Skip to Content

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Elke vrouw die ooit een relatie heeft gehad met iemand op wie ze echt gek is, heeft zich op een gegeven moment afgevraagd wat er in hemelsnaam door zijn hoofd gaat en hoe hij haar ziet.

En aangezien je tegenwoordig nooit zeker weet wat de ware bedoelingen van een man zijn, is het vermoeden daarvan een normaal verschijnsel geworden.

Maar er zijn enkele dingen die kenmerkend zijn voor een man die weet dat zij de ware is.

Om specifiek te zijn, er zijn enkele gedachten (die in daden veranderen) die elke man heeft als hij de waarheid beseft dat hij de juiste vrouw heeft ontmoet – de ware!

1. “Ik zal er alles aan doen om haar gelukkig te maken.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Op het moment dat een man beseft dat zij de ware voor hem is, dan legt hij een eed af dat hij alles zal doen wat in zijn vermogen ligt om haar gelukkig te maken.

Hij besluit om aan al je behoeften te voldoen en er altijd te zijn wanneer je hem nodig hebt.

Je wordt zijn prioriteit en hij doet zijn best om je te laten weten dat hij je nooit als vanzelfsprekend zal beschouwen.

Jouw geluk wordt zijn ultieme doel en hij zal pas tevreden zijn als hij erin slaagt om het te bereiken.

Wat je ook nodig hebt, hij zal het doen. Als je ziek bent, dan zal hij je verzorgen, als je problemen hebt op je werk, dan zal hij er zijn om naar je te luisteren.

Hij zal ervoor zorgen dat hij er altijd is, wat er ook gebeurt.

2. “Ik moet echt aan mezelf werken.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Wanneer een man beseft dat jij de juiste vrouw voor hem bent, dan neemt hij direct de beslissing om hard aan zichzelf te gaan werken.

Je wordt zijn motivatie als het om zijn gezondheid gaat, de manier waarop hij jou en anderen behandelt en om de beste versie van zichzelf te worden.

Je motiveert hem om regelmatig naar de sportschool te gaan, zijn professionele doelen te bereiken, zijn slechte gewoonten kwijt te raken en een rolmodel voor anderen te zijn.

Die motivatie is de essentie van een gezonde relatie.

3. “Ik heb nog nooit zo iemand gezien die zo mooi is.”

7 gedachten die elke man heeft als hij de ware ontmoet

Als een man volledig van een vrouw houdt, dan zal hij door haar “betoverd” worden en dan zal hij nooit kunnen stoppen met het bewonderen van haar schoonheid.

Elke keer dat hij je in de ogen kijkt, zal hij denken hoe gelukkig hij is om bij je te zijn, omdat hij weet dat jij de ware voor hem bent.

Als je naar hem lacht, dan zal hij een vloed van emoties ervaren, omdat hij de glimlach van een engel zal zien die hij moet beschermen en verzorgen.

En als hij tegen je zegt dat hij nog nooit iemand heeft gezien die zo mooi is, dan zul je hem waarschijnlijk niet geloven.

Je zult hem vertellen dat hij gek is, maar desondanks zal hij je gerust blijven stellen, omdat het de enige waarheid is.

4. “Ik ben zo blij dat de laatste relatie geen stand heeft gehouden.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Het grootste verschil tussen relaties die niet bedoeld waren om lang stand te houden en de relatie met de juiste vrouw is de les en het besef van wat er in eerdere relaties ontbrak.

Als een man er honderd procent zeker van is dat hij de rest van zijn leven bij die ene vrouw zal doorbrengen, dan merkt hij alles op wat in zijn ervaringen uit het verleden negatief was.

Hij begint het juweel dat hij nu heeft met de stenen te vergelijken die hij ooit had en hij kan niet anders dan zich dankbaar en gelukkig voelen dat de laatste relatie geen stand heeft gehouden.

5. “Ik wil zoveel dingen waarvan ik geen idee had dat ik ze wilde.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Veel mannen zijn bang voor toewijding in een relatie, laat staan om te trouwen of om kinderen te krijgen, maar wanneer ze de juiste ontmoeten, dan beginnen ze al deze dingen onbewust te willen.

Ze worden bang dat er iets met hen aan de hand is, omdat ze ineens dingen willen waarvan ze geen idee hadden dat ze ze ooit wilden hebben.

Ze willen voor die speciale vrouw een huis bouwen – jij (denk maar aan Allie en Noah in The Notebook) en ze willen je voor de rest van hun leven als hun prioriteit behandelen.

Ze willen kinderen met je hebben en ze willen zo goed mogelijk liefhebben.

6. “Man, ik hoop dat ik de dingen niet verkloot.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Een man weet dat hij bij ware is als hij totaal bang wordt dat hij de boel verkloot.

Hij zal door het kleinste detail constant gealarmeerd worden, omdat hij niet wil dat je een verkeerde indruk van zijn doen en laten krijgt.

Hij wordt extra voorzichtig met zijn woorden en hij zorgt ervoor dat hij ze ook met zijn acties volgt.

Hij doet zijn best om er altijd netjes uit te zien, fatsoenlijk te handelen en de belichaming van een heer te zijn.

Hij blijft maar aan die ene zin denken: “Man, ik hoop dat ik de dingen niet verkloot.”

7. “Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd, maar ik ben blij dat het is gebeurd.”

7 Gedachten Die Elke Man Heeft Als Hij De Ware Ontmoet

Een man die weet dat hij bij de vrouw van zijn dromen is, weet ook dat hij niet kan stoppen met nadenken over hoe dat is gebeurd.

Als je hem zonder duidelijke reden ziet glimlachen, weet dan dat hij nadenkt over hoe hij in vredesnaam bij een engel terecht is gekomen en wat hij heeft gedaan om dat te verdienen.

Hij zal zich nooit ophouden zich af te vragen hoe het is gebeurd en hij zal nooit ophouden blij te zijn dat het gebeurd is.

Jij bent het laatste waar hij aan denkt als hij ‘s avonds gaat slapen en het eerste waar hij aan denkt als hij wakker wordt.

Jij bent alles voor hem en hij zal er altijd voor zorgen dat je dat weet.

PinFlight Image