Skip to Content

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De ‘Jackpot’-Vriend Hebt Gevonden

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De ‘Jackpot’-Vriend Hebt Gevonden

Perfecte mannen bestaan niet, dus hou jezelf niet voor de gek door te denken van wel. Maar dat betekent niet dat er geen perfecte mannen voor jou zijn.

Je ‘jackpot’-vriend zal zijn gebreken en rare momenten hebben, maar jij hebt ze ook. De truc is hoe goed jullie het samen hebben.

In het begin gaat het allemaal om chemie, iets dat je naar elkaar trekt, iets dat je niet uit kunt leggen.

Maar chemie is lang niet genoeg om een zinvolle relatie te hebben die voor altijd zal duren.

Ondanks het feit dat we allemaal verschillend zijn en dat we van verschillende dingen houden, zijn er enkele algemene kenmerken die aardige en goede mannen hebben, die een stevige basis vormen om een perfecte relatie op te beginnen.

Dus als je man de volgende dingen doet, dan kun je er zeker van zijn dat je de ‘jackpot’ vriend hebt gevonden:

1. Hij zal nooit gemengde signalen afgeven

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden

Hij zal nooit hard to get spelen. Hij zal je nooit in verwarring brengen door het ene te zeggen en het andere te doen.

Zijn gevoelens zijn waar en transparant en hij zal ze nooit voor je verbergen, omdat hij volwassen genoeg is om geen spelletjes met je te spelen.

Er is geen aantrekken en afstoten gedrag, zoals jongens dat doen en niet mannen.

Hij beantwoordt al je gemiste oproepen en beantwoordt elke app die je hem stuurt. Hij weet dat jullie geen kinderen meer zijn en hij wil zich niet zo gedragen.

En ook, hij is zich terdege bewust van het feit dat je een sterke en onafhankelijke vrouw bent die weet wat ze wil en dat daten met jongens niet op je prioriteitenlijst staat.

2. Hij zal naar je luisteren

Je woorden zullen niet in de lucht verdwijnen. Hij zal er voor je zijn als je hem nodig hebt om naar je te luisteren.

Als je problemen hebt, dan is het gemakkelijker om iemand erover te vertellen en als het niet is om advies te krijgen, dan voel je je in ieder geval wat beter en zekerder over alle beslissingen die je moet nemen.

Hij is niet een van die mannen die alleen maar net doet alsof ze aandacht schenken om je vertrouwen te winnen en daar later misbruik van maken.

Hij wil echt weten wat er in je leven aan de hand is en hij zal aan elk detail dat je hem vertelt aandacht besteden. Ergens onderweg, later in je relatie, zal hij het je bewijzen.

3. Hij zal zijn beloften nooit breken

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden

Hij is niet een van die mannen die je met valse woorden en loze beloften voedt.

Hij zal nooit een belofte doen die hij niet na kan komen. Je kunt er zeker van zijn dat hij dat wat hij je ook vertelt, hij het ook echt zal doen.

Als hij je iets belooft dat niet met zijn standpunt en zijn kijk op het leven overeenkomt, dan zal hij het toch doen, omdat hij een man van zijn woord is en het laatste wat hij wil doen, is jou pijn doen.

4. Hij zal je beste vriend zijn

Hij zal je gewoon snappen. Je hoeft jezelf en de dingen die je doet niet uit te leggen, want hij weet het al. Met hem omgaan zal ontspannen zijn.

Je hoeft niet op te letten hoe je je gedraagt en wat je zegt, want alles wat je doet, zolang je trouw blijft aan jezelf, zal hij liefhebben.

Je kunt met hem over alles praten. Hij zal je rots zijn in de tijd dat je hem het meest nodig hebt.

Hij zal je advies geven en hij zal met je mee lijden als je down bent.

Alles wat je doet, doen jullie samen, want op dit punt begin je langzaamaan één ziel in twee lichamen te worden – gewoon perfect voor elkaar.

5. Hij zal je uitdagen

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden

Hij zal ervoor zorgen dat je beter en sterker wilt zijn. Hij zal je dagelijks uitdagen, omdat hij niet wil dat je het opgeeft en de verkeerde kant op gaat.

Hij wil dat je vecht, omdat hij weet dat je het vermogen hebt om nog beter te worden dan je al bent.

Of het nu emotioneel, fysiek of intellectueel is, hij zal je blijven uitdagen. Niet alleen om jou beter te maken, maar ook om zichzelf beter te maken.

Door elkaar een plezier te doen en ervoor te zorgen dat jullie grotere dingen willen bereiken, bouwen jullie een relatie op die onmogelijk te vernietigen zal zijn.

6. Hij zal je nooit naar beneden halen

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden

Je prestaties en je doelen zijn voor hem net zo belangrijk als die van hemzelf. Hij zal nooit blij zijn om je te zien falen, want hij wordt niet door jou bedreigd en als jij faalt dan faalt hij ook.

Hij zal er voor je zijn om je zelfvertrouwen op te heffen op de dagen dat je je niet als jezelf voelt.

Hij zal je het gevoel geven dat je de mooiste vrouw in de kamer bent, want voor hem ben je dat ook. Hij zal zijn ogen niet van je af kunnen houden en dat is alles wat je nodig hebt om door te gaan.

7. Hij houdt van je familie

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden

Hij weet dat je familie speciaal voor je is en omdat je van hen houdt, zal hij zonder vragen te stellen ook van hen houden.

Hij zal ze niet verdragen alleen maar, omdat het moet, en zelfs als hem in verband met je familie iets dwarszit, dan zal hij het laten gaan en ze een tweede kans geven, alleen omdat ze zoveel voor jou betekenen en jij de wereld voor hen betekent.

Hij weet dat door jou te kiezen, hij ook voor je familie heeft gekozen.

7 Onmiskenbare Tekenen Dat Je De 'Jackpot'-Vriend Hebt Gevonden