Skip to Content

7 Enorme RODE VLAGGEN Die Je In Je Partner Nooit Mag Negeren

7 Enorme RODE VLAGGEN Die Je In Je Partner Nooit Mag Negeren

Het is erg belangrijk om onze normen vast te stellen en te weten wat we van onze partners willen. Het is echter ook belangrijk om te weten wat we niet willen en wat je nooit mag negeren!

Bij het kiezen van een partner zullen we proberen te achterhalen wat hun voor- en nadelen zijn. Je zult kunnen zien of die persoon je gelukkig zal maken of dat hij je leven door zijn daden zal vernietigen.

Er zijn bepaalde dingen die alle giftige mensen doen. Ze doen het niet opzettelijk – het maakt deel uit van hun genen en ze kunnen er niets aan doen. Weet je, een luipaard kan zijn vlekken ook niet veranderen.

Hier is een lijst met enkele slechte dingen die mensen doen als ze een relatie hebben en die je nooit mag negeren. Als je niet helemaal zeker weet of je partner de juiste persoon voor je is, dan is misschien een van deze dingen verantwoordelijk voor je pech in de liefde.

7 rode vlaggen die je nooit mag negeren

7 Enorme RODE VLAGGEN Die Je In Je Partner Nooit Mag Negeren

1. Zij zijn altijd het slachtoffer

Iemand die zichzelf altijd als slachtoffer afschildert, zal nooit verantwoordelijkheid voor zijn daden kunnen nemen. Als ze geen verantwoordelijkheid kunnen nemen, dan zal niets werken, inclusief jullie relatie.

Mensen die dit doen, denken dat dit de juiste manier is. Het kan ze niet schelen hoe jij je gaat voelen. Hun vinger zal altijd naar jou wijzen, en ik weet niet zeker hoelang je al die shit zult kunnen verdragen.

2. Ze luisteren niet echt naar je

Als je met ze praat, dan lijkt het erop dat ze naar je luisteren, maar de echte waarheid is dat ze gewoon met hun hoofd knikken als een teken van goedkeuring.

In feite zijn ze zo afstandelijk en denken ze na over hoe ze jou hun problemen zullen vertellen. Dit is een egoïstische daad, dus je kunt maar beter twee keer nadenken of dit de juiste persoon voor je is.

3. Je mag het nooit negeren als er altijd ‘drama’ in hun leven is

Maar ze lijken er zelf nooit de reden voor te zijn. Iemand anders is altijd schuldig omdat zij zich zo voelen.

Als je dame een ‘dramakoningin‘ is, dan is de kans groot dat ze die eigenschap niet verliest wanneer ze in je leven komt. Jij zult de reden zijn waarom ze een slechte dag heeft en waarom alle slechte dingen alleen met haar gebeuren.

Als je een teken als dit ziet, dan kun je er zeker van zijn dat je met een giftig persoon uitgaat. Nu is het aan jou of je blijft of vertrekt. Dus ik vraag je, kun je dit aan?

4. Ze geven je het gevoel dat jij de ‘gek’ bent

Heb je soms het gevoel dat je gek bent? En je net bij je vrienden vrij normaal was?

Nou, de reden dat je je zo voelt, is dat je partner een verdomd goede manipulator is. Ze zullen je onzeker maken over wat je al zo lang zeker weet.

Dit is een grote rode vlag, dus je kunt beter je koffers pakken en vertrekken als je niet in tranen wilt eindigen. Je mag dit namelijk nooit negeren.

5. Ze brengen je in het bijzijn van anderen in verlegenheid

Een echte partner zou je moeten ondersteunen, wat er ook gebeurt, toch? Nou, met dit soort mensen ben je nooit veilig.

Ze zullen je in het bijzijn van anderen in verlegenheid brengen en kleineren en als je je beledigd voelt, dan zullen ze zeggen dat het gewoon een grap was. Dus, vertel me eens, wie is hier gek?

6. Het is altijd ‘hun manier of anders niet’

Een persoon hoeft geen genie te zijn om een verdomd goede manipulator te zijn. De reden dat ze het op hun manier willen of anders niet, is omdat dat de enige manier is waarop ze dingen weten aan te pakken.

Probeer ze dus niet te repareren. Zelfs als je het probeert, zullen ze niet meewerken. Laat ze nu het nog kan als je niet in hun onzin verwikkeld wilt raken.

7. Je mag het nooit negeren als ze alle positieve energie uit je zuigen

7 Enorme RODE VLAGGEN Die Je In Je Partner Nooit Mag Negeren

Als je je supergelukkig voelt met je vrienden, maar totaal tegenovergesteld wanneer je bij je partner bent, dan is er iets mis.

Dus je kunt beter gaan zitten en alle voor- en nadelen van je relatie overwegen.

Wil je je echt slecht voelen bij de persoon van wie je houdt? Dat dacht ik al!

Doe er iets aan. Jij hebt de leiding over je leven en als je niet op tijd weggaat, dan kan het resultaat een ramp zijn. Je verdient het om je leven ten volle te leven en laat een eikel je nooit van het tegenovergestelde overtuigen!