Skip to Content

7 Dingen Die Een Ongepast Meisje Anders Doet

7 Dingen Die Een Ongepast Meisje Anders Doet

1. Nee, we zijn niet altijd “aardig” in je gezicht – we zijn aardig achter je rug.

Sommige opmerkingen die we maken kunnen gemeen overkomen, maar we proberen hiermee gewoon speels te zijn en een band te creëren – ons sarcasme is van nature humoristisch, niet onbeleefd.

Denk aan al die keren dat je dacht dat iemand zo aardig was, om er daarna achter te komen dat ze gewoon probeerden te compenseren voor alles wat ze achter mensen hun rug uitvraten.

Iets om van je lijstje met zorgen te schrappen is je net zo te voelen bij ons. Daar heeft toch niemand tijd voor.

2. Het maakt ons niet uit hoeveel simpele mensen ons “gek” of “onbeleefd” noemen.

We houden van speels zijn, niet omdat we een hekel hebben aan mensen, maar omdat we obstakels tussen mensen willen elimineren. We zullen niet over koetjes en kalfjes praten.

We zien het nut daar niet van in. We zien het als een slechte dienst, omdat het leven te kort is om een ouwehoersessie te houden over lariekoek waar niemand ene moer om geeft.

3. We zullen je dingen vertellen die je waarschijnlijk niet wilt horen, maar 100% moet horen:

Jij: Ik mis hem. Vriend: Misschien moet je hem opbellen. Wij: Laat die klootzak lekker doodvallen. Steek hem neer. Ik betaal je borg wel. We houden teveel van je om je naar de mond te praten.

4. We komen over als arrogant, maar dat is slechts een masker.

We zijn eigenlijk gewoon gediplomeerd in het gek zijn. We zullen overdreven dingen over ons uiterlijk zeggen als “ik ben gewoon zo ontzettend knap” of “potverdikkie, wat zie ik er goed uit”, maar we plagen maar – onze humor is gewoon een reactie op alle onzin in de wereld.

5. We zullen grappen maken in ongepaste situaties.

Dat betekent niet dat we ongevoelig zijn, het tegenovergestelde is waar. De enige mensen die er anders over denken zijn degenen die eendimensionaal zijn en geen gevoel voor humor hebben. Srry.

6. Nee, we zullen niet genieten van typische sociale bijeenkomsten die zogenaamd “vet” moeten zijn.

Zoals brunchen of een feest voor een belangrijk sportevenement, of naar de heetste clubs gaan met de “heetste” mensen op vrijdagavond. Als je “normale” vrienden hebt zullen we niet met ze willen chillen.

Doe dat ons alsjeblieft niet aan. We zijn niet degene die gepast is, we zijn degenen die je op kunt bellen om 3 uur ’s nachts.

7. Alleen omdat we ruige randjes hebben, betekent dat niet dat we ruig zijn met onze daden.

We hebben een blanke pit onder onze ruwe bolsters. We zijn alleen maar sarcastisch omdat onze diepgang en gevoelens uit lagen bestaan. Voor elke gemene grap die we maken hebben we tien aardige dingen over je te zeggen.

Aan het eind van de dag staan we altijd aan jouw kant. Als het erop aankomt zullen we er voor je zijn. En je kan van een ding zeker zijn: je zal je nooit vervelen of je ongeïnspireerd voelen.