Skip to Content

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Heb je het met je ex-vriendje uitgemaakt en nu denk je dat je de grootste fout van je leven hebt gemaakt, dus nu wil je je ex terug? Voordat je hem gaat appen en op social media gaat stalken, onthoud dat je na een breuk nooit een man achterna moet zitten.

Vinden mannen het leuk om in een relatie iemand achterna te zitten? Ja, als zij degenen zijn die aan het jagen zijn. Dus als je je afvraagt of je een man na een breuk achterna moet zitten, zorg er dan voor dat wanneer een man wil dat je hem achtervolgd, je dat weet. Je moet zelfvertrouwen en zelfrespect hebben en onthouden waarom je überhaupt uit elkaar bent gegaan.

Mijn man is mijn beste vriend, en hij heeft aan me toegegeven dat hij me op onze eerste date leuk vond, maar hij zou nooit bij me terecht zijn gekomen als ik hem achterna had gezeten. In plaats daarvan liet ik mijn man mij achternazitten, en daarom is hij ook mijn man geworden. Het was de eerste keer dat ik niet achter een geweldige kerel aanzat die ik had ontmoet, en dit is de manier waarop ik mijn man zover kreeg om achter me aan te gaan en te beseffen dat het ware liefde was.

Ga na een breuk nooit achter een man aan

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Misschien was je ex-geliefde een geweldige kerel, je ware liefde en beste vriend, maar je moet na een breuk nooit een man achternazitten.

Al die verontschuldigen en al die app-berichten zullen hem alleen maar van je af duwen, dus als je denkt: “Ik heb het met hem uitgemaakt en nu wil ik hem terug,” laat hem jou achternazitten en respecteer de geen contact regel.

Lees verder om te ontdekken waarom je na een breuk nooit een man achterna moet zitten en wat je na een breuk tegen je ex-vriendje moet zeggen.

Je ex-vriend denkt misschien dat het verliezen van jou de grootste fout van zijn leven was, en als je je kaarten goed speelt, dan zal hij naar je terugrennen.

5 redenen waarom je nooit achter een man aan zou moeten zitten

Je ex-vriendje heeft er misschien spijt van je kwijt te zijn geraakt, maar appen en hem op social media lastig vallen zullen je nergens brengen, omdat je je aan de geen contact regel moet houden en zelfrespect en zelfvertrouwen moet hebben om je ex terug te krijgen.

Dit zijn de redenen waarom je na een relatiebreuk nooit achter een man aan moet zitten.

1. Als je achter hem aan moet zitten, dan is hij niet zo dol op je

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Het maakt niet uit of hij je beste vriend was, want hij is nu je ex-geliefde, en je moet hem achter jou aan laten jagen.

Sinds de laatste keer dat jullie elkaar hebben gezien, moet jullie je waarschijnlijk allebei verontschuldigen, maar voor nu moet je de geen contact regel toepassen omdat je wilt dat hij terugkomt. Als hij je leuk vindt, dan zal hij achter je aan gaan, en dan hoef jij niet achter hem aan te gaan.

2. Hij moet je waarderen

Om waardevol te zijn, moet een vrouw degene zijn die nooit iemand achternazit. Dus door hem te achterna te zitten, verlaag je je waargenomen waarde.

Denk maar aan de laatste keer dat je hebt geprobeerd om achter een man aan te zitten, en hoe hij je daarna zag, het was zeker anders dan op jullie eerste date.

Je zou in de verleiding kunnen komen om vrienden met voordelen te worden.

3. Je bent geen uitdaging

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Vanaf de eerste keer dat je hem na de breuk begon te appen, ben je minder een uitdaging voor hem geworden, en mannen vinden het geweldig als het winnen van het hart van een vrouw een uitdaging is.

Je zou kunnen zeggen dat er eisen zijn aan het solliciteren naar een relatie en een van de eisen is dat je een uitdaging moet zijn.

4. Je zult wanhopig lijken

Als jij degene bent die na de breuk als eerste begint te appen, dan zul je er wanhopig uitzien, en dat is voor mannen een enorme afknapper.

5. Mannen houden ervan als ze een meisje achterna moeten zitten

Het winnen van het hart van een vrouw is een uitdaging voor mannen, en ze houden van de jacht, dus laat hem jou achternazitten, want je zult voor hem aantrekkelijker lijken.

10 psychologische trucs om ervoor te zorgen dat hij weer achterna je aan gaat

1. Speel spelletjes met zijn geest

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Je moet leren hoe je hard to get speelt, want mannen spelen altijd hersenspelletjes. Hij beschouwt je als een beloning, dus speel aantrekken en afstoten met hem en houd afstand. Neem niet als eerste contact op.

2. Laat hem zien dat je verder bent gegaan

Je moet hem laten zien dat je van het leven geniet en doen alsof je verder bent gegaan, zelfs als dat niet zo is. Doe alle dingen die je gelukkig maken en stop met geobsedeerd te zijn door hem.

3. Zie er geweldig uit

Als er ooit een tijd was om er op je best uit te zien, dan is het nu. Laat hem zien wat hij mist door er zo goed mogelijk uit te zien.

4. Toon geen zwakte

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Val hem niet lastig, laat hem ademen en besef dat hij je mist. Wat je ook doet, blijf kalm en toon geen zwakte.

5. Zeg nee

Je moet koelbloedig handelen en nee tegen hem zeggen als hij verwacht dat je beschikbaar voor hem bent. Hij denkt dat je een veilige gok bent, en je moet hem laten zien dat je niet gewoon gaat wachten tot hij tot bezinning komt.

6. Je moet hem aan je laten denken

Negeer hem als jullie elkaar tegenkomen op een feestje en laat hem je geweldige levensstijl na de breuk zien, die hij waarschijnlijk al op social media heeft gezien.

7. Wees niet altijd beschikbaar

Mensen die niet zo gemakkelijk toegankelijk voor ons zijn, zijn het soort mensen tot wie we ons het meest aangetrokken voelen, dus wees niet altijd beschikbaar voor hem. Wacht even tot je zijn telefoontjes of appjes beantwoordt.

8. Stop met over je relatie te praten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Laat hem niet zien dat je pijn hebt en stop niet met praten over je relatie omdat het een teken is dat je niet verder bent gegaan.

9. Probeer omgekeerde psychologie te gebruiken

Waarom vertel je hem niet dat je hem een tijdje niet wilt zien? Als hij zegt dat jullie vrienden moeten zijn, wees het dan met hem eens.

10. Wees een beetje bitchy

Als je hard to get speelt, dan word je soms een bitch, en dat is prima. Jongens vinden dat soort houding zelfs leuk, maar overdrijf het niet.

PinFlight Image