Skip to Content

Bang Voor Liefde, Dit Is De Reden Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Bang Voor Liefde, Dit Is De Reden Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Eén ding is zeker: we houden allemaal van liefde. Maar we zijn ook allemaal onvermijdelijk bang voor liefde.

Waarom is dat zo, vraag je je misschien af? Nou, afgezien van het verlangen naar een perfecte partner om van te houden en ons geliefd te voelen, zijn we allemaal sceptisch als het gaat om de waarachtigheid van iemands oprechte gevoelens.

Dit komt omdat we allemaal op een bepaald moment in ons leven gekwetst zijn door de persoon van wie we het meest hielden.

En als iemand – van wie je het minst verwacht dat hij je verraadt – precies dat doet, dan stort je hele wereld in. En verandert je perceptie van zoete en onschuldige liefde volledig.

We zijn echter ook allemaal bang voor liefde vanwege iets dat al lang voordat we geboren werden in de sterren geschreven staat. Ja, ik heb het over de dierenriem.

Laten we eens kijken waarom elk sterrenbeeld bang is voor liefde.

Dit is waarom elke sterrenbeeld bang is voor liefde

Bang Voor Liefde, Dit Is De Reden Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen staan bekend om hun onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Ze zijn erg competitief, energiek en ambitieus en ze zijn goed in het bedenken van nieuwe projecten en ideeën.

Ze zijn bang voor liefde omdat ze bang zijn dat ze hun zelfgevoel en hun vrijheid en autonomie zullen verliezen.

En omdat ze soms erg impulsief kunnen zijn, zijn ze bang voor betrokkenheid, omdat ze er nooit zeker van kunnen zijn of hun partner hun passie en energie zal delen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn erg koppig. Maar naast dat ze koppig zijn, staan ze er ook om bekend dat ze volhardend, loyaal, betrouwbaar en sensueel zijn. Wat allemaal kwaliteiten zijn die perfect zijn voor romantische relaties.

De reden waarom Stieren bang zijn voor liefde is dat ze bang zijn om gekwetst te worden of op enigerlei wijze verraden te worden. Daarom zijn ze extreem traag om mensen te vertrouwen en zich open te stellen over hun ware gevoelens.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen staan bekend om hun speelse persoonlijkheid en het verlangen om te ‘jongleren’ tussen verschillende vriendengroepen, hobby’s, passies, enzovoort. Deze mensen zijn erg intelligent en grappig en zijn meestal het leven van elk feest.

Omdat ze erg onvoorspelbaar en energiek zijn, kunnen deze mensen uit angst om een heel saai leven te leiden liefde vrezen. Voor hen kunnen relaties gelijk zijn aan opsluiting, en dat is niet iets waar ze naar op zoek zijn.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeften zijn de verzorgers van de dierenriem. Ze zijn zeer aanhankelijk, verstandig en gevend en ze geven veel om alle mensen in hun leven.

Vanwege hun goede en naïeve aard zijn deze mensen in het verleden het doelwit geweest van veel giftige mensen, waardoor ze ernstige vertrouwensproblemen ontwikkelden. Ze zijn bang om gekwetst, afgewezen of niet meer begrepen te worden door hun partner.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen houden van alles wat met liefde te maken heeft. Deze zelfverzekerde mensen staan altijd in het middelpunt van de belangstelling en worden door veel mensen geliefd en gewaardeerd.

Ze worden heel gemakkelijk verliefd. Leeuwen worstelen echter met verliefd blijven, of liever met het vinden van de perfecte match voor zichzelf. Ze hebben zeer hoge normen. En ze zijn bang dat ze zich op de een of andere manier met de ‘verkeerde’ persoon zullen settelen.

Daarom zijn ze zo kieskeurig – ze zijn constant op zoek naar iemand die beter is.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Analytisch en detailgericht, Maagden zijn het meest praktische en georganiseerde teken in de dierenriem. Maar ze zijn toevallig ook extreem vriendelijk, nederig, zelfingenomen en sympathiek.

Ze zijn bang voor liefde, simpelweg omdat ze bang zijn dat ze een fout zullen maken. Hun verlangen naar perfectionisme in elk aspect van het leven zorgt ervoor dat ze niet in staat zijn om te beseffen wat liefde echt is. En hoe waardig ze die geweldige en krachtige kracht echt zijn.

Weegschaal (23 september – 23 oktober)

Bang Voor Liefde, Dit Is De Reden Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Weegschalen zijn mensen die in alles wat ze doen naar balans streven. Het zijn zeer kalme, charmante, genereuze, compromisgerichte en echt mooie mensen die ervan houden om hun leven ordelijk en esthetisch aangenaam te houden.

Ook al dromen ze van ware liefde en het vinden van iemand die hen van hun voeten zal vegen, ze vrezen het omdat ze de gedachte aan conflicten en ruzie met hun wederhelft niet kunnen verdragen.

Ze zijn ook bang dat ze zich met de verkeerde soort persoon settelen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn mensen met passie. Ze staan bekend als zeer loyaal, toegewijd, dapper, ambitieus en eerlijk – terwijl ze extreem intens zijn met al die persoonlijkheidskenmerken.

Deze mensen hunkeren naar emotionele en fysieke intimiteit. Ze zijn echter bang voor liefde omdat ze bang zijn voor kwetsbaarheid en het potentieel om door hun partner gekwetst te worden. Ze worstelen met vertrouwen. En ze hebben het moeilijk om zich open te stellen voor iemand die misschien niet zo toegewijd is als zij.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn zeer avontuurlijk en onafhankelijk. Ze staan bekend als zeer intelligent, ruimdenkend, vrijgevochten, hilarisch en eerlijk. Maar hun meest prominente eigenschap is hun onverzadigbare levenslust.

Deze mensen zijn bang voor liefde omdat ze bang zijn om aan één plek vast te zitten. Voor hen lijken relaties een potentiële bedreiging voor hun vrijheid en een einde aan alle kansen die het leven voor hen in petto heeft.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Bekend als workaholics, overachievers en echt volhardende en ambitieuze individuen, zijn Steenbokken waarschijnlijk het meest gedisciplineerde teken van de dierenriem. Ze hebben bewonderenswaardige zelfbeheersing, zijn extreem gefocust en verantwoordelijk en zijn zelden spontaan.

Steenbokken zijn bang voor liefde, omdat liefde voor hen een bodemloze put is van eindeloze roekeloosheid en onvoorspelbaarheid. Ze zijn bang dat zodra ze zich binden, hun relatie hun carrière zal verstoren en ze zullen moeite hebben om een balans te vinden tussen werk en privéleven.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn zeer intellectuele en creatieve individuen. Ze zijn erg onafhankelijk en onconventioneel en ze houden er niet van om te horen wat ze moeten doen.

Ze zijn bang voor liefde, omdat ze het gevoel hebben dat ze er hun gevoel van eigenwaarde aan kunnen verliezen. Voor hen zijn relaties helaas een perfecte manier om individualiteit op te offeren voor iets dat veel saaieren beperkend is.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben zeker een extreem hoog niveau van emotionele intelligentie. Het zijn uiterst gracieuze, intuïtieve, gevoelige, empathische en zorgzame mensen die er alles aan zullen doen om hun dierbaren zich gelukkig en tevreden te laten voelen.

Ze zijn bang voor liefde, omdat ze, net als veel van de genoemde tekenen, een sterke angst hebben om door hun partner gekwetst of afgewezen te worden. Ze worstelen met het stellen (en respecteren) van hun eigen grenzen, omdat ze bang zijn dat als ze dat doen, hun partner hen onvermijdelijk zal verlaten.