Skip to Content

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

Niets geeft een vrouw meer het gevoel dat ze bijzonder is dan een goedemorgen appje.

Het vermogen om een oprechte boodschap over te kunnen brengen met slechts een paar simpele woorden is tijdloos.

De waarheid is dat als jij het niet doet een ander dit zal doen.

Als man moet je altijd manieren proberen te verzinnen om haar het beste te geven.

Iedere dag biedt een nieuwe kans om indruk op haar te maken; dus lees onze superieure lijst door en raak vertrouwd met de meest effectieve goedemorgen appjes.

Goedemorgen appjes naar die bijzondere dame in je leven sturen kan het verschil maken in of ze een ellendige of een fantastische dag heeft. Het is een gewoonte die elke man over zou moeten nemen.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

Je kunt alleen niet hetzelfde appje steeds weer op de automatische piloot blijven sturen.

Dat is helemaal niet attent en je zal daarmee ook geen indruk op haar maken.

Als je verbeelding te wensen overlaat heb je mazzel, want…

We hebben het internet afgestruind en deze lijst met meer dan honderd goedemorgen appjes samengesteld die je kunt sturen om je vriendin gelukkig te maken.

Daar gaan we dan!

Korte Goedemorgen Appjes Voor Haar

1. Ik hoop dat je ochtend net zo geweldig is als je glimlach. 

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

2. Ik hoop dat deze ochtends je wonderen en zegeningen zal brengen. Ik koester je en ik bewonder je.

3. De lange nacht is voorbij en de ochtend is gekomen. Het is tijd om me wat te knuffelen en te zoenen.

4. Word wakker met een glimlach op je gezicht, liefste, want je bent sterk, slim, energiek en gezegend.

5. Er zal deze week iets geweldigs gebeuren. Ik weet dit zeker, want ik word wakker naast de mooiste vrouw ooit. Goedemorgen.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

6. Goedemorgen, schat! Ik ben gezegend om de rest van mijn leven met jou te mogen delen. Bedankt voor alles.

7. Ik heb nooit in echte liefde geloofd voordat ik jou leerde kennen. Goedemorgen, mijn liefste.

8. Met jou aan een nieuwe dag beginnen vrolijkt me op en zorgt ervoor dat alles fijner voelt. Goedemorgen, mijn koningin.

9. Goedemorgen, schattebout. Opstaan is de moeilijkste activiteit die er is, vooral omdat ik de vrouw van mijn dromen moet achterlaten.

10. Ik hoop elke nacht dat ik over ons zal dromen, maar ik word dan wakker en realiseer me dat wat wij met elkaar hebben echt is. Goedemorgen.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

11. Word wakker en glimlach, want we hebben de meest spectaculaire relatie ooit. Ik hou van je.

12. Wanneer de stralen van de zon ’s ochtends op ons gezicht schijnen wil ik alleen maar jouw warme zoenen voelen. Wakker worden, prinses.

13. Uit de veren! Ik droom bijna elke avond over je en ik kan niet wachten om jou mijn bruid te laten worden.

14. Ik kan nog steeds moeilijk begrijpen dat je feller schijnt dan de zon. Je bent een tien. Goedemorgen.

15. Een hele goedemorgen aan de vrouw die mij de gelukkigste man ooit heeft gemaakt.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

16. Hoewel de meeste mensen over luie ochtenden zeuren geniet ik er gewoon van omdat ik naast jou wakker word.

17. Je verwarmt mijn hart en je stimuleert mijn geest. Ik kan niet wachten om vanavond weer bij je te zijn. Goedemorgen, zonnestraaltje.

18. Na een hectische dag ben jij degene die ik dolgraag wil omhelzen. Geniet van je dag!

19. Ik zou je nooit genoeg kunnen bedanken dat je de mijne bent en dat je altijd in me gelooft. Ik hoop dat deze nieuwe dag je het beste te bieden heeft.

20. Ik heb dit goedemorgen appje getikt om je te laten weten dat ik van je hou en dat ik respect voor je heb.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

21. Onthoud altijd als je ’s ochtends wakker word dat ik altijd voor jou zou kiezen.

22. Een lief goedemorgen appje aan de enige in de wereld die mijn slechtste kant heeft gezien en die bij me is gebleven.

23. Dit is een dagelijkse herinnering dat je alles kunt bereiken wat je wil bereiken. Ik hoop dat je een fantastische dag hebt, mijn liefste.

24. Je aanrakingen, je glimlach en je gelach zijn het enige wat me bezighoudt. Je bent het beste wat mij ooit is overkomen. Goedemorgen schoonheid.

25. Goedemorgen, mijn liefste. Ik wil je gewoon even laten weten dat ik aan je denk en dat ik van je hou.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

26. Uit de veren! Het is een prachtige ochtend. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent gekomen. Ik wilde je laten weten dat ik van je hou.

27. Goedemorgen. Ik weet dat je je zorgen maakte over vandaag. Ik weet dat het je gewoon goed af zal gaan. Ik hou van je en ik ben trots op je.

28. Hallo, lieverd. Hoe gaat het met je? Ik vond het geweldig gisteravond. Je bent fantastisch en ik denk continu aan je. Ik hoop dat je vandaag een topdag zal hebben.

29. Goedemorgen. Ik hoop dat je het feit dat we onze problemen samen aan kunnen pakken net zo fijn vindt als ik.

30. Goedemorgen liefste. Sorry dat ik zo vroeg de deur uit haastte. Ik hou zoveel van je en ik sta te popelen om je vanavond weer te zien.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

31. Goedemorgen lieverd. Heb je lekker geslapen? Ik mis je zo erg. Het is zo moeilijk om niet thuis te zijn. Ik kan niet wachten tot ik weer bij je ben.

32. Ik had zo’n geweldige droom vannacht en jij was het beste aan die droom! Ik hoop dat je vandaag een topdag hebt. Tot later, mijn oogappeltje.

33. Hallo. Ik wilde je gewoon even laten weten dat ik aan je dacht. Hoe heb je gister geslapen? Ik hou zoveel van je.

34. Goedemorgen. Het spijt me dat ik je vannacht zolang heb wakker gehouden. Hoe gaat het? Ik hoop dat je een geweldige dag tegemoet gaat.

35. Goedemorgen. Het spijt me dat we ruzie kregen. Ik weet dat ik soms een zak ben. Ik hou van je, vergeef me alsjeblieft?

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

36. Ik stond net stil bij hoeveel je voor mij en voor ons gezin doet. Ik weet niet hoe je dit allemaal gedaan krijgt. Ik hou van je.

37. Goedemorgen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat ik in je geloof en ik weet dat je alles kunt bereiken waar je je zinnen op hebt gezet!

38. Goedemorgen zonnestraaltje. Ik wilde gewoon even checken of je al wakker bent. Ik weet dat je vandaag een belangrijk project hebt. Je kunt het!

39. Goedemorgen. Ik wilde je gewoon even laten weten dat je iemand hebt die achter je staat en die op je let. Ik hou van je en ik ben trots op je.

40. Goedemorgen schat. Bedankt dat je al ontbijt voor me klaar had gezet en voor alles wat je nog meer voor me doet. Je bezorgt me zoveel vreugde. Ik hou van je.

Goedemorgen Lieverd: 100+ Lieve Goedemorgen Appjes Voor Haar

41. Hallo mijn liefste. Ik wilde gewoon even checken hoe het met je ging. Ik weet dat het een zware ochtend was met de kinderen. Gaat het?

42. Goedemorgen. Je bent sterk. Je bent mooi. Je bent capabel. Je kunt alles! Ik wilde je even laten weten dat ik van je hou.

43. Ik wil alleen jou. Voor altijd is voor ons het begin, mijn liefste. Goedemorgen. 

44. Goedemorgen schatje, ik hoop dat je als een roos hebt geslapen, want dat ben jij zelf ook. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt, ik hou zoveel van je.

45. Ik hoop dat je dag zal overlopen van vreugde en liefde. Ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt.

Ik hoop dat je dag zal overlopen van vreugde en liefde. Ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt.

46. De meeste mensen dromen over de hemel, maar ik ben zo’n enorme bofkont, want ik heb de hemel binnen handbereik en dat ben jij, mijn liefste. Goedemorgen schoonheid.

47. Hé schoonheid, ik hoop dat je als een roos hebt geslapen en dat je daarom ’s ochtends prachtig bent en dat de rest van je dag zo zoet als honing zal zijn. He verdient nog beter, mijn liefste.

48. Ik wil elke ochtend naast jou wakker worden en in je mooie ogen kijken voordat ik je zoen. Dat zou mijn ochtend echt een oplawaai geven. Goedemorgen schat.

49. Goedemorgen, mijn liefste. Jij bent degene die vanuit het niets mijn leven binnen is komen wandelen, maar opeens ben je mijn hele wereld geworden. Ik kan niet meer zonder jou, mijn liefste. Blijf voor altijd bij me. Ik hou van je.

50. Ik realiseer me iedere dag dat mijn leven niet gewoontjes is omdat ik een buitengewone vriendin heb. Goedemorgen schoonheid.

Ik realiseer me iedere dag dat mijn leven niet gewoontjes is omdat ik een buitengewone vriendin heb. Goedemorgen schoonheid.

Romantische Goedemorgen Appjes Voor Haar

1. Ik stuur je mijn liefde op deze ochtend om je op te vrolijken, om ervoor te zorgen dat je je beter voelt en om je eraan te helpen herinneren dat ik veel om je geef.

2. Niets geeft me zoveel vreugde als wanneer ik jou wakker zie worden en je gezond bent, je glimlach kan mijn vreugde compleet maken. Word wakker en glimlach, mooie vrouw.

3. Zelfs als ik er niet ben om je wakker te maken met wat kusjes hoop ik dat mijn berichten laten zien hoeveel je voor me betekent. Ik kan niet anders dan van je houden. Goedemorgen schoonheid. 

4. Goedemorgen schat. Ik ben de grootste bofkont die jou de zijne mag noemen omdat je gewoon geweldig bent, ik hoop dat je dag net zo fantastisch is als jij zelf bent.

5. De meeste mensen bidden om geld, rijkdom, enzovoorts. Ik bid alleen maar dat je wakker word met een geweldig gevoel omdat dit voor mij het allerbelangrijkste is. Goedemorgen. Ik heb de hele nacht aan je gedacht. Ik hou van je.

De meeste mensen bidden om geld, rijkdom, enzovoorts. Ik bid alleen maar dat je wakker word met een geweldig gevoel omdat dit voor mij het allerbelangrijkste is. Goedemorgen. Ik heb de hele nacht aan je gedacht. Ik hou van je.

6. Ik hoop dat je veel gelukkiger bent dan toen we elkaar leerden kennen. Goedemorgen liefde van mijn leven.

7. Altijd als ik je zie slapen vraag ik me af of engelen in de hemel slapen. Het is magisch om er eentje voor me te zien slapen. Goedemorgen mijn engel.

8. Hé schat, ik heb de hele nacht over je gedroomd. Ik kon niet wachten tot het weer licht werd en om je te laten weten hoeveel je voor me betekent. Goedemorgen liefje.

9. O lieverd, je tedere aanrakingen zorgen ervoor dat ik naar meer verlang. Ik wens alleen maar dat je net zo’n leuke dag hebt als jij zelf bent. Ik hoop dat er een geweldige dag voor je in het verschiet ligt, mijn liefste.

10. Ik wil gewoon opschrijven wat ik vanbinnen voel en ik wil uiten hoeveel je voor me betekent. Ik kies ervoor om de rest van mijn dagen met jou door te brengen. Goedemorgen schat.

Ik wil gewoon opschrijven wat ik vanbinnen voel en ik wil uiten hoeveel je voor me betekent. Ik kies ervoor om de rest van mijn dagen met jou door te brengen. Goedemorgen schat.

11. Ik zou geen dag voorbij willen zien gaan zonder dat ik je heb laten weten hoe fantastisch je bent en ik zou deze ochtend niet voorbij willen zien gaan zonder dat ik je een goedemorgen heb kunnen wensen. Ik hoop dat je de beste dag tot nu toe zal hebben!

12. Ik heb me verzoend met het feit dat ik niemand anders wil. Ik ben zo verliefd op je en ik hoop dat je weet dat ik bij je wil blijven en dat ik je elke ochtend een zoen wil geven om je een goedemorgen te wensen. Ik hou van je, schat!

13. Ik heb me bij jou gerealiseerd dat ik voor de rest van mijn leven alleen maar naast je wil wakker worden en kan zien dat je ogen stralen; dat je huid oplicht in het zonlicht en dat je aanrakingen zijdezacht zijn. Ik wil niemand anders. Goedemorgen en heb een fijne dag.

14. Ik ben iedere ochtend dankbaar voor twee dingen: dat ik leef en dat ik de meest fantastische vrouw in de wereld heb. Goedemorgen.

15. Alles staat voor mij stil omdat de mooiste vrouw op de planeet nog niet wakker is. Word wakker en verlicht de dag met je schoonheid. Goedemorgen schat.

Alles staat voor mij stil omdat de mooiste vrouw op de planeet nog niet wakker is. Word wakker en verlicht de dag met je schoonheid. Goedemorgen schat.

16. Hé schatje, word nou eens wakker! Ik weet dat je niet wakker wilt worden omdat je zo druk over mij aan het dromen bent, maar zou het niet leuker zijn om me in het echt te zien? Ik hoop dat je ochtend zal stralen.

17. Wil je alsjeblieft wakker worden? Je weet dat ik je gezicht graag zonder make-up zie. Ik moet je glimlach zien om mijn dag goed te kunnen starten, dus laat alsjeblieft mijn wens uitkomen. Goedemorgen prachtvrouw.

18. Je bent mijn zonnestraaltje, maar je schijnt feller dan de zon. Je bent kalm als een duif, zoeter dan honing en mooier dan een pauw. Ik hoop dat deze woorden je laten weten hoe bijzonder ik je vind. Goedemorgen schoonheid, ik hou van jou.

19. De nacht is voorbij en de zon wacht geduldig tot je je ogen opent en hij kan gaan schijnen. Word wakker, slaapkop. Goedemorgen schat.

De nacht is voorbij en de zon wacht geduldig tot je je ogen opent en hij kan gaan schijnen. Word wakker, slaapkop. Goedemorgen schat.

Goedemorgen Appjes Voor Je Vriendin

1. Ik stuur je dit appje om je te laten weten dat je het eerste bent waar ik ’s ochtends aan denk en het laatste voordat ik ’s avonds ga slapen. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt, mijn liefste.

2. Je bent voor mij meer dan een momentopname, schat. Alles waar ik ooit van heb gedroomd gebeurde plotseling toen je mij de hemel op aarde liet zien. Nu voelt het net alsof ik in de hemel ben als ik in je ogen kijk. Goedemorgen.

3. Als ik jou in de ogen kijk, schat, dan zie ik meer sterren dan in de hemel. Ik ben dolblij dat ik jou heb gevonden, mijn koningin. Goedemorgen engel.

4. Ik weet niet wat ik gedaan heb om iemand te verdienen die zo geweldig is als jij. Je bent in alle opzichten buitengewoon. Goedemorgen liefde van mijn leven. Ik hoop dat ik de rest van mijn leven naast jou zal ontwaken.

5. Als ik muzikant was zou ik elke ochtend dolgraag mooie deuntjes voor je spelen en een serenade voor je zingen om je te eren. Je bent meer dan ik me ooit voor had kunnen stellen. Ik hoop dat je het vandaag naar je zin zal hebben.

Als ik muzikant was zou ik elke ochtend dolgraag mooie deuntjes voor je spelen en een serenade voor je zingen om je te eren. Je bent meer dan ik me ooit voor had kunnen stellen. Ik hoop dat je het vandaag naar je zin zal hebben.

6. Mensen met blauw bloed kondigen hun aanwezigheid niet aan voordat iemand ze ziet, maar als jij nog niet wakker bent, mijn koningin, zou de zon niet zo stralen, zou de hemel niet zo blauw zijn, zouden de vogels niet vliegen en zou de rivier niet stromen. Bewijs de aarde een dienst en word wakker. Goedemorgen.

7. Aan de vrouw die mijn hart sneller doet kloppen: goedemorgen! Ik kies ervoor om iedere dag meer van je te houden en ik hoop om het beste wat het leven te bieden heeft te ervaren, met jou aan mijn zijde.

8. Ik stuur dit appje aan de liefste en schattigste persoon in de hele wereld. Als ze het te zien krijgt wil ik dat ze altijd onthoudt hoe bijzonder ze voor me is en dat ik hoop dat dit haar beste ochtend ooit zal worden.

9. De ochtend is eindelijk begonnen. Ik hoop dat al je dromen uit zullen komen. Ik hou nog meer van je dan hiervoor. Goedemorgen.

10. Mijn schat, ik hoop dat je de productiefste ochtend hebt en dat je je voldaan zal voelen. En onthoud altijd als je je werk doet dat ik voor de rest van ons leven bij je zal blijven. Ik sta te popelen om weer bij je te zijn.

Mijn schat, ik hoop dat je de productiefste ochtend hebt en dat je je voldaan zal voelen. En onthoud altijd als je je werk doet dat ik voor de rest van ons leven bij je zal blijven. Ik sta te popelen om weer bij je te zijn.

11. Goedemorgen schatje, ik durf te wedden dat je op dit moment zwak in de knieën bent omdat je de hele nacht door mijn hoofd hebt gespookt; ik hoop dat je uitgerust bent en dat je hebt gedroomd over onze toekomst samen. Geniet van je dag, ik hou van je.

12. De ochtend zal niet zoveel soeps zijn als ik niet de hele nacht aan jou en onze toekomst samen heb gedacht. Ik hoop dat je wakker bent geworden met een plezierige glimlach op je gezicht en dat je er helemaal klaar voor was om aan de dag te beginnen. Goedemorgen schoonheid.

13. Hé schoonheid, de zon kan pas gaan schijnen als jij wakker bent omdat jij het zonnestraaltje bent dat mijn dag beter maakt. Goedemorgen mijn liefste.

14. Wat is een plant zonder vruchten, wat is een rivier zonder water, een hemel zonder zon en sterren, wat is een dag zonder jou? Word alsjeblieft wakker en maak mijn dag. Goedemorgen mooie vrouw.

Goedemorgen Appjes Voor Je Liefste

1. Als ik op hete kolen of op doornen liep, ik in de diepste zee zwom, ik zo hard mogelijk schreeuwde om alleen maar jouw mooie gezicht te kunnen zien en jou een fijne ochtend te wensen zou ik het dolgraag doen. Goedemorgen mijn liefste. Ik hoop dat je een fantastische dag hebt.

2. Hé schoonheid, ik zou een heel land ontregelen als dat betekende dat ik jouw mooie gezicht mocht zien en ik jou een fijne ochtend mocht wensen. Ik hou zielsveel van je.

3. Net als dat benen ervoor bedoeld zijn om te lopen, je mond om te eten en je brein om te denken, dat ben ik voor jou. Ik leef alleen voor jou, mijn liefste. Goedemorgen schat.

4. Je bent mijn geliefde, mijn vrouw, mijn beste vriendin, degene naar wie ik verlang en alles wat ik ooit zou willen. Ik koester deze liefde en ik zal je eeuwig dankbaar zijn. Goedemorgen lieverd. Ik hoop dat je net zo’n leuke dag hebt als jij zelf bent. Ik hou van jou.

5. Als ik een wens mocht doen zou ik bidden dat je lang zal leven zodat ik elke ochtend wakker kan worden naast deze schoonheid. Ik ben dolblij dat ik je de mijne mag noemen. Goedemorgen mijn liefste.

Als ik een wens mocht doen zou ik bidden dat je lang zal leven zodat ik elke ochtend wakker kan worden naast deze schoonheid. Ik ben dolblij dat ik je de mijne mag noemen. Goedemorgen mijn liefste.

6. Mijn schat, ik kijk uit naar morgen omdat ik weet dat jij bij me bent. Ik kan gewoon niet genoeg van je krijgen. Ik beloof je dat ik elke dag achter je zal staan. Goedemorgen en ik hoop dat je een heerlijke dag tegemoet gaat.

7. Als de zon opkomt word ik blij wakker en grijns ik als een kind; dit komt allemaal door jou. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Ik heb nooit eerder iets gevonden wat zo vervullend, verslavend en moeilijk is om zonder te leven. Ik hoop dat je een schitterende ochtend hebt, mijn wederhelft.

8. Als je je tedere armen uitspreidt en je je prachtige ogen opent wil ik dat je onthoudt dat je deze dag niet nog eens zal ervaren. Maak er wat van en heb het lef om al je doelen te bereiken. Goedemorgen schattebout!

9. ’s Ochtends is er iets waar ik nog meer naar smacht dan naar koffie. Dat ben jij. Het is nog steeds een wonder dat je altijd zo lief bent. Ik merk dat ik altijd bij je wil zijn. Word wakker en pluk de dag.

10. Goedemorgen slaapkop. Jou in bed laten liggen en zien dat je je comfortabel voelt als ik thuiskom maakt mijn dag en nacht. Jaag je dromen na. Ik geloof meer in je dan ieder ander.

Goedemorgen slaapkop. Jou in bed laten liggen en zien dat je je comfortabel voelt als ik thuiskom maakt mijn dag en nacht. Jaag je dromen na. Ik geloof meer in je dan ieder ander.

11. Ondanks de vele hoogte- en dieptepunten zie ik iedere dag als een nieuwe kans om je prachtige gezicht te zien, je warme lichaam te omhelzen en aan je mooie haar te ruiken. Je bent het echte werk in een sprookjesachtige wereld. Ik hoop dat je een schitterende ochtend hebt.

12. Ik wens de meest geweldige, toegewijde en veerkrachtige vrouw hierbij een fantastische ochtend op deze planeet. Het is altijd spannend en geruststellend om te weten dat ik jou heb. Ik koester je en ik bewonder je, schat.

13. Als het leven even niet over rozen gaat hou ik mijn rug recht en herinner ik me dat ik iemand heb die het waard is om voor wakker te worden. Als je aan deze mooie dag begint bid ik dat je sterk blijft en dat je denkt aan de liefde die we delen. Ik hou van je.

14. Hé schoonheid, je bent alles voor mij. Word wakker en laat jouw glimlach mijn dag maken. Ik wil niets meer dan wat wij samen hebben. Goedemorgen.

Related: 15+ Koosnaampjes Die Haar Een Speciaal Gevoel Zullen Geven

Nog Meer Goedemorgen Appjes Voor Haar

1. Je bent alles waar mijn hart naar verlangt. Goedemorgen liefje.

2. Goedemorgen mijn liefste! De zon straalt vandaag net zoals jij!

3. Goedemorgen lieverd! Ik ben gezegend om de rest van mijn leven met je te delen. Bedankt voor alles.

4. Een nieuwe dag is van start gegaan en ik ben al zo enthousiast en blij omdat we deze dag met elkaar zullen doorbrengen. Goedemorgen schoonheid!

5. Het licht dat jij uitstraalt is vitaler dan de zonnestralen in de ochtend. Uit de veren, mijn prachtige koningin!

Het licht dat jij uitstraalt is vitaler dan de zonnestralen in de ochtend. Uit de veren, mijn prachtige koningin!

6. Goedemorgen mijn liefste. Een mooie dag staat buiten op je te wachten. Open je ogen en ervaar de voortreffelijkheid van de natuur om je heen.

7. Al mijn nachten en dagen barsten van de wonderen van jouw liefde. Ik hoop dat je een fijne ochtend hebt en bedankt dat jij die bijzondere en geweldige vrouw in mijn leven bent.

8. Word wakker lieverd! Maak kennis met een nieuwe dag, je bent gelukkig, gezond en ik hou van jou, het leven is mooi, geniet ervan! Ik had zo graag gewild dat ik de tijd terug kon draaien en ik je eerder had kunnen vinden om langer van je te kunnen houden. Goedemorgen schat.

9. Soms had ik graag gezien dat er geen wekker bestond omdat dit het enige apparaat is dat mij wakker maakt als ik over jou lig te dromen. Goedemorgen lieverd.

10. Goedemorgen schat! Ik hoop dat de lijsters liedjes voor je zullen zingen als jij je klaarmaakt voor een nieuwe dag.

Goedemorgen schat! Ik hoop dat de lijsters liedjes voor je zullen zingen als jij je klaarmaakt voor een nieuwe dag.

11. Ik wil niet de aandacht van de hele wereld op me gericht hebben. Jouw aandacht is genoeg. Goedemorgen mijn koningin.

12. Ik open iedere ochtend mijn ogen omdat ik jouw mooie gezicht wil zien. Goedemorgen liefje.

13. Je zal voor altijd mijn wederhelft zijn. Goedemorgen lieverdje.

14. Jouw stralende glimlach is het enige wat ik nodig heb om aan mijn dag te beginnen, maar als ik samen met jou een kop koffie kan drinken is dat nog beter. Goedemorgen mijn koningin.

15. Hoe meer ik naar je kijk, hoe meer redenen ik vind waarom jij de liefde van mijn leven bent. Goedemorgen schattebout.

Hoe meer ik naar je kijk, hoe meer redenen ik vind waarom jij de liefde van mijn leven bent. Goedemorgen schattebout.

16. Goedemorgen schoonheid! Je bent de vriendelijkste, gulste, zorgzaamste persoon die ik ken en ik hoop dat je echt een topdag hebt!

17. Jij bent het enige wat beter is dan het kopje koffie dat ik ’s ochtends drink. Goedemorgen mijn koningin.

18. Ik zou nooit in woorden uit kunnen drukken hoe leuk en bijzonder ik je vind. Maar ik kan wel zeggen dat ik altijd wil glimlachen als ik bij je ben. Ik hou zielsveel van je. Goedemorgen lieverd.

19. Ik wilde je alleen laten weten dat je het eerste bent waar ik ’s ochtends aan denk en het laatste voordat ik ’s avonds ga slapen.

20. Als je je alleen voelt moet je gewoon naar je vingers kijken en je realiseren dat mijn vingers perfect in de jouwe passen. Goedemorgen schat.

Als je je alleen voelt moet je gewoon naar je vingers kijken en je realiseren dat mijn vingers perfect in de jouwe passen. Goedemorgen schat.

21. Goedemorgen aan degene die het meest bijzonder voor me is. Ik hou nog meer van je dan ik gisteren deed, maar minder dan ik morgen van je zal jouden, mijn liefste.

22. De ochtendbries op mijn gezicht doet me aan jou denken. De zon op mijn huid doet me aan jou denken. Zelfs de zingende vogels met hun mooie liedjes doen me aan jou denken. Goedemorgen lieverd.

23. Goedemorgen, mijn lieve meid! Ik ben letterlijk net wakker geworden en jij bent het eerste waar ik aan denk. Ik hou van je.

24. Soms zie ik mezelf niet als ik bij je ben, ik zie dan alleen jou. Goedemorgen mijn koningin.

25. Het beste gevoel is wanneer ik kippenvel krijg van je kusjes, ik wil dit mijn hele leven voelen. Goedemorgen prinses.

Het beste gevoel is wanneer ik kippenvel krijg van je kusjes, ik wil dit mijn hele leven voelen. Goedemorgen prinses.

26. Iedere dag beginnen met jou aan mijn zijde maakt me vrolijk en zorgt ervoor dat alles beter voelt. Fijne ochtend, mijn koningin.

27. Ik was al voor je gevallen voordat ik het zelf doorhad. Goedemorgen liefje.

28. Ik ben altijd enthousiast om weer te ontwaken omdat ik weet dat ik iemand heb die het waard is om wakker voor te worden. Goedemorgen aan de liefste die ik ken.

29. Ik wil iedere dag naast je zitten, je hand vasthouden, lange wandelingen maken, in je ogen staren, met je knuffelen en je zoenen. Goedemorgen lieverd.

30. Goedemorgen mijn liefste, jij bent degene die opeens op mijn pad kwam maar die meteen mijn hele universum werd. Ik kan niet zonder jouw liefde. Blijf voor altijd bij me. Ik hou van je.

Goedemorgen mijn liefste, jij bent degene die opeens op mijn pad kwam maar die meteen mijn hele universum werd. Ik kan niet zonder jouw liefde. Blijf voor altijd bij me. Ik hou van je.

31. Ik vind het heerlijk als mijn vingers verstrengeld zijn met de jouwe en als ik mijn hoofd op je borstkas leg om naar je hart te luisteren. Het geeft me zo’n veilig gevoel, alsof me niets kan overkomen. Goedemorgen liefje.

32. Goedemorgen mijn liefste. Ik wilde je gewoon laten weten dat ik aan je denk en dat ik van je hou.

33. Ik ben het liefste in je armen. Goedemorgen lieverd.

34. Het is zeker een fijne ochtend, want ik weet dat jij in mijn leven bent. Ik hou van je, schat. Goedemorgen!

35. Ik wil jou alleen en daarmee basta! Al je gebreken, je fouten, je glimlach, je gegiechel, je grappen en sarcasme. Alles. Ik wil jou alleen. Goedemorgen lieverd.

Ik wil jou alleen en daarmee basta! Al je gebreken, je fouten, je glimlach, je gegiechel, je grappen en sarcasme. Alles. Ik wil jou alleen. Goedemorgen lieverd.

36. Goedemorgen aan de vrouw die me iedere dag een glimlach bezorgt en mijn hart verwarmt. Ik hou iedere dag meer van jou.

37. Als we elkaar in de ogen kijken word ik overweldigd door gevoelens die ik niet in woorden kan uitdrukken. Goedemorgen lieverd.

PinFlight Image