Skip to Content

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

In de huidige datingpool gebeurt alles met een ongelooflijke snelheid.

Je ontmoet een nieuw iemand, je geeft hem wat tijd om indruk op je te maken, en als je hem niet leuk vindt, ga je door naar het volgende slachtoffer.

Er bestaat niet zoiets als vechten om een relatie te laten slagen, moeite doen of een compromis bereiken.

Geen aanpassing aan de ander en geen middenweg vinden.

Het lijkt alsof de meeste mensen vergeten dat gezonde relaties niet van de ene op de andere dag worden opgebouwd en dat ze veel hard werk vergen.

Alsof iedereen het geduld is verloren om wat energie in de dingen te steken alvorens het eindresultaat te verwachten.

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

Tegenwoordig zijn de dingen vrij eenvoudig: als een man iets niet leuk aan je vindt (zelfs als we het over kleine dingen hebben), dan zal hij je onmiddellijk dumpen en naar een nieuw meisje op jacht gaan dat hem precies kan geven wat hij op dat moment zoekt.

De datingmarkt is tenslotte enorm, en hij denkt dat bij je blijven een verspilling van tijd zou zijn als hij van de ene relatie naar de andere zou kunnen springen, op zoek naar een vrouw die aan al zijn onmogelijke normen zal voldoen.

Waarom zou hij de moeite nemen om je voor zich te winnen als er talloze meisjes zijn die hij in een oogwenk zou kunnen hebben, zonder de minste moeite te hoeven doen?

Waarom zou hij bijvoorbeeld weken of zelfs maanden wachten tot jij je comfortabel genoeg bij hem voelt om seks met hem te hebben als hij in de eerste nachtclub waar hij vanavond naar binnenloopt geluk kan hebben?

Waarom zou hij al zijn energie steken in je het hof maken als hij op een veel gemakkelijkere manier van iemand anders kan krijgen wat hij wil?

Dus natuurlijk, als je met zo’n man te maken hebt, dan kun je jezelf er niet van weerhouden om je bedreigd en onzeker te voelen.

Je blijft jezelf met andere meisjes vergelijken en je zorgt ervoor dat jij altijd degene bent die zijn onverdeelde aandacht trekt.

Om het simpel te zeggen: als je met zo’n man te maken hebt, dan leef je constant in angst dat je misschien door een nieuwer, glanzender model vervangen wordt als de gelegenheid zich voordoet.

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

Begrijp me niet verkeerd – ik ben hier niet om andere vrouwen de schuld van deze situatie te geven.

Iedereen heeft tenslotte het recht om te doen wat ze willen, en we willen niemand veroordelen.

Ik wijs er alleen op dat het bij moderne dating bijna onmogelijk is om je speciaal en uniek te voelen voor de persoon die naast je staat, wat behoorlijk triest en teleurstellend is.

In plaats daarvan voel je je constant wegwerpbaar en vervangbaar.

Nou, laat me je één ding zeggen: ware liefde zal je je nooit zo laten voelen.

Het zal je nooit de behoefte geven om te wedijveren, je gebreken te verbergen of te doen alsof je iemand bent die je niet bent alleen zodat de andere persoon je leuker vindt.

Zie je, als een man van je houdt, dan ziet hij je niet als een perfecte vrouw.

Hij is niet blind, en hij ziet je onvolkomenheden heel goed.

Hij houdt echter van je, niet ondanks je gebreken, maar dankzij hen en omdat hij weet dat je zonder hen niet hetzelfde zou zijn.

Hij houdt van je om wie je bent, precies zoals je bent, en hij zou niets aan je veranderen, zelfs niet als hij de kans had.

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

Ik zal niet tegen je liegen: je man is zich ervan bewust dat er meisjes zijn die misschien mooier, slimmer of interessanter zijn dan jij.

Hij zou er echter nooit aan denken om naar een van hen een zet te doen, omdat jij de enige bent waar hij echt om geeft.

Als een echte man van je houdt, dan kiest hij je elke dag, en hij zal je geen moment aan zijn gevoelens laten twijfelen.

In plaats daarvan grijpt hij elke gelegenheid aan om te bewijzen dat jij de enige vrouw bent met wie hij ooit zou kunnen zijn.

Als een echte man van je houdt, dan herinnert hij je er altijd aan dat je uniek bent en dat hij liever alleen met jou is dan met iemand anders.

En welk beter bewijs van zijn oprechte toewijding heb je nodig?

Hij kijkt niet naar je alsof je een stuk vlees of een stuk speelgoed bent waar hij een tijdje mee zal spelen, totdat hij zich verveelt en besluit om het weg te gooien.

In plaats daarvan respecteert hij je genoeg om je niet te vernederen door je het gevoel te geven dat je wegwerpbaar bent.

Ware liefde zou je nooit vervangbaar maken

In plaats van je onzekerheden te voeden, vergroot hij je zelfvertrouwen voortdurend door ervoor te zorgen dat je altijd weet hoe geliefd en gewild je bent.

In plaats van je met zijn exen of een paar andere meisjes te vergelijken, zorgt hij ervoor dat je weet dat je in zijn hart geen concurrentie hebt.

Klinkt te mooi om waar te zijn, niet?

Nou, laat me je vertellen dat dit type man echt bestaat – je moet gewoon verdomd veel geluk hebben om er een tegen te komen.

Dus, de volgende keer dat iemand je zegt genoegen te nemen met moderne datingpraktijken of zegt dat je te veel vraagt (als je gewoon basisrespect en waardering wilt), onthoud dan hoe ware liefde zou moeten voelen.

Onthoud wat je verdient en blijf vrijgezel totdat je het krijgt!

PinFlight Image