Skip to Content

Voordat Je Haar Bedriegt, Lees Dan Dit

Voordat Je Haar Bedriegt, Lees Dan Dit

Beste potentiële vreemdganger,

Dit is een brief aan jou, zodat je je handen bij jezelf kunt houden en hopelijk kunt begrijpen wat je acties in het leven van de vrouw die van je houdt zullen veroorzaken. Je kunt me niet gewoon vertellen dat je dit even door zult nemen, omdat je echt aan elk van deze woorden aandacht moet besteden.

Voordat je haar bedriegt, weet dan dat je niet alleen je relatie verpest. Je verpest haar vertrouwen in mensen.

Vertrouwen is zo’n breekbaar iets. Zodra je ermee begint te spelen, kan het door je handen glippen en in een miljoen stukjes uiteenvallen!

Geloof je dat ze op een dag wakker zal worden en zal vergeten dat jij haar dit hebt aangedaan? Denk je echt dat haar bedriegen ervoor zorgt dat ze jou of wie dan ook meer vertrouwt?

Voordat je haar bedriegt, lees dan dit

Voordat je haar bedriegt, bedenk dan dat je de enige persoon verliest die echt van je houdt. Ze doet haar best om ervoor te zorgen dat je je geliefd en beschermd voelt, maar dat kan ze niet doen als je iemand anders boven haar verkiest.

Daarna zal ze je niet meer vertrouwen en gaan twijfelen of je ooit van haar hebt gehouden. Ze zal je niet meer vertrouwen en ook al zal het haar van binnenuit breken, ze zal uit je leven weglopen.

Je raakt haar kwijt. Ben je je daarvan bewust?

Elke keer als ze naar je kijkt, zal ze zich herinneren wat je haar hebt aangedaan. Ze zal zich herinneren wat je met de relatie hebt gedaan die ze perfect vond. Op een gegeven moment zal ze zelfs beginnen te geloven dat alles wat je zei een leugen was.

En ze zal die gedachte niet uit haar hoofd kunnen zetten. Het zal haar eeuwen achtervolgen.

Voordat je haar bedriegt, overweeg dan wat je hier inruilt. Je ruilt een vrouw die echt van je houdt in voor een vrouw die je maar één nacht in haar bed wil zien. Zelfs als dat niet waar was, dan weet je heel goed dat je nooit gelukkiger zult zijn met een andere vrouw.

Daarom ga je niet bij haar weg. Je wilt gewoon de sensatie om met iemand anders te zijn terwijl zij thuis op je wacht. Je wilt in staat zijn om meer dan één vrouw te hebben, maar je moet weten dat voor een echte man één vrouw genoeg is.

Voordat je haar bedriegt, lees dan dit

Je bent zo egoïstisch. Waarom denk je dat ze geen eerlijkheid verdient? Als je dit probleem niet op kunt lossen, wees dan in ieder geval mans genoeg om het uit te maken. Het zou haar pijn doen, maar ze zal begrijpen dat je deze beslissing nam in plaats van haar te bedriegen.

Is er geen andere manier om deze stomme gedachten van je een halt toe te roepen? Wil je haar echt bedriegen?

Als je klaar bent om haar te bedriegen, denk dan tenminste eens aan de mogelijkheid dat zij hetzelfde als jij zou doen. Dat voelt niet goed, hè? Het zorgt ervoor dat je wil kotsen en het geeft je een rot gevoel.

Wat zou je doen als ze op een dag met zuigzoenen in haar nek thuiskwam? Je weet dat jij die niet veroorzaakt hebt, maar je wilt ook niet geloven wat dat insinueert.

Je zou helemaal gek worden. Neem even de tijd om je de handen van iemand anders op haar voor te stellen, terwijl ze niet eens een moment van haar tijd aan jou denkt of hoeveel pijn het je zou doen.

Dit is een zeer grafisch iets om over te praten, maar ik heb het gevoel dat je dat gevoel van absolute walging moet ervaren! Het gevoel dat je krijgt als je hier over nadenkt, zal het minste van haar problemen zijn.

Zij zal het ook voelen, maar vermenigvuldig dat met de wetenschap dat het echt gebeurd is. Voor haar zou het niet alleen een gedachte zijn, maar eerder haar realiteit. Wil je zulke emoties in haar lichaam en geest veroorzaken?

Zo ja, dan moet je zeker niet bij haar zijn. Ze verdient iemand die zoveel beter is dan jij. Als je bedriegen zelfs maar overweegt, dan moet je je schamen tot het punt dat je je gezicht niet eens aan haar zou moeten laten zien.

Voordat je haar bedriegt, lees dan dit

Ik weet echter dat het schuldgevoel je opeet. Ik wil graag geloven dat iemand geen slecht mens is, alleen maar omdat hij slechte gedachten heeft. Een slecht persoon is iemand die handelt naar die gedachten zonder zelfs maar te proberen zichzelf te verbeteren.

Om de een of andere reden, is er nog steeds hoop in mijn hart dat je het juiste zult doen. Blokkeer het andere meisje, verwijder haar van je socialmedia-accounts en verwijder haar nummer. Ontdoe je van alle verleidingen die je hebt om de vrouw te bedriegen die elke nacht naast je in slaap valt.

Je zult gelukkiger zijn. Op een dag zul je niet wakker om je te herinneren wat een vreselijk mens je was om iemand echt te bedriegen en haar hart op deze manier te breken. Het gebrek aan empathie zal jullie allebei alleen maar blijvende schade berokkenen. Waarom breng je jezelf dan in deze situatie?

Ik hoop dat je het in je hebt om hiernaar te luisteren. Ik weet dat als je haar echt wilt bedriegen, je het zult doen, ongeacht wat ik zeg, maar ik kan op zijn minst zeggen dat ik het geprobeerd heb.

Hoogachtend,

Elk meisje ooit

PinFlight Image