Skip to Content

6 Redenen Waarom Wiet Roken AL Je Relatieproblemen Zal Oplossen

6 Redenen Waarom Wiet Roken AL Je Relatieproblemen Zal Oplossen

Steek hem maar op!

Volgens de experts van Women’s Health Magazine, zijn de drie voornaamste, schijnbaar simpele dingen om je te verzekeren van een lange en gezonde relatie eerlijkheid, communicatie en trouw.

Terwijl al deze dingen van essentieel belang zijn en een mooi canvas bieden om een gezonde en robuuste relatie te laten opbloeien, is er een ding dat niet echt wordt meegenomen om deze eerdergenoemde kwaliteiten die vanzelfsprekend zijn te bereiken. 

Is het passie? Nee. Is het gelijkheid? Dat helpt natuurlijk wel, maar nee. Is het Liefde? Je zit er dichtbij, maar het is nog steeds nee.

Het is wiet. Ja, je hebt me goed gehoord: het belangrijkste ingrediënt achter een gezonde relatie is die goede oude jonko. Dit zal als een nogal rare opmerking komen. Ik bedoel, hoe kan marihuana roken nou leiden tot een sterkere relatie?

Is het niet iets mafs en recreatiefs dat tieners doen? Nee joh. Wiet heeft de kracht om je dichter tot elkaar te brengen, je seksleven te verbeteren en je vertrouwen in elkaar versterken. En dit is hoe het werkt:

1. Koppels maken minder ruzie.

Samen wiet roken heeft een sterk verband met gelukkigere huwelijken. Het is waar dat koppels die samen roken echt samen blijven.

Volgens The Washington Post heeft de universiteit van Buffalo vanaf halverwege de jaren 90 meer dan 600 koppels bestudeerd, en is bevonden dat koppels die roken minder gewelddadige relaties hebben.

Het onderzoek toonde aan dat koppels die samen roken minder ruziën. Iedereen weet dat als koppels minder ruziemaken er meer tijd overblijft om samen te groeien en er meer kans is om de relatie te verbeteren en uit te breiden.

2. Het doet jaloezie afnemen.

Waarom zou je groen van jaloezie zien als de groene plant kunt roken? Wanneer je samen rookt laat je je niet afleiden door jaloezie.

Koppels die samen roken zijn vaak te relaxt om te ruziën of veel drama te veroorzaken. Ze liggen samen op de bank tijd met elkaar door te brengen in plaats van servies naar elkaar te gooien. Als je het beide oké vindt om high te worden, zal het goed uitpakken voor jullie. 

3. Jullie seks is beter.

Het is wetenschappelijk bewezen dat seks beter is als de deelnemers wiet hebben gerookt. Het kan orgasmes versterken, je houdt het langer vol en het is zelfs een lustopwekkend middel. 

De psychiater Dr. Lester Grinspoon zei tegen de High Times dat wiet “de seksuele ervaring van veel mensen verbetert. Er is geen twijfel dat als mensen high zijn, ze gevoeliger zijn voor hun seksuele gevoelens en verlangens.”

Wiet is beter dan oesters als het aankomt op in de juiste stemming komen. Vergeet al die aromatherapie kaarsen en overdreven lingerie, en steek de waterpijp aan. 

Wiet heeft de magische kracht om je te relaxen zoals alleen een Rx drug dat kan. Volgens Medicine Daily is wiet net als een kopje kamille thee: “het heeft een kalmerend en rustgevend effect dat in verband wordt gebracht met afgenomen angstgevoelens.”

4. Het geeft je ontzettende trek en koppels die samen eten, blijven samen.

Zoals we allemaal weten leidt het roken van een joint tot een erg aangename bijwerking: trek in eten. En als koppels samen eten blijven ze bij elkaar. Waarom is dit zo? Nou, er is een wetenschappelijke verklaring voor.

Volgens Smithsonian Magazine, “THC past in de receptoren in de reukkolf van de hersenen, zo kunnen dieren beter eten ruiken, waardoor zij er uiteindelijk ook meer van eten. De voornaamste reden waarom je misschien meer eet na het roken van marihuana is simpelweg omdat je het beter kunt ruiken en proeven.”

Je wilt dus alles eten wat op je netvlies verschijnt omdat je zintuigen zo versterkt zijn. Je lijkt net het koekiemonster, maar dan veel cooler.

Iedereen weet dat wanneer een koppel het eens is over wat ze willen eten, ze samen door het leven swingen. Oké, misschien weet niet iedereen dat, maar ik heb ook hier een compleet logische verklaring voor.

Als je samen kunt eten met je wederhelft is dat een goed teken van je op je gemak voelen. Je weet dat je je op je gemak voelt binnen je relatie als je je durft vol te stouwen met je partner.

Volgens de senior lifestyle editor van Elite Daily, Ashley Fern, “eten is een ervaring die veel over mensen zegt (los van hun voorkeur voor bepaald voedsel). Bepaalde mensen kunnen niet eten waar anderen bij zijn, dus als je je zelfs comfortabel voelt om dat te doen is dat al een overwinning op zich.”

Als je je volpropt met je liefje na het roken, weet je dat het echte liefde is.

5. De beste gesprekken vinden plaats als je high bent.

Je brein zal dan gewoon meer bezig zijn met details en zal zich uitweiden tot onderwerpen die je nooit overwogen hebt. Tuurlijk, niet alles zal logisch klinken, maar het kan heel diepzinnig voelen.

Samen met je vriend of vriendin roken zal je een unieke, ongefilterde kijk geven in diegene z’n hoofd. Elke keer wanneer sociale druk of angst je misschien hadden weerhouden van het aansnijden van bepaalde onderwerpen, ben je nu ongeremd en durf je je meeste intieme gedachten en verlangens te uiten. 

Alle vragen en nieuwsgierigheid die je hebt over het leven zijn eindelijk op de voorgrond getreden. Je zal nooit iemand echt kennen tenzij je samen high bent geworden. Er wordt zoveel van iemands persoonlijkheid op een interessante manier onthuld.

6. Als je samen kunt roken, kun je elkaar vertrouwen.

Jezelf laten gaan is het ultieme gebaar van vertrouwen. Wiet kan allerlei verschillende en fascinerende effecten hebben op het menselijk brein, en als je iemand die veranderingen binnen jou laat zien geloof je echt dat ze jou aan kunnen.

Als je stoned wordt met je partner, geef je jezelf aan de ander over en vertrouw je dat de ander voor je zal zorgen. Het is een veilige plek. 

De meest gezonde relaties worden gebouwd op basis van vertrouwen. En als je niet met iemand kunt roken, vraag jezelf dan af: kan ik ze echt vertrouwen?

Ik ga niet zomaar mijn hart aan iemand geven die het niet eens aan kan om een jointje met me te roken. Dat is gewoon niet veilig voor wie dan ook.