Skip to Content

Aan Het Meisje Dat Probeert Te Herstellen Nadat Ze Bedrogen Is

Aan Het Meisje Dat Probeert Te Herstellen Nadat Ze Bedrogen Is

Hé meid,

Ik weet dat het moeilijk voor je is geweest, maar ik weet ook dat je sterk genoeg bent om er doorheen te komen. Als je genoeg kracht had om naar zijn leugens te luisteren, dan heb zeker genoeg kracht om over hem heen te komen. Geloof gewoon in jezelf en laat zijn gedrag je toekomst niet beïnvloeden.

Ik heb het meegemaakt en ik weet hoe het gaat. In het begin merk je enkele kleine veranderingen. Alsof hij niet meer zo snel reageert als eerst, maar hij zegt dat het komt, omdat hij zijn telefoon niet meer mag gebruiken op het werk. En je gelooft hem, want waarom zou hij liegen?

Dan maak je eindelijk tijd voor jullie twee. Je besluit je op te tutten en je haar te doen zoals hij wil. Je besteedt uren aan je klaarmaken en opgewonden zijn om zijn reactie te zien. Maar die reactie is er niet. Geen enkel compliment.

Je besluit om je ding te doen als je eindelijk klaar bent, je gaat je kamer uit, en voert een kleine catwalk show voor hem op. Je denkt bij jezelf dat hij nu zeker wel op je zal reageren. Maar er komt weer een teleurstelling. Je kijkt naar hem, maar je ziet niet die blik die hij vroeger had toen je het loopje deed.

Je vraagt je de hele avond af waarom hij niets zei. Als je dan je trots inslikt en hem ernaar vraagt, zegt hij dat je er mooi uitziet. En hoewel het niet oprecht klinkt, ben je toch blij om het te horen. Omdat je de complimenten van hem hebt gemist.

Aan Het Meisje Dat Probeert Te Herstellen Nadat Ze Bedrogen Is

Na een tijdje realiseer je je dat hij je niet meer naar je dag vraagt. Jullie kletsten altijd als jullie naar bed gingen nog even. En jullie gingen altijd op hetzelfde moment. Dat was jullie ding. Maar nu valt hij plotseling in slaap voordat je thuiskomt van je werk.

Je hebt het gevoel dat hij niet eens meer tijd met je door wil brengen. En die filmavonden op zondag werden spelavonden met zijn vrienden. Ook al hebben ze hun woensdag al.

Als je het hem vraagt, zegt hij dat ze zich voorbereiden op een toernooi waar je nog nooit van hebt gehoord. En je gelooft hem, want waarom zou hij liegen, toch?

Dan begint hij je nog meer te negeren. Jullie brengen eindelijk wat tijd samen door, maar hij kijkt naar zijn telefoon en lacht, ook al ben jij nog niet klaar met praten. Je leunt naar voren om te zien waar hij naar kijkt, omdat jullie vroeger samen grappige dingen keken, maar hij vergrendelt zijn telefoon en noemt je nieuwsgierig.

Als je hem ernaar vraagt, dan zegt hij dat zijn vrienden een grappige video naar de groepschat hadden gestuurd. Maar hij verzekert je ervan dat jij het niet grappig zou vinden. Een paar dagen later, pak je zijn telefoon, omdat hij een betere camera heeft, en dan besef je het. Je typt zijn wachtwoord, maar het zegt dat het onjuist is.

Het is je verjaardag, hoe kun je het verkeerd typen. Je probeert het nog een keer, maar het wil niet ontgrendelen. Duizenden gevoelens stromen door je lichaam. Maar je probeert kalm te blijven en hem ernaar te vragen. Hij snauwt naar je, omdat je zijn telefoon hebt gepakt, maar waarom? Dat heb je altijd gedaan en hij heeft er nooit eerder over geklaagd.

Aan Het Meisje Dat Probeert Te Herstellen Nadat Ze Bedrogen Is

“Schat, vertel me eens eerlijk, waarom heb je je wachtwoord gewijzigd?” vraag je. En hij antwoordt dat hij zijn telefoon overal laat liggen als hij op het werk is, dus hij wil niet dat andere mensen er toegang toe hebben. Je gelooft hem, want waarom zou hij liegen, toch?

En op een dag realiseer je je eindelijk dat hij loog. Je komt vroeg thuis en je ziet hoge hakken die niet van jou zijn. De taart die je van je moeder hebt meegenomen, valt op de grond en het bord breekt in miljoenen kleine stukjes, net als je hart. Je haast je naar je kamer en je ziet iets waarvan je nooit had gedacht dat je het zou zien.

De man waar je van houdt, en degene met wie je van plan was te trouwen, met een meisje dat je nog nooit hebt gezien. Dan verbind je de stippen. Stuk voor stuk is je puzzel compleet. Je hebt met een leugenaar geleefd. Een vreemdganger. Een harteloos monster.

De dagen erna gaan heel snel. Meer ruzies, spullen die worden ingepakt en afscheid nemen van de man die je gebroken heeft. En nu ben je hier. Op zoek naar een manier om eindelijk opnieuw te beginnen.

Ik weet dat het op dit moment onmogelijk lijkt. Maar liefde is echt en je zult het vinden. Wat je hebt meegemaakt, is alleen de ‘L’ die hij je liet zien toen het goed ging. Maar er is iemand die niet zal stoppen totdat hij je “LIEFDE” heeft gegeven, en dan zal hij niet stoppen totdat hij je zijn “VOOR ALTIJD” geeft.

Je zult weer vertrouwen. Hij is gewoon een les die je om de een of andere reden moest ervaren. En je komt wel achter het waarom. Hti is omdat je nooit dacht dat je sterk genoeg was. En je dacht nooit dat je genoeg moed had om de dingen te doen die je wilde.

Aan Het Meisje Dat Probeert Te Herstellen Nadat Ze Bedrogen Is

Maar nu weet je dat je sterk bent. Nu weet je dat je genoeg moed hebt. Kom op, je moest de persoon waar je het meest van hield verlaten. Het is het engste wat iemand kan doen. Afscheid nemen van hem en alle plannen die jullie samen hadden.

Maar je had genoeg kracht en moed om dat te doen. Omdat je wist dat het moest gebeuren.

Je hebt geleerd om jezelf op de eerste plaats te zetten. En je weet nu waar je genoegen mee moet nemen. Je zult nooit met iemand zijn die een herinnering nodig heeft om je complimenten te geven. En je zult nooit met iemand zijn die geheimen voor je heeft.

Je zult ook nooit bij iemand zijn die niet genoeg tijd voor je heeft, waardoor je je vergeten en minder belangrijk voelt.

Jij bent geweldig zoals je bent. En hij was te zwak om met een meisje als jij te gaan. Het is zijn verlies, en je moet nooit anders denken! Nu ben je eindelijk vrij om van het leven te genieten en jezelf een kans te geven om ware liefde te vinden.

Vergeet niet, hij heeft een diamant weggegooid, maar er is een speciaal iemand die het op zal pakken en voor altijd zal koesteren. Verlies nooit de hoop in de liefde alleen, omdat een lafaard een makkelijke uitweg koos.

Het beste moet nog komen.

PinFlight Image