Skip to Content

Als Ze De Volgende 13 Kwaliteiten Heeft, Is Ze Een Blijvertje En Moet Je Haar Niet Laten Gaan

Als Ze De Volgende 13 Kwaliteiten Heeft, Is Ze Een Blijvertje En Moet Je Haar Niet Laten Gaan

1. Als ze authentiek is. 

Vind de vrouw die in je leven komt en die zo anders is dan anderen dat het je aan het denken zet.

Vind de vrouw die haar eigen pas volgt. Vind een vrouw die onbeschaamd zichzelf is, zelfs als het haar soms in een kwaad daglicht stelt.

Een authentieke vrouw zal degene zijn die elke vereiste die je ooit hebt gehad herdefinieert omdat in dit leven waar ons verteld wordt om de regels te volgen, zij haar eigen regels heeft opgesteld. 

2. Als ze haar hart op de tong draagt.

De vrouw die haar hart op de tong draagt heeft zelfvertrouwen en zelfrespect.

Ze kent haar waarde en als het haar genoeg kan schelen om haar hart in iedereen en alles te storten, zal ze succesvol zijn.

In dit leven, waarin anderen je steeds zeggen dat je beter na moet denken, zal zij je zeggen dat je juist meer moet voelen. 

3. Als ze je carrière en doelen steunt.

Iedereen probeert zijn eigen leven te begrijpen. Iedereen wil gelukkig zijn. Als je een vrouw vindt die bereid is om achter je te staan, hoe onrealistisch je doelen misschien ook lijken of hoe vergezocht ze zijn, de vrouw die je steunt om dit te bereiken is de reden waarom je zal slagen.

Vind de vrouw die kalm doet en je steunt wanneer je iets in je leven wilt veranderen.

Vind de vrouw wiens geluk door jouw geluk wordt bepaald en die alles zal doen om die droom werkelijkheid te laten worden.

4. Als ze grappig is. 

Vind de vrouw die zelfs om haar eigen grappen lacht als jij die niet grappig vindt.

Je ziet haar lachen en daarom kan je het niet helpen om ook te lachen. De vrouw die een gevoel voor humor heeft zal voor een glimlach zorgen tot je oud bent.

5. Als ze je uitdaagt. 

De vrouw vinden die je motiveert om een beter mens te zijn en om iets meer te geven is zo zeldzaam. Het is uitdagend om iets vanuit het perspectief van een ander te zien.

Het daagt je op een manier uit die ervoor zorgt dat je jezelf verbetert. Het is de impact die zij op je leven heeft die ervoor zorgt dat je iemand wordt op wie je trots kunt zijn. 

6. Als ze oprecht vriendelijk is.

Vind de vrouw over wie niemand negatief spreekt. Vind de vrouw die niet negatief over anderen praat. Vind de vrouw die waardeert wat je doet en die te vaak dankjewel zegt.

Vind de vrouw die meer om anderen geeft dan om zichzelf. Dit zal de vrouw zijn die onvoorwaardelijk en met heel haar hart van je zal houden.

Dit zal de vrouw zijn die je kinderen zal opvoeden om de beste volwassenen te worden. 

7. Als ze optimistisch is.

Vind de vrouw die je zo graag wilt zien. De vrouw die de kamer binnenloopt en ervoor zorgt dat je wat meer glimlacht zonder dat je dit doorhebt.

Vind de vrouw die weet hoe ze een erg slechte hand kaarten kan aanpakken en die probeert om het goede in de situatie te zien. Deze vrouw zal je steun en toeverlaat zijn.

Deze vrouw zal sterk zijn als jij dat niet kunt zijn. Deze vrouw zal je leven alleen al beter maken omdat ze er is.

8. Als ze bereid is om offers te brengen. 

Vind de vrouw die bereid is om alles voor je te doen. Elkaar tegemoet komen is zo belangrijk in een relatie.

Vind de vrouw die ja zegt als je haar echt nodig hebt. De vrouw die altijd een manier vindt om het te laten slagen.

9. Als ze zelfs eerlijk is als het kwetsend is. 

Vind de vrouw die doodeerlijk tegen je zal zijn, ook als dit je een ongemakkelijk gevoel geeft.

De vrouw die zegt waar het op staat. De vrouw die niet bang is om iets te zeggen, zelfs als het haar kwetst. Eerlijkheid is de basis van alles, want eerlijkheid zorgt voor vertrouwen.

10. Als ze je gebreken accepteert. 

Voordat we mensen leren kennen, denken we dat iedereen perfect is. En als we dan dieper gaan kijken, realiseren we ons hoe ze echt in elkaar zitten.

Iedereen heeft bagage en gebreken, vind de vrouw die bereid is om die te accepteren. Vind de vrouw die jouw gebreken als iets prachtigs ziet.

Vind de vrouw die je laat vergeten dat je die überhaupt hebt. Vind de vrouw die jou nog steeds perfect vindt naarmate ze je beter heeft leren kennen.

11. Als ze risico’s neemt. 

Vind de vrouw aan wie je een of ander gek plan vertelt en zij antwoordt met ‘kom, we doen het.’

Vind de vrouw die spontaan met je in een vliegtuig zou stappen en ergens heen zou vliegen. Vind de vrouw die je aanspoort om een leven te leiden dat je je graag wilt herinneren later.

Vind de vrouw die niet bang is om risico’s te nemen en ze weet dat het oké is omdat je haar hand vasthebt. 

12. Als ze haar eigen leven en doelen heeft. 

Het is enorm belangrijk om een vrouw te vinden die haar plek al heeft gevonden.  Meisjes daten als ze zich vervelen. Vrouwen daten als ze klaar zijn voor meer en ze iets aan iemand te bieden hebben.

Date iemand die een solide carrière heeft. Date degene die precies weet wat ze over een aantal jaar heeft bereikt.

Date haar als ze een daadwerkelijke lijst met doelen heeft en die ambitieus is. Date de vrouw die jou niet nodig heeft, maar die jou graag erbij wil. 

13. Als je van haar houdt. 

Je zal ooit iemand tegenkomen en je zal je op dat moment realiseren dat dit de persoon met wie je je toekomst wilt delen en je zal je uiterste best doen om die toekomst uit te laten komen.

Ze zal de persoon zijn die je er gewoon voor zorgt dat je blij bent dat je leeft en aan haar zijde staan zal je gewoon een goed gevoel geven omdat je zoveel waard was dat ze jou kant opkeek. 

Als Ze De Volgende 13 Kwaliteiten Heeft, Is Ze Een Blijvertje En Moet Je Haar Niet Laten Gaan