Skip to Content

Blijf Alleen Totdat Je Iemand Vindt Die Om Je Geeft

Blijf Alleen Totdat Je Iemand Vindt Die Om Je Geeft

Alleen zijn is niet eng, slecht, een vloek, of wat voor onzin mensen er ook van willen maken. Alleen zijn is niet eenzaam, tenzij je het zelf eenzaam maakt.

Alleen zijn is beter dan genoegen nemen met een reeks slechte dates die je een naar gevoel over jezelf geven of naast iemand wakker worden die denkt dat je Whitney heet terwijl je naam daar niet eens op lijkt.

Alleen zijn is een tijd om je op je gemak te voelen bij jezelf en die tijd is ontzettend belangrijk.

Mensen raken zo gestrest en van slag van het alleen zijn terwijl hier helemaal geen reden voor is, alleen zijn is zo goed of slecht als je het zelf maakt.

Blijf alleen tot je iemand vindt die niet alleen zegt er te zullen zijn, maar er ook echt is en blij is om je te zien. Blijf alleen tot je iemand vindt die niet met een reeks smoesjes aan komt maar echt tijd met je wil besteden aan de dingen die jij wil doen.

Blijf Alleen Totdat Je Iemand Vindt Die Om Je Geeft

Blijf alleen tot je iemand vindt die over je praat en je de hemel in prijst bij zijn vrienden, zijn familie, zijn collega’s, of de dakloze man op de hoek van de straat – bij iedereen.

Blijf alleen tot je iemand vindt die met je pronkt, want alles minder dan dat is onzin.  

Blijf alleen tot je iemand vindt die niet kan wachten om je te zien, niet op een overdreven, opdringerige of dwingende manier, maar op een ‘ik geef om je’-manier.

Want ja, er is een verschil tussen die twee, en nee, met iemand samen zijn die jou wil overheersen is niet tof.

Blijf alleen tot je iemand vindt waarmee je je vrije tijd wil doorbrengen en niet iemand waarbij je jezelf moet overtuigen diegene leuk te vinden, of erger nog: iemand die jij moet overtuigen om jou leuk te vinden.

Iemand om wiens aandacht je moet smeken is niet iemand die je tijd waard is.

Als iemand jou leuk vindt, dan weet je dat en anders is het tijd om diegene los te laten en je op jezelf te focussen.

Blijf Alleen Totdat Je Iemand Vindt Die Om Je Geeft

Blijf alleen tot je iemand vindt die jou mist als je er niet bent, niet iemand die vergeet dat je bestaat in het weekend, tenzij hij dronken en eenzaam is.

Blijf alleen tot je iemand vindt die geeft om hoe jij je voelt. Niet iemand die zegt “ach, ze vergeeft het me later wel” of gewoon verwacht dat je ergens zo overheen stapt.

Blijf alleen tot je iemand vindt die niet zomaar ineens verdwijnt en weer opduikt, en je daardoor vaker wel dan niet in onzekerheid laat zitten.

Blijf alleen tot je iemand vindt die trots op je is, die je inspireert, die wil dat je het beste uit jezelf haalt en jou helpt dat te doen.

Blijf alleen tot je iemand vindt die je onzekerheden wegneemt en ervoor zorgt dat je goed in je vel zit.

Blijf alleen tot je iemand vindt die jou op de eerste plaats zet, je het gevoel geeft dat je zijn prioriteit bent, want je hebt geen tijd om iemands optie te zijn.

Blijf alleen tot je iemand vindt die echt om je geeft. Zoveel mensen nemen genoegen met middelmatige relaties met stomme idioten – word niet een van die mensen. In de liefde hoef je nooit iets voor lief te nemen.

Tot dan – blijf alleen. Je zult jezelf op den duur dankbaar zijn.