Skip to Content

Blijf Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zo Is, Op Basis Van Je Geboortemaand

Blijf Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zo Is, Op Basis Van Je Geboortemaand

JANUARI

Blijf single tot je iemand ontmoet die op dezelfde snelheid loopt als jij.

Je bent oneindig ambitieus, dus als je een relatie zoekt die goed blijft, dan moet je ervoor zorgen dat het met iemand is die je kan bijbenen, die je kan uitdagen, en die je kan steunen.

Blijf single tot je degene ontmoet die niet alleen je leven beter maakt, maar die jou ook beter maakt vanwege hun steun, hun aanmoedigende liefde, en hun eigen inspirerende kwaliteiten.

FEBRUARI

Blijf single tot je iemand ontmoet die je nooit probeert te veranderen in iemand die je niet bent.

Een van je beste kwaliteiten is niet alleen het feit dat je jezelf bent, maar dat je daar trots en zelfverzekerd en comfortabel tegen overstaat.

Je probeert nooit bij de groep te horen of het iemand anders naar de zin te maken, en je verdient iemand die juist daarom van je houdt.

Blijf single tot je iemand ontmoet die graag ziet dat je je eigen ding doet, terwijl zij hetzelfde doen, en die je een veilig en geborgen gevoel geeft, en bij wie je je gekoesterd voelt voor wie je bent.

MAART

Blijf single tot je iemand ontmoet die eerst voor jou wil zorgen.

Je medeleven, onzelfzuchtigheid, en warmte zijn geweldige eigenschappen – maar alleen de mensen die net zo voor jou willen zorgen en die je net zo vriendelijk behandelen als jij dat doet verdienen dat.

Dus blijf single tot je degene ontmoet die jou boven andere mensen en dingen plaatst, die continu op zoek is naar grote en kleine manieren om je te laten zien hoeveel je voor hen betekent, en die je geen seconde voor lief zal nemen.

APRIL

Blijf single tot je de persoon ontmoet die je vuur koestert, in plaats van er geïntimideerd door te zijn.

Sommige mensen kunnen je niet aan – je bent comfortabel met jezelf, je zal je niet verontschuldigen voor wie je bent, en je bent gedenkwaardig.

Dus je verdient het om met iemand te gaan die dol is op je zelfverzekerdheid en je onbevangen zelfvertrouwen, in plaats van dat diegene jaloers is op of bang voor die karaktertrekken.

Blijf single tot je degene ontmoet die alleen maar met je mee wil groeien, en die jou nooit kleiner zal willen maken.

MEI

Blijft single tot je degene ontmoet die je begrijpt en je gewoon zonder moeite en eenvoudig op een bepaalde manier ‘snapt’.

Je bent iemand die weet wat ze wil, en je zou nooit het gevoel moeten hebben dat je je moet verontschuldigen voor het feit dat je gefocust, ambitieus, en zeker bent over hoe je je leven ziet. Je verdient iemand die deel van je leven wil uitmaken, niet iemand die een verklaring eist.

Blijf single tot je degene ontmoet die samen met je mee wil groeien, die samen met jou nieuwe dingen wil leren, die naast je wil rennen.

JUNI

Blijf single tot je degene ontmoet die je duizendmaal meer vreugde bezorgt dan pijn.

Relaties zullen hoe dan ook moeilijk en uitdagend zijn, maar ze boren niet belachelijk pijnlijk of hartverscheurend te zijn.

Als je een relatie hebt met de juiste persoon, zul je soms je trots opzij moeten zetten, water bij de wijn doen en risico’s nemen met je hart, maar het zou niet moeten betekenen dat je steeds weer om moet gaan met liefdesverdriet en je je onvoldoende voldoet of niet zo geliefd als je had kunnen zijn.

Blijf dus single tot je iemand vindt die niet alleen van je houdt vanwege je grote hart, maar iemand die elke dag 100% moeite doet om voor je hart te zorgen en van je te houden zoals jij dat verdient.

JULI

Blijf single tot je degene ontmoet die net zo dol is op jouw diepzinnigere kant als de luchtige, glunderende kant.

Vanwege je warme aard en je betoverende energie voelen mensen zich altijd tot je aangetrokken en ze zijn graag in je buurt.

Maar als het aankomt op mensen dieper te leren kennen dan die eerste, eenvoudige, leuke en gekke ontmoetingen – voel je je altijd doodsbang, overweldigd, en alsof je nooit goed genoeg zult zijn.

Maar je verdient iemand die niet bang is om kwetsbaar te zijn waar jij bij bent en die begrijpt dat niet alles altijd maar perfect kan zijn.

Blijf dus single tot je degene ontmoet die werkelijk van al je kanten houdt – de gezellige, de vrolijke, en nog belangrijker, de complexe, kwetsbare, en imperfecte kant.

AUGUSTUS

Blijf single tot je degene ontmoet die echt een eerlijke en passende match voor jou lijkt te zijn.

Je bent soms lastig – dit is positief bedoeld. Je hebt talent voor leiderschap; je kent geen angst en je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Maar je kampt ook met trots en rusteloosheid, en je gedraagt je weleens impulsief.

Blijf dus single tot je degene ontmoet die jou bij kan benen – die je nooit zou willen veranderen, maar die ook weet wanneer hij op zijn strepen moet staan en hoe hij voor zichzelf moet opkomen.

SEPTEMBER

Blijf single tot je iemand ontmoet die weet hoe ze tot je door kunnen dringen op een emotionelere en meer kwetsbare manier. 

Je hebt heel erg veel vertrouwen in je eigen kunnen en in welke doelen je wilt bereiken, en je werkt harder dan iedereen die je kent.

Maar je hebt ook de neiging om mensen bij je weg te jagen wanneer je vindt dat ze te dichtbij komen – je wordt kritisch, of zegt dingen die je niet meent, of je negeert je eigen hart, zelfs als je weet dat je iets wilt.

Blijf single tot je degene ontmoet die niet bang is om daaraan te werken om zo zijn leven met jou te delen – degene die comfortabel en zelfverzekerd genoeg is om zichzelf volledig aan je te presenteren en om je aan te moedigen hetzelfde te doen.

OKTOBER

Blijf single tot je iemand ontmoet die je uit je eigen gedachten krijgt.

Je hebt het nooit moeilijk gevonden om vrienden te maken en dat zal waarschijnlijk nooit zo zijn; je charme is moeiteloos en je geeft en ontvangt eenvoudig liefde.

Maar je hebt het zeker wel moeilijk met wat anderen denken, je schiet in de stress door dingen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn, en je verliest je in bezorgde gedachten die nergens voor nodig zijn.

Blijf single tot je iemand ontmoet die je daaruit kan krijgen – die je helpt om wat luchtiger in het leven te staan en om je niet meer zoveel zorgen te maken over de gedachten van anderen dat je vergeet om zelf vreugdevol en aanwezig te zijn in je eigen leven. 

Related: Dit Is Op Basis Van Je Sterrenbeeld Je Gelukkigste Maand In 2022

NOVEMBER

Blijf single tot je iemand ontmoet die een broodnodige balans aan je leven toevoegt. 

Je zou nooit je gevoel voor ambitie, je verlangen om grote dingen te doen, dingen af te maken en je oneindige nieuwsgierigheid en enthousiasme wat het leven betreft kapot moeten proberen te maken.

Maar soms, voor je eigen psychische en emotionele gezondheid en welzijn, moet je niet vergeten om wat rustiger aan te doen, te rusten, en jezelf een adempauze te geven.

Blijf single tot je iemand ontmoet die je hierbij helpt – degene die je nooit wil tegenhouden, maar die er ook altijd zeker van wil zijn dat je altijd goed voor jezelf zorgt, zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

DECEMBER

Blijf single tot je iemand ontmoet die een gevoel van kalmte, rust, en geduld aan je leven toevoegt.

Er is niets mis mee als je een actief, enthousiast en doorzettend type bent; dit zijn een paar van je beste eigenschappen.

Maar tegelijkertijd is er een probleem wanneer je teveel tegelijk probeert te doen – je wordt dan ongeduldig en haastig, terwijl je vergeet naar het totaalplaatje te kijken, en soms moet iemand je helpen herinneren dat je door moet blijven ademen.

Blijf single tot je degene ontmoet die dit voor jou kan betekenen – degene die je steunt en die je oneindig blijft aanmoedigen, maar die ook een gevoel van rust en kalmte met zich meer brengt die je al heel lang niet hebt ervaren in je leven.

Blijf Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zo Is, Op Basis Van Je Geboortemaand