Skip to Content

Wanneer God Je Soulmate Heeft Gestuurd Om Je Te Ontmoeten, Dan Ziet Dit Er Zo Uit

Wanneer God Je Soulmate Heeft Gestuurd Om Je Te Ontmoeten, Dan Ziet Dit Er Zo Uit

Het concept van het hebben van een soulmate bestaat al een tijdje. We hebben de neiging om die term weg te wuiven alsof het niets betekent.

Terwijl het in werkelijkheid van groot belang is en niet iets is dat iemand lichtvaardig zou moeten opvatten.

Een soulmate is een term die we gebruiken om een persoon te beschrijven met wie we een gevoel van diepe of natuurlijke affiniteit hebben.

Als je een vrouw van God bent, dan beschouw je dit niet als iets dat op zichzelf staat. Het is eerder iets dat inherent door God is geïnspireerd.

Maar hoe kun je er zeker van zijn dat je partner je soulmate is die God naar je heeft gestuurd? Is er een manier waarop je er ooit zeker van kunt zijn?

Nou, afgezien van een sterk geloof en het geloof dat je soulmate niet alleen door God wordt gestuurd, maar ook met onze eigen inspanningen worden ‘gebouwd’, zijn er in feite bepaalde factoren die aangeven of iemand wel of niet onze goddelijke zielsverwant is. En hier zijn ze!

De tekenen dat God je soulmate heeft gestuurd

Wanneer God Je Soulmate Heeft Gestuurd Om Je Te Ontmoeten, Dan Ziet Dit Er Zo Uit

1. Je voelt je vredig bij deze persoon

In het christendom staat vrede hoog in het vaandel. Er wordt gezegd dat het rechtstreeks van God zelf komt, “alle begrip overstijgend” terwijl het onze harten en geesten bewaakt.

Daarom, als je je op je gemak voelt wanneer je bij je partner bent – alsof je vrij bent van al je gebruikelijke angsten – dan kun je er zeker van zijn dat God er veel mee te maken heeft.

Hij heeft je de rust gegeven die je voe. Je kunt er dus zeker van zijn dat de persoon van wie je houdt echt je soulmate is.

God heeft je door alle liefdesverdriet en teleurstellingen heen geholpen. En heeft je naar die persoon geleid, zodat je je nu vredig kunt voelen in de armen van de man die Hij zelf voor je heeft gekozen.

2. Je weet dat God je soulmate heeft gestuurd als je je veilig voelt

Vrede en veiligheid gaan hand in hand. Je kunt je niet vredig voelen als je je in je relatie niet veilig en beschermd voelt.

Als er geen vertrouwen is, dan is er alleen angst en je zorgen maken over wat voor slechte dingen er kunnen gebeuren.

Als je partner je een veilig gevoel geeft en zowel zijn woorden als daden gebruikt om je ervan te verzekeren dat je de enige vrouw in zijn leven bent, dan kun je maar beter geloven dat zijn bedoelingen in God geworteld zijn.

Omdat hij weet hoe hij goed voor een vrouw moet zorgen – als een echte man van God – en hij niet bang is om alles te doen wat nodig is om je elke dag een veilig gevoel te geven.

3. Je partner is de man van je gebeden

Kijk je ooit naar je partner en denk je, “Wauw, deze man is het enige waar ik ooit voor heb gebeden!” Zo ja, weet dan dat je gebeden zijn verhoord. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat je partner de man is met wie je altijd al hebt willen zijn.

God negeert nooit onze gebeden, ook al lijkt het soms alsof Hij dat wel doet. Dat komt omdat Hij zorgvuldig selecteert welke gebeden Hij zal beantwoorden, en wat beter onbeantwoord kan blijven, omdat ze ons geen doel dienen en omdat we meer verdienen.

Dus als je het gevoel hebt dat je partner de man van je gebeden is, dan is dat omdat hij dat is. Hij is de man die God al die tijd voor je in petto had.

4. Er is een diepe en onverklaarbare band tussen jullie twee

Heb je het gevoel dat de relatie met je partner de fysieke aantrekkingskracht en oppervlakkige overeenkomsten overstijgt?

Het is alsof je relatie zoveel meer is. Iets waarvan je nooit wist dat je het nodig had, maar op de een of andere manier je hele leven hongerig naar was.

Als je het gevoel hebt dat je partner “degene is van wie je ziel houdt”, dan is hij zeker de soulmate die God naar je heeft gestuurd.

5. Je hebt diep respect voor elkaar

Eén ding is zeker: de gelukkigste en gezondste relaties zijn die waarin beide partners elkaar diep respecteren.

Als je partner zichzelf, God en de mensen om hem heen – inclusief jou – respecteert en hij elk mens en schepsel evenveel waardeert, dan was er ongetwijfeld een goddelijke interventie die hem naar jou heeft geleid.

6. Je weet dat God je soulmate heeft gestuurd als je ten goede bent gaan veranderen

Wanneer God Je Soulmate Heeft Gestuurd Om Je Te Ontmoeten, Dan Ziet Dit Er Zo Uit

Wanneer we ons midden in de slechtste periode van ons leven bevinden, wanneer we verdrietig, angstig en depressief zijn, en wanneer er geen vooruitgang of verbetering is, dan stuurt God ons meestal mensen door wie hij ons “repareert”.

Als je het gevoel hebt dat je je partner hebt ontmoet toen je op je laagste punt was en toen je dacht dat je relatie nooit zou slagen omdat je je de hele tijd zo down voelde, maar je plotseling ten goede begon te veranderen – dan is dat je teken dat je partner je soulmate is die door God zelf is gestuurd.

7. Je hebt het gevoel dat je iemand hebt die je begrijpt

Hoe kun je weten dat je partner je soulmate is? Vooral een soulmate die God heeft gestuurd? Nou, als je je door je partner begrepen voelt, dan is dat meestal een indicator van een heel speciaal persoon.

Dit betekent niet dat je partner het noodzakelijkerwijs eens is met alles wat je zegt. Maar eerder dat hij elke keer probeert om de situatie vanuit jouw oogpunt te bekijken.

Iemand hebben die je begrijpt of die heel hard probeert om je te begrijpen, is een echte zegen. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dit hebben.

Dus als je jezelf hierin herkent, dan moet je er zeker dankbaar voor zijn.

8. Niets in je relatie voelt geforceerd

Vanaf het moment dat jullie twee gewoon vrienden waren, leek niets tussen jullie gedwongen. Alles stroomde in totale sereniteit en volgens het tempo waarin jullie je allebei op je gemak voelden.

Zelfs het daten kwam voor jullie allebei op een natuurlijke manier. Jij en je partner hadden het gevoel dat samenzijn iets was dat je vanaf het begin moest doen.

Je had echterd nooit het gevoel dat er iets gehaast moest worden.

Jullie hebben allebei op Gods timing vertrouwd en blijven die ook vandaag nog vertrouwen. Je hebt dromen voor de toekomst, maar je haast je niet om ze waar te maken. Alles tussen jullie twee voelt natuurlijk aan.

9. Je kunt je de toekomst voorstellen met deze persoon

Als je aan je toekomst denkt en je partner als een cruciaal onderdeel ervan ziet, en het voelt normaal en niet als iets ongewoons – dan weet je dat deze man, je soulmate, door God naar je toe is gestuurd.

Je ziet je relatie niet als iets dat snel kan eindigen, maar eerder als iets waar je aan wilt werken om het zo lang mogelijk te laten duren als God zelf toestaat.

Samen een toekomst plannen is serieus en eng, maar met een goddelijk karakter en onvoorwaardelijke liefde is er niets dat jij en je soulmate niet kunnen doen.