Skip to Content

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Alle meisjes hebben een eigen idee van de perfecte man – het soort man dat ze ooit hopen te vinden, de man met wie ze de rest van hun leven kunnen delen.

Dus sommige meisjes zullen de voorkeur geven aan lange mannen, sommige geven de voorkeur aan mannen die klein zijn.

Sommige willen een man met wie ze lol kunnen hebben, terwijl anderen gewoon iemand willen om hun diepste en meest duistere kant mee te delen.

Maar aan wat voor fysieke attributen of persoonlijkheidstrekken je ook de voorkeur geeft, wat altijd een belangrijke vereiste voor meisjes moet blijven is ‘trouw’ en daar kan niet over worden gediscussieerd!

Dus als je er zeker van wilt zijn dat je een trouwe man hebt, let dan op de volgende signalen:

1. Intimiteit is niet de 20 minuten tussen de lakens

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Je weet dat een man die niet echt veel gesprekstof heeft nooit unieke, romantische dates voor jou zal gaan plannen en je hebt hem alleen gelukkig en enthousiast gezien wanneer jullie intiem werden met elkaar.

En zodra dat voorbij is, als hij heeft gedaan waarvoor hij in de eerste plaats aanwezig was, zal hij weer de kille, ongeïnteresseerde persoon worden die hij is.

Ja, ik weet zeker dat je hem je nog kunt herinneren, maar je huidige man is compleet anders!

Hij wil niet alles vooruitspoelen naar een uur in de slaapkamer en zelfs als hij dat wel wil zal dat worden opgevolgd met meer liefde en genegenheid.

Een uur intimiteit wordt normaal gesproken opgevolgd door een hele nacht met knuffels en lange gesprekken.

2. Je hebt vrij toegang tot zijn huis

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Niemand is dol op onderbrekingen in het leven en niemand wil blijvende en onbeperkte autorisatie geven tot hun enige veilige plek aan wie ze ook ontmoeten.

Dus als je partner zeker genoeg is om je een set sleutels te geven tot hun appartement zonder dat je erom hebt gevraagd is dit een duidelijk signaal dat ze trouw aan je zijn.

3. Hij vergeet niet om je te bellen en te appen op de meest willekeurige momenten

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Hij heeft een drukke dag op werk.

Je verwacht niet eens dat hij de tijd neemt om alleen even met je te praten, maar dat is precies wat hij wel doet!

Te midden van alle hectiek, wanneer hij wordt overspoeld door werk, als z’n hoofd ervan vol zit en de spanning oploopt, zal hij niet vergeten om je te laten weten dat hij aan je denkt.

Het kan een eenvoudig berichtje zijn of gewoon een telefoongesprek van 2 minuten, maar hij zal niet de dag beëindigen zonder ten minste een keer met je te hebben gepraat.

4. Hij heeft alleen oog voor jou

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

We zeggen niet dat je helemaal los moet gaan en hem op dit punt moet beoordelen.

Natuurlijk zal hij de mensen om je heen opmerken, hij zal zelfs grappen maken over die hete meid die bij hem in de buurt zit, om je een beetje jaloers te maken.

Maar als puntje bij paaltje komt, wanneer alle lol over is, en wanneer hij tegenover je zit met zijn ogen op jou gericht, gewoon aandachtig naar je luistert als je praat, zal je je zo zeker voelen dat hij nooit naar een ander meisje heeft gekeken zoals hij altijd naar jou kijkt.

5. Hij heeft al zijn vrienden over je verteld

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Hij raakt niet in paniek wanneer hij zijn vrienden van de universiteit ziet als jullie hen tegenkomen op een willekeurig feest, hij stelt je niet voor aan de mensen om hem heen als een nieuwe vriend die hij heeft leren kennen, hij probeert niet een Snapchat story met je te vermijden om je geheime romance verborgen te houden hij schaamt zich zeker niet om zijn gevoelens voor jou openlijk toe te geven, tenminste aan de mensen die belangrijk zijn voor hem.

Zijn vrienden weten echt alles over je, van hoe jullie elkaar leerden kennen tot hoe je ervoor hebt gezorgd dat hij halsoverkop verliefd op je is geworden.

6. Hij vindt het niet erg om wat dan ook voor je te doen

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Hij heeft geen ouderwetse of discriminerende kijk op geslachtsrollen.

Hij zal het niet erg vinden om een geweldig diner voor je te koken op jullie date avond, of je te helpen het bed te verschonen.

En wanneer je je meest luie dag hebt en zin hebt om absoluut niks te doen zal hij er zijn om je te helpen al je werk af te maken.

7. Hij is geïnteresseerd in alles wat jou betreft

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Hij wil niet maar een gemeenschappelijke hobby of interessegebied vinden dat jullie beiden delen en dan al jullie gesprekken en vrije tijd daarop aansluiten.

Nee, dat is niet hoe hij deze relatie wil aanpakken!

Hij interesseert zich echt in al jouw hobby’s en de dingen die je niet leuk vindt en wil al je diepe, duistere gedachten die in je gedachten spelen kennen.

8. Hij heeft niets te verbergen

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Hij heft geen slot op zijn telefoon en hij zal niet twijfelen om je zijn telefoon zomaar bij je achter te laten.

En deze ene keer als je wat foto’s op zijn facebook account moest zien twijfelde hij geen moment om zijn wachtwoord te geven.

Het is natuurlijk niet alsof je een of andere psychopathische stalker bent die deze kansen aangrijpt om al zijn persoonlijke conversaties te doorzoeken, maar het voelt goed om te weten dat als je dat zou willen, hij niks te verbergen zou hebben.

9. Hij neemt je nooit voor lief

9 Signalen Dat Je Een Echte En Trouwe Man Hebt

Al deze jaren dat jullie al samen zijn heb je het gevoel gehad dat hij je als prioriteit ziet en niet slechts als optie.

Als je al plannen samen hebt gemaakt op dezelfde dag dat zijn vriend een feest heeft georganiseerd zal hij je niet op het laatste moment laten zitten.

Als hij een belangrijke beslissing moet maken in hun leven zal jouw mening een belangrijke factor zijn om hem helpen te besluiten.

En als je ooit op het punt belandt dat het leven onlogisch lijkt, wanneer je gewoon niet meer gelukkig bent, en wanneer je een beetje irriteert aan iedereen die je tegenkomt, zal hij weten hoe hij je je beter kan laten voelen, hoe je weer kunt gaan leven.

Want dames, deze man is zowel aanwezig in de goede tijden als de slechte.