Skip to Content

9 Rode Vlaggen Om In Zijn Appartement Op Te Letten

9 Rode Vlaggen Om In Zijn Appartement Op Te Letten

Je hebt een man ontmoet en je gaat vanavond bij hem thuis langs. Gefeliciteerd, meid! Je moet zo opgewonden zijn en ik kan me al die vlinders in je buik niet eens voorstellen. Wacht, ik denk dat er een hele dierentuin in zit, niet alleen vlinders. Heb ik gelijk?

Ik weet dat je zo’n zin hebt om te gaan, maar voordat je dat doet heb ik een paar tips voor je. Je gaat voor de eerste keer ooit naar zijn huis, en het is natuurlijk voor jullie beiden een groot gebeuren.

Maar wist je dat je hem beter leert kennen op het moment dat je bij zijn voordeur aankomt?

Ja! Je bent waarschijnlijk op de hoogte van de virale termen “groene vlag” en “rode vlag”. Ik weet zeker dat de man die je leuk vindt vol groene vlaggen zit, anders zou je niet eens met hem uitgaan. Maar vandaag krijg je de kans om te zien of hij probeert om een aantal van zijn rode vlaggen te verbergen.

We hebben er allemaal een paar. Sommige zijn echter erger dan andere. Hier zijn 9 rode vlaggen om in zijn appartement op te letten. Ik hoop dat je ze niet vindt.

9 rode vlaggen om in zijn appartement op te letten

1. Vrouwelijke producten

Als je wat tijd in zijn appartement hebt doorgebracht, dan moet je waarschijnlijk op een gegeven moment naar het toilet. Neem even de tijd om de ruimte te scannen. Wat zijn de bodylotions, shampoos en deodorants die je daar ziet? Hoeveel tandenborstels staan er?

Zie je haarspelden of haarbandjes die duidelijk van een vrouw zijn? Als je een van deze dingen ziet, en hij heeft het niet over een recente breuk gehad, dan gaat hij op dit moment waarschijnlijk met iemand anders uit.

2. Twee wijnglazen op tafel

Begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met van tijd tot tijd een wijntje drinken. Het kan zelfs gezond zijn (als het maar een glas is!) Je kunt een film kijken en jezelf verwennen, of een wijntje inschenken terwijl je een chic diner hebt.

Dus als wijn niet het probleem is, wat dan wel? Twee wijnglazen op tafel, vooral als een van hen vlekken van lipstick heeft. Als dat het geval is, en hij heeft niet gezegd dat zijn moeder of zus zijn komen lunchen, dan denk ik niet dat ik hoef uit te leggen wat het betekent.

3. Vrouwenkleding

Laat me je vertellen wat mij een keer gebeurd is. Ik was net begonnen met het daten van een wandelende groene vlag (of althans dat is wat ik dacht) en ik zou voor het eerst naar zijn appartement gaan. Toen ik daar aankwam was het perfect!

Zijn appartement was schoon, het rook lekker, hij had tonnen boeken, een paar zeer gezonde planten, alle afwas was gedaan… Het was als de hemel. Tot ik de verkeerde deuren opende en zijn kamer binnenkwam in plaats van de badkamer.

Toen zag ik tonnen van vrouwenkleren opgestapeld op het bed liggen alsof hij ze net snel uit de woonkamer had gehaald voordat ik daar kwam. Ik wilde niet zwijgen en hij gaf toe dat hij een langdurige relatie met iemand anders had.

4. Foto’s van een andere vrouw

Dit spreekt voor zich. Als je een paar ingelijste foto’s ziet die met de voorkant naar beneden zijn gedraaid, voel je dan vrij om een kijkje te nemen als hij de kamer verlaat om iets te halen. Als je hem met een andere vrouw ziet, die duidelijk niet zijn familielid is, dan is het iets waar je hem naar moet vragen.

Soms laten mannen de foto’s van hun ex lang staan na de breuk, maar als hij geen recente breuken heeft genoemd, dan kan het zijn huidige vriendin zijn.

5. Zijn huisdier is er slecht aan toe

Als je zo opgewonden was geraakt toen je zag dat hij een hondje had, maar toen ontdekte dat zijn huisdier in een slechte toestand is, dan weet je dat de man die je ziet een rode vlag is. Hoe kun je die verantwoordelijkheid niet serieus nemen?

Het is je pluizige beste vriend en alles wat je samen doet moet leuk zijn. Een huisdier zien dat er slecht aan toe is, is voor mij een van de grootste rode vlaggen. Waarom? Want het vertelt veel over hoe hij omgaat met verantwoordelijkheden en dagelijkse taken.

6. Gaten in muren

Deze is niet zo gewoon, maar het is zeker zeer problematisch. Als je naar zijn appartement gaat en er zijn een paar mysterieuze gaten in de muren, dan kan hij woedeproblemen hebben.

Is hij ooit boos op je geweest? Probeer je te herinneren of je hem zijn gedrag hebt zien veranderen toen hij boos werd op iemand. Deze gaten kunnen een groot teken zijn dat hij tegen de muur slaat, en het is zeker niet iets wat je wilt dat er gebeurt.

7. Te veel spiegels

Misschien zou je hier niet eens op letten, maar het is eigenlijk heel belangrijk. We hebben allemaal graag een paar spiegels in ons huis. Een die we zullen gebruiken om onze outfit te controleren, een voor make-up, een in de badkamer… Maar er is een grens die we niet moeten overschrijden.

Als zijn appartement veel te veel spiegels heeft, dan kan het een teken zijn dat hij narcistisch is. Probeer in dat geval aandacht te besteden aan zijn gedrag en kijk of hij andere tekenen van een narcistische persoonlijkheidsstoornis vertoont.

8. Geen benodigdheden om schoon te maken en voor de hygiëne

Als er geen schoonmaakspullen zijn, dan zegt het dat hij niet echt aandacht besteedt aan het schoonhouden van zijn appartement. Maar nog erger dan dat is het missen van de hygiënevoorraden!

Stel je voor dat je naar de badkamer gaat waar er geen zeep is om je handen te wassen. Zelfs de smerige toiletten in benzinestations hebben dat! Iewww… Een rode vlag!

9. Vuile omgeving

En natuurlijk, als hij niet veel schoonmaakspullen heeft, is het vrij duidelijk dat zijn appartement eigenlijk vies is. Rommelig is prima. Nou, niet te prefereren, maar toch prima. Het is gemakkelijk om kleding in de kledingkast te stoppen of de kussens van de ene bank naar de andere te verplaatsen.

Bovendien worden we allemaal van tijd tot tijd rommelig, vooral als onze dagen erg druk zijn. Maar een vies appartement is een heel ander verhaal! Het betekent dat hij tonnen ongewassen borden heeft die je zelfs kunt ruiken.

Als alles stoffig is, er koffievlekken op de tafel zitten, en tonnen afval die hij niet heeft opgeruimd, dan is hij zeker niet iemand met wie je zou willen leven.

Ik hoop dat je geen van deze rode vlaggen ziet als je je nieuwe vriendje voor het eerst bezoekt. Maar als je dat doet, negeer ze dan niet alleen omdat je hem leuk vindt. Dit alles kan je veel meer over hem vertellen dan zijn woorden of zelfs zijn vrienden dat kunnen.

Laat je niet voor de gek houden!