hebt ontmoet, ben je niet meer aan het zoeken, maar leef je waar je van gedroomd hebt.

Hij heeft misschien nog niet gezegd dat hij van je houdt, maar dat betekent niet dat het niet waar is.

Als hij alle dingen van deze lijst of de meeste van hen doet, en hij zegt dat hij van je houdt, dan hoef je je geen zorgen te maken – je hebt een jackpotrelatie gekregen!

16. Hij mist je als een gek als je er niet bent

Misschien zal hij niet de exacte woorden ‘ik mis je’ zeggen als jullie van elkaar gescheiden zijn, maar je zult het zeker aan zijn gedrag zien.

Hij zal constant contact zoeken en hij zal zelfs enige tekenen van jaloezie vertonen als je niet meteen op zijn berichtjes reageert. Hij kan je een selfie van jullie twee sturen of deze op zijn social media plaatsen, wat een vrij duidelijk teken zal zijn dat hij aan je denkt en je mist.

Hij zal waarschijnlijk proberen om zijn emoties te verbergen en het cool te spelen, maar het zal gewoon onmogelijk zijn om niet te zien dat hij je echt als een gek mist.

17. En tot slot; hij vertelt je rechtstreeks dat hij van je houdt

32 Kleine Tekenen Dat Hij Hard Voor Je Valt (En Of Het Zo Zal Blijven)

Het is de laatste fase, de zin die het gemakkelijkst te voelen is, maar het moeilijkst om hardop uit te spreken, vooral voor mannen. Vroeg of laat zal hij echter zijn ware gevoelens voor je duidelijk maken en zal hij eindelijk zijn liefde bekennen.

Natuurlijk gebruiken sommige mannen dit als ze heel graag een meisje in bed willen krijgen, terwijl ze het niet menen alleen om te krijgen wat ze willen.

Dat gezegd hebbende, als de man met wie je bent zo verliefd op je is dat hij bereid is zichzelf kwetsbaar op te stellen door deze vier woorden te zeggen, dan kun je er zeker van zijn dat de deal bezegeld is.

Tot slot

Ik hoop echt dat mijn lijst met subtiele tekenen dat hij verliefd op je wordt, je heeft geholpen om erachter te komen hoe je man over je denkt.

Zelfs als je maar een paar van deze gedragspatronen bij je partner hebt herkend, dan moet je jezelf gelukkig prijzen, want je man is al hard voor je gevallen.

Geloof me, je moet gewoon aandacht besteden aan enkele kleine dingen die op het eerste gezicht misschien niet relevant voor je lijken. Bijvoorbeeld de manier waarop hij zich gedraagt als hij bij je in de buurt is. Het enige dat een verliefde man altijd zal ontmaskeren, is absoluut zijn lichaamstaal.

Het is gewoon iets waar ze geen controle over hebben. Als een man verliefd op je wordt, dan zorgen die vlinders in zijn buik ervoor dat hij elke keer dat je in de buurt bent heel dwaas en vreemd doet.

Nu je tot de conclusie bent gekomen dat je man heel erg voor je valt, kun je wachten tot hij duidelijk is hoe hij over je denkt, of je kunt de zaken versnellen en zelf de eerste stap zetten. Ik bedoel echt, wat is er mis met een vrouw die de eerste stap zet, toch?

PinFlight Image