Skip to Content

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Ik durf te wedden dat je ooit nieuwsgierig bent geweest naar lichaamstaalsignalen die laten zien als een man je stiekem leuk vindt, nietwaar? Als een man je aantrekkelijk vindt, verwacht je dat hij je dat meteen laat weten of dat hij het op een directere manier laat merken. Je verwacht op zijn minst dat hij je mee uit vraagt.  

Maar je moet begrijpen dat niet alle mannen de moed hebben om zo direct te zijn en dat niet elke man zich hetzelfde gedraagt.

Er zijn mannen die van nature wat verlegener zijn en die het moeilijk vinden om hun gevoelens op te biechten, hoe sterk ze ook zijn.

Deze mannen zullen je niet op een directe manier versieren en ze zullen niet op dezelfde manier met je flirten als andere mannen dat zouden doen.  

Ze zullen hun interesse op een andere, subtielere manier uiten. 

Je denkt misschien dat een man je gemengde signalen geeft omdat hij spelletjes met je wil spelen, maar het kan ook bewijs zijn van zijn onzekerheid.

Daarom zijn dit precies de dingen waar je goed op moet letten als je erachter wilt komen of een man echt een oogje op je heeft. 

Hun lichaamstaal zal hun ware bedoelingen laten zien, zelfs als ze die bewust verborgen proberen te houden.

Hoewel iedereen zijn genegenheid op een andere manier uit, als je je afvraagt of een bepaalde man interesse in je heeft, lees je hieronder de 17 meest voorkomende signalen van lichaamstaal die je laten zien of een man je stiekem leuk vindt: 

Natuurlijk is het zo dat als je ziet dat een man je slechts een van deze signalen geeft, dat niet veel hoeft te betekenen.

Maar als hij er een aantal combineert, of ze allemaal laat zien, is er geen twijfel over mogelijk—hij ziet je echt zitten. 

1. Als een man je stiekem leuk vindt staart hij naar je 

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Mensen, en zeker mannen die hun ware emoties verborgen willen houden, zullen hun uiterste best doen om onverschillig over te komen en om zichzelf onder controle te houden, zodat degene op wie ze een oogje hebben dat niet doorheeft. 

Maar het enige waar ze nooit controle over hebben, hoe hard ze ook hun best doen, zijn hun ogen. En daarom zijn de ogen van een man het eerste waar je op moet letten als je je afvraagt of hij een oogje op je heeft. 

Een man die jou leuk vindt zal oneindig naar je staren, en dat is het eerste, duidelijke signaal dat hij gevoelens voor je heeft. Het is eenvoudig—hij is zo gefascineerd door je dat hij steeds naar je moet kijken, zelfs als hij dat eigenlijk niet wil.

Daarnaast is het zo dat zelfs als er in de kamer veel andere meiden zijn, hij nog steeds alleen oog heeft voor jou, en hij zal naar je staren alsof hij de enige vrouw op aarde bent, want in zijn ogen ben jij de aantrekkelijkste vrouw ooit. 

Deze man zal het geen probleem vinden om je diep in de ogen te kijken, en hij zal zijn uiterste best doen om direct en langdurig oogcontact met je te hebben. 

Hoewel hij klaarblijkelijk niet de moed heeft om op een directe manier zijn gevoelens aan je op te biechten, is dit een van de manieren om je te laten zien dat hij erg veel interesse heeft.

Daarnaast probeert hij je te doorgronden door je in de ogen te kijken. Hij test je—of je net zo naar hem zal kijken als hij naar jou, of dat je hem aan zal kijken zonder enige interesse of zelfs met walging. 

2. Als een man je stiekem leuk vindt kijkt hij snel weg

Als iemand duidelijk uit je gezichtsveld probeert te blijven en zijn best doet om oogcontact te vermijden, denk je waarschijnlijk meteen dat hij niets met je te maken wil hebben.

Je denkt misschien dat deze man het vreselijk vindt om naar je kijken en dat hij maar al te graag weg wil lopen als jullie samen zijn. 

Maar dit hoeft niet zo te zijn. Hoewel je misschien denkt dat dit een signaal is dat deze man je echt niet leuk vindt, kan het eigenlijk het tegenovergestelde betekenen. 

Als een man wegkijkt, kan het een van de signalen zijn dat hij je leuk vindt. Het is duidelijk dat je te maken hebt met een verlegen man die niet de moed heeft om de confrontatie aan te gaan of je eens goed aan te kijken.

Hij is doodsbang dat zijn ogen zijn gevoelens zullen verraden en dat je hem zal afwijzen of zelfs belachelijk maken als je je beseft dat hij verliefd op je is. Hij gedraagt zich als een puber die nooit eerder verliefd is geweest, en hij kan amper naar degene kijken die zijn hart heeft gestolen. 

De eerste impuls die hij dus heeft als jullie elkaar in de ogen kijken is om gewoon weg te kijken. Het is duidelijk dat hij een momentje nodig heeft om zich te herpakken voordat hij goed met je kan praten. 

3. Als een man je stiekem leuk vindt zal hij glimlachen als hij naar je kijkt 

Nog een voorbeeld van lichaamstaal als een man je stiekem leuk vindt heeft een verband met hoe zijn gezichtsuitdrukking verandert als je de kamer binnenkomt of als je langs hem loopt. Naast het veranderen van zijn ogen, gebeurt er iets soortgelijks met zijn mond en gezicht. 

Het is duidelijk dat deze man het niet kan helpen om te glimlachen als hij oogcontact met je heeft.

Maar hij glimlacht niet alleen met zijn mond en tanden—het is grappig, maar het lijkt net alsof zijn hele gezicht glimlacht. Al zijn gezichtsspieren bewegen en hij is blij om je te zien. 

Deze man zou zich enorm slecht kunnen voelen, maar als hij jou ziet vrolijkt zijn hele gezicht op en lijkt het alsof al zijn probleem op magische wijze zijn vervlogen. Dit is een goed teken, want het is duidelijk dat hij je leuker vindt dan je denkt. 

Zelfs als jullie slechts langs elkaar lopen, zal hij je een subtiele glimlach geven. Het is duidelijk dat hij het moeilijk vindt om zijn gevoelens onder woorden te brengen, dus dit is een van de manieren waarop hij je laat zien dat hij merkt dat je de kamer in bent gekomen. 

Dit is zeker het geval als hij je stem hoort. Als je erover nadenkt, heb je hem nooit boos of enorm serieus gezien, want telkens als jullie praten, kan hij het niet helpen om te glimlachen bij alles wat je zegt. 

4. Als een man je stiekem leuk vindt is zijn lichaam altijd naar je toe gedraaid 

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Als een man jou leuk vindt is zijn lichaam zich enorm bewust van deze duidelijke fysieke aantrekkingskracht, zelfs als hij het verborgen probeert te houden of hij weigert om het te accepteren.

Als je je afvraagt of een man een oogje op je heeft, zal zijn lichaamstaal dit laten weten door ervoor te zorgen dat zijn gezicht naar jou is gericht als je in zijn buurt bent. 

Als een man om zich heen kijkt als hij met je praat of als hij constant op zijn telefoon zit, kan dat een signaal zijn dat hij gewoon nerveus is om bij je in de buurt te zijn.

Maar het kan ook betekenen dat hij gewoon niet geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt, en dat hij daarom zo snel is afgeleid. 

Maar als een man je echt leuk vindt, zal hij je bewegingen spiegelen. Hij zal zijn best doen om zich door niets te laten afleiden, alleen door jullie twee. 

Daarom zal zijn gezicht altijd direct op jou gericht zijn. Op deze manier zal hij in staat zijn om zich volledig op jou te focussen, en zal hij de kans krijgen om je in de ogen te kijken als je praat, om alle signalen die je hem misschien geeft te doorgronden, en om volledig van je schoonheid te kunnen genieten. 

5. Hij vindt alles wat je zegt grappig

Als je erover nadenkt, is het vast gezellig en amusant om bij jou in de buurt te zijn. Maar als je alles realistisch bekijkt, is de waarheid dat je helemaal niet zo hilarisch bent en dat je niet altijd grappig bent.

Maar het is duidelijk dat deze man er niet zo over denkt. Hij kan het niet helpen dat hij steeds hard lacht om wat je zegt, en dat hij al je grappen hilarisch vindt.

Zelfs als hij verlegen is, zal hij rustig worden als jij bij hem bent, omdat hij zich op zijn gemak voelt bij jou.

Natuurlijk is het duidelijk dat hij het leuk vindt om bij je in de buurt te zijn, maar zijn luide lach is ook een manier om ervoor te zorgen dat je hem opmerkt en dat hij opvalt, en het is zeker een van de signalen dat hij enorm in je geïnteresseerd is. 

En dat niet alleen—je hebt het gevoel dat hij ook erg zijn best doet om jou aan het lachen te maken. Als jullie ergens met een groep mensen zijn en hij een mop vertelt of een grappig verhaal vertelt, lijkt het alsof hij steeds naar jou kijkt om te zien hoe je reageert. Als hij ziet dat je lacht, is hij tevreden omdat zijn missie geslaagd is. 

Het is duidelijk dat deze man jou de meeste interessante persoon op aarde vindt en dat alles wat je zegt hem klaarblijkelijk amuseert. Maar dat is niet genoeg—hij wil graag dat jij hem ook interessant vindt. 

6. Hij doet zijn haar en kleding goed doet

Je weet wel hoe je je opeens erg bewust wordt van je uiterlijk als je een man ziet die je leuk vindt? Plotseling vind je wat je aan hebt niet leuk en ga je je zorgen maken over hoe je make-up en haar eruitzien. 

Maar weet je wat? Mannen zijn net zo als het over degene gaat die ze leuk vinden—behalve de make-up dan. 

De waarheid is dat elke man er op zijn paasbest uit wil zien als hij in de buurt is van een vrouw die hij leuk vindt, hoewel ze het waarschijnlijk niet hardop willen toegeven en hoewel ze zich er niet eens van bewust zijn. 

Daarom is een van de subtiele signalen dat een man hard voor je is gevallen de manier waarop hij zijn haar en kleren goed doet als hij ziet dat je aan komt lopen. Sommige mannen doen hun haar goed, doen hun overhemd in hun broek of iets soortgelijks, maar de reden is hetzelfde.

Wat hij ook draagt of hoe hij er ook uitziet, hij zal altijd bang zijn dat er iets niet goed zit en dat hij beter zijn best had kunnen doen voordat hij jou zou gaan zien. 

Naast dat hij er op zijn paasbest uit wil zien als je in de buurt bent, doet hij dit ook omdat hij ontzettend zenuwachtig is. Hij weet gewoon niet waar hij zijn handen moet laten en dit is een van de manieren om zijn handen bezig te houden. 

7. Als een man je stiekem leuk vindt trillen zijn benen en handen 

Als een man zenuwachtig is als je in zijn buurt bent, is het duidelijk dat hij iets verborgen probeert te houden, en in dit geval zijn dat zijn gevoelens. Hij is bang dat je doorhebt hoe gek hij op je is, maar hij wil dat niet omdat hij niet zeker weet of het wederzijds is. 

Een manier waarop zijn nervositeit duidelijk wordt is omdat zijn benen en handen trillen. Deze man is zich waarschijnlijk niet bewust van het feit dat hij dit doet, maar hij heeft het duidelijk niet zelf in de hand. 

Het kan ook zo zijn dat hij met zijn glas of met een ander object speelt. 

Al deze signalen bewijzen dat deze man je aantrekkelijk vindt, maar dat hij klaarblijkelijk probeert om het geheim te houden. 

8. Hij vindt zal zijn stem anders klinken 

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Je hebt vast vaker het gevoel gehad dat je geen controle had over je stem als je bij je crush in de buurt was. Opeens praat je als een kleine meid zonder dat je dat doorhebt. 

Dit geldt ook voor mannen. Hun stem verandert zonder dat ze zich daar bewust van zijn als ze bij een vrouw in de buurt zijn tot wie ze zich enorm aangetrokken voelen. 

Het kan dat ze hun toon oncontroleerbaar verheffen. Dit doen ze onbewust en instinctief omdat de wetenschap heeft aangetoond dat vrouwen gevoeliger zijn voor hogere tonen. Vrouwen associëren hogere tonen met huilende baby’s. 

Hun stem kan ook dieper worden. Een diepere toon wordt altijd geassocieerd met mannelijkheid, en als een man je leuk vindt, zal hij zijn best doen om mannelijker op je over te komen.

Daarom zal hij onbewust proberen om zijn stem dieper te maken, zodat je hem zal gaan beschouwen als een echte man. 

Hoe dan ook is het waarschijnlijk dat deze man luider zal spreken als hij met je praat. Dit is een van de onbewuste manieren om ervoor te zorgen dat je hem opmerkt en dat je hem hoort. 

Deze man weet dat de concurrentie snijdend is en dat hij op moet vallen. Daarnaast wil hij dat zijn stem vertrouwd voor je gaat voelen. 

9. Hij vindt raakt hij je per ongeluk aan 

Als een man je leuk vindt, voelt hij zich van nature ook seksueel tot je aangetrokken. Dat houdt in dat hij zijn uiterste best zal doen om dichtbij je te zijn en om je aan te raken, ook als dat per ongeluk is. En dat is precies wat hij steeds doet. 

Telkens als je met deze man praat, grijpt hij de kans om iets van je gezicht te vegen of je haar achter je oor te doen. Als hij met je praat en zeker als hij lacht om een grap die je net hebt gemaakt, zal hij zijn hand op je knie of schouder leggen. Als hij langsloopt, zal hij waarschijnlijk zijn hand op je onderrug leggen.  

Je moet weten dat het lichaam van deze man een onbedwingbare drang heeft om je op welke manier dan ook aan te raken en dat hij zich waarschijnlijk niet bewust is van zijn acties. 

Dit betekent echter niet dat hij zich ongepast mag gedragen of dat hij je grenzen niet dient te respecteren.

Daarom moet je een man die over de schreef gaat en die je grenzen niet respecteert waarschuwen dat hij je lastigvalt en daar moet je je nooit voor schamen. 

10. Als een man je stiekem leuk vindt omhelst hij je en kust hij je op je wang 

Je hebt waarschijnlijk meerdere mannelijke vrienden en telkens als je met ze afspreekt, geef je hen een subtiele kus op de wang of omhelzen jullie elkaar. Dit is zeker het geval als je deze vriend al een tijdje niet hebt gezien. 

En op het eerste gezicht is deze man niet anders. Telkens als hij je ziet zal hij je een kus geven en je omhelzen. Maar als je op zijn gedrag let en als je wat oplettender wordt, zul je zien dat hij er echt uitspringt.

Het is anders als hij in je buurt komt. Op de een of andere manier voel je je anders. Je voorgevoel zegt je dat je gelijk hebt en dat hij meer dan vriendschap zoekt. 

Hij is een man die elke kans zal aangrijpen om je een vriendelijke kus te geven. Dit is een duidelijk signaal dat hij je graag op de mond zou willen zoenen, maar dat hij gewoonweg niet de moed heeft om dat te proberen.

Daarom is een kus op de wang genoeg voor hem. Maar als je de situatie observeert, zul je zien dat zijn zoenen altijd gevaarlijk dichtbij je mond zijn en dat hij waarschijnlijk zijn verlangen probeert te onderdrukken om je eens goed te zoenen. 

Dit geldt ook voor zijn omhelzingen. Het lijkt net alsof hij nooit vergeet om je te omhelzen als jullie elkaar groeten. En dat niet alleen—zijn knuffels zijn nogal intiem. Hij probeert je altijd zolang mogelijk vast te pakken en hij doet alsof hij je nooit los zou willen laten, als hij de kans kreeg. 

11. Als een man je stiekem leuk vindt bloost hij 

Als je een kind ziet blozen, weet je dat ze zich voor iets schamen of dat ze proberen om iets geheim te houden. Deze eigenschap van het menselijk lichaam blijft altijd aanwezig, maar als we ouder zijn hebben we geleerd om het onder controle te houden in nagenoeg alle situaties. 

Alle situaties behalve wanneer we halsoverkop verliefd op iemand zijn. In deze situatie zul je je lichamelijke reacties niet onder controle hebben, ze zullen je verraden, en dit heeft helemaal niets met je leeftijd te maken. 

Dit is voornamelijk het geval met blozen. Eerst ben je je daar niet van bewust. En als je het eindelijk doorhebt of als iemand het duidelijk maakt, doe je erg je best om niet meer te denken aan wat je aan het blozen maakte en probeer je om weer een normale kleur te krijgen.

Maar hoe meer je je best doet om dit te bereiken, hoe zelfbewuster je wordt van je blozende wangen en je gezicht wordt alleen maar roder. 

Dit is precies wat de man die jou leuk vindt meemaakt als jij in zijn buurt bent. Hij voelt de hitte in zijn aderen naar zijn gezicht stromen en hij kan het niet tegenhouden. 

Maar waarom zou het gevoel hebben of eruitzien of hij onverschillig was wat jou betreft? Het is overduidelijk dat deze man gek op je is en dat hij bloost is een manier waarop zijn lichaam dit duidelijk probeert te maken. 

12. Hij vindt gedraagt zich jaloers

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Deze man is dus niet je partner en je hebt hem nog nooit valse hoop gegeven. Maar het feit dat jullie geen relatie hebben, weerhoudt hem er niet van om diepe gevoelens voor je te koesteren.

En het vermindert zeker niet de emotionele pijn en boosheid die hij voelt als hij jou met een andere man ziet. Hij kan zijn jaloezie niet rationaliseren door te bedenken dat hij geen recht heeft om jaloers te zijn of zich zo te gedragen.  

Hij is een man die zich zeker bewust is van het feit dat hij het recht niet heeft om zijn jaloezie te uiten. Hij weet dat hij dan een gestoorde is en dat dat jou voor altijd zou wegjagen. Dat is het laatste wat hij voor ogen heeft. 

Hij heeft je dus nooit verteld dat hij jaloers is.

Maar hij heeft andere dingen gezegd. 

Als jullie vrienden zijn, zal hij zich opeens anders gaan gedragen en zal zijn stemming plotseling veranderen als je een andere man ter sprake brengt die je leuk vindt of die jou mee uit heeft gevraagd, laat staan als je een man opnoemt met wie je date. 

Als je hem naar zijn mening vraagt over een bepaalde man, krijgt hij het altijd voor elkaar om zijn gebreken op te noemen, hij zegt je dat je beter kunt krijgen en hij suggereert waarschijnlijk dat hij die betere man is.

Na een tijdje vraag je niet meer naar zijn advies wat je relatie betreft, maar zijn gedrag is hetzelfde gebleven—hij blijft negatief over al je partners en potentiele partners praten.

Maar telkens als je denkt dat hij jaloers is, verander je van mening als je ziet hoe enthousiast hij is dat hij alles over jouw leven weet. Je zou denken dat hij dol is op pijn als hij verliefd op je is en toch alles over je leven wil weten. 

Wat je niet weet is dat dit juist een signaal is dat hij gevoelens voor je heeft. Hij wil liever weten wat er allemaal speelt in je leven, omdat hij denkt dat hij dan controle over de situatie heeft—of in ieder geval gedeeltelijk.

Hij denkt dat dit hem zal helpen bepalen of het in het honderd loopt of dat je relatie te serieus dreigt te worden en hij op tijd kan reageren. 

13. Als een man je stiekem leuk vindt zit hij naast je

Als je je afvraagt of een bepaalde man in een vriendengroep je leuk vindt, is een ander signaal dat hij altijd probeert om naast je te komen zitten. 

Hoeveel mensen er ook bij zijn, deze man doet op de een of andere manier alsof jullie een stel zijn en dat hij dus verplicht naast je moet zitten of staan. Na een tijdje is dit een gewoonte geworden en vindt iedereen het normaal. 

Dit is een duidelijk signaal dat hij je leuk vindt, maar dat hij bang is om afgewezen te worden. Hij neemt je personal space in, maar hij denkt niet dat hij iets slechts doet. Dit zijn de enige momenten die jullie samen doorbrengen, want hij heeft niet de moed om je uit te vragen en wat tijd alleen met jou door te brengen. 

Aangezien hij je alleen op deze momenten ziet, wil hij dit in zijn voordeel gebruiken. Hij wil zo dicht mogelijk bij je zijn en zijn hele avond alleen aan jou toewijden. 

Als hij naast je zit, kan hij ook zijn arm op je stoel leggen. Op deze manier overschrijdt hij geen grenzen omdat hij je niet echt aanraakt. In plaats daarvan kan hij er altijd mee wegkomen door te zeggen dat hij zijn arm wat rust gaf en tegelijkertijd krijgt hij hetzelfde gevoel als wanneer hij je zou omhelzen. 

14. Hij bekijkt je van top tot teen

Nog een signaal dat een man zich duidelijk tot je aangetrokken voelt is de manier waarop hij je bekijkt. Hij kan zijn ogen niet van je afwenden als je eenmaal de kamer in bent gekomen. 

Daarnaast zie je dat hij altijd merkt wanneer iets anders is aan jou. Hij merkt een aantal details die zelfs andere vrouwen niet hebben opgemerkt, zoals dat je een nieuw shirt hebt gekocht of dat je haar een stukje korter is. 

Eerst dacht je dat je je van alles in had gebeeld en dat deze man hetzelfde naar je keek als andere mensen. Maar na een tijdje merkte je dat je helemaal niet overdreef.

Deze man heeft je altijd al van top tot teen bekeken, daar is geen twijfel over mogelijk. Misschien bladert hij ook door al je foto’s op social media en weet je dat niet eens. 

Hij doet dit niet alleen als je naast hem zit of staat. Hij doet dit zelfs als jullie niet bij elkaar zijn, zonder dat er fysiek contact is. Deze man zal je zoeken als hij aan de andere kant van de kamer staat, alleen maar om je te zien, maar hij zal niet op je af stappen.

Het is echter wel duidelijk dat hij het niet erg vindt om echt moeite te doen om je te zien en naar je te kijken. 

En dit zou niet het geval zijn als hij zich niet zo tot je aangetrokken voelde, wat overduidelijk is. Hij heeft gewoon geen controle over zijn blik als je in de buurt bent, want hij voelt de drang om van top tot teen naar je te kijken. 

15. Als een man je stiekem leuk vindt zijn zijn pupillen verwijd en trekt hij zijn wenkbrauwen op 

Er is een ander signaal dat iemand meer wil dan vriendschap en dit heeft ook een verband met de ogen van de ander. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die met iemand praten op wie ze een oogje hebben verwijde pupillen hebben. 

En jouw vent is geen uitzondering. Telkens als hij je ziet en zeker wanneer hij met je praat, windt dit hem ontzettend op. Dit zorgt ervoor dat zijn pupillen verwijden als hij bij je in de buurt is en met je praat. 

Nog een signaal wat de ogen betreft zijn zijn wenkbrauwen. Telkens als deze man je ziet, zal hij zijn wenkbrauwen optrekken omdat hij probeert om zijn ogen zoveel mogelijk te openen. 

Hij doet dit alleen maar omdat hij je onbewust beter wil kunnen zien en omdat hij beter kan letten op alles wat je hem vertelt. Op deze manier focust hij zich niet alleen op de dingen die je zegt—de kans is ook groter dat hij alle signalen van je lichaamstaal kan lezen die je hem laat zien. 

16. Als een man je stiekem leuk vindt likt hij zijn lippen, bijt hij op zijn lippen of kijkt hij naar jouw lippen

Je hebt waarschijnlijk vaker vrouwen hun lippen zien likken of op hun lip zien bijten als ze zenuwachtig zijn of als ze proberen om een man te verleiden. Deze zet is echter niet exclusief voor vrouwen. 

Hoewel veel mannen hard hun best doen om deze drang onder controle te houden omdat ze bang zijn dat het niet mannelijk is als ze op hun lip bijten, heeft hun lichaam ook de behoefte om dit te doen als degene die ze leuk vinden dicht in de buurt is. 

Lippen zijn al sinds mensenheugenis een van de meest erotische lichaamsdelen, dus is het normaal als ze ingezet worden om iemand te aan te trekken. 

Daarom is een ding zeker als een man je stiekem leuk vindt—hij zal in het bijzonder letten op je lippen als hij je aanstaart. Het is overduidelijk dat hij een onbedwingbare drang voelt om je te zoenen maar dat hij waarschijnlijk te verlegen is om dat ook echt te doen. Zelfs als hij je foto ergens op social media ziet, zal hij zich hetzelfde gedragen. 

Hetzelfde gebeurt met zijn lippen—hij probeert er onbewust voor te zorgen dat jij op zijn lippen let en daarom bijt hij op zijn lip of likt hij zijn lippen. Het is duidelijk dat je hem opwindt en hij doet dit om je te laten zien hoe aantrekkelijk hij je vindt. 

Nog een reden hiervoor is dat hij het gevoel heeft dat hij geen lucht meer krijgt en dat zijn lippen droog beginnen te worden omdat hij zenuwachtig wordt van jouw aanwezigheid, en daarom likt hij zijn lippen.

Als je dit gedrag ziet, weet dan dat deze man verlangt naar fysiek contact. Nu is het aan jou om de keuze te maken. 

17. Hij vindt haalt diep adem

Als we iemand leuk vinden voelen we die aantrekkingskracht niet alleen mentaal en psychisch. In plaats daarvan voelen we het in ons hele lijf en dat gevoel begint de overhand te nemen als de aantrekkingskracht te intens is. 

Het houdt in dat ons hele zenuwstelstel overweldigd wordt als degene die we leuk vinden in de buurt is. De opwinding die we onder andere voelen zorgt ervoor dat ons bloed sneller gaat stromen en dat heeft tot gevold dat we het gevoel hebben dat we geen lucht meer krijgen. 

Daarom lijkt het alsof hij moeilijk kan ademen als hij in jouw buurt is. Hij zal het gevoel hebben dat hij worstelt om genoeg lucht te krijgen, omdat veel van zijn zuurstof en bloed naar zijn hart en andere organen is gegaan. 

Hevig en diep ademhalen is daarom nog een duidelijk lichaamssignaal dat een man je stiekem leuk vindt. Hij heeft gewoon het gevoel dat hij overrompeld is en dat hij tijd nodig heeft om zichzelf te herpakken. 

Uiteindelijk haal je dieper adem als je opgewonden bent en daarom is dit een van de duidelijkste signalen dat deze man stapel op je is. 

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt