Skip to Content

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd?

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd?

Als een man zijn telefoon voor je verstopt vraag je je alleen maar af of hij ontrouw is. Gaat hij vreemd?

Wat doet hij nog meer met zijn telefoon? Zijn er nog andere signalen dat hij vreemdgaat? Als je vriend je bedriegt zullen er veranderingen te zien zijn in zijn gedrag.

Het antwoord op de vraag waarom hij zijn telefoon verstopt hoeft niet per se te zijn dat hij vreemdgaat, maar wat zou het anders kunnen zijn?

Misschien hecht hij te veel waarde aan zijn privacy en wil hij niet dat jij alles over hem weet.

Deelt hij details over zijn leven en laat hij elke dag weten waar hij is? Als hij zijn telefoon voor je verstopt houdt hij sowieso iets voor je verborgen.

Misschien wil hij gewoon niet dat je informatie op zijn telefoon kunt vinden.

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Als een man zijn telefoon verstopt is dit sowieso verdacht en geeft het aan dat er sprake is van een relatieprobleem. Bedriegt hij je?

Misschien niet, maar dingen geheim houden in een relatie is niet gezond.

Er moet natuurlijk enigszins sprake zijn van privacy in een relatie, maar partners die een gezonde relatie hebben verstoppen hun telefoon niet.

Dat gezegd hebbende, het is ook zo dat ze niet door elkaars telefoon willen bladeren.

In een relatie hoor je elkaars privacy te respecteren en als jullie echt elkaars telefoon nodig hebben of je iets wilt checken is dit geen enkel probleem, maar als een man zijn telefoon verstopt zal hij door het lint gaan als je te dichtbij komt.

Dit zorgt er natuurlijk voor dat je nieuwsgierig wordt en erachter wilt komen welke kostbare informatie jij niet mag weten.

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Als een man zijn telefoon verstopt moet je je afvragen of hij misschien vreemdgaat. Hij vertrouwt je gewoon niet genoeg om zeker te weten dat je zijn telefoon niet grondig zal doorzoeken.

Hij denkt niet dat je respect zal hebben voor zijn privacy omdat hij weet waarom je hier misschien geen respect voor zou moeten hebben.

Als een man zijn telefoon verstopt vertrouwt hij en respecteert hij je niet genoeg… Bovendien houdt hij opzettelijk informatie achter die jou ook aangaat omdat jij zijn partner bent.

Als hij jou ervan beschuldigt dat je hem niet vertrouwt kun je altijd zeggen dat hij degene is die jou niet vertrouwt. Gaat hij vreemd?

Misschien niet, maar hij houdt zeker iets voor je verborgen en dit kan de relatie beschadigen.

Wat als ontrouw wel de reden is? Laten we even kijken naar wat hij met zijn telefoon doet en of dit aangeeft dat hij je bedriegt:

Als een man zijn telefoon verstopt, gaat hij dan vreemd?

1. Als hij zijn telefoon verstopt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Gaat hij vreemd? Als hij zijn telefoon verstopt doet hij verdacht. Eerst liet hij zijn telefoon achter als jullie uit eten waren geweest, maar nu heeft hij hem altijd mee?

Als jullie vroeger een film keken liet hij zijn telefoon overal slingeren, maar nu zie je hem nooit meer liggen?

Als hij zijn telefoon altijd bij hem heeft en hij hem altijd uit het zicht houdt is dit verontrustend.

Als een man zijn telefoon verstopt kan het zo zijn dat hij een affaire geheim probeert te houden, maar oordeel niet te snel en let op de andere signalen.

2. Als hij zijn oproepen en berichten verwijdert

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Verwijdert je partner zijn oproepen en berichten? Deed hij dit altijd al of is hij hier pas mee begonnen? Doet hij dit regelmatig?

Misschien ziet zijn telefoon er altijd gloednieuw uit. Er staat niks op omdat hij altijd zijn activiteit wist.

Waarom zou hij zo voorzichtig zijn om geen spoor achter te laten als hij niks te verbergen had, zoals een andere vrouw bijvoorbeeld?

3. Als hij fluistert tijdens het bellen

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Zondert hij zich af als hij belt of appt? Misschien fluistert hij wel tijdens het bellen? Waarom vindt hij het zo belangrijk dat je zijn gesprekken niet kan horen?

Als je partner zijn telefoon altijd eerst opnam waar jij bij was, maar nu de kamer verlaat is dit verontrustend.

Toch kan het zo zijn dat hij een verrassing voor je heeft, dus oordeel pas als je echt zeker weet dat er iets mis is.

4. Als je hem op leugens betrapt over oproepen en appjes

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Je weet zeker dat hij zo nu en dan aan de telefoon hangt, betrap je hem toevallig ook op leugens over oproepen en appjes?

Als je liegt moet je de leugen voor altijd onthouden om niet betrapt te worden, dus als je hem op liegen betrapt moet hij meer leugens verzinnen om dit te verdoezelen.

Hij zal alles moeten onthouden en dat is niet eenvoudig. Als je je partner op een leugen betrapt moet je ervoor zorgen dat je om uitleg vraagt.

Hij zal dan moeten verklaren waarom hij tegen je heeft gelogen.

5. Als hij door het lint gaat wanneer je zijn telefoon pakt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Hoe gedraagt hij zich als je zijn telefoon pakt? Is hij zenuwachtig? Hij heeft helemaal geen reden om nerveus te zijn, behalve als hij iets te verbergen heeft.

Hij vraagt zich misschien af of hij alles heeft gewist en daarom is hij zo zenuwachtig terwijl jij zijn telefoon vast hebt.

Gaat hij door het lint als je zijn telefoon aanraakt? Dit kan aangeven dat hij vreemdgaat.

6. Als hij zijn wachtwoord verandert

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Tegenwoordig zit overal een wachtwoord op, dit is volkomen normaal geworden. Maar als jullie in het verleden altijd elkaars wachtwoord wisten en hij die van hem heeft veranderd is er iets loos.

Waarom zou hij zijn wachtwoord veranderen als hij niks te verbergen heeft? Zeg dat je zijn telefoon ergens voor nodig hebt en vraag om zijn wachtwoord.

Als hij dit weigert te geven is dat een goede reden om achterdochtig te zijn.

7. Als hij zijn telefoon uitzet

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Hoe vaak zet hij zijn telefoon uit? Als hij zijn telefoon uitzet als hij uit is met vrienden of hij op zijn werk is, is dat een slecht teken.

Misschien is zijn batterij leeg of heeft hij een belangrijke vergadering, dat is prima, maar hoe vaak gebeurt dit?

Het kan zo zijn dat hij niet wil dat je hem belt omdat je dan misschien vragen gaat stellen.

Het ergste scenario is dat hij zijn telefoon uit heeft gezet als hij bij jou is; hij zorgt dat er niks mis kan gaan door zijn telefoon helemaal uit te schakelen als hij bij je is, en dan heeft hij zeker een geheim.

8. Als hij veel smoesjes verzint om zijn telefoon niet aan je te geven

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Reageert je partner vreemd als je vraagt of je zijn telefoon even mag pakken? Hij verzint waarschijnlijk veel smoesjes waarom je zijn telefoon niet kan gebruiken en hierdoor ben je misschien wel achterdochtig geworden.

Praat hierover met hem. Klinken zijn antwoorden als een aanval of schiet hij juist in de verdediging?

Misschien beschuldigt hij jou er wel van dat je jaloers bent omdat je hem deze vraag hebt gesteld, maar je hebt volkomen gelijk dat je achterdochtig bent.

9. Als hij opeens geheimzinnig doet

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Als je relatie eerst open en eerlijk was is het verontrustend als er opeens sprake is van een geheimzinnige sfeer.

Als hij zich meteen terugtrekt als zijn telefoon gaat of hij zijn berichten in een andere kamer checkt is dat nog een teken.

Kijk naar al deze signalen en overweeg hoeveel hiervan van toepassing zijn op jouw situatie. Het zal je laten zien of je je echt zorgen moet maken of dat jullie er gewoon uit kunnen komen.

Er is hoe dan ook geen ruimte voor geheimzinnigheid in een gezonde relatie en daarom moet hij weer open en eerlijk tegen je zijn.

10. Als hij niet wil dat je hem belt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Je partner zegt misschien dat hij moet overwerken en dat je hem niet moet bellen. Als dit afwijkt van hoe hij normaal doet en je hem eerder wel op zijn werk kon bellen is dit verdacht.

Vraag hem waarom dit zo is en als zijn antwoorden defensief of slordig zijn is dit een teken dat hij misschien een affaire geheim probeert te houden.

Dit geldt vooral als hij zich anders is gaan gedragen en hij normaal niet zo doet.

11. Als hij meer op zijn telefoon zit

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Misschien zit je partner veel meer op zijn telefoon en op social media.

Ontrouw is alleen maar makkelijker geworden sinds er smartphones op de markt verschenen en we constant toegang tot social media kregen.

Als je geen toegang hebt tot zijn social media accounts en hij daar ook geheimzinnig over doet is dat ook een teken.

Probeer met hem in gesprek te gaan en te vragen wat hij allemaal op social media doet.

12. Als je vreemde namen in zijn contactenlijst ziet

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Als je vriend je bedriegt zal hij de naam van de vrouw in kwestie waarschijnlijk niet in zijn telefoon zetten, daarom zal hij een symbool of bijnaam gebruiken of misschien zelfs iets simpels als ‘zij’.

Als je denkt dat je partner vreemdgaat en je zijn telefoon te pakken krijgt moet je naar zijn contacten kijken. Misschien staat daar een vreemde naam tussen die verdacht lijkt.

13. Als hij niet wil dat je ziet wat hij typt

Je partner zal zijn scherm uit je zicht houden zodat je niet ziet wat hij typt. Het is niet beleefd om te kijken, maar als je partner opzettelijk zijn scherm wegdraait is dat een signaal.

In een gezonde relatie hebben partners geen geheimen voor elkaar en daarom vinden ze het niet erg als hun partner meekijkt terwijl ze typen.

14. Als je hem vraagt wie hem appt en hij antwoord met: “Niemand.”

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Je partner zou het geen probleem moeten vinden om jou te laten weten wie hem appt, dus als hij vaag of nonchalant doet is dit verontrustend.

Neem geen genoegen met het antwoord: “Niemand,” en zeg tegen hem dat je meer wilt weten over wat er speelt. Waarom zou hij je niet laten weten wie hem appt?

15. Als hij zijn telefoon met het scherm naar beneden legt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Als hij een bericht krijgt doet hij meteen zijn telefoon weg of hij legt deze met het scherm naar onder zodat jij niets kan zien.

Als dit een aantal keer is gebeurd dacht je waarschijnlijk dat hij zijn berichten niet wilde checken omdat hij van jouw gezelschap geniet, maar nu het vaker gebeurt en je andere signalen ziet ben je achterdochtig geworden. Probeert hij nou echt te verbergen wie hem appt?

16. Als hij stopt met praten wanneer jij de kamer binnenkomt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd

Hij gaat dus een andere kamer in om een oproep te beantwoorden en om te voorkomen dat jij het gesprek hoort… maar dan moet je even iets uit die kamer hebben en je loopt naar binnen.

Zodra je de kamer binnenloopt houdt hij op met praten en ziet hij er nerveus of verward uit.

Je hebt niks geks gedaan, maar hij doet alsof je hem ergens op hebt betrapt. De reden hiervoor is dat hij waarschijnlijk echt iets verkeerds heeft gedaan en hij zich schuldig voelt.

Anders zou het niet gek zijn als jij een kamer binnenloopt waar je partner aan het bellen is.

17. Als hij zijn telefoon overal mee naartoe neemt

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd?

Zelfs als hij naar het toilet gaat neemt hij zijn telefoon mee. Hij laat hem gewoon niet uit zijn zicht en dit kan betekenen dat hij hem verstopt.

Als hij zijn telefoon overal mee naartoe neemt wil hij niet dat jij zijn telefoon kan zien en wil hij daarnaast beschikbaar zijn voor degene die hem appt. Zou het een andere vrouw kunnen zijn?

Nu je weet wat je partner allemaal zou kunnen doen als hij een affaire heeft is het tijd om hem daarmee te confronteren.

Hij beschermt zijn telefoon en die telefoon staat nu symbool voor alles wat er aan de relatie mankeert.

Je moet de confrontatie met hem aangaan en een manier vinden om het op te lossen.

Je kunt merken als hij tegen je liegt en het zal bewijzen dat hij vreemdgaat. Als hij niks te verbergen heeft zal hij het prima vinden als je zijn telefoon pakt.

Misschien gaat hij helemaal niet vreemd, maar hij moet gewoon begrijpen dat hij geen geheimen voor je moet hebben. Veel succes!

Als Een Man Zijn Telefoon Verstopt, Gaat Hij Dan Vreemd