Skip to Content

5 Redenen Waarom Je Exen Steeds Weer Bij Je Terugkomen

5 Redenen Waarom Je Exen Steeds Weer Bij Je Terugkomen

Laat me de scène beschrijven. Je bent echt gelukkig, je hebt een nieuwe baan gevonden en je nieuwe liefje behandelt je beter dan je je ooit voor had kunnen stellen. Over het algemeen gaat je leven eindelijk de goede kant op en kun je niet tevredener zijn. Dan, boem – besluit je ex uit het niets te verschijnen en wil hij bij je terugkomen!

Klinkt bekend, nietwaar?

Hoe vaak is hij in je DM’s verschenen nadat hij je verhaal had gezien of heeft hij je zonder duidelijke reden gebeld? Yep, dat bedoel ik.

Het voelt alsof exen precies weten wanneer alles in je leven perfect is, en dan komen ze ineens opdagen om het een beetje meer pit te geven.

Er zijn een paar redenen waarom je exen steeds bij je terugkomen en het is misschien niet waar je nu aan denkt. Sommige dingen die je van nature doet, kunnen ervoor zorgen dat hij je terug wil. Ik hoop dat je bereid bent om het feit te accepteren dat het deze keer allemaal jouw “schuld” is.

1. Je bent het meest begripvolle meisje dat hij ooit heeft gekend

5 Redenen Waarom Je Exen Steeds Weer Bij Je Terugkomen

Als je kleine dingen hebt gedaan om hem een goed gevoel te geven en je bevestigde zijn gevoelens, dan is het geen wonder dat hij terug wil komen. Zou jij niet iemand om je heen willen hebben die al je behoeften begrijpt en erkent?

Ik weet dat ik dat zou willen.

Er is een grote kans dat hij nog steeds om je geeft en zich net zo goed wil voelen als toen je nog met hem ging, dus daarom wil hij bij je terugkomen. Hij heeft iemand nodig die hem waardeert voor wie hij is en hij weet dat jij dat perfect hebt gedaan.

2. Je bent verliefd op het leven en daardoor gaat hij iets meer van het leven houden

Zijn kleine dingen belangrijk voor je? Raak je opgewonden over de kleur van de lucht, zingende vogels of de regen?

Sommige mensen “infecteren” anderen met hun liefde voor het leven, dus misschien ben jij de reden dat hij iets meer van zijn eigen leven houdt. Je liet hem de hele tijd glimlachen en dankzij jou begon hij de wereld anders te zien.

Elk moment waarderen en elke seconde van de dag grijpen is echt belangrijk voor een persoon om zich echt gelukkig te voelen. Ik neem aan dat je hem hebt laten zien hoe onbetaalbaar het is om aanwezig te zijn.

Ik weet zeker dat hij dat geweldige plezier weer wil ervaren.

3. Je was er altijd als hij iemand nodig had

5 Redenen Waarom Je Exen Steeds Weer Bij Je Terugkomen

Waren jullie vrienden voordat jullie twee begonnen te daten? Als je voor en tijdens jullie relatie zijn grootste cheerleader was, dan is het duidelijk waarom hij je terug wil. We hebben in ons leven allemaal steun nodig, vooral tijdens moeilijke momenten.

Een andere storm is nu in zijn leven gekomen en hij weet niet zeker hoe hij ermee om moet gaan. Misschien kruipt hij terug naar jou, omdat zijn ontsnappingsplan gewoon een mislukking bleek te zijn. Nu heeft hij een schouder nodig om op uit te huilen, en raad eens wie de eerste persoon waar hij aan denkt?

Natuurlijk, degene die hem altijd steunde. Degene bij wie hij zich volkomen veilig voelde.

4. Je werkt aan jezelf

Ben je naar de sportschool gegaan, een nieuwe hobby begonnen, of ben je weer gitaar gaan spelen? Misschien ben je jurken gaan dragen of heb je je kapsel een beetje veranderd.

Ga er maar vanuit dat hij alle veranderingen zal opmerken, zelfs diegene die voor jou onbelangrijk lijken. Als je jezelf verbetert, mentaal of fysiek, dan zal hij zich ervan bewust zijn en zal hij je daarom terug willen. Mannen hunkeren altijd naar onafhankelijke vrouwen.

Hij kan er waarschijnlijk niet tegen dat je beter af bent zonder hem. Maar ik geloof graag dat, door voor jezelf te kiezen, je hem eraan herinnert op wie hij ooit verliefd is geworden.

5. Hij realiseerde zich dat hij een grote fout maakte door je te laten gaan

5 Redenen Waarom Je Exen Steeds Weer Bij Je Terugkomen

Oké, we gaan ons niet verdiepen in wie het met wie heeft uitgemaakt. Het punt is, dat hij spijt heeft dat dingen met jou zijn geëindigd.

Meestal beseffen mensen pas wat ze hadden als ze het kwijt zijn. Dus hij heeft misschien ontdekt wat een juweeltje je bent en dat hij je voor niets heeft ingeruild.

Misschien luistert hij naar z’n vrienden en beseft hij wat je waard bent. Maar sorry voor hem, het is nu een beetje te laat.

Als je ex in je DM’s verschijnt, dan wil hij waarschijnlijk zien of je nog steeds om hem geeft. Als je hem zelfs maar een beetje van je aandacht geeft, dan zal hij zichzelf er waarschijnlijk van overtuigen dat wat er ook gebeurt, je nog steeds om hem geeft.

Ben je klaar voor zijn comeback? Als je nog steeds gevoelens voor hem hebt, en je wilt zien of het deze keer echt gaat lukken, ga je gang. Maar wees voorzichtig.

Hij zal makkelijk verder gaan. Hetzelfde kan niet van jou gezegd worden, toch? Het zal geen makkie voor je zijn, want verder gaan is zoveel meer dan alleen maar niet meer verliefd zijn.

We zijn allebei bekend met jongens die hun meisje terug willen winnen als ze eenmaal verder is gegaan, maar misschien, heel misschien, geeft hij echt om je en wil hij je terug in zijn leven. Hij kan je laten zien hoe hij is veranderd en je kunt ook merken dat er iets anders is.

Wees gewoon voorzichtig. Hij heeft je al een keer bespeeld, dus wat houdt hem tegen om hetzelfde nog een keer te doen? Voordat je conclusies trekt, moet je ervoor zorgen dat zijn bedoelingen duidelijk zijn en goed nadenken over wat je echt wilt doen.

PinFlight Image