Skip to Content

6 Hartverscheurende Tekenen Dat Hij Geen Interesse In Je Heeft

6 Hartverscheurende Tekenen Dat Hij Geen Interesse In Je Heeft

Het is echt hartverscheurend als je verliefd op iemand bent en die persoon geen interesse in je heeft. Of nog erger, je hebt al een tijdje een relatie met een man en je begint langzaam te beseffen dat hij zich terugtrekt.

Wat moet je dan doen? Is het iets wat je hebt gedaan? Of is het dat hij gewoon niet meer hetzelfde voor jou voelt?

Misschien wil hij gewoon niet meer met je uitgaan en weet hij niet hoe hij het moet zeggen. Of je weet dat hij je leuk vindt, maar distantieert hij zich om de een of andere reden.

Waardoor je je afvraagt wat er mis is gegaan. Hoe dan ook, is het geen leuke situatie om in te zitten.

Je weet niet wat je moet denken of hoe je op zijn acties moet reageren. Jammer dat hij niet mans genoeg kan zijn en in je gezicht kan zeggen dat hij geen interesse meer in je heeft.

Het zou minder pijn doen dan om je aan het lijntje te houden door je te negeren en zich terug te trekken.

Als je ooit in deze situatie terechtkomt, dan is het het beste om dingen te verbreken. Zodat je er niet als een dwaas uitziet.

Of om te stoppen met hem achterna te zitten als hij niet wil dat je hem achternazit. Hoewel iemand achternazitten nooit een goed idee is, omdat het meestal met een gebroken hart eindigt.

Lees voor de zekerheid de tekenen dat hij geen interesse meer in je heeft.

6 tekenen dat hij geen interesse in je heeft

6 Hartverscheurende Tekenen Dat Hij Geen Interesse In Je Heeft

1. Hij vermijdt het om met je om te gaan

Eerst bracht hij altijd al zijn vrije tijd met je door, maar de laatste tijd is er iets veranderd. Hij verzint altijd excuses. Of hij heeft het te druk of hij is ziek of hij heeft al plannen.

En het punt is dat hij echt geen spijt lijkt te hebben dat hij niet meer tijd met je kan doorbrengen.

Het is alsof het voor hem allemaal hetzelfde is. Nou, dat betekent dat hij gewoon geen interesse meer in je heeft. En waarschijnlijk weet hij niet hoe hij je dat moet vertellen of dat hij een te grote lafaard is om het te doen.

Hoe dan ook, als dit een tijdje aanhoudt, accepteer het dan, want je verspilt alleen tijd om hem terug te krijgen, terwijl je hem moet laten gaan en de juiste de kans moet geven om je te ontmoeten.

2. Hij heeft geen interesse in je als hij niet oplet als je praat

Onze hersenen werken op die manier. Ze elimineren alle dingen die er voor ons niet toe doen, zodat we ons de dingen kunnen herinneren die dat wel doen.

Dus als hij zich dingen niet herinnert die je tegen hem hebt gezegd, dan betekent dit dat hij vindt dat wat je te zeggen hebt niet zo belangrijk is. Daarom ben je niet belangrijk voor hem.

Als je ziet dat hij afstandelijk is als je praat en dat hij helemaal niet oplet, verspil dan niet je energie aan iemand die niets om je geeft. Bewaar je waardigheid en verlaat hem, want dat is eigenlijk het enige redelijke om te doen.

3. Hij praat over andere vrouwen

Dit is hem die probeert om je in de vriendenzone te zetten. Hij brengt andere vrouwen in zijn leven naar voren om je ervan bewust te maken dat hij geen interesse heeft in een romantische relatie met jou. Hij zal je waarschijnlijk om advies vragen met betrekking tot die andere vrouw. Een man die serieus in je geïnteresseerd is, zou dat nooit doen.

Er is ook een mogelijkheid dat hij het over andere vrouwen heeft, omdat hij je jaloers wil maken. Als je andere tekenen opmerkt dat hij geen interesse heeft is, dan is het geen jaloezie. Het is dan gewoon dat hij je niet op die manier leuk vindt.

4. Hij wil je niet aan zijn vrienden voorstellen

Als je al aan het daten bent en hij niet wil dat je zijn vrienden ontmoet, dan moet je waarschijnlijk weten dat hij niet serieus met je is.

Hij houdt je waarschijnlijk als back-upplan totdat er iets beters langskomt of hij staat op het punt om alle contact met je te verbreken, omdat hij gewoon zijn interesse heeft verloren.

Als je gewoon vrienden met hem bent en hij je nog steeds niet aan zijn vrienden wil voorstellen, dan is dat omdat hij ziet dat je hem leuk vindt en een relatie met hem zou willen hebben, maar hij niet hetzelfde voelt, dus houdt hij je op afstand. Hoepel op – dat heb je niet nodig. Je hebt een man nodig die jou en je liefde waard is.

5. Hij heeft geen interesse in je als zijn lichaamstaal verandert

Als een man je leuk vindt, dan hoeft hij het niet eens te zeggen. Zijn lichaam spreekt tegen je. Zijn lichaamstaal onthult al zijn geheimen. Hij zal je ‘per ongeluk’ aanraken, hij zal naar je toe leunen en constant oogcontact houden.

Maar als zijn gedrag plotseling verandert, als zijn bewegingen veranderen, dan betekent dit dat hij niet langer in je geïnteresseerd is.

Hij zit niet dicht bij je, hij raakt je niet aan en hij lijkt zich ongemakkelijk bij je te voelen. Dat betekent dat hij niet meer hetzelfde voor je voelt.

6. Hij behandelt je hetzelfde als iedereen

6 Hartverscheurende Tekenen Dat Hij Geen Interesse In Je Heeft

Jongens zullen zich compleet anders gedragen bij iemand waar ze geen gevoelens voor hebben en iemand waar ze in geïnteresseerd zijn.

Het is logisch, want als hij interesse in je heeft, dan geeft hij om wat je van hem denkt, Hij zal zich dus anders gedragen dan normaal.

Hij wil een goede indruk achterlaten.

Maar als hij jou hetzelfde behandelt en zich hetzelfde gedraagt als bij iedereen, dan zijn zijn gevoelens voor jou ook niet anders dan wat hij voor al die andere mensen voelt.

Het komt erop neer dat je jezelf nooit in deze situatie moet laten komen. Smeek hem niet om te blijven als hij je niet meer leuk vindt.

Verspil je tijd niet door te proberen hem van je te laten houden. Hij is duidelijk niet de juiste persoon voor je. Laat hem gaan, in plaats van je tijd te verspillen, en geef jezelf de kans om echte liefde te ervaren.