Skip to Content

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Heb je het met je ex-vriendje uitgemaakt en nu denk je dat je de grootste fout van je leven hebt gemaakt, dus nu wil je je ex terug? Voordat je hem gaat appen en op social media gaat stalken, onthoud dat je na een breuk nooit een man achterna moet zitten.

Vinden mannen het leuk om in een relatie iemand achterna te zitten? Ja, als zij degenen zijn die aan het jagen zijn. Dus als je je afvraagt of je een man na een breuk achterna moet zitten, zorg er dan voor dat wanneer een man wil dat je hem achtervolgd, je dat weet. Je moet zelfvertrouwen en zelfrespect hebben en onthouden waarom je überhaupt uit elkaar bent gegaan.

Mijn man is mijn beste vriend, en hij heeft aan me toegegeven dat hij me op onze eerste date leuk vond, maar hij zou nooit bij me terecht zijn gekomen als ik hem achterna had gezeten. In plaats daarvan liet ik mijn man mij achternazitten, en daarom is hij ook mijn man geworden. Het was de eerste keer dat ik niet achter een geweldige kerel aanzat die ik had ontmoet, en dit is de manier waarop ik mijn man zover kreeg om achter me aan te gaan en te beseffen dat het ware liefde was.

Ga na een breuk nooit achter een man aan

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Misschien was je ex-geliefde een geweldige kerel, je ware liefde en beste vriend, maar je moet na een breuk nooit een man achternazitten.

Al die verontschuldigen en al die app-berichten zullen hem alleen maar van je af duwen, dus als je denkt: “Ik heb het met hem uitgemaakt en nu wil ik hem terug,” laat hem jou achternazitten en respecteer de geen contact regel.

Lees verder om te ontdekken waarom je na een breuk nooit een man achterna moet zitten en wat je na een breuk tegen je ex-vriendje moet zeggen.

Je ex-vriend denkt misschien dat het verliezen van jou de grootste fout van zijn leven was, en als je je kaarten goed speelt, dan zal hij naar je terugrennen.

5 redenen waarom je nooit achter een man aan zou moeten zitten

Je ex-vriendje heeft er misschien spijt van je kwijt te zijn geraakt, maar appen en hem op social media lastig vallen zullen je nergens brengen, omdat je je aan de geen contact regel moet houden en zelfrespect en zelfvertrouwen moet hebben om je ex terug te krijgen.

Dit zijn de redenen waarom je na een relatiebreuk nooit achter een man aan moet zitten.

1. Als je achter hem aan moet zitten, dan is hij niet zo dol op je

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Het maakt niet uit of hij je beste vriend was, want hij is nu je ex-geliefde, en je moet hem achter jou aan laten jagen.

Sinds de laatste keer dat jullie elkaar hebben gezien, moet jullie je waarschijnlijk allebei verontschuldigen, maar voor nu moet je de geen contact regel toepassen omdat je wilt dat hij terugkomt. Als hij je leuk vindt, dan zal hij achter je aan gaan, en dan hoef jij niet achter hem aan te gaan.

2. Hij moet je waarderen

Om waardevol te zijn, moet een vrouw degene zijn die nooit iemand achternazit. Dus door hem te achterna te zitten, verlaag je je waargenomen waarde.

Denk maar aan de laatste keer dat je hebt geprobeerd om achter een man aan te zitten, en hoe hij je daarna zag, het was zeker anders dan op jullie eerste date.

Je zou in de verleiding kunnen komen om vrienden met voordelen te worden.

3. Je bent geen uitdaging

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Vanaf de eerste keer dat je hem na de breuk begon te appen, ben je minder een uitdaging voor hem geworden, en mannen vinden het geweldig als het winnen van het hart van een vrouw een uitdaging is.

Je zou kunnen zeggen dat er eisen zijn aan het solliciteren naar een relatie en een van de eisen is dat je een uitdaging moet zijn.

4. Je zult wanhopig lijken

Als jij degene bent die na de breuk als eerste begint te appen, dan zul je er wanhopig uitzien, en dat is voor mannen een enorme afknapper.

5. Mannen houden ervan als ze een meisje achterna moeten zitten

Het winnen van het hart van een vrouw is een uitdaging voor mannen, en ze houden van de jacht, dus laat hem jou achternazitten, want je zult voor hem aantrekkelijker lijken.

10 psychologische trucs om ervoor te zorgen dat hij weer achterna je aan gaat

1. Speel spelletjes met zijn geest

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Je moet leren hoe je hard to get speelt, want mannen spelen altijd hersenspelletjes. Hij beschouwt je als een beloning, dus speel aantrekken en afstoten met hem en houd afstand. Neem niet als eerste contact op.

2. Laat hem zien dat je verder bent gegaan

Je moet hem laten zien dat je van het leven geniet en doen alsof je verder bent gegaan, zelfs als dat niet zo is. Doe alle dingen die je gelukkig maken en stop met geobsedeerd te zijn door hem.

3. Zie er geweldig uit

Als er ooit een tijd was om er op je best uit te zien, dan is het nu. Laat hem zien wat hij mist door er zo goed mogelijk uit te zien.

4. Toon geen zwakte

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Val hem niet lastig, laat hem ademen en besef dat hij je mist. Wat je ook doet, blijf kalm en toon geen zwakte.

5. Zeg nee

Je moet koelbloedig handelen en nee tegen hem zeggen als hij verwacht dat je beschikbaar voor hem bent. Hij denkt dat je een veilige gok bent, en je moet hem laten zien dat je niet gewoon gaat wachten tot hij tot bezinning komt.

6. Je moet hem aan je laten denken

Negeer hem als jullie elkaar tegenkomen op een feestje en laat hem je geweldige levensstijl na de breuk zien, die hij waarschijnlijk al op social media heeft gezien.

7. Wees niet altijd beschikbaar

Mensen die niet zo gemakkelijk toegankelijk voor ons zijn, zijn het soort mensen tot wie we ons het meest aangetrokken voelen, dus wees niet altijd beschikbaar voor hem. Wacht even tot je zijn telefoontjes of appjes beantwoordt.

8. Stop met over je relatie te praten

Ga Na Een Breuk Nooit Achter Een Man Aan En Leer Hoe Je Hem Jou Achterna Kunt Laten Zitten

Laat hem niet zien dat je pijn hebt en stop niet met praten over je relatie omdat het een teken is dat je niet verder bent gegaan.

9. Probeer omgekeerde psychologie te gebruiken

Waarom vertel je hem niet dat je hem een tijdje niet wilt zien? Als hij zegt dat jullie vrienden moeten zijn, wees het dan met hem eens.

10. Wees een beetje bitchy

Als je hard to get speelt, dan word je soms een bitch, en dat is prima. Jongens vinden dat soort houding zelfs leuk, maar overdrijf het niet.

PinFlight Image

Filip Moze

Sunday 23rd of October 2022

Bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Dr. Ige Ajayi, Mijn vrouw stopte met het invullen van de scheidingspapieren nadat ik contact met je had opgenomen om me te helpen de scheiding met mijn vrouw te stoppen en nu gaat het veel beter. Zoals je al zei, zijn alle procedures betreffende de echtscheiding geannuleerd en de slechte man die het probleem in mijn huwelijk veroorzaakte, is door mijn vrouw weggestuurd en we zijn nu samen gelukkig, als je relatie- of huwelijksproblemen of andere problemen hebt , je kunt hem WhatsAppen +2348130035939. of e-mail hem op [email protected]

Rosmarie Bänziger

Saturday 22nd of October 2022

Het zal u verbazen te weten dat alles wat zoveel mensen hebben getuigd over DR ISIKOLO niets anders is dan de waarheid. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel ruzies en ruzies hadden. Zijn mensen waren ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij kwam nooit meer terug. Dus ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en het geluk te herstellen die we ooit deelden. Hij keerde na 48 uur terug naar ons huis, precies zoals DR ISIKOLO me verzekerde. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. neem contact met hem op e-mail: [email protected] Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Petra Verhofstadt

Friday 21st of October 2022

Ik heb nu 2 jaar een relatie met mijn vriend en we waren van plan om binnenkort te trouwen en ineens verliet hij me voor een ander meisje. ik hou echt van deze man en kan me mijn leven zonder hem nooit voorstellen. Ik deed verder al mijn best om hem terug te krijgen, maar al mijn moeite om hem terug in mijn leven te krijgen, is niet gelukt. Het was op deze trouwe dag, ik kwam enkele opmerkingen tegen op een website over deze geweldige betoveraar genaamd Dr. Isikolo, zoveel mensen beweerden dat hij hen hielp hun relatie te herstellen en hun ex terug te brengen, ik moest contact met hem opnemen omdat hij mijn laatste hoop. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde me alles wat nodig was om gedaan te worden, wat ik deed en hij verzekerde me dat mijn vriend over 2 dagen het andere meisje zal verlaten en bij mij terug zal komen en het was een heel geweldige verrast om te zien dat mijn vriend na twee dagen bij me terugkomt. Ik ben zo blij vandaag dat hij bij me terugkwam en ik heb dit bereikt met de hulp van Dr. Isikolo, en ik raad aan als je zijn hulp ook nodig hebt, e-mail hem dan rechtstreeks E-mail: [email protected] WhatsApp: +2348133261196

Marta Gabriel

Thursday 20th of October 2022

Allereerst dank aan Dr. Ige Ajayi, voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben.. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van zijn tijd met mij door nu hij me vertelt hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren.. Als je dat hebt gedaan neem voor problemen met je geliefde contact op met Dr. Ige Ajayi. via e-mail: ( [email protected] ) of WhatsApp +2348130035939 omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen.

Marianne Arenholt

Thursday 20th of October 2022

Met zoveel dankbaarheid in mijn hart ben ik hier om mezelf uit te drukken hoe Dr. Isikolo mijn huwelijk van echtscheiding heeft gered. Ik en mijn man hadden een misverstand en het verscheurde ons huwelijk in de mate dat mijn man een scheiding zocht. Dus ik heb geen andere keuze dan naar internet te gaan om een oplossing voor mijn probleem te zoeken. Daar kwam ik de details van Dr. Isikolo tegen en hoe zoveel mensen goede dingen over hem en zijn prachtige werken voor hen schreven en over hoe hij veel mensen heeft geholpen door hun relatie te herstellen. Ik nam contact op met Dr. Isikolo en hij vertelde me alles wat ik moest doen en in minder dan twee dagen annuleerde mijn man de scheidingspapieren. Ik had geen andere keuze dan te gehoorzamen en het was gedaan. Nu leven ik en mijn man in vrede en harmonie samen, allemaal dankzij Dr Isikolo voor het redden van mijn huwelijk van het stuklopen. De contactgegevens van Dr. Isikolo zijn via e-mail: [email protected] of je kunt hem ook sms'en via WhatsApp op +2348133261196.