Skip to Content

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Er zijn momenten waarop we zo gefocust zijn op het herkennen van de tekenen dat iemand ons leuk vindt, dat we niet al die rode vlaggen zien dat iemand met onze gevoelens speelt.

We beseffen niet dat we een relatie met een manipulator hebben wiens enige doel is om ons te martelen en ons leven in een hel te veranderen.

Het kan frustrerend zijn om te zien dat een man je als vanzelfsprekend beschouwt, terwijl alles wat je ooit hebt gewild is dat hij van je houdt zoals jij van hem houdt.

In plaats daarvan zit je vast in een relatie met een onvolwassen, giftig persoon die je alleen gebruikt wanneer het hem uitkomt.

Hij heeft je hard nodig en hij is eraan verslaafd om met je te spelen en daarom luist hij je erin om bij hem te blijven. Ik heb dat allemaal meegemaakt en ik heb het overleefd en jij kan dat ook.

Ik denk er niet eens over na of hij me wel of niet mist, dat is hoe weinig ik aan hem denk. Ik ben door de hel en terug gegaan om de stukjes van mijn gebroken hart op te rapen en ik heb mijn lessen geleerd.

De waarheid is dat je kunt denken dat hij met heel zijn ziel en zaligheid van je houdt, maar het kan zijn dat hij spelletjes met je speelt en dat alles wat je weet gewoon een grote leugen is.

Daarom ga ik een paar tekenen opsommen die laten zien dat hij met je gevoelens speelt en helemaal niet oprecht is over zijn bedoelingen.

1. Hij is in andere vrouwen geïnteresseerd

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Het ding met mannen is dat ze niet erg goede leugenaars zijn. Meestal raken ze in hun eigen leugens verstrikt en worden ze uiteindelijk door hun vrouw betrapt.

Bovendien hebben vrouwen een zesde zintuig en kunnen ze voelen wanneer er iets niet klopt. Het probleem is wanneer hij niet eens probeert om te verbergen dat hij in andere vrouwen geïnteresseerd is en het in plaats daarvan recht voor je neus doet.

Als je het niet kunt zien, dan weet je het niet. Je kunt niet gekwetst raken ondanks het feit dat hij zo’n gluiperd is.

Aan de andere kant, als hij je laat zien dat hij in andere vrouwen geïnteresseerd is waar je bij bent, nou, dat kan heel erg pijn doen.

Zijn acties bewijzen je dat hij helemaal niets om jou of je om je gevoelens geeft.

Hij respecteert je niet eens genoeg om je te vertellen dat hij een andere vrouw wil en niet jou. Hij heeft het lef om met anderen te flirten terwijl jij bij hem bent.

Dat is het bewijs dat hij met je gevoelens speelt.

2. Hij zorgt ervoor dat je je waardeloos voelt

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Als jullie samen zijn, dan heb je bijna het gevoel dat je niet goed genoeg voor hem bent, alsof je een gewoon meisje bent dat niet slim of mooi genoeg voor hem is.

Maar je moet begrijpen dat dit niet aan jou is. Dit is niet jouw schuld.

Je zou je niet zo voelen als hij je niet zo zou behandelen. Zijn gemene grappen en meedogenloze opmerkingen verminderen elke seconde die je met hem doorbrengt steeds meer je zelfvertrouwen.

Hij denkt dat hij grappig is, omdat hij om zijn eigen grappen lacht, maar in werkelijkheid geeft hij je het gevoel dat je waardeloos bent.

Hij denkt niet na over de gevolgen van zijn acties en let niet op of hij wel of niet wreed tegen je is.

3. Hij heeft niet genoeg tijd voor je

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Een man die oprecht verliefd op je is, zal bijna elke seconde van zijn vrije tijd met je doorbrengen.

Hij zal geen excuses gebruiken waarom hij niet kan komen of waarom hij je niet heeft bezocht toen je ziek was.

Aan de andere kant, als hij niet genoeg tijd voor je heeft en niet zo beschikbaar is als voorheen, dan kun je er zeker van zijn dat hij niet langer geïnteresseerd is in een relatie met je, dus speelt hij gewoon met je.

Misschien heb je het eerst niet gemerkt, omdat jullie elkaar net begonnen te leren kennen. Je dacht dat hij de perfecte vriend was die je op geen enkele manier pijn zou doen.

Maar naarmate jullie meer tijd samen doorbrachten, ging zijn masker af en liet hij zijn ware gezicht zien.

Hij verveelde zich met jou en daarom wilde hij minder tijd met je doorbrengen.

Voor het grootste deel gebruikt hij een paar zinloze excuses waarom hij jullie date niet kan halen of waarom hij niet naar je huis kon komen. Hij is begonnen om afstand van je te nemen.

Jullie twee brengen steeds minder tijd samen door en je verliest langzaamaan het gevoel dat je een vriendje hebt. Hij speelt met je in plaats van je te vertellen hoe hij zich voelt.

4. Jullie relatie is verslechterd

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Vermijdt je vriend steeds om je familie en vrienden te ontmoeten? Probeert hij je geheim te houden?

Als dat zo is, dan speelt hij met je gevoelens en is hij helemaal niet verliefd op je.

Jullie relatie zou nu naar het volgende niveau moeten zijn gegaan. In plaats daarvan probeert hij alles wat hij kan om jou of anderen te laten weten dat hij geen relatie met je heeft.

Hij vraagt niet om meer tijd met je door te brengen, maar lijkt in plaats daarvan afstandelijk te zijn.

Dit is een teken dat hij je niet serieus neemt en je gebruikt totdat iemand langskomt die hij beter vindt.

Hij geeft niet om je gevoelens, omdat je niet zo belangrijk voor hem bent.

5. Hij besteedt alleen aandacht aan je als je er niet bent

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

Een man die met je gevoelens speelt, zal vaak één specifieke tactiek gebruiken om je in de buurt te houden: het spel van aantrekken en afstoten.

Dat betekent dat hij pas in je geïnteresseerd zal zijn als hij ziet dat je het heft in eigen handen hebt genomen en afstand van hem hebt genomen.

Alleen dan zal hij je de hele tijd bellen, maar wanneer je dicht bij hem bent, dan zal hij je niet de aandacht geven die je verdient. Hij zal je gewoon wegduwen en excuses verzinnen waarom hij je niet met je af kan spreken.

Dit soort mannen willen je altijd om hun vinger winden. Ze willen niet bij je zijn, maar ze willen je toch als optie hebben.

En als je man zo is, dan moet je jezelf redden voordat het te laat is en hem verlaten.

6. Hij liegt altijd

Hij Speelt Alleen Maar Met Je Gevoelens En Dit Is Hoe Je Het Zult Weten

In het begin merk je dat hij over kleine dingen tegen je liegt die nogal irrelevant zijn en je zegt tegen jezelf dat het helemaal niet erg is.

Maar later, als je relatie serieuzer begint te worden, komen zijn ‘leugens om bestwil’ veel te vaak voor.

Uiteindelijk kom je erachter dat hij een pathologische leugenaar is die niet weet hoe hij de waarheid moet zeggen. Zo’n man is in staat om over van alles en nog wat tegen je te liegen.

Het maakt hem niet uit of het over zijn verleden gaat of over wat hij doet, zijn enige bedoeling is om jou ervan te overtuigen dat hij hoe dan ook de waarheid spreekt.

Dan weet je dat hij met je gevoelens speelt en dat hij eigenlijk een manipulator is.

PinFlight Image

3 Dingen Die Je Moet Doen Om Geen Giftige Mannen Meer Aan Te Trekken

Friday 17th of June 2022

[…] geeft deze giftige mannen ook meer tijd om met je gevoelens te spelen en je uiteindelijk te ruïneren. Als je dingen onder het tapijt blijft vegen, dan zal die berg […]

Janny Rijkens

Friday 8th of April 2022

BEDANKT Dr.Igbinovia VOOR HET OPNIEUW GELUK BRENGEN IN MIJN FAMILIE Hoi, ik ben Janny Rijkens en ik kom uit Sappemeer. Na drie jaar huwelijk met mijn man vroeg hij om een ​​scheiding, hij vernietigde de liefde die we deelden en liet me met niets achter. Ik deed er alles aan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde dat hij terugkwam omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriend, en zij stelde voor dat ik me tot een meester wendde die haar hielp een zwangerschapsspreuk uit te spreken en haar man terug te brengen. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, dus nam ik contact op met Dr.Igbinovia via WhatsApp +12162022709 en hij verzekerde me dat alles goed zou komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had om mijn werk te laten beginnen, wat ik deed en me voorstelde na drie dagen, mijn man, die al zoveel jaren niet heeft gebeld, belde me om zich te verontschuldigen voor alles wat er was gebeurd. Ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en het enige wat hij zei was dat hij heel veel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo gelukkig en ik ging naar hem toe en we begonnen weer gelukkig samen te leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij problemen kan contact opnemen met deze echte tovenaar op [email protected] of viber +12066713285 God zegene u Dr Igbinovia voor het redden van mijn huwelijk

Als Je De Weg Naar Elkaar Terugvindt, Dan Zijn Je Gevoelens Nooit Weggegaan

Tuesday 23rd of November 2021

[…] gewaagde zet en belde hem op. Het moment dat ik zijn stem hoorde, smolt mijn hart. Alle onderdrukte gevoelens stroomden meteen door mijn […]