Skip to Content

7 Waarschuwingssignalen Dat Hij In De Toekomst Vreemd Zal Gaan

7 Waarschuwingssignalen Dat Hij In De Toekomst Vreemd Zal Gaan

Voor iemand vallen betekent dat je ze je hart geeft. En je ze vertrouwt dat ze het niet in stukken zullen breken. Hoe gelukkig jullie samen ook zijn, er is altijd een verborgen angst voor ontrouw. Wat als je partner achter je rug om je vertrouwen verraadt? Zijn er waarschuwingssignalen dat hij in de toekomst vreemd zal gaan?

Liefde is iets moois, maar tegelijkertijd kan het je ruïneren en je leven ten kwade veranderen. Om precies te zijn, is het niet de liefde die je pijn doet. Het is een bedriegende partner die besluit dat je zijn respect niet langer waard bent.

Als iemand je bedriegt, dan laten ze je zien dat ze niet meer om je geven. Ze maken duidelijk dat jij niet hun prioriteit bent.

Dit besef zal je hart breken en je voor altijd veranderen. Het moment dat je je realiseert dat je bent bedrogen, is het moment dat de uitkomst van je leven gaat veranderen.

Nu kun je niet in angst gaan leven en op deze dag gaan zitten wachten. Je kunt je partner niet beschuldigen van iets wat hij niet heeft gedaan (althans nog niet).

Wat je kunt doen is je ogen openen. En op zoek gaan naar waarschuwingssignalen dat hij in de toekomst vreemd zal gaan. Geloof het of niet, er zijn bepaalde gedragspatronen die kunnen onthullen of je partner op het punt staat ontrouw te worden.

7 tekenen dat hij in de toekomst vreemd zal gaan

Let Op: 7 Waarschuwingssignalen Dat Hij In De Toekomst Vreemd Zal Gaan

Mannen zijn meestal eenvoudig te lezen. Zelfs als ze hun gevoelens proberen te verbergen, slagen ze er vaak niet in om dit te doen. Het zijn open boeken en als je weet waar je op moet letten, dan kun je zelfs hun diepste emoties en verborgen gedachten achterhalen.

Dus hoewel je partner waarschijnlijk zal proberen zijn gedrag van ontrouw te verbergen, is de kans groot dat hij er niet in zal slagen. Zijn acties zullen je laten weten wat hij van plan is, maar je moet alleen weten waar je op moet letten.

Natuurlijk kun je er niet 100% zeker van zijn dat hij je gaat bedriegen, maar je kunt nog steeds voorspellen wat er gaat gebeuren door te controleren of hij een van de volgende vakjes aanvinkt.

1. Hij is in het verleden al vreemdgegaan

Mensen kunnen veranderen, maar alleen als ze dat willen. Meestal zeggen mannen dat ze nooit meer vreemd zullen gaan. Toch herhalen ze hun fouten gewoon omdat ze dol zijn op de sensatie die ze eerder hebben ervaren.

Misschien heeft hij jou nooit bedrogen, maar weet je of hij een aantal van zijn vorige partners ontrouw was? Heeft hij ooit gezegd dat hij een van zijn exen heeft bedrogen? Of hebben zijn vrienden je dat ooit verteld?

Als je zeker weet dat hij het al minstens één keer heeft gedaan, dan is de kans groot dat hij het opnieuw gaat doen.

Als hij je al heeft bedrogen en je hem hebt vergeven, dan is er niet veel om over te praten. Deze man had de wateren getest en hij heeft gezien dat je hem niet zou verlaten. Hij gaat er waarschijnlijk van uit dat je hem elke volgende keer dat hij je bedriegt zult vergeven. Simpelweg omdat je van hem houdt.

2. Hij heeft nog steeds dating-apps op zijn telefoon

Het hebben van dating-apps op je telefoon terwijl je een relatie hebt, klinkt op zijn zachtst gezegd vaag. Ik weet zeker dat elke keer dat je dit naar voren brengt, hij je vertelt dat je paranoïde bent. En dat hij ze niet echt gebruikt. Beschouw dit als een belangrijke rode vlag en een van de tekenen dat hij in de toekomst vreemd zal gaan.

Nou, waarom wil hij ze dan niet verwijderen? Huh, dat klinkt als een goede vraag, toch?

We weten allemaal waarom mensen dating-apps gebruiken. Ze zijn speciaal gemaakt om in contact te komen met anderen die op zoek zijn naar een relatie, een affaire of iets tussen die twee dingen in.

Een man die al een relatie heeft, heeft deze app niet nodig. Hij heeft een vriendin, dus waarom zou hij andere vrouwen online ontmoeten?

Als je je partner betrapt op het gebruik van dating-apps, wees je dan bewust van wat ervan kan komen. Ik verzeker je dat als hij ze op zijn telefoon heeft, hij ze waarschijnlijk gebruikt, wat hij ook zegt.

3. Hij gedraagt zich raar wanneer je zijn telefoon aanraakt

Zijn telefoon gaat over en je pakt hem vast om hem naar hem toe te brengen, maar hij begint in paniek te raken alsof je net de grootste zonde hebt begaan die er is. Of je kunt hem vragen om je zijn telefoon te geven, zodat je jezelf foto’s kunt sturen die je die dag hebt gemaakt, maar hij gaat meteen in de verdedigingsmodus en vertelt je dat hij hem nu nodig heeft.

Als dit een of twee keer zou gebeuren, dan zou je er niet sceptisch over zijn. Maar nu je erover nadenkt, realiseer je je dat hij zich elke keer dat je in de buurt van zijn telefoon komt op dezelfde manier gedraagt.

Er klopt iets niet. Jij verbergt jouw telefoon niet voor hem, nou ja, want er is niets te verbergen. Dus waarom doet hij zo vreemd elke keer dat je zelfs maar in de buurt van zijn telefoon komt?

Dat is zeker een van de tekenen dat hij in de toekomst vreemd zal gaan!

4. De kans is groot dat hij vreemd zal gaan als je hem al hebt betrapt op liegen

Let Op: 7 Waarschuwingssignalen Dat Hij In De Toekomst Vreemd Zal Gaan

Bedriegers zijn meestal leugenaars, wat volkomen logisch is. Om de poppenkast te laten werken, moeten ze manieren vinden om hun dubbele leven in evenwicht te brengen. Dat vereist een hoop leugens en heel veel doen alsof.

Dus als je een man betrapt die tegen je liegt over iets dat niet relevant is, dan kun je je zorgen gaan maken of er nog andere belangrijkere dingen zijn waar hij over liegt.

Kun je hem vertrouwen als hij je vertelt dat hij met zijn vrienden uitgaat, ook al komt hij veel later thuis dan hij normaal doet? Heeft hij het eigenlijk druk op het werk en moet hij laat blijven of is het gewoon een andere leugen die hij gebruikt om zijn ontrouw te verbergen?

Luister naar je onderbuikgevoel! Als je het gevoel hebt dat hij tegen je liegt, dan is de kans groot dat dat precies is wat er aan de hand is.

5. Hij doet geen moeite voor jullie relatie

Dit teken is op zich geen bewijs dat hij je gaat bedriegen. Als je echter al enkele van de eerdergenoemde soorten gedrag hebt opgemerkt, dan moet je het serieus nemen.

Een man die het niet erg vindt om zijn partner te bedriegen, zal niet om de staat van jullie relatie geven. Hij zal geen aandacht aan jou of je gevoelens besteden. En voor een tijdje zul je het gevoel hebben dat je de enige bent die moeite doet.

Het maakt niet uit hoeveel je blijft zeuren, je zult geen verschil merken. Hij zal je woorden volledig negeren, omdat hij eerlijk gezegd niet meer om je geeft. Zijn enige doel is om iemand nieuw en opwindend te vinden. En als dat gebeurt, dan zal hij geen moeite hebben om over de streep te gaan en je te bedriegen.

Natuurlijk zou het voor jullie allebei veel gemakkelijker zijn als hij je gewoon zou verlaten. Je realiseren dat een relatie je niet langer gelukkig maakt, is helemaal prima. We groeien en veranderen allemaal en soms verliezen we onze gevoelens voor degenen die vroeger de wereld voor ons betekenden.

Maar in plaats van je tegen onnodige pijn te beschermen, besloot deze man je te bedriegen en zijn eigen behoeften te bevredigen.

Hij voelt waarschijnlijk een enorme opwinding, wetende dat hij iets doet wat hij niet zou moeten doen. Dus hij voedt liever zijn ego dan eerlijk tegen je te zijn. Dat is echt geweldig!

Ik weet dat zelfs dit lezen pijn doet. Maar het is beter om je bewust te zijn van de realiteit en een goed gesprek met hem te hebben voordat alles uit de hand loopt.

6. De kans is er dat hij vreemd zal gaan als je relatie zijn vonk heeft verloren

Dit is een ander teken dat niets met vreemdgaan te maken heeft, tenzij je je realiseert dat het samen met enkele andere acties op de lijst gebeurt.

Als je partner bijvoorbeeld altijd aan de telefoon is, maar je er niet bij in de buurt laat komen en jullie geen qualitytime time meer samen doorbrengen, dan is de kans groot dat hij je gaat bedriegen.

Jullie relatie heeft zijn vonk verloren en jullie voelen je niet langer als een stel. Je denkt niet eens meer dat jullie vrienden zijn. Alles is veranderd en elke keer dat je erop wijst, wijst je partner je af en vertelt je dat je overdrijft.

Eén ding is zeker: je bent niet meer gelukkig. En dit gevoel dat hij je gaat bedriegen, blijft je overal achtervolgen. Probeert je gevoel je iets te vertellen?

7. Zijn vrienden denken dat vreemdgaan oké is

Je kunt in eerste instantie in de war zijn, omdat je niet begrijpt wat zijn vrienden met zijn vreemdgaan te maken hebben. Maar laat ik het zo zeggen.

Ben je ooit in hun gezelschap geweest en hadden ze het over ontrouw? Wat zeiden zij? Denken ze dat het goed is om iemand te bedriegen? Of waren ze ertegen?

De meeste mannen gedragen zich meestal op dezelfde manier als hun vrienden. Dit is vooral het geval als je met een jongere man uitgaat die denkt dat hij iets aan zijn vrienden te bewijzen heeft.

Zijn emotionele onvolwassenheid zal hem bepaalde dingen laten doen, simpelweg omdat zijn vrienden het goedkeuren. Hetzelfde geldt voor vreemdgaan.

Als iedereen met wie hij omgaat, zegt dat ze het goed vinden om ontrouw te zijn en dat iedereen op een bepaald moment in hun leven vreemdgaat, dan kun je verwachten dat je partner jou ook bedriegt. Zelfs als hij dacht dat dit gedrag onaanvaardbaar was, zouden zijn vrienden zijn mening kunnen hebben veranderd.