Skip to Content

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Wanneer twee mensen daten, dan is er altijd de mogelijkheid dat alles zou kunnen eindigen.

Ik weet dat het hele concept van dating er is om uiteindelijk met je partner te trouwen, maar helaas komen sommige koppels nooit tot die fase.

Als je plotseling denkt dat er met jou en je partner iets mis is, maar je bent niet helemaal zeker wat het zou kunnen zijn, bekijk dan deze signalen.

Misschien is de situatie erger dan het lijkt, maar ben je je er niet van bewust!

1. Hij praat niet meer zoals vroeger

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Jullie communicatie lijkt erop alsof jullie gewoon huisgenoten zijn en geen koppel. Als hij alleen met je praat als hij wil weten waar zijn schone kleren zijn of om te weten of er iets te eten is, dan moet je je zorgen maken.

Een liefdevolle en zorgzame partner moet altijd tijd vinden voor een knuffel en een kus.

Als hij afstandelijk lijkt te zijn, praat dan eerst met hem, want er is een mogelijkheid dat hij persoonlijke problemen heeft. Als alles in orde is in zijn leven, dan is een ding zeker – jullie relatie is dat niet!

2. Jullie maken de hele tijd ruzie

Je kunt je niet herinneren wanneer de laatste gelukkige dag met hem was. Elke dag maken jullie ruzie, omdat jullie niet tevreden zijn met de manier waarop de relatie verloopt.

Hij zorgt ervoor dat jij je voor een aantal kleine dingen schuldig voelt, terwijl hij veel grotere fouten maakt en jij je mond houdt.

Je moet je realiseren dat deze giftige relatie niet iets is dat je gelukkig zal maken. Dus, ga weg nu het nog niet te laat is.

3. Hij zegt dat hij wat ruimte nodig heeft

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Dit is een grote rode vlag– als hij wat tijd voor zichzelf wil, dan betekent dat dat hij over zijn leven wil nadenken en ja, jullie relatie is iets dat hem ook stoort.

Mannen doen dit als ze niet meer bij je willen zijn en zeggen dat ze wat tijd alleen nodig hebben is gewoon een vriendelijke manier om je te vertellen dat ze niet willen dat je in bij hem hen in de buurt bent.

Dus, nu weet je dat het aan jou is of je hem eerst gaat dumpen.

4. Alles is belangrijker dan jij

Als je denkt dat je het laatste bent waar hij aan denkt, dan kun je er zeker van zijn dat je man er al aan denkt om je te dumpen. Hij heeft er waarschijnlijk lang over nagedacht, maar hij laat het nu pas zien.

Denk er niet aan om hem te smeken om te blijven, want er zijn meer vissen in de zee, en misschien kan iemand anders je echt gelukkig maken. Uiteindelijk is het zijn verlies.

5. JIJ bent de enige die moeite doet in de relatie

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Misschien doet hij dit als een van zijn tactieken. Misschien wil hij dat je de enige bent die moeite doet in jullie relatie en als je ziet dat hij niet hetzelfde doet, dat je gefrustreerd zult raken en het met hem uitmaken.

Oh, hij is zo’ n stiekeme klootzak. Laat hem hier niet mee wegkomen en probeer erachter te komen wat de beste tactiek is die je kunt gebruiken om hem te ruïneren.

6. Jullie hebben meer slechte dan goede dagen

Relaties moeten je je beter laten voelen en niet slechter. Als jullie alleen slechte dagen hebben, dan moet je hem waarschijnlijk dumpen, want hij zal het zeker op zeer korte termijn doen.

Waarom blijf je je kostbare tijd aan iemand verspillen die niet eens voor je wil vechten?

7. Hij is niet romantisch meer

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Zachte kusjes en knuffelen in bed tijdens de vroege ochtend zijn nu voorbij. Hij behandelt je als zijn zus en je voelt dat hij je niet meer aantrekkelijk vindt.

Waarom zou je je zo voelen? Is hij het echt waard? Ik denk het niet.

Ik stel voor om hem te dumpen, omdat deze man duidelijk niet dezelfde hoeveelheid liefde voelt als jij. Dat zegt genoeg.

8. Hij brengt meer tijd met zijn vrienden door

Als je man meer tijd met zijn vrienden doorbrengt dan met jou, dan moet je je zorgen maken. Als een man van een vrouw houdt, dan wil hij al zijn vrije tijd met haar doorbrengen.

Maar als een man zijn vrienden boven jou verkiest, dan is dat een teken dat er iets niet klopt.

De beste manier om hiermee om te gaan is hem te vragen waarom hij het doet en om hem te vertellen dat je je een beetje buitengesloten voelt.

Als hij het begrijpt, dan betekent het dat hij van je houdt, maar hij heeft gewoon een klein foutje gemaakt door te denken dat het je niet zou beledigen. Maar als hij je negeert, dan moet je hem verlaten zonder verder na te denken.

9. Hij geeft hints dat hij je zal verlaten

9 Kenmerkende Signalen Dat Hij Je Gaat Dumpen

Als hij het er al over heeft om je te verlaten, dan betekent dat dat hij er al over na heeft gedacht. Er is iets in je relatie dat niet goed functioneert en hij wil de bruggen tussen jullie twee verbranden.

Wacht niet op hem om de definitieve beslissing te nemen, maar pak je koffers en verlaat hem op tijd!

PinFlight Image