Skip to Content

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden

Ze vertellen ons dat ze van ons houden. Ze blijven over onze toekomst praten. En op het moment dat we ze geloven… verlaten mannen de vrouwen waar ze van houden.

Mannen laten ons de rest van ons leven met een gebroken hart en littekens achter. En ze verwarren ons met de manier waarop ze ons behandelen en ze besluiten nog steeds om te vertrekken.

We weten allemaal dat emotionele gehechtheid in de ogen van een man iets moeilijks is, maar moet het echt zo moeilijk zijn?

Nou, laten we dit probleem eindelijk eens oplossen en ontdekken waarom mannen de vrouwen van wie ze houden verlaten.

Waarom mannen de vrouwen van wie ze houden verlaten

Hij voelt zich bedreigd

Dit gebeurt meestal als jij succesvoller bent dan hij.

Als je een baan hebt, een carrière waar je trots op bent en hij je gewoon niet kan bijhouden, dan zal hij zich bedreigd voelen. En dal zal hij ongeacht hoeveel hij van je houdt vertrekken.

Dit gebeurt ook als hij het gevoel heeft dat je hem ontgroeid bent. Als je op alle mogelijke manieren beter dan hem wordt.

Mannen raken geïntimideerd door het succes van vrouwen, zelfs als ze het niet willen toegeven.

Mannen verlaten de vrouwen van wie ze houden als ze de hele tijd zeurt

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden

Vrouwen gaan voor wat ze willen en ze weten niet wanneer het genoeg is. Laten we eerlijk zijn, we worden van tijd tot tijd een beetje gek.

We hebben meestal gelijk, maar hem onder controle willen houden werkt in een relatie gewoon niet.

Hij kan met heel zijn hart van je houden, maar als je aanhankelijk bent, als je constant zeurt en als je behoeftig bent en hem geen ruimte geeft, dan zal hij ongeacht hoeveel hij van je houdt vertrekken.

Slecht in bed of helemaal niks doen in bed

Je raadt het al. Het is triest maar waar: mannen houden ervan om met hun vrouw naar bed te gaan!

Maar weet dat hij je zal verlaten en dan met een andere vrouw naar bed zal gaan, in plaats van je alleen maar voor een nacht plezier te bedriegen.

Het is aan jou om te beslissen of je met hem naar bed wilt, of dat je de daad wilt verbeteren. Het is gewoon heel belangrijk voor je om te weten hoe verbazingwekkend bevredigend deze daad voor mannen is. En dat ze ernaar hunkeren als lucht.

Verveling

Meestal, geloof het of niet, is verveling de reden waarom mannen de vrouwen van wie ze houden verlaten.

Mannen willen actie, ze willen dat dingen anders zijn en vol nieuwe dingen zitten.

Als ze vast komen te zitten in een cirkel van constant dezelfde dingen doen, dan gaan ze zich vervelen. En gaan ze naar iets nieuws hunkeren dat hen zal helpen om uit een sleur te komen.

Codependentie

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden

Mannen houden ervan om onafhankelijk te zijn en op het moment dat een man zich realiseert dat hij zich in een codependente relatie bevindt, zal hij de neiging hebben om langzaam weg te lopen.

Zelfs als het hem pijn doet, maakt de gedachte om van iemand afhankelijk te zijn hem bang.

Codependentie brengt veel andere problemen met zich mee. Zoals het stoppen met tijd doorbrengen met vrienden en familie of gewoon het gebrek aan tijd voor zichzelf.

Als een relatie over het opgeven van andere delen van je leven gaat, dan zien mannen dat gewoon niet zo zitten.

Mannen verlaten de vrouwen van wie ze houden als ze hem probeert te veranderen

Misschien voelt hij zich gewoon niet meer als zichzelf. Ik bedoel, we veranderen allemaal als we eenmaal een relatie hebben. Voor mannen is zichzelf verliezen als het verliezen van hun trots.

Zijn vrienden kunnen hem gaan plagen dat hij in een ‘mietje‘ is veranderd of dat hij niet is wie hij eerst was, omdat hij nu te veel tijd met zijn vriendin doorbrengt.

Als hij ook begint te merken dat hij vijf nachten achter elkaar naar meidenfilms met je heeft gekeken, dan heb je een probleem.

Vergelijking

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden

Waarom zou hij met een vrouw willen zijn die hem constant met haar ex vergelijkt?

Zie je, het probleem ligt misschien niet eens bij jou.

Hij kan zichzelf met je ex vergelijken zonder dat je het ooit vermeldt.

Zijn geest zal hem gewoon geen moment van rust gunnen. En hij blijft denken dat hij niet bij je past, omdat je ex veel beter was dan hij.

Gebrek aan waardering

Als een man zoveel van een vrouw houdt dat hij bereid is om alles voor haar te doen, zorg er dan voor dat hij het niet alleen voor de lol doet.

Hij wil gewaardeerd worden. Net zoals er geen vrouw is die als vanzelfsprekend wil worden beschouwd, is het met mannen hetzelfde.

8 Redenen Waarom Mannen De Vrouwen Verlaten Waar Ze Van Houden