Skip to Content

Ik Hoop Dat Je Alles Leert Los Te Laten Wat Niet Voor Jou Bedoeld Is

Ik Hoop Dat Je Alles Leert Los Te Laten Wat Niet Voor Jou Bedoeld Is

Ik hoop dat je de kennis vindt om te begrijpen waarom je beter af bent zonder sommige mensen en waarom sommige mensen moesten vertrekken, in plaats van dat ze zich vastklampten zonder te weten waarom.

Ik hoop dat je de kracht vindt om los te laten voordat je valt. Ik hoop dat je de moed vindt om te vertrekken voordat je verdwaald raakt.

Ik hoop dat je je instinct vertrouwt wanneer het je laat weten dat iets niet goed voelt of als iemand tegen je liegt. Ik hoop dat je mensen ziet voor wat ze zijn en niet zoals jij ze graag ziet.

Ik hoop dat je weet dat het leven moeilijk is, maar het wordt eenvoudiger wanneer de dingen die voor jou zijn voorbestemd op de juiste plek vallen.

Het wordt eenvoudiger wanneer je niet het gevecht aangaat met het plan van God of Zijn timing.

Het wordt makkelijker als je stopt met rennen en op je plek blijft.

Wanneer  je leert te wachten, omdat goede dingen tijd kosten en het moeilijk is om goede mensen te vinden, en God zal niet alles gemakkelijk voor je maken.

Ik hoop dat je weet dat dingen die voor jou voorbestemd zijn nooit aan je voorbij zullen gaan.

Ik hoop dat je begrijpt dat als het niet goed voelt, het ook waarschijnlijk niet goed is. Dat als je gebeurtenissen moet forceren, je tegen jezelf moet liegen en je tegen je eigen overtuigingen in gaat, dan is het niet voor jou bedoeld.

Ik hoop dat je niet gehecht raakt aan de verkeerde dingen of dingen die tijdelijk zijn. Ik hoop dat je begrijpt dat jouw reis niet zoals die van anderen hoeft te zijn.

Jouw tijdslijn hoeft niet die van je vrienden te volgen. Je leeftijd bepaalt niet wat je hoort te bezitten, hoeveel je hoort te verdienen of hoeveel kinderen je hoort te krijgen.

Ik hoop dat je leert om het leven dat je wilde los te laten en het leven gaat leiden dat voor jou bedoeld is. Maak je reis volop mee. Maak je eigen verhaal mee. Ik hoop dat je de dingen die niet voor jou bedoeld zijn leert los te laten.

Ik hoop dat je het verschil kent tussen wat je wilt en wat je nodig hebt. Ik hoop dat je meer vertrouwen in God zult hebben en minder vertrouwen in mensen.

Ik hoop dat je gelooft in Zijn plannen en nederig genoeg bent om je te realiseren dat je niet alles weet en je het verkeerd kunt hebben.

Ik hoop dat je leert dat hoe hard je ook vecht, je de gevechten zult verliezen die niet voor jou waren bedoeld.

Ik hoop dat je op je eigen zegeningen wacht. Ik hoop dat je niet stopt met geloven dat jou tijd zal komen. Ik hoop dat je het hoofd hoog houdt en met trots wegloopt wanneer je je ongewild of niet gewaardeerd voelt.

Ik hoop dat je weet dat zodra je ontdekt wat voor jou in het verschiet ligt je verwarring zal wegtrekken. De waanzin zal ineens logisch lijken. De pijn in je hart zal verdwijnen. En de gelukkige afloop zal je vinden.