Skip to Content

Blijf Single Tot Je Hart Smelt Voor Deze Man

Blijf Single Tot Je Hart Smelt Voor Deze Man

Blijf single tot je een man ontmoet die al je onzekerheden wegneemt alsof hij een toverstof heeft. 

Blijf single tot je een man ontmoet die je hand pakt en je aan de wereld laat zien. Een man die je naam van de daken zal schreeuwen. Een man die meer van jou houdt dan van het leven zelf.

Blijf single tot je hart voor iemand smelt die je opeens zoent alleen maar omdat hij dat graag wil.

Blijf single tot je iemand ontmoet die midden in de nacht aan je deur verschijnt om alleen maar te zeggen dat hij je mist en dat hij van je houdt. Een man die al zijn vrije tijd aan jou besteedt. 

Blijf single tot je hart voor iemand smelt die zichzelf expres voor schut zet om de negatieve aandacht van jou af te leiden. Een man die jou altijd op de eerste plaats zet en die in elke situatie achter je staat.

Blijf single tot je een man ontmoet die je hand pakt en die je wegtrekt bij de stoeprand op een regenachtige dag, zodat je niet drijfnat wordt door een voorbijrijdende auto.

Een man die voorkomt dat je op de weg tegen vreemden aanbotst omdat je met je gedachten ergens anders bent. 

Blijf single tot je een man ontmoet die stiekem naar je toe rolt en je zoent terwijl je slaapt. Een man die zachte woordjes in je oor fluistert terwijl hij je haar streelt en je troost als je verdrietig bent. 

Degne die zijn moeder over je vertelt.

Degene die je aan zijn vrienden voorstelt als hij je pas voor de tweede keer ziet. 

Blijf single tot je iemand vindt die van je houden en die je koesteren zoals je bent. Een man die al je gebreken zal accepteren. Een man die je nooit zal willen veranderen omdat je perfect bent zoals je bent. 

Blijf single tot je iemand ontmoet die constant over jou en je prestaties praat. Iemand die trots is om je partner te zijn. 

Blijf single tot je hart smelt voor een man die je steeds vlinders geeft als je telefoon trilt en zijn naam op je scherm komt.

Blijf single tot je een man ontmoet die het laatste is waar je aan denkt voordat je naar bed gaat en het eerste waar je aan denkt als je opstaat. Een man die je elke dag een goedemorgen appje stuurt om je hele dag goed te maken. 

Blijf single tot je hart smelt voor een man die alleen maar even belt om te zeggen dat hij je mist.

Deze man zal je zelfs een glimlach bezorgen als je helemaal niet wilt glimlachen. Hij zal je zonnestraaltje zijn als alles om je heen zo duister lijkt.

Blijf single tot je een man ontmoet die zijn tijd opoffert om er voor je te zijn als je hem nodig hebt. Een man die onbaatzuchtig is je enorm veel liefde te bieden heeft. 

Wacht op een man die je zal aanmoedigen om achter je dromen aan te gaan en die je sterker maakt dan je al bent. Een man die het niet toelaat dat je jezelf uit het oog verliest of dat je verandert voor de liefde. 

Blijf single tot je hart smelt voor een man die altijd zegt wat er in hem omgaat en die je vertelt als je een fout hebt gemaakt.

Een man die aandachtig luistert naar wat je te vertellen hebt, zelfs als hij weet dat je het niet goed hebt.

Hij zal je uit laten praten en volwassen reageren. Geen geschreeuw, geen geroep. Hij is een man, geen jongetje. 

Blijf single tot je een filmachtige liefde vindt. Het is niet cliché – het is echt en het bestaat.

Je moet gewoon geduld hebben en het op tidj leren herkennen want soms is het zo dichtbij dat je het eigenlijk bijna kunt aanraken, maar je bent te blind om het te zien. 

Blijf single tot je een man ontmoet die je respecteert en je als zijn gelijke behandelt – precies zoals jij het verdient. 

Een man die nooit beloftes doet die hij niet na kan komen. 

Blijf single tot je hart smelt voor een man die dapper genoeg zal zijn om toe te geven dat hij het fout had. 

Hij is geen moederskindje. Hij is een echte man en hij zal nooit twijfelen om “het spijt me” te zeggen.

Hij weet dat als hij zich onvolwassen gedraagt, zal hij je kwijtraken en dat is het laatste wat hij wil. 

Blijf single tot je hart smelt voor een man die je zal helpen om de beste versie van jezelf te worden. Een man die je een beter mens zal maken. 

Blijf single tot je een man ontmoet die zijn toekomst alleen met jou ziet.

Hij weet dat het verdomd moeilijk was om je te vinden.

Hij weet dat het nog moeilijker is om je te behouden, dus probeert hij het. Elke dag doet hij opnieuw zijn best. Niet omdat dat moet, maar omdat hij van je houdt. 

Blijf single tot je een man ontmoet die je het gevoel geeft dat je de mooiste bent door alleen maar naast hem te staan. 

Blijf single tot je een man ontmoet die je een veilig gevoel geeft. Een man die ervoor zorgt dat je niemand anders zou willen. Een man die weet dat je voor de rest van je leven van hem zal houden. 

Wacht. Tot dan. Blijf single.

Blijf Single Tot Je Hart Smelt Voor Deze Man