Skip to Content

Welterusten Lieverd: De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

Welterusten Lieverd: De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

Wie wil er nou niet in slaap vallen met het idee dat er van je gehouden wordt?

Deze berichtjes om haar welterusten te wensen zullen ervoor zorgen dat je vriendin als een roos in slaap zal vallen, in de wetenschap dat je zielsveel om haar geeft.

Iedereen kan ‘welterusten’ zeggen, maar niet iedereen kan dit op een super romantische manier!

Je kunt onderstaande berichtjes om haar welterusten te wensen gebruiken en ze in appjes versturen om haar een fijne nachtrust te wensen.

Als je onderstaande berichtjes gebruikt kun je er zeker van zijn dat ze over je zal dromen.

Als ze deze berichtjes eenmaal heeft gelezen zal ze rustig in slaap vallen en met een glimlach op haar gezicht aan jou denken.

Wil jij ook niet het laatste zijn waar je vriendin aan denkt voordat ze in slaap valt?

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

Nou, dat zal met onderstaande berichtjes om haar welterusten te wensen zeker lukken en ze zal over je dromen.

Berichtjes om haar een fijne nachtrust te wensen zijn eigenlijk boodschappen die je elke avond naar je vriendin zou kunnen sturen.

Het zijn romantische, lieve en lange stukjes tekst.

Het beste is nog dat je zelf geen romantische woorden hoeft te verzinnen; iemand heeft dit al voor jou gedaan!

Jij hoeft slechts de beste stukjes uit te kiezen en deze misschien een beetje aan te passen om ze persoonlijker te maken.

Voeg meer details toe om ze romantischer te maken!

Je kunt natuurlijk deze stukjes ook laten voor wat ze zijn; dat is aan jou.

Je kunt er hoe dan ook zeker van zijn dat ze over je zal dromen als je deze berichtjes hebt gestuurd om haar welterusten te wensen.

Ze zijn lief, schattig en liefdevol, net als je vriendin zelf! Iedere vrouw moet het gevoel hebben dat er van haar wordt gehouden en dit kun je voor elkaar krijgen door haar langere berichtjes te sturen om haar een fijne nachtrust te wensen:

68 berichtjes om haar welterusten te wensen en ervoor te zorgen dat ze over je droomt

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

We hebben de beste en liefste berichtjes uit gekozen om haar een fijne nachtrust te wensen.

Ze zal rustig dromen en slapen als een roos als ze deze lieve berichtjes heeft gelezen.

Een aantal zullen haar een glimlach bezorgen en sommige zullen ervoor zorgen dat ze even aan je denkt, maar alle berichtjes zullen ervoor zorgen dat ze over je zal dromen.

Laten we beginnen!

Welterusten lieverd, berichtjes voor haar

1. Ik stel me gewoon voor dat we wakker worden en ik samen met jou aan een nieuwe dag mag beginnen. Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat ik moeilijker in slaap val, maar ik ben er dol op. Ik hoop dat je heerlijk zal dromen; ik hou van je!

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

2. Ik zal altijd van je blijven houden. Dat is wat ik mezelf heb beloofd. En mijn grootste wens is dat je ooit net zoveel van mij zal houden. Slaap lekker schat.

3. Ik kan niet wachten om mijn ogen te sluiten en aan je te denken. Ik kan niet wachten om jouw mooie gezicht in mijn dromen te zien.

Je bent een godin want ik merk dat steeds meer van je begin te houden. De nachten zijn tijdelijk en ik kan niet wachten om je morgen weer in mijn armen te sluiten. Welterusten mijn koningin.

4. Ik wens iedere nacht alleen maar dat ik je vast kan houden. Maar aangezien dit nu niet mogelijk is denk ik gewoon aan je. Welterusten.

5. Ik wens alleen maar dat onze nachten samen nooit voorbij zouden gaan. Ik kan het niet aan als we niet bij elkaar zijn. Welterusten mijn liefste.

6. Terwijl de tijd doortikt wil ik dat je weet dat je alles voor me bent. Sinds ik voor het eerst naar je keek ben je mijn hele wereld geworden en het is onmogelijk om in slaap te komen zonder dat ik aan jou denk. Ik hou van je, mooie vrouw. Welterusten!

7. Ik denk altijd aan jou, niets kan jouw liefde van me wegnemen. Droom fijn vannacht terwijl je je hoofd laat rusten, welterusten.

8. Jij bent de enige voor me. Als ik in slaap val wens ik alleen nog maar dat ik je vast kon houden. Vanaf het moment dat ik ’s ochtends wakker word tot het moment dat ik mijn hoofd op mijn kussen leg denk ik aan je.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

9. Weet dat ik aan je denk. Voel mijn liefde van ver weg. Welterusten mijn liefste.

10. Toen ik huilde veegde jij mijn tranen weg, toen ik je echt nodig had stond je voor me; ik hou van je en ik koester en bewonder je met heel mijn hart. Welterusten!

11. Bedankt voor de geweldige dag. Ik heb van elke seconde genoten; we hebben gelachen en gehuild, en ik heb van je mogen houden. Slaap lekker schatje.

12. Ik probeer elke avond wat langer op te blijven dan jij zodat ik je een appje kan sturen dat je me de volgende ochtend weer zal zien. Ik hou van je, mijn koningin.

13. Het kan me niet schelen of het een droom of de realiteit is, ik wil slechts de rest van mijn leven bij jou zijn. Jouw liefde motiveert me, het helpt me de dag door te komen en het zorgt ervoor dat ik de hele nacht lig te dromen.

Ik ben blij dat ik iemand zoals jij in mijn leven heb. Ik hoop dat je een fijne nacht hebt en dat je lief over me droomt.

14. Ik heb geprobeerd om de redenen te tellen waarom ik van je hou, maar het waren er te veel en nu val ik in slaap terwijl ik aan je denk.

15. Mijn lieve schat, de dag is misschien voorbij, maar ik blijf altijd aan je denken en ik wil mijn fantastische vriendin een goede nachtrust wensen. Ik kon niet gaan slapen zonder je te laten weten dat ik van je hou en zonder je welterusten te wensen.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

Hierbij wens ik je een fijne nacht en zeg ik dat ik van je hou. Ik heb zo’n zin om morgen wakker te worden en samen met jou een nieuwe dag te starten.

16. De nacht is puurder dan de dag; het is beter voor het nadenken, liefhebben en dromen. ’s Nachts is alles intenser, meer levensecht.

De echo van woorden die gedurende de dag uit zijn gesproken krijgen opeens meer betekenis. Welterusten mijn schat.

17. Ik zie de wereld door jouw mooie ogen en mijn wereld is prachtig dankzij jou. Welterusten en rust lekker uit.

18. Vannacht, morgen en voor altijd zal ik aan je denken. Welterusten schoonheid.

19. Ik ben zo gezegend dat ik jou heb gevonden. Want elke nacht brengt nieuwe liefdesliedjes die in mijn hart te horen zijn. Welterusten mijn liefste.

20. Mijn leven is op het moment aangekomen dat ik niet langer zonder jou zou kunnen leven. Schat, je bent mijn zuurstof geworden, ik zal je koesteren tot het eind der tijden. Welterusten!

21. Zorg alsjeblieft voor jezelf, ik maak me zorgen om je. Je weet hoe belangrijk je voor me bent, vergeet dit nooit.

Je bent alles voor mij. Welterusten, ik hou van jou!

22. Ik stuur je elke avond een berichtje. Weet je wat dat betekent?

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

Ik wil je niet alleen een fijne nachtrust wensen. Ik wil je laten weten dat ik altijd aan je denk voordat ik ga slapen. Welterusten!

23. Ik weet dat er veel sprookjes door je hoofd spoken en ik hoop echt dat ik jouw droomprins ben. Ga lekker slapen en droom over ons, want al je wensen zullen uitkomen. Ik hoop dat je een goede nachtrust hebt, mijn meisje.

Schattige berichtjes om haar een fijne nachtrust te wensen

24. Ik heb net opgehangen en ik wil je al meteen een mooi berichtje sturen omdat je wel weet dat je de vrouw van mijn dromen bent en dat je de hoofdrol speelt in mijn dromen. Het is bedtijd en ik hoop dat je over me droomt; welterusten mijn prinses.

25. Liefde is een van de simpelste gevoelens. Ik droom iedere nacht alleen maar dat ik je hart verover. Jij hebt mijn hart allang veroverd.

26. Het schitteren van de sterren is een tijdelijke schoonheid die elke ochtend bij zonsopkomst weer verdwijnt. Mijn hart is het enige wat blijvend is in deze wereld, het klopt voor altijd voor jou.

27. Een dag zonder jou is net een nacht zonder de maan en de sterren. Welterusten mijn engel, ik zie je lieve gezicht morgenochtend weer.

28. Vandaag was een gekkenhuis en het was bijna ondragelijk. Het idee dat ik jou de hele dag niet zou zien dreef me tot waanzin. Het is allang tijd om naar bed te gaan maar ik kon niet in slaap komen zonder dat ik jou eerst welterusten had gewenst.

29. Totdat ik elke nacht met jou doorbreng zullen de nachten eenzaam zijn. Slaap lekker mijn schat.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

30. Ik voel me meer op mijn gemak als je bij me bent omdat jouw glimlach mij vreugde brengt. Ik wilde je laten weten dat geen andere dame mijn hart zal veroveren zoals jij dat hebt gedaan. Je bent één uit duizenden. Welterusten!

31. Je bent de perfectste levenspartner die een man zich zou kunnen wensen. Bedankt dat je mijn wederhelft bent, slaap lekker!

32. Terwijl de tijd doortikt wil ik dat je weet dat je alles voor me bent. Sinds ik voor het eerst naar je keek ben je mijn hele wereld geworden en het is onmogelijk om in slaap te komen zonder dat ik aan jou denk. Ik hou van je, prachtige vrouw. Slaap lekker!

33. De wetenschap dat ik niet bij je ben is misschien pijnlijk, maar ik ben blij dat ik eindeloos over je zal dromen als ik in slaap val. Uit de grond van mijn hart, ik hou zielsveel van jou! Welterusten.

34. Ik heb veel oude gewoontes afgezworen, maar van jou houden is een gewoonte die ik nooit zou willen afzweren. Ik wilde je dit gewoon laten weten voordat ik ging slapen. Slaap lekker liefste. Welterusten, ik hou van jou.

35. Er zijn misschien miljoenen dagen al voorbij en miljarden dagen die nog moeten komen, maar vandaag maak je maar één keer mee. Ik zou geen dag voorbij laten gaan zonder dat ik je laat weten dat ik aan je denk. 

36. Mijn leven is zoveel mooier sinds ik jou ken. Ik bedank het lot dat het jou naar mij toe heeft gestuurd om mij gelukkiger te maken.

Je motiveert me en ik wil dat je weet dat ik altijd bij je zal blijven om voor je te zorgen en van je te houden. Ik vind je het einde, vergeet dat nooit. 

37. Ik val elke avond in slaap met een glimlach op mijn gezicht. De gedachte dat ik jou morgen weer zal zien maakt me gewoon gelukkig. Welterusten schoonheid.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

38. De bloemen groeien ’s avonds en dat geldt ook voor de liefde die ik voor je voel. Slaap lekker schatje.

39. Liefde is een onvoorstelbare kracht die twee harten met elkaar verenigt, het brengt zowel pijn als genot met zich mee en dit maakt het uniek. Een koningin zoals jij verdient het om eindeloos bemind te worden; je verdient het dat ik je de rest van mijn leven koester. Welterusten liefste!

40. Dit bericht bevat de volgende bijlagen: de liefste kus en de fijnste omhelzing. Welterusten.

41. Zorg dat je je tijdens het slapen geen zorgen maakt. Laat de activiteiten van de dag de gelukzaligheid van de nachtelijke bries niet verstoren.

Blijf glimlachen want je man houdt zielsveel van je. Welterusten meisje.

42. Als je dromen over ons gaan hoop ik echt dat ze meteen uit zullen komen. Welterusten.

43. Voordat je gaat slapen wil ik je eraan herinneren dat jij het belangrijkste in mijn leven bent. Ik wil al je nachtmerries wegnemen en je dromen met liefde vullen. Ik hoop dat je een fijne nacht hebt mijn liefste.

44. Toen ik huilde veegde jij mijn tranen weg, toen ik je echt nodig had stond je voor me; ik hou van je en ik koester en bewonder je met heel mijn hart. Welterusten!

45. De nacht barst van de sterren maar jij bent de enige ster die er voor mij toe doet.

Lieve berichtjes om haar welterusten te wensen

46. Mijn beste glimlach werd uitgevonden op de dag dat ik verliefd op je werd. Slaap lekker mijn liefste.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

47. Ik hou van je glimlach. Ik zou je mooie gezicht dolgraag willen zien omdat het me oneindig veel vreugde bezorgt en ik kan dit maar niet bevatten. Je aanwezigheid is een fantastisch gevoel en daarom zal ik het altijd geweldig vinden om bij je te zijn, tot het eind der tijden. Welterusten schat.

48. Jij bent de reden waarom ik slapeloze nachten heb. Jij bent de reden waarom ik mijn kussen vaak stevig vasthoud. En jij bent de reden waarom ik niet in slaap kom zonder welterusten te zeggen.

49. Ik hoor de man voor jou te zijn. Ik zal de eerste zijn die je goedemorgen wenst als je wakker wordt en de laatste die je welterusten wenst voordat je in slaap valt. Ik zal de hele dag mijn uiterste best doen om je te laten weten dat ik met heel mijn hart van je hou.

50. Ben je bijna klaar voor bed? Ik denk aan je en ik zal over een paar minuten over je dromen. Slaap lekker mijn liefste!

51. Je bent mijn geliefde, je bent mijn alles en ik wil elke seconde van elke dag bij je zijn en je aan het lachen maken. Ik wil je laten zien hoeveel ik van je hou. Welterusten en ik hoop dat je fijn droom, mijn mooie prinses.

52. Ik wil niet slapen als jij niet naast me ligt. Ik krijg vlinders in mijn buik. Ik wil je geen seconde missen. Welterusten! 

53. Gedurende de dag ben je de zon die schijnt en die me energie geeft. ’s Nachts ben je de maan die mijn dromen helderder maakt.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

54. Mijn favoriete deel van de nacht is het moment dat ik tegen je zeg dat ik van je hou. Welterusten schat.

55. Ik kan mijn gevoelens niet poëtisch op papier zetten, maar dat veranderde toen ik jou leerde kennen. Ik kan nu niet genoeg woorden verzinnen om je te laten weten wat ik voor je voel. Knuffels van mij en welterusten.

56. Jij bent degene die dit leest en daarom ben jij het laatste waar ik aan denk. Je hebt me steeds weer laten zien dat mijn hart echte liefde nodig heeft. Ik wil dat je weet dat ik oneindig veel van je hou, in alles wat ik doe.

57. Ik heb gehoord dat mensen altijd dromen over het laatste wat ze hebben gehoord of gezien voordat ze in slaap vallen. Ik hoop echt dat je over me droomt, lieverd.

58. Welterusten aan de mooiste vrouw ooit. Bedankt dat je zo’n zonnestraaltje bent en dat je me een reden geeft om me op een nieuwe dag te verheugen.

Je bent mijn lichtpuntje en raadgever en het is tijd dat je uit mag rusten. Sluit dus je ogen en rust lekker uit. Ik hou zoveel van je.

59. Ik kijk naar deze zalige nacht met romantisch maanlicht, een koel briesje en felle sterren in de hemel… Ik had zo graag gewild dat je nu bij me was. Welterusten. Ik hou zoveel van je, schat.

60. Als het mag kan ik je ridder zijn die de monsters en nachtmerries verjaagt en de man die je de beste dromen geeft. Slaap lekker.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar

61. Ik heb geleefd om van je te houden en ik zal meemaken dat onze liefde tot het eind der tijden zal doorbloeien. Welterusten lieverd.

62. Mooie dromen, sterren, de maan, bloemen en de zonsondergang kunnen niet aan jou tippen, meisje. Je maakt de wereld beter, zelfs als je gaat slapen.

63. Zelfs de mooiste sterren verdwijnen als het morgen wordt, maar mijn liefde voor jou is het enige dat de rest van mijn leven blijvend zal zijn. Ik heb vertrouwen in wat ik voor je voel en ik weet dat het niet alleen echt is maar ook eeuwig. Ik hoop dat je lekker uit kunt rusten, mijn koningin.

64. Het is een koude en regenachtige nacht en jij bent het enige wat er nog aan tekortkomt. Zonder jou aan mijn zijde voel ik me verdrietig en eenzaam.

Ik wil je gewoon even laten weten dat ik vannacht aan je denk, lieverd. Ik hou van je. Welterusten.

65. Ik wens je een fijne nachtrust, mijn lieve vriendin. Ik weet dat je op het punt staat naar bed te gaan en ik hoop dat je op dit moment net zo aan mij denkt als ik aan jou.

Onthoud dat ik altijd aan je denk en dat ik van je hou. Rust lekker uit, mijn geliefde. Ik kan niet wachten om je morgen weer te zien en fantastische dingen mee te maken.

66. De dag gaat snel voorbij omdat ik het druk heb, maar de nacht gaat zo langzaam voorbij als jij niet bij me bent. Ik realiseer me dan dat ik zo incompleet ben zonder jou. Welterusten schat!

67. Op een dag zal ik Facebook via een e-mail moeten bedanken. Als ik jouw foto’s niet had gehad om me te vergezellen als we niet bij elkaar waren zou ik elke avond eenzaam zijn geweest. 

68. Om te overleven hoef ik slechts van jou te houden. En daarom kun je mijn liefde op elk moment verwachten. Slaap lekker schatje.

Welterusten Lieverd De 68 Liefste Berichtjes Voor Haar