Skip to Content

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

Een relatie is tweerichtingsverkeer en koppels moeten voor elkaar evenveel moeite doen. Soms vergeten vrouwen dat en gaan ze verder dan dat, terwijl mannen alles wat ze doen als vanzelfsprekend beschouwen.

Deze micro-inspanningen zijn er om mannen aan alle dingen te herinneren die ze voor hun significante ander zouden moeten doen zonder er al te veel over na te denken. Om vrouwen eraan te herinneren dat ze iemand verdienen die weet hoe ze alles wat ze geven beantwoord moeten krijgen en dat alleen een man die zich inspant, de ware is.

Als hij de ware is, dan moet hij…

1. Jou eerst appen (minimaal één keer per dag)

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

Er zou een regel moeten zijn die zegt dat koppels minstens twee keer per dag iets van elkaar moeten horen.

Hoewel 3 berichtjes per dag gewoon perfect zouden zijn: goedemorgen, goedemiddag en een welterusten-appje voor een betere nachtrust.

Dit is vooral belangrijk voor stellen die elkaar niet vaak zien, dus deze appjes geven hen dat gevoel van saamhorigheid.

Als hij de ware is, dan zal hij je ten minste één keer per dag een app sturen, omdat hij niet de hele dag door kan zonder iets van je te horen. Een man die zegt dat dat niet waar is, is een leugenaar.

2. Toont genegenheid zonder een achterliggende agenda te hebben

Knuffels en kusjes zeggen vaak harder ‘ik hou van jou‘ dan woorden ooit zullen doen. Ze zijn er om liefde, genegenheid, warmte en zelfs troost te tonen.

Dus als hij je veel knuffelt, je kust elke keer dat hij afscheid neemt en vaak met je knuffelt zonder elke keer te proberen om in je broek te kruipen, dan is dat allemaal een goed teken dat hij de ware is en dat hij gevoelens heeft die sterker zijn dan alles wat hij hardop kan zeggen.

3. Maakt tijd

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

Dit is echt een micro-inspanning, ook al doen de meeste mannen tegenwoordig alsof ze een beloning zouden moeten krijgen voor het vinden van tijd in hun drukke schema’s.

Als je tijd voor hem vrijmaakt, dan zou hij tijd voor jou vrij moeten maken. Zo simpel is het.

Dus trap niet in de “Ik heb het te druk” zin. BS excuus. Als hij de ware voor je is, dan zal hij tijd vrijmaken – daar bestaat geen twijfel over.

Het maakt niet uit hoe druk hij is of wat hij aan het doen is, je zult zien dat hij moeite zal doen om bij je te zijn.

4. Zomaar een app sturen om je eraan te herinneren dat hij aan je denkt en dat hij je mist

Ik zeg niet dat hij je inbox met berichtjes moet overspoelen, maar midden op de dag die kussende emoji sturen of gewoon een berichtje met een paar zinnen dat je weet dat hij je mist.

Deze app hoeft niet elke dag te komen, maar het is leuk als hij er zo nu en dan een stuurt om je eraan te herinneren hoe speciaal je bent. Ik wed dat je hetzelfde voor hem doet.

5. Zich zorgen maken over je gedachten en gevoelens

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

De meeste mannen zijn niet in contact met hun gevoelens zoals vrouwen dat wel zijn en er kunnen emotioneel gezien veel dingen met een vrouw gebeuren die ze niet eens zullen opmerken.

Maar als hij de tijd neemt om je te vragen hoe het met je gaat of merkt dat je je anders gedraagt, dan is dat precies de micro-inspanning die je nodig hebt.

Het laat zien dat hij om je welzijn geeft en dat hij eraan wil bijdragen dat je je beter voelt.

6. Maakt plannen

Het hoeft niet altijd zo te zijn, maar het is echt leuk als een man een date plant, ongeacht of het om uitgaan gaat of gewoon terwijl jullie thuisblijven.

Het kan zoiets eenvoudigs zijn als na een dag hard werken je lunch maken, je een bubbelbad geven of een avondje uit plannen vol leuke dingen om te doen. Het belangrijkste is dat hij het probeert en dat zijn inspanningen zichtbaar zijn.

7. Kleine betekenisvolle dingen doet

8 Micro-Inspanningen Die Hij Voor Je Relatie Zou Moeten Doen Als Hij De Ware Is

Je instoppen als je op de bank in slaap valt, zich iets herinneren dat je een tijdje geleden hebt gezegd, ‘s ochtends koffie zetten, zelfs het vuilnis buiten zetten, kost hem maar een paar minuten, maar het zal je hele dag goed maken.

Dingen doen waarvan hij weet dat het je zal helpen en je een goed gevoel zal geven, daar gaat het allemaal om.

Als hij de ware is, dan zal hij zijn woorden niet verspillen om je gerust te stellen dat hij van je houdt. Hij zal deze kleine, grote dingen doen om je te laten zien dat hij om je geeft.

8. Maakt je tevreden

Als hij egoïstisch is in bed, dan zal hij in elk ander aspect van de relatie egoïstisch zijn en dat is gewoon op zoveel niveaus verkeerd.

Daarom zou de ware voor jou je het verschil tussen seks hebben en de liefde bedrijven moeten laten zien door jouw genot voorop te stellen.

PinFlight Image