Skip to Content

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

Wil je niet langer zitten wachten tot dat hij je ziet? Wil je actie ondernemen, zijn aandacht trekken en je man voor je laten vallen?

Nou, het enige wat ik te zeggen heb is dat je op de juiste plaats bent. Ik heb de top 9 berichtjes samengesteld om hem achter je aan te krijgen, en Ik zal ook een paar trucs met je delen als het om het appen van een man gaat die je leuk vindt.

Het feit is dat mannen het meest op mysterieuze en zelfverzekerde vrouwen jagen – het soort vrouwen dat niet snel ‘gepakt’ wordt, omdat ze willen voelen dat iemand voor hen vecht.

Dus, het hele punt is om hem een subtiele hint te geven dat je in hem geïnteresseerd bent en de bal bij hem te laten. En geloof me, het is niet zo moeilijk als het nu klinkt.…

Top 9 berichtjes om hem achter je aan te krijgen

Ik zal alle geheimen onthullen als het om het winnen van een man via berichtjes gaat, maar alles op zijn tijd. Ik heb een lijst van de top 9 berichtjes samengesteld om hem achter je aan te krijgen.

Je hebt waarschijnlijk niets meer nodig, want als je man een van deze berichtjes van je krijgt, dan zal hij niet alleen terug appen, maar hij zal verliefd op je worden. Natuurlijk alleen als je het op het juiste moment naar hem stuurt en een passende emoji invoegt.

1. Raad eens waar ik vannacht over gedroomd heb? 😌

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

Deze ‘raad eens wat’ soorten berichten zijn de beste manier om je mans verbeelding kietelen. Hij zal het zich af gaan vragen, en hij zal je terug willen appen om zo snel mogelijk het antwoord te vinden.

Je hoeft hem natuurlijk niet meteen een direct antwoord te geven. Je kunt het hem zich een beetje meer laten afvragen en de hele zaak interessanter maken. Dat zal je mysterieuzer maken, maar op een onweerstaanbare manier, waardoor hij je zeker achterna zal zitten.

2. Mis je mij net zoveel als ik jou nu mis? 🤨

Je vertelt hem eigenlijk ‘Ik mis je’ maar op een meer coole en interessante manier. Dit is ook een goede manier om een bekentenis uit hem te krijgen dat hij jou ook mist.

Hem elke dag de gewone, saaie ‘ik mis je’ appjes sturen zal hem vroeg of laat alleen maar storen. Dat zal niet echt indruk op hem maken, en het kan alleen maar zorgen dat hij stopt met jou achterna te zitten.

3. Ik weet dat je nu op je werk bent, maar ik wilde je eraan herinneren dat iemand aan je denkt. 🤗

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

Berichten als deze zijn een van de liefste kleine dingen die we kunnen doen om onze dierbaren elke dag liefde en waardering te tonen.

Een bericht als dit zal hem vertellen dat je weet dat hij bezig is op het werk en je niet verwacht de communicatie door zal gaan… maar je wilde hem gewoon vertellen dat je aan hem denkt.

Het toont liefde en begrip. Die kenmerken zullen hem laten zien dat je een blijvertje bent en ervoor zorgen dat hij je achterna gaat zitten.

4. Alleen al aan jou denken zorgt ervoor dat mijn verbeelding de vrije loop neemt. 🙈

Als je nu denkt dat het tijd is om dingen op te warmen, misschien moet je dan beginnen met dit app-bericht.

Ten eerste, het zal zeker je mans ego stimuleren en, nog belangrijker, het zal hem geïnteresseerd maken in die fantasieën van jou die op hol slaan.

5. Ik zou je dit waarschijnlijk niet moeten vertellen, maar weet je wat ik onweerstaanbaar aan je vind? 😙

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

Het feit is dat de beste manier om een man verslaafd te krijgen is door hem te complimenteren en zijn ego op te pompen. Op dit bericht zul je zeker een bericht terugkrijgen, maar het geeft hem ook een duidelijk signaal dat je hem leuk vindt.

6. Heeft iemand je weleens verteld hoe sexy je ogen eruitzien als je lacht? 😍

Geef hem een echt compliment. dat zal zijn ego strelen. Hem prijzen zal hem zeker genoeg maken om je te achterna te zitten.

Ga het echter niet overdrijven, want dat zal de integriteit en de kwaliteit van je complimenten verminderen. Het lijkt voor hem misschien dat jij degene bent die hem achterna probeert te zitten, en dat, mijn lief, is wanneer hij zal stoppen met jou achterna te zitten.

7. Mijn autocorrectie verandert steeds je naam in lekker. Ik denk dat het iets op het spoor is. 🥵

9 Berichtjes Om Hem Achter Je Aan Te Krijgen (Geen Enkele Man Kan Deze Weerstaan)

Zeg hem dat je hem lekker, knap of leuk vindt zonder het hem te vertellen. Dat is het hele punt van dit bericht.

Ten eerste, zal het een lieve glimlach naar zijn gezicht lokken, en ten tweede, zal hij waarschijnlijk het compliment willen beantwoorden. Als je kinky-maar-zoete gevoel voor humor hem niet achter je aan laat gaan, dan weet ik het niet meer.

8. Vertel me drie van je fantasieën, en misschien zal ik ze uit laten komen… 😈

Ooh, dit is waar de echte sexting begint. En, dat klopt – je biedt aan om zijn ondeugende kleine geest uit een fles te zijn.

Het sleutelwoord hier is echter MISSCHIEN. Je hebt hem niet verteld dat je precies gaat doen wat hij wil dat je doet… je lokt hem alleen maar om die fantasieën te onthullen en te zeggen dat je er over na zult denken.

Geloof me, je man zal je achterna zitten tot je hem die wensen/fantasieën geeft.

9. Mijn hoofd is de hele dag al bezig met stoute, ondeugende gedachten… en het is allemaal jouw schuld. 🤤

Nu vertel je hem dat je al de hele dag aan hem denkt en hem het recht geeft te denken dat je gedachten allesbehalve onschuldig zijn.

Dit bericht zal je man zeker intrigeren en hem je zeker achterna laten zitten. Hij kijkt uit naar jullie volgende date en hoopt dat je die gedachten waar zal maken.

PinFlight Image