Skip to Content

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Bij het zoeken naar de ware kom je veel verschillende soorten mannen tegen. Van jaloerse tot onzekere, je zult ze allemaal wel een keer ontmoeten.w

Er zullen een paar aardige jongens zijn met wie je het uitmaakt ondanks dat ze best leuk zijn. Er zullen mannen met weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld zijn, terwijl anderen juist te arrogant zijn.

Je zal een keer uitgaan met een bezitterige man die wil dat je zo snel mogelijk op zijn berichtjes reageert. Op een gegeven moment zal je zelfs een keer daten met je beste vriend.

Voordat je met ze uitgaat, weet je nooit of een van deze mannen de ware voor je is. Daarom probeer je ze allemaal.

De ware voor mij bleek een nerd te zijn die meer van videogames houdt dan van wat dan ook. Waarschijnlijk heb jij wel eens met hem gedate, maar was hij niet de ware voor je.

Met wat voor man ben je nu? Zit je vast aan een jaloerse man of ga je uit met je beste vriend?

Er zijn 16 soorten mannen met wie iedere vrouw uitgaat voordat ze de ware vindt. Deze lijst zal je leren dat je de ware in een onverwachte hoek kan vinden.

In dit artikel lees je alles over die soorten mannen. Maak je geen zorgen, onze lijst eindigt met hem, net zoals je dates zullen doen.

Laten we eens kijken welke jongens je moet ontmoeten voordat je de ware zal vinden.

16 soorten mannen met wie je uitgaat voordat je die ware vindt

1. Voor mij de ware: de nerd

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Laten we beginnen met degene die mijn hart heeft gewonnen. Als hij geen videogames speelt, heeft hij het erover.

Een nieuwe spelcomputer is het beste cadeau voor deze man en hij zal blij zijn als je hem meeneemt naar de nieuwste Marvel-film.

Hij raakt enthousiast over dingen die je nooit echt zult begrijpen, zoals de release van een nieuwe game of het opnieuw kijken naar Star Wars. Zijn passie is misschien onbegrijpelijk voor je, maar je moet het respecteren.

Dit type vriend geeft tenslotte bijna net zoveel om zijn gamewereld als om jou. Hij is het soort man dat liever thuisblijft dan dat hij met zijn beste vrienden uitgaat en dat is voor veel vrouwen een meevaller.

Meestal is een man van deze soort loyaal, eerlijk en liefdevol. Zolang je je realiseert dat de meeste games geen pauzeknop hebben, zal deze man het niet uitmaken.

Hij zal tenslotte ongebruikelijke offers brengen voor je geluk, zoals sterven in een spel.

2. De jaloerse man

Laten we eerlijk zijn, we worden allemaal wel eens jaloers. Toch is een jaloerse vriend iemand die je gewoon niet kan vertrouwen, dus dit is het soort man waarmee je waarschijnlijk snel zal breken.

Hij zal jaloers zijn op je beste vriend en op iedereen waar je om geeft. Van alle soorten mannen is dit degene die het je zeker moeilijk zal maken. Denk er niet eens aan om een ​​andere man een sms te sturen met een paar flirterige emoji’s.

Als het op sms’en aankomt, moet je weten dat deze man, net als een bezitterige man, gek zal worden van je reactietijd. Hij leeft in constante angst dat iemand je bij hem weg zal halen.

Misschien komt dit doordat hij diep van binnen niet het gevoel heeft dat hij goed genoeg voor je is, maar wat de reden ook is, er is geen excuus voor zulk jaloers gedrag.

Je zult het gevoel hebben dat hij je bij iedere beweging in de gaten houdt en het zal je gek maken. Dit type man is niet geschikt om de ware te zijn, maar iedereen is ten minste één keer met zo’n man uitgegaan.

3. De onzekere man

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Een onzekere man kan ook jaloers zijn, maar het ding over zijn onzekerheid is dat het een meer zelfgeobsedeerde manier is.

Hij is niet alleen door zichzelf geobsedeerd, maar hij heeft ook een laag zelfbeeld en weinig vertrouwen in zichzelf.

Dit type vriend lijkt misschien niet zo, omdat hij zich waarschijnlijk stoer gedraagt, maar je weet wie hij diep van binnen is. Hij probeert eigenlijk zijn onzekerheid te verbergen met zijn gedrag.

Dit is het soort man dat altijd behoeftig zal zijn en hij zal aan je loyaliteit en liefde twijfelen. Volgens hem zou je bedrog iets zijn dat hij zelfs verdient.

Hij is een besluiteloze man die jou altijd laat kiezen wat jullie gaan doen en waar jullie heen gaan.

Zelfs als je met heel je hart van deze man houdt en echt denkt dat hij de ware is, zal hij dat nooit echt geloven, omdat hij niet vindt dat hij jouw liefde waard is.

Het is niet gemakkelijk om een ​​relatie te hebben met iemand die zo onzeker is, dus dit is een van de soorten mannen die echt een uitdaging kan zijn.

4. Voor niemand de ware: de bezitterige man

Van alle verschillende soorten vriendjes is dit degene die het meeste moeite heeft om zijn woede te beheersen; hij zal in paniek raken als je met iemand praat en het zal hem zichtbaar overstuur en ongemakkelijk maken.

Praat niet met hem over andere mannen, want dat zal hij helemaal niet leuk vinden.

Dit is een man die je altijd zal vragen waar je was en met wie. Hij wil alle details weten. Het zal lijken alsof hij de volledige controle over jou wil hebben, niet alleen over jou, maar over alles wat om jou draait.

Hij wil je helemaal voor zichzelf en is bang om je te verliezen. Wees niet verbaasd als je hem erop betrapt dat hij in je telefoon aan het rondneuzen is.

Hij zal zelfs jaloers zijn op je beste vriendin, terwijl zij toch echt een vrouw is, omdat je haar de aandacht geeft die hij graag voor zichzelf wil.

5. De beste vriend

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Een van de beste soorten vriendjes, misschien zelfs wel de ware, zou je beste vriend kunnen zijn. Jullie hebben dezelfde interesses en jullie kennen elkaar al heel goed.

Het enige probleem is dat jullie misschien zulke goede vrienden zijn dat je niet merkt dat er echt geen chemie is tussen jullie twee.  

Niet alle mensen die goed werken als vrienden, werken ook goed als partners.

Toch kun je altijd weer vrienden worden. Dit is eigenlijk de enige situatie waarin je echt vrienden kunt blijven met een ex. Je bent tenslotte altijd al vrienden geweest, je hield jezelf gewoon voor de gek dat jullie een stelletje waren.

Desalniettemin is dit een van de betere relaties die je zult hebben, aangezien dit een persoon is die al van je houdt, hoewel die liefde misschien platonisch is, wat het enige echte probleem is bij het daten met een vriend.

6. De aardige vent

Van alle soorten mannen zal een aardige vent het meest op de ware lijken. Hij is een man die je zal verrassen met bloemen en chocolade, die je de film laat uitkiezen en dietijd doorbrengt met je familie.

Wat is er dan precies mis, vraag je? Deze man is gewoon te aanhankelijk. Hij zal zich vastklampen aan de relatie en zichzelf erin verliezen.

Hij zal zijn eigen leven, persoonlijkheid en passies verliezen om de persoon te worden die je leuk vindt. Deze jongens hebben vaak geen persoonlijkheid of ruggengraat, dus het daten met deze man wordt snel saai.

Het is niet echt een opwinding als een man geen ruggengraat heeft; het voelt alsof hij slechts een verlengstuk is van wie je bent en niet een persoon op zich.

Maar laten we niet vergeten dat deze man echt aardig is, dus nadat je met een paar slechte mannen uitgegaan bent, zou je voor de verandering echt verliefd kunnen worden op een goede man.

Het kan echter zijn dat je hem nooit kunt respecteren of zelfs niet opgewonden van hem raakt.

7. Zeker niet de ware: de eikel

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Dit is een van de soorten mannen waarvan ik zeker weet dat ze een belletje zullen doen rinkelen.

Elk meisje heeft een relatie gehad met een man die een complete eikel is. Je vrienden zullen deze man niet leuk vinden en zijn gemene opmerkingen zullen voor serieuze ruzies zorgen.

Toch lijkt het alsof hij nergens om geeft. Je zult veel huilen vanwege deze man en zijn daden en woorden zullen je pijn doen. Hij is een van de soorten vriendjes die je het meest waarschijnlijk bedriegen en je vertrouwen beschamen.

Hij is een manipulatieve controlefreak die je alleen maar naar beneden haalt.

Deze man is niet bang om te schreeuwen om te krijgen wat hij wil en hij zal je nooit op de eerste plaats zetten of je behandelen zoals je verdient.

Voel je echter niet slecht, want we moesten allemaal een eikel of twee daten totdat we de ware zullen vinden.

8. De spraakzame man

Je gaat uit met een man die nooit lijkt te stoppen met praten. Hij heeft altijd een onderwerp om over te praten en genieten van de stilte is gewoon niet zijn ding.

Dat is op zich niet zo erg, want je zult je nooit vervelen met hem zolang de verhalen maar blijven komen.

Zelfs als er een moment van stilte is, zal deze man commentaar geven op hoe ongemakkelijk het is in plaats van er gewoon te zijn en ervan te genieten.

Van zijn vroege jeugd tot wat er een seconde geleden is gebeurd, zal hij je de verhalen in detail vertellen. Het zal lijken alsof hij nooit zijn mond sluit en uren kan praten over elk onderwerp ter wereld.

Maar als dit zijn enige fout is, is deze man niet zo slecht, misschien is hij zelfs de ware! Je bent beter af met iemand die veel praat, dan met iemand die niet over zijn emoties en gevoelens kan praten.

9. Misschien wel de ware: de professional

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Dit is een man die het allemaal door heeft. Hij heeft een geweldige baan en een spaarrekening en dit is een man van wie je je kan voorstellen dat hij de ware zal zijn.

Hij is zorgzaam, goed opgeleid en respectvol, een man die niet alleen alles begrijpt van ziektekostenverzekeringen, maar er ook altijd geweldig uitziet.

Daarbij is hij altijd goed gekleed en ziet er over het algemeen uit als iemand die alles door heeft.

Toch zul je deze man waarschijnlijk ontmoeten als je jong en verdwaald bent. Hij weet misschien alles over spaardgeld, terwijl jij niet eens weet waar je portemonnee is sinds je voor het laatst uit bent geweest.

Hoewel hij al precies weet wat hij uit het leven wil halen, ben je er nog steeds niet achter.

Een ander ding is dat deze man misschien saai voor je lijkt, dus je laat hem achter in zijn georganiseerde wereld en blijft plezier hebben in je rommelige wereld.

10. De scharrel

Laten we toegeven dat we allemaal wel eens een man hebben gehad die die niet echt een vriendje genoemd kan worden; hij is maar een scharrel. Maar je slaapt elk weekend met hem als je dronken wordt, dus het is normaal, hoe je het ook noemt.

Dit is niet de ware en zeker niet de man die je mee naar huis neemt om je ouders te ontmoeten en jullie zijn hier allebei goed van op de hoogte.

Je ziet hem immers nauwelijks buiten of overdag. Deze man is meer je vuile geheimpje voor dronken weekenden; je gaat vrijdagavond naar hem toe en sluipt zondag weer naar buiten.

11. De ongedefinieerde

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Hoewel je in ieder geval weet waar je aan toe bent met een scharrel, weet je niet wat er tussen jullie speelt als het gaat om de ongedefinieerde. Is dit een man met wie je aan het daten bent? Je weet het niet eens.

Natuurlijk zie je elkaar zo nu en dan, maar je hebt elkaars vrienden en familie niet ontmoet. Je sms’t elkaar de hele tijd, maar je hebt geen foto’s met jullie samen.

Dit kan een heel slechte relatie zijn omdat je het gevoel zal hebben dat hij zich voor jou schaamt.

Waarom zou hij je anders niet trots aan zijn vrienden en dierbaren voorstellen? “Waarom zouden we een label moeten plakken op wat we hebben?” Heb je die zin al gehoord?

Nou, dan heb je zeker met de ongedefinieerde gedate. Je zal waarschijnlijk naar deze man terug blijven gaan, maar je moet je realiseren dat dit alleen is omdat hij bekend terrein is.

Toch zal je op een gegeven moment beseffen dat deze man niet zoveel om je geeft en dat je meer verdient dan dat.

12. De ware voor even: de man van je werk

Als jullie allebei een hekel aan je baas hebben, kan je kantoormaatje je bedmaatje worden. Veel mensen lopen in de val door met hun collega te daten, omdat jullie de hele tijd samen zijn en dezelfde interesses delen.

Als je niet van plan bent om daar lang te werken, is er niets mis met het daten met een collega, maar als je van plan bent om die baan te behouden, kan dat een heel slecht idee zijn.

Jullie twee zouden kunnen beseffen dat je niet veel hebt om over te praten wat niet met werk te maken heeft en daarom de relatie beeindigen, wat zal resulteren in een ongemakkelijke situatie elke keer dat je naar je werk gaat.

Breng je carrière niet in gevaar omwille van iemand waarvan je niet zeker weet dat hij de ware is. Het daten met een collega kan leuk zijn, maar het loopt vaak niet goed af, dus je moet jezelf afvragen of het het echt waard is.

13. De grote baby

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Hebben we niet allemaal een relatie gehad met een mannelijk kind? Hij is echt een grote baby, het type man dat driftbuien krijgt telkens als de dingen niet gaan zoals hij wil.

Bereid je voor op veel slechte grappen en besef dat niemand deze man echt leuk vindt. Toch hou je aan hem vast, want elke keer dat je probeert weg te gaan, begint hij te zeuren.

Dit is geen man die voor zichzelf kan zorgen, laat staan voor jou. Hij wil gewoon nooit volwassen worden, en je zit aan hem vast in Neverland.

Hij zal ervoor kiezen om games met zijn vrienden te spelen tijdens een romantische date met jou, omdat hij onnadenkend en egoïstisch is.

Het enige wat hij wil is altijd zijn zin krijgen en daten met jou houdt hem niet tegen. Deze relatie wordt een complete verspilling van je tijd, want hij is zeker niet de ware.

Maak je geen zorgen, we hebben allemaal wel eens onze tijd verspild aan zo’n man.

14. De kunstenaar

Dit is het type dat het echt waard is om te daten. Of hij nu een schrijver, schilder of muzikant is, het draait allemaal om zijn kunst. Zijn perfecte dates bestaan uit veel koffie en alcohol en je ziet hem oefenen met zijn band.

Ik zei dat dit type de moeite waard is om te daten, maar vooral omdat wij allemaal op de middelbare school een fantasie hadden om met een artiest te daten, dus met hem zul je tenminste je wens vervullen.

In het begin zal het net zo cool zijn als je denkt, maar als je eenmaal ziet dat hij alleen over zijn kunst kan praten, word je moe van hem, om nog maar te zwijgen van het feit dat deze man zich geen luxe kan veroorloven zoals eten en privacy.

Waarschijnlijk deelt hij een appartement met drie andere artiesten die even blut zijn als hij. Je komt tenslotte altijd op de tweede plaats, want zijn hart is toegewijd aan zijn kunst.

Hij is niet de ware, maar misschien houd je er nog een mooi schilderij of een gedicht aan over.

15. De oudere man

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Genoeg met de jongens, laten we het even over mannen hebben. Dit is een man die al wat ervaring heeft en je zeker een paar dingen kan leren, vooral in de slaapkamer.

Je zult hem bewonderen en je wil dat hij je de wereld laat zien. Zelf ben ik een tijdje geleden hevig verliefd geworden op een oudere man, maar ik heb geleerd dat leeftijd meer is dan alleen een getal.

Elk meisje date op een bepaald moment in haar leven met een oudere man, maar het blijkt zelden de ware te zijn.

Jullie twee zijn gewoon te verschillend, en je zult zien waar ik het over heb als je van een oudere man naar een man van jouw leeftijd gaat.

Een oudere man kan nooit van je houden zoals iemand van jouw leeftijd dat kan, noch kan hij je echt begrijpen. Je bevindt je tenslotte op verschillende momenten in je leven.

Hoewel het misschien zijn laatste kans is om vader te worden, ben jij nog steeds niet klaar met uitgaan.

16. De verboden vrucht

Je weet dat jullie niet met elkaar zouden moeten daten en dat hij zeker niet de ware is, maar toch date je met hem.

Of hij nu de ex van je vriendin is of je baas, je bent gewaarschuwd om bij hem uit de buurt te blijven, maar wie kan de verboden vrucht weerstaan als hij zo goed smaakt? Het gevaar windt je zelfs een beetje op.

Immers, als je betrapt wordt, verlies je misschien je baan of je vriendin, maar al dat rondsluipen maakt het nog spannender, misschien zelfs spannender dan echt bij deze man zijn.

Op een gegeven moment zul je een echte relatie missen waarin je in het openbaar gezien kunt worden met je partner. Rondsluipen kan in het begin misschien spannend zijn, maar je zult er moe van worden.

Het zal uiteindelijk afkoelen en je zult je verboden vrucht achterwege laten voor iemand met wie je een serieuze relatie kunt hebben, misschien wel voor de ware.

De ware

16 Soorten Mannen Met Wie Je Uitgaat Voordat Je De Ware Vindt

Na al deze slechte relaties, zul je eindelijk een date hebben met de ware man voor jou. Deze man lijkt niet alleen perfect, maar is dat ook echt, en ik bedoel niet dat hij perfect is in hoe hij eruitziet, maar in hoe hij je behandelt.

Niemand heeft je ooit gewaardeerd zoals deze man gaat doen. Hij gaat in je geloven en je helpen je dromen waar te maken.

De beste relatie van je leven zal zijn met een man die echt van je houdt. Hij zal je overladen met aandacht en hij zal je prestaties toejuichen. Je zal altijd weten dat je hem kunt vertrouwen, en hij zal je net zo goed vertrouwen.

Als je deze man ontmoet en wat tijd met hem doorbrengt, weet je dat hij je laatste liefde zal zijn. Dit is waarom je alle andere jongens die ik noemde moest daten.

Je moest dat allemaal meemaken, zodat je eindelijk in de armen kon zijn van de man die de rest van zijn leven van je zal houden. Vind je niet dat je een sprookjesachtig einde verdient? Dit zou het zomaar kunnen zijn.

PinFlight Image