Skip to Content

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Heb je het met je ex-vriendje uitgemaakt en nu denk je dat je de grootste fout van je leven hebt gemaakt, dus nu wil je je ex terug? Voordat je hem gaat appen en op social media gaat stalken, onthoud dat je na een breuk nooit een man achterna moet zitten.

Vinden mannen het leuk om in een relatie iemand achterna te zitten? Ja, als zij degenen zijn die aan het jagen zijn. Dus als je je afvraagt of je een man na een breuk achterna moet zitten, zorg er dan voor dat wanneer een man wil dat je hem achtervolgd, je dat weet. Je moet zelfvertrouwen en zelfrespect hebben en onthouden waarom je überhaupt uit elkaar bent gegaan.

Mijn man is mijn beste vriend, en hij heeft aan me toegegeven dat hij me op onze eerste date leuk vond, maar hij zou nooit bij me terecht zijn gekomen als ik hem achterna had gezeten. In plaats daarvan liet ik mijn man mij achternazitten, en daarom is hij ook mijn man geworden. Het was de eerste keer dat ik niet achter een geweldige kerel aanzat die ik had ontmoet, en dit is de manier waarop ik mijn man zover kreeg om achter me aan te gaan en te beseffen dat het ware liefde was.

Ga na een breuk nooit achter een man aan

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Misschien was je ex-geliefde een geweldige kerel, je ware liefde en beste vriend, maar je moet na een breuk nooit een man achternazitten.

Al die verontschuldigen en al die app-berichten zullen hem alleen maar van je af duwen, dus als je denkt: “Ik heb het met hem uitgemaakt en nu wil ik hem terug,” laat hem jou achternazitten en respecteer de geen contact regel.

Lees verder om te ontdekken waarom je na een breuk nooit een man achterna moet zitten en wat je na een breuk tegen je ex-vriendje moet zeggen.

Je ex-vriend denkt misschien dat het verliezen van jou de grootste fout van zijn leven was, en als je je kaarten goed speelt, dan zal hij naar je terugrennen.

5 redenen waarom je nooit achter een man aan zou moeten zitten

Je ex-vriendje heeft er misschien spijt van je kwijt te zijn geraakt, maar appen en hem op social media lastig vallen zullen je nergens brengen, omdat je je aan de geen contact regel moet houden en zelfrespect en zelfvertrouwen moet hebben om je ex terug te krijgen.

Dit zijn de redenen waarom je na een relatiebreuk nooit achter een man aan moet zitten.

1. Als je achter hem aan moet zitten, dan is hij niet zo dol op je

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Het maakt niet uit of hij je beste vriend was, want hij is nu je ex-geliefde, en je moet hem achter jou aan laten jagen.

Sinds de laatste keer dat jullie elkaar hebben gezien, moet jullie je waarschijnlijk allebei verontschuldigen, maar voor nu moet je de geen contact regel toepassen omdat je wilt dat hij terugkomt. Als hij je leuk vindt, dan zal hij achter je aan gaan, en dan hoef jij niet achter hem aan te gaan.

2. Hij moet je waarderen

Om waardevol te zijn, moet een vrouw degene zijn die nooit iemand achternazit. Dus door hem te achterna te zitten, verlaag je je waargenomen waarde.

Denk maar aan de laatste keer dat je hebt geprobeerd om achter een man aan te zitten, en hoe hij je daarna zag, het was zeker anders dan op jullie eerste date.

Je zou in de verleiding kunnen komen om vrienden met voordelen te worden.

3. Je bent geen uitdaging

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Vanaf de eerste keer dat je hem na de breuk begon te appen, ben je minder een uitdaging voor hem geworden, en mannen vinden het geweldig als het winnen van het hart van een vrouw een uitdaging is.

Je zou kunnen zeggen dat er eisen zijn aan het solliciteren naar een relatie en een van de eisen is dat je een uitdaging moet zijn.

4. Je zult wanhopig lijken

Als jij degene bent die na de breuk als eerste begint te appen, dan zul je er wanhopig uitzien, en dat is voor mannen een enorme afknapper.

5. Mannen houden ervan als ze een meisje achterna moeten zitten

Het winnen van het hart van een vrouw is een uitdaging voor mannen, en ze houden van de jacht, dus laat hem jou achternazitten, want je zult voor hem aantrekkelijker lijken.

10 psychologische trucs om ervoor te zorgen dat hij weer achterna je aan gaat

1. Speel spelletjes met zijn geest

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Je moet leren hoe je hard to get speelt, want mannen spelen altijd hersenspelletjes. Hij beschouwt je als een beloning, dus speel aantrekken en afstoten met hem en houd afstand. Neem niet als eerste contact op.

2. Laat hem zien dat je verder bent gegaan

Je moet hem laten zien dat je van het leven geniet en doen alsof je verder bent gegaan, zelfs als dat niet zo is. Doe alle dingen die je gelukkig maken en stop met geobsedeerd te zijn door hem.

3. Zie er geweldig uit

Als er ooit een tijd was om er op je best uit te zien, dan is het nu. Laat hem zien wat hij mist door er zo goed mogelijk uit te zien.

4. Toon geen zwakte

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Val hem niet lastig, laat hem ademen en besef dat hij je mist. Wat je ook doet, blijf kalm en toon geen zwakte.

5. Zeg nee

Je moet koelbloedig handelen en nee tegen hem zeggen als hij verwacht dat je beschikbaar voor hem bent. Hij denkt dat je een veilige gok bent, en je moet hem laten zien dat je niet gewoon gaat wachten tot hij tot bezinning komt.

6. Je moet hem aan je laten denken

Negeer hem als jullie elkaar tegenkomen op een feestje en laat hem je geweldige levensstijl na de breuk zien, die hij waarschijnlijk al op social media heeft gezien.

7. Wees niet altijd beschikbaar

Mensen die niet zo gemakkelijk toegankelijk voor ons zijn, zijn het soort mensen tot wie we ons het meest aangetrokken voelen, dus wees niet altijd beschikbaar voor hem. Wacht even tot je zijn telefoontjes of appjes beantwoordt.

8. Stop met over je relatie te praten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Laat hem niet zien dat je pijn hebt en stop niet met praten over je relatie omdat het een teken is dat je niet verder bent gegaan.

9. Probeer omgekeerde psychologie te gebruiken

Waarom vertel je hem niet dat je hem een tijdje niet wilt zien? Als hij zegt dat jullie vrienden moeten zijn, wees het dan met hem eens.

10. Wees een beetje bitchy

Als je hard to get speelt, dan word je soms een bitch, en dat is prima. Jongens vinden dat soort houding zelfs leuk, maar overdrijf het niet.

PinFlight Image

loreta emilio

Monday 4th of July 2022

DR ISIKOLO is gewoon de beste spell caster en helper. Mijn naam is Loreta Emilio, uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere toverspreuken om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man knielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug moest accepteren.. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo. Iedereen die op zoek is naar een echte spreukgieter, moet contact opnemen met DR ISIKOLO op: [email protected] Je kunt hem ook WhatsAppen/Viber op: +2348133261196.

Elena Martijn

Sunday 3rd of July 2022

Je partner terugkrijgen is 100% mogelijk als je Dr. Joe een kans kunt geven om je te helpen, net zoals hij mijn verloofde aan mij teruggaf. Mijn relatie van 6 jaar was verbroken en mijn man verliet me vanwege gebrek aan vertrouwen en onzekerheden. Ik smeekte en probeerde alle mogelijke middelen om hem terug te winnen, maar hij vertrok om bij een andere dame te zijn. Ik had de hoop verloren totdat ik Dr. Joe tegenkwam, wetende dat hij veel mensen had geholpen. Ik gaf hem het voordeel van de twijfel door contact met hem op te nemen en hij vertelde me alles wat ik moest weten en ik voldeed aan de procedures. Hij werkte voor mij en met hoge verwachtingen keerde mijn man terug naar mij en ik ben blij nu we gaan trouwen om voor altijd samen te zijn. Het resultaat van zijn werken faalt nooit zoals hij belooft na 48 uur. Als je moeite hebt om je partner bij je terug te krijgen, neem dan contact met hem op en laat hem je helpen. E-mail ( [email protected] ) of zijn WhatsApp +1 330 694 6798

lydia kroos

Saturday 2nd of July 2022

Mijn naam is Lydia Kroos. Toen mijn man me verliet, was ik getraumatiseerd en diepbedroefd en kon ik mezelf maandenlang niet pakken. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar tevergeefs. Ik vertrok naar een andere stad in de hoop dat ik helemaal opnieuw kon beginnen. Ik kwam in contact met een andere man met wie ik mijn best deed om bij hen te zijn, maar het lukte niet omdat ik niet van hem kon houden. Ik wist dat ik nog steeds van mijn man hield en dat ik mijn man terug wilde. Dus begon ik hulp te zoeken en toen vond ik DR ISIKOLO vanuit verschillende gezichtspunten en las ik over hem. We raakten aan de praat en ik zorgde ervoor dat hij alles begreep wat ik moest weten en ik geloofde in hem en voldeed aan de procedures. Hij werkte voor mij en herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en net na 48 uur, zoals hij beloofde, zocht mijn man naar mij en we raakten aan de praat en hij kwam naar beneden om me te zien waar ik ben en we verzonnen dingen en werden weer gelukkig samen. DR ISIKOLO is betrouwbaar en hij kan u ook helpen als u voor iets contact met hem opneemt. Stuur hem een ​​sms via WhatsApp/Viber: +2348133261196 of e-mail hem via: [email protected]

Ivana Lasse

Friday 1st of July 2022

Hier om DR ISIKOLO te waarderen voor zijn goede werken. Mijn naam is Ivana Lasse Na 5 jaar getrouwd te zijn met mijn man met 2 kinderen, begon mijn man raar te doen en uit te gaan met andere dames en toonde hij me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij van me te scheiden als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere dames was ik helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij me vertelde over een spreukgieter op internet genaamd DR ISIKOLO die mensen helpt met relatie- en huwelijksproblemen door de krachten van liefdesspreuken, in het begin twijfelde ik of zoiets ooit bestaat, maar besloot het eens te proberen, toen ik contact met hem opnam, hielp hij me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met andere dames en de zijne met mij voor goed en echt. Neem vandaag nog contact op met deze geweldige liefdesbetoveraar om uw relatie- of huwelijksprobleem op te lossen via: [email protected] of rechtstreeks WhatsApp of Viber: +2348133261196.

Gerda Boudewijin

Thursday 30th of June 2022

DR JOE heeft mijn huwelijksproblemen opgelost en ik ben blij dat ik het de wereld kan vertellen. Mijn man was betoverd en door mijn geest beheerst en ik heb hier jaren last van gehad en ik wist nooit wat er gebeurde. We hebben zo vaak gevochten vanwege misverstanden en krachten die verder gingen dan ik kon begrijpen en op een gegeven moment moest ik vertrekken. Toen ik wegging, realiseerde ik me hoeveel ik nog steeds van hem hield en bij hem wilde zijn. Ik nam zoveel maatregelen om mijn huwelijk met hem weer te laten werken, maar het mislukte allemaal totdat ik contact moest opnemen met DR JOE die mij kwam redden. Hij onthulde me wat ik moest weten over wat er met mijn man was gebeurd en de oplossing voor de problemen. Ik ging akkoord met alles wat hij me vertelde en voldeed en hij deed zijn eigen deel door met zijn hele hart voor mij te werken en na 2 dagen zeker te zijn van het resultaat. Ik wachtte geduldig en zie, mijn man ging me overal zoeken en pas toen wist ik dat de liefde en het geluk dat we ooit deelden, was hersteld. DR JOE is een geweldige man en hij zal niet aarzelen om je te helpen als je contact met hem opneemt. e-mail: [email protected] of zijn WhatsApp +1-3306946798