Skip to Content

Wanneer Je De Juiste Persoon Vindt, Zal Alles Op Zijn Plaats Vallen

Wanneer Je De Juiste Persoon Vindt, Zal Alles Op Zijn Plaats Vallen

Wanneer je de juiste persoon vindt, zal alles op zijn plaats vallen.

Sinds ik me kan herinneren, heb ik de wereld gezien door zijn ogen af ​​te vragen. Ik geloof dat het feit dat we leven, buitengewoon is.

Ik heb altijd te veel vragen gehad, te veel gedachten, maar niet te veel woorden.

Het is altijd moeilijk geweest voor mij om me open te stellen omdat mensen snel oordelen voordat ze proberen te luisteren en begrijpen.

Sinds ik me kan herinneren dat ik een sterk verlangen had om dieper contact te leggen met mensen, verlang ik naar relaties die mijn geest en ziel voeden.

Mensen met wie ik me kan identificeren, maar ook mensen die me nieuwe dingen leren.

Ik verveel me snel en als ik me niet goed voel, laat ik ze weggaan.

Wanneer Je De Juiste Persoon Vindt, Zal Alles Op Zijn Plaats Vallen

Hierdoor was ik bang dat ik nooit echt verliefd zou worden op iemand.

Eerdere ervaringen hebben mij kapot gemaakt. Vorig jaar, zonder het te verwachten, werd ik voor de eerste keer verliefd.

Ik vond iemand waarbij ik me op mijn gemak voelde, iemand die me zoveel dingen over mezelf leerde in zo’n korte tijd, iemand die me tegelijkertijd leerde over liefde en pijn.

Ik zal zeggen dat het iets moois is als je het gevoel hebt dat je je openstelt voor iemand en zij waarderen wat je te zeggen hebt.

Nu dat ik die ervaring heb gehad, ben ik er zeker van dat ik in staat ben om van iemand te houden en met iemand te verbinden op een niveau dat ik nog nooit eerder had ervaren.

Verliefd zijn is het beste gevoel ter wereld, maar diepbedroefd zijn is het ergste. Maar van elke val ben ik nu zeker van wat ik wil in mijn toekomstige relatie.

Ik weet dat ik bij iemand wil zijn met wie ik een toekomst kan zien, iemand waar ik geen constante geruststelling voor nodig heb, omdat hun acties meer dan woorden zullen zeggen, en het zal genoeg zijn.

Wanneer Je De Juiste Persoon Vindt, Zal Alles Op Zijn Plaats Vallen

Ik wil iemand met wie ik kan groeien; Ik wil dat we een team worden.

Ik wil dat we onze gebreken en attributen aan elkaar blootstellen en elke waarde op dezelfde manier waarderen.

Ik wil niet het constante heen en weer, de angst die ontstaat door niet weten of het hen om geeft of niet, de overdenking, de gedachtenspelletjes.

Ik wil iemand die bereid is met mij de ups en downs te verwerken, iemand die niet beweert dat hij alleen van me houdt als de dingen goed gaan.

Iemand die niet opgeeft als het moeilijk wordt.

Ik wil verliefd worden op iemand met een passie voor het leven, iemand met dromen en ambities. Iemand die niet bang is om de trots te verliezen.

Ik wil iemand die me echt wil leren kennen, iemand met wie ik uren kan praten. Iemand die luistert en mij respecteert.

Over het algemeen wil ik iets echts – niet het perfecte liefdesverhaal dat we in de films zien, maar eerder een liefde die mijn thuis voor het leven zal worden.

Niet perfect, niet vlekkeloos, maar de moeite waard.

Ik wil een verbinding die verder gaat dan het fysieke. Ik wil echte toewijding.

Nee “ik zal haar binnen twee uur sms’en omdat ze een uur nodig heeft om te antwoorden” en een afhankelijke, overdreven gehechte soort relatie.

We hebben al onze eigen demonen om mee om te gaan; we hebben geen behoefte aan meer toxiciteit van een persoon die onze partner zou moeten zijn.

Ik weet dat we allebij op een dag de ware zullen vinden. Persoonlijk ben ik opgewonden om hem te ontmoeten als ik dat nog niet heb gedaan.

Als je denkt dat je de ware hebt gevonden dan hoop ik dat je elke dag meer van haar zult houden.