Skip to Content

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

Het is niet gemakkelijk om iemand te vertrouwen, vooral niet nadat je een gebroken hart hebt gehad nadat iemand je heeft verraden en je bedonderd heeft.

Er is geen zekere manier om te weten of de man met wie je samen bent echt van je houdt of dat hij je alleen gebruikt.

Daarom kiezen de meeste vrouwen ervoor om alleen te zijn in plaats van gekwetst te worden. Het is niet gemakkelijk om van iemand te houden die niet ook van jou houdt. Het is niet alleen niet gemakkelijk, het is vreselijk.

Het enige mogelijke resultaat van die relatie is dat je alleen eindigt en pijn hebt.

Het probleem ontstaat wanneer mannen om de een of andere reden hun emoties verbergen. Ze zullen je niet zo gemakkelijk laten zien hoe ze over je denken, omdat ze het als een teken van zwakte zien.

Iemand heeft hen verteld dat ze hard en van staal moesten zijn, iemand heeft hen verteld dat gevoelens voor watjes zijn.

Maar dat hij zijn gevoelens verbergt, betekent niet dat hij niet van je houdt. Er zijn tal van signalen die erop wijzen dat hij echt diepe gevoelens voor je heeft, maar hij is een beetje te onhandig of bang om ze te laten zien.

1. Hij appt je elke dag

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

Dit geldt vooral als hij je ‘s ochtends een app stuurt. Dit is een waterdicht teken dat hij stapelgek op je is.

Als jij het eerste bent dat in hem opkomt als hij ‘s ochtends opstaat, dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

Hij kan het gewoon niet helpen, maar wenst je een goede morgen. Als mensen verliefd zijn, dan hebben ze niet veel zelfbeheersing en zullen ze dingen doen die ze normaal niet zouden doen.

Misschien wil hij er niet uitzien als iemand die je verstikt en wil hij zichzelf ervan weerhouden om contact met je op te nemen, maar hij kan het gewoon niet helpen.

2. Hij is eerlijk tegen je

Hij zal nooit tegen je liegen, ook al betekent niet liegen dat hij in de problemen kan komen. Hij kan je niet in de ogen kijken als hij iets groots verbergt.

Verwar eerlijkheid niet met die kleine leugens om bestwil, dat doen we allemaal en ze kunnen helemaal geen kwaad. Ik heb het over serieuze dingen.

Zijn geweten laat hem niet tegen je liegen en daar kun je zeker van zijn. Zelfs als je ongenadig boos wordt, zal hij dat risico nemen en je de waarheid vertellen.

Je moet je ervan bewust zijn dat je een blijvertje in handen hebt.

3. Hij wil tijd met je doorbrengen

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

Elke seconde die hij krijgt, wil hij met jou doorbrengen. Hij gebruikt zijn vrije tijd liever om bij jou te zijn dan iets voor zichzelf te doen. Dit is niet zomaar samen iets doen.

Als hij je meer bij zijn persoonlijke leven wil betrekken, dan betekent dit dat er misschien iets is. Dit is absoluut een teken dat zijn gevoelens voor jou diep zijn, dat hij van je houdt.

4. Hij distantieert zich van andere meisjes

Dit gaat over oude vriendinnen of meisjes die met hem proberen te praten als hij uitgaat.

Hij wil niets stoms doen om jullie relatie in gevaar te brengen, omdat het hem te veel kan schelen.

Hij heeft het contact met zijn ex-vriendinnen verbroken, omdat hij weet dat hij geen back-up nodig heeft. Hij weet dat hij jou heeft en je bent voor hem meer dan genoeg.

5. Hij beschermt je

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

Hij zal ervoor zorgen dat niemand en niets je ooit kan raken. Hij zal er voor je zijn als je je neerslachtig voelt. Als iemand je verkeerd behandeld, dan zal hij kwaad worden, omdat iemand aan zijn schatje heeft gezeten.

Hij zal de behoefte hebben om je veilig in zijn armen te houden en je zult het geweldig vinden, omdat hij het niet overdrijft. Hij zal weten hoeveel van hem je nodig hebt.

6. Hij wil indruk op je maken

Hij wil zichzelf constant tegenover je bewijzen, omdat hij zeker wil weten dat hij bij je past.

Hij beschouwt jou als de meest perfecte en mooiste vrouw ter wereld en dat is moeilijk bij te benen. Hij wil niet dat je je gaat vervelen en weggaat.

7. Hij behandelt je als een dame

7 Signalen Dat Zijn Hart Van Jou Is (En Alleen Van Jou)

Hij wil dat je alles hebt wat je maar kunt bedenken. Hij wil dat jij de gelukkigste persoon bent die er is. Hij wil dat je je als een dame voelt en ook zo behandeld wordt, omdat je dat ook bent.

Hij weet dat de persoon om wie hij geeft, tevreden moet zijn en hij zal er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen.

PinFlight Image