Skip to Content

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

Tijdens de ‘puppyfase’ is het gemakkelijk om de nummer 1 voor een man te zijn. Maar wat gebeurt er als die puppyfase voorbij is?

Wat gebeurt er als het amusement eindigt en als we met ons ware zelf achterblijven?

Het is meer dan logisch dat je aan het begin van een relatie een prioriteit zult zijn. Dit is als alles nog nieuw is en jullie twee elkaar nog niet kennen.

Als je echter na een tijdje aan elkaar went, dan kunnen mannen je als vanzelfsprekend gaan beschouwen. En je gemakkelijk gaan verwaarlozen.

Misschien ben je een van de gelukkigen die dit niet heeft meegemaakt. Als je het gevoel hebt dat je man is veranderd, dan brengen we je 11 tekenen om te zien of hij je niet meer als zijn prioriteit ziet.

11 tekenen dat hij je niet meer als zijn prioriteit ziet

Hij doet er uren over om te antwoorden

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

In het begin heb je waarschijnlijk veel geappt. En hoefde je niet langer dan een paar minuten op zijn antwoord te wachten.

Maar na een tijdje werd de appjes zeldzamer. De berichten werden korter. En zelfs de liefde die je via berichten aan elkaar uitte, verdween op de een of andere manier.

Het kost hem nu een paar uur om te antwoorden. En het heeft niet eens zin om het gesprek na zoveel tijd voort te zetten.

Welk excuus hij ook geeft, vergeet nooit dat je het niet zo druk kunt hebben dat je niet eens 30 seconden kunt vinden om te reageren.

Het gaat niet om de tijd, het gaat om prioriteiten stellen, weet je.

Als hij neemt niet opneemt als je belt, dan ziet hij je niet meer als prioriteit

In het begin belde hij gewoon om je stem te horen. Je zaten uren aan de telefoon voordat je in slaap viel, maar dat is nu allemaal weg.

Nu neemt hij nauwelijks de telefoon op als je belt en hij belt zelf niet eens meer.

Hij heeft ook niet langer de gewoonte om je terug te bellen als hij een gemiste oproep ziet.

Het is veel gemakkelijker voor hem om excuses te bedenken zoals “Mijn telefoon stond op stil”, “Ik was vergeten om je terug te bellen”, “Ik had het te druk om de telefoon op te nemen toen je belde”.

Zijn excuses zijn allemaal leugens, maar wat ze je vertellen is waar – je bent niet meer zijn prioriteit.

Hij wil geen qualitytime met je doorbrengen

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

Toen jullie net samen waren, wilde hij alleen maar tijd met je doorbrengen.

Hij greep elke gelegenheid aan om een paar minuten van je tijd te stelen. En hij hield ervan om ‘uitjes’ voor jullie twee te plannen.

Nu neemt hij niet eens de moeite om weg te gaan – hij blijft liever thuis.

Het is gewoon dat hij het nut er niet van ziet om met je uit te gaan en tijd met je door te brengen. Je hebt volgens hem andere mensen met wie je iets kunt gaan doen.

Vergis je niet: ongeacht hoelang je al samen bent, om een gezonde relatie te hebben, is het een must om qualitytime met elkaar door te brengen.

Als hij dit constant vermijdt, wees dan slim om erachter te komen wat dit betekent.

Je bent niet meer zijn prioriteit als hij niet meer om je gevoelens geeft

Misschien was je gelukkig zien zijn favoriete ding. En deed hij er alles aan om een glimlach op je gezicht te toveren.

In het begin deed hij zelfs het onmogelijke en nu lijkt het alsof hij niets meer om je gevoelens geeft.

Als je hem openlijk probeert te vertellen hoe je je door zijn acties voelt of dat iets wat hij heeft gedaan je dwarszit, dan zegt hij iets om je af te wimpelen of je te laten stoppen met erover te praten.

Hij verandert vaak van onderwerp en dan begint hij over iets anders te praten. Je gevoelens zijn namelijk niet meer zijn prioriteit.

Hij kiest ervoor om tijd met anderen door te brengen, boven tijd met jou doorbrengen

Toen jullie net begonnen te daten, hadden jullie je eigen rituelen en dagen in de week waarop jullie wisten dat jullie samen tijd zouden doorbrengen.

Nu lijkt het onmogelijk om hem te pakken te krijgen zonder andere mensen in de buurt te hebben.

Elke keer dat jullie samen tijd zouden moeten doorbrengen, is er altijd iemand die ‘opeens’ opdaagt om ook tijd met je door te brengen.

Als je hem voorstelt om iets met je te doen, zoals winkelen of naar de film of naar het park gaan, dan kiest hij ervoor om die tijd met iemand anders door te brengen.

Als hij ervoor kiest om tijd met anderen door te brengen in plaats van het met jou door te brengen, dan hebben jullie twee een probleem.

Hij luistert niet als je praat

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

Ooit, misschien lang geleden, werd je vaak door vragen overspoeld: “Hoe was het op je werk?”, “Hoe was je dag?”, “Hoe voel je je?” enz.. Nu luistert hij niet eens als je praat.

Jullie brengen het grootste deel van de tijd in stilte door of scrollen samen op social media.

Als je een onderwerp probeert te starten, dan lijkt hij er nogal ongeïnteresseerd in te zijn.

Als je hem probeert te vertellen hoe je dag was of hem iets grappigs vertelt dat je is overkomen, dan lijkt hij zich te vervelen of is je gesprek voorbij zonder dat hij er interesse in heeft getoond.

Soms knikt hij zelfs naar iets dat je hem vertelt te doen of vraagt en later doet hij het niet. Hij vertelt je dan dat hij het vergeten is, terwijl hij er in werkelijkheid geen aandacht aan had besteed.

Als hij niet luistert als je praat, dan is dat het ultieme teken dat hij je niet meer als zijn prioriteit ziet.

Je bent niet meer zijn prioriteit als hij altijd smoesjes verzint

Voorheen deed hij er alles aan om ervoor te zorgen dat je hem leuk vond. Nu lijkt het erop dat hij alles doet, zodat je hem niet meer leuk vindt.

In plaats van je te geven wat je verdient, je met respect te behandelen en er voor je te zijn, blijft hij excuses verzinnen waarom iets niet kan worden gedaan.

Het is gemakkelijker om een smoesje te verzinnen dan om echt moeite te doen. En als het enige wat je krijgt smoesjes zijn, dan is het een rode vlag dat er iets bergafwaarts gaat in je relatie.

Hij vertrekt gewoon midden in een ruzie

Van een ruzie weglopen is alleen goed als je jezelf wat tijd wilt geven om te kalmeren, zodat je het probleem koelbloedig kunt oplossen.

Maar als hij constant midden in een ruzie van je wegloopt, dan zal dat het probleem niet oplossen. Het zal nog grotere ruzies creëren.

In het geval dat hij de gewoonte heeft om midden in een ruzie te vertrekken, betekent dit dat het hem niet echt meer kan schelen of de problemen wel of niet worden opgelost.

Het kan hem niet schelen of jullie twee wel of niet op goede voet staan.

Je midden in een ruzie laten zitten en dingen onopgelost laten, zou iemand voor wie je een prioriteit bent nooit doen.

Hij houdt je erbuiten als het gaat om iets met zijn vrienden en familie te doen

Je bent veel met ze samen geweest, maar nu neemt hij je niet mee naar familiediners, hij nodigt je niet uit met zijn vrienden en hij plant dingen met hen, maar hij neemt jou niet mee.

Dit betekent dat hij je langzaam bij de mensen uit de buurt houdt waar hij het meest om geeft en van de mensen die zijn prioriteit zijn.

Als je niet voor deze dingen wordt uitgenodigd, dan betekent dit dat je geen prioriteit meer hebt.

Hij laat je in de steek wanneer je hem het meest nodig hebt

Er was een tijd dat hij de man was die hoe dan ook alles deed om je te redden.

Ongeacht in welke rommelige situatie je je bevond, je wist dat je op hem kon rekenen. Maar nu zijn de dingen anders.

Als hij je alleen laat op de momenten dat je iemand nodig hebt om er voor je te zijn, als hij niet komt opdagen als hij er belooft te zijn en als hij niet meer om je behoeften geeft, dan zijn de dingen helaas niet geweldig.

Hij behandelt je niet met liefde

Als Hij Deze 11 Dingen Doet, Dan Ben Je Niet Meer Zijn Prioriteit

Je weet dat er van je gehouden wordt of je wist dat er van je gehouden werd. Nu is het echter anders geworden. Dat voel je niet meer.

Je ziet jezelf niet meer in zijn ogen. En alles wat hij doet, lijkt gedaan te worden om je weg te duwen.

In het begin deed hij er alles aan om je voor zich te winnen. Nu zie je geen spoor meer van die man.

Hij appt je niet vaak, hij belt niet om je stem te horen, hij wil niet weten hoe je dag was, hij wijst je vaak af. En je kunt je niet herinneren wanneer hij je voor het laatst speciaal heeft laten voelen.

Misschien lijkt het nu een beetje hopeloos, maar het hoeft niet zo te zijn. Je hebt twee keuzes, je kunt er iets aan doen of je kunt ervan weglopen.

Je kunt proberen om je relatie weer op te bouwen en een manier vinden om al die gelukkige en goede momenten terug te brengen. Of je kunt ervoor kiezen om weg te lopen van iemand die je van zijn prioriteitenlijst heeft gehaald.

Wat je ook kiest, onthoud dat de beslissing alleen aan jou is.

Zorg ervoor dat je de weg kiest waar je gelukkig van wordt.